Si-a comandat cineva ceva de la eSun? Eu i-am gasit pe marketplace si as vrea sa stiu daca sunt serios, nu gasesc nimic despre ei, parca au aparut de nicaieri. cineva?
Dacă am cumpărat o bluză de la Zara din mall, o pot returna la alt magazin Zara din acel oraş? Sau trebuie neapărat la magazinul de unde am cumpărat-o?
Vreau sa cumpar un telefon in rate de la altex dar nu am card de credit, pot sa platesc si ratele lunar la magazinul din oras?
De pe ce site as putea cumpara tenesi cu floricele pe ei pentru prietena mea? Multumesc!
Bune TPU! Vreau sa fac o comanda de pe eMag prin Posta Romana si nu stiu cum sa fac acest lucru. Poate cineva sa ma ajute?
Ce părere aveți despre site-ul usmart.ro? Este de încredere? Văd că au prețuri mai bune decât competitorii, deci îmi și ridică niște semne de întrebare.
Am o intrebare în special pentru fete. Stiti ca exista tipul acela de colanti foarte, foarte subtiri. Aveti idee pe ce site-uri online pot gasi genul acela de colanti/iegari?
Pe 24 mai am facut o comanda pe quickmobile si pe data de 25 am primit sms ca se livreaza intre 26-27 azi suntem in 28 si nu am primit nimic nici macar un sms e posibil sa primesc maine produsul?
Ce părere aveți despre site-ul usmart.ro? Este de încredere? Văd că au prețuri mai bune decât competitorii, deci îmi și ridică niște semne de întrebare
Știe cineva unde as putea cumpara sau sa adopt o broasca țestoasa de uscat in Bacău? Mulțumesc
Vreau sa anulez o comanda de pe eMAG, fara sa sun la ei, pot sa fac asta trimitand un email sau cv? Am nevoie repede de un raspuns! Fuda celui care ma ajuta cel mai mult!
Stie careva daca site-ul http://www.intend.ro este de incredere?
Salut TPU Joi am făcut o comanda de pe eMAG. Nu trebuia sa ajungă astăzi? Pe site scrie "comanda plasata pe 25.5. 2017". De obicei când comandam ceva ajungea in 2-3 zile. Ce s-a întâmplat?
Pot ridica un colet, de la posta, extern (care vine din china- aliexpress) daca pe buletin nu am aceeasi adresa ca cea pe care e livrat coletul? Adica, ca sa fiu mai clara: sunt din judetul X...? (mai mult)
Am auzit că dacă cumpăr o doză de Monster energy primesc un sticker gratis.Este adevărat? Și dacă da, mai este valabil in România?
..Imi puteti spune de unde pot gasi un site/magazin in care se fac accesori/tricouri personalizate, pe mine ma intereseaza mai mult accesoriile, am nevoie de un sticker pentru laptop cu o poza(unu...? (mai mult)
De unde as putea sa cumpar niste ochelari vr pentru telefon dar sa ii folosesc si la PC? Sa fie buni si cat mai ieftini
Câți mm are mărimea M la un inel(adică 17, 18)?
Site-ul asta e pe bune? https://www.wish.com/m?app_deep_link=d2lzaDovLw%3D%3D#cid=58ce5e8bcf72b80c25692bbe Produsele sunt de calitate la un pret asa redus?
Daca voi comanda ceva de pe Amazon pote veni in Romania?
Daca voi comanada ceva de pe Amazon poate veni in Romania? Si daca da in cam cat timp?
Unde pot gasi un forum in care sa se anunte cand un site de produs it are erori la pretul produselor?
În fiecare zi cheltuiesc foarte mulți bani. Îmi cumpăr prea multe haine,produse cosmetice,mancare, bijuterii etc.Cum să fiu mai economa?
Cum se numeste acele chestii la gat care sunt ca niste piercinguri legate cu o ata foarte subtire si au si inchizatoare?
Un telefon bun pana in 700-800 de lei? Vreau sa aiba memorie multa si sa faca poze foarte bune, astept sugestii :)
Vreau sa-mi cumpar o combina frigorifica de pe www.biasicom.ro, au preturi destul de ok, este de incredere site-ul?
Salut, ce parere aveti despre Phonetastic GSM, a cumparat cineva de la ei?
vreau sa-mi cumpar un iPhone de la eMag, ce parere aveti despre faptul ca eMag vinde de la mai multe magazine, este ok sa cumpar de la eMag? O sa am vreo problema cu garantia?
Heii! Exista vreun site de unde pot comanda produse ColourPop din Romania?
din ce magazin pot cumpara a casca pentru bicicleta full face?
Am o intrebare legata de astia de au telefoane noi noute, recent aparute si le vand pe olx, Facebook etc. De unde fac frate astia rost? Din ce tara le cumpara?
Imi spuneti si mie un site chinezesc de unde pot sa comand orice cu plata la sosirea coletului? (Nu am incredere in plata cu cardul)
Hei, TPU! Am 14 ani si port marimea 42 la picior :( Nu prea gasesc incaltaminte, stiti niste site- uri care sa aiba sigur aceasta marime la fete? A, si inca o intrebare: credeti ca o sa mai creasca?...? (mai mult)
In legatura cu serviciile de asamblare disponibile la Pc Garage. Undeva specifica "instalare sistem de operare test". Dupa ce ajunge pc- ul asamblat, cu tot ce trebuie la mine, o sa ramana o versiune...? (mai mult)
De unde pot cumpara un tricou, o bratara sau un hanorac cu Ariana Grande? (Dau si funda)
azi am comandat de pe eMAG un procesor iar dupa ce am apasat pe butonul de confirmare a comenzii m- a redirectionat inapoi pe pagina principala fara sa- mi spuna daca comanda a fost plasata...? (mai mult)
Salutare. Știe cineva de unde as putea cumpăra procesor(i5++) sau placa video (gtx 1060)second la un preț ok dar să cumpăr cu încredere?
Am dat comanda de un telefon de pe eMAG, dar coletul a intarziat o saptamana si de cand am dat comanda si pana acum m- am razgandit si acum vreau alt telefon, nu am stiut ce sa fac cand m-...? (mai mult)
As dori sa- mi cumpăr o pereche de căști cu microfon inclus (gaming) As vrea următoarele cerințe la aceste căști : *Audiție ultra HD + bass *Claritate microfon ultra *Captare...? (mai mult)
Am intrebat un tip la un magazin ce ceas are si mi- a zis Suomi sa- i shiomi ceva de genu. Ca l- a luat de pe ebay si nu stiu ce. In fine, acum il cautam dar nu mi mai aduc aminte exact cum se numea si...? (mai mult)
as dori sa aflu de unde se poate cumpara fidget spinner in Oradea.
Hei, ce părere aveți despre site-ul runshoesvipmall.com? Ați comandat de pe acest site? Sunt de încredere?
Unde gasesc fidget spinner in Arad
vreau sa imi cumpar o baterie de pe site- ul: http://www.magazingsm.ro/piese- telefon/acumulator- samsung- eb- bg850bbe- original- 32037 si vreau sa stiu daca este sigur. Am incercat sa caut...? (mai mult)
Daca dau comanda pentru mai multe produse de pe un site, o sa imi vina separat sau toate piesele deodata? Intreb asta pentru ca doresc sa imi comand niste piese pentru calculator si nu as vrea...? (mai mult)
Am achizitionat niste casti de la eMAG dar aş vrea să le returnez.Singura problema este ca s-a rupt putin din cutie.Credeti ca o sa le accepte
Ce poți scrie întro - o agendă?
Cam cat costa transportul prin posta de obicei daca comand ceva de pe net?
Stie cineva cat trebuie sa platesc pentru transportul unui produs de pe site-ul acesta: http://www.gearbest.com?
As dori sa aflu unde pot gasi palarii fedora (de preferat nu de comandat online)? Daca stiti magazine (in Bucuresti) unde se vand si mi le puteti recomanda. Merci! :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?