Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 24 Decembrie 2024 sunt:
Hey! Acum aproape două săptămâni am pus o comandă pe Elefant.ro. Sâmbătă, am primit mesaj că va ajunge însă nu a mai venit iar pe site a scris că nu am ridicat comanda, am sunat curierul...? (mai mult)
Buna, vreau sa comand o bratara de pe siteul Taylor Swift din america in Romania. O sa imi vina comada cu curierul acasa sau doar pana la posta vamala. Mai are cineva experienta cu asta?
Pot scoate bani cu cardul revolut la orice atm fara comision in limita a 900 de lei zilnic? Pentru contrul standard cel free?
Buna! Stiti cumva in cat timp mi-ar ajunge comanda pe shein daca in track imi apare in transit, Holland,North Holland,Province, NL, Clearance processing completed?
Hei. Am o intrebare foarte importantă! De o săptămână mă tot străduiesc să trimit un colet retur și nici până azi nu am reușit. După ce am plătit în avans pe vreo trei site- uri care îți...? (mai mult)
Buna dimineata! Am dat comanda pe shein si imi scrie "Shipped" si arata un avion, ce inseamna asta? Cand ar putea sa se livreze? Multumesc.
Salutarek am si eu o intrebare. As vrea sa cumpar si eu un laptop cu cuponul de pensie de la altex sau de la flancok mai merge? Varsta pensionarului este 65.
Hello TPU, mă ajută și pe mine cu un sfat. Pe data de 11 am dat o comandă pe shein, toate și frumos din 16 îmi tot arată ca e în tranzit cololetul ( nu s- a actualizat de loc statul la comanda...? (mai mult)
Papuci de pe envysport.com vin cu cutie și accesorii?
Salutare. Stie cineva un site cu creme pentru intretinerea tatuajelor? Cu preturi mai accesibile decat cele de la sorry mom. Multumesc mult!
Buna TPU! Am facut comanda pe shein, am doua produse quick ship si celalalte normale. Imi a aparut un buton"expedite shipment" dar n- am dat inca click pe el, mi e frica sa nu ia taxe. Ati mai avut ...? (mai mult)
Va salut. In legatura cu Shein : 1.Ce taxe vamale se percep? 2.Se calculeaza taxele vamale in functie de comanda/colete/suma? 3.Transportul trebuie sa mi- l asigur de la vama singur? 4.Care ar fi ...? (mai mult)
Daca comand de pe pandabuy de 3 kg cat costa transportul?
Bună! Pe Shein îmi arată o făcură se numește "view invoice". Si trebuie să plătesc 84€ pe pachetul 1 și pe pachetul 2 60€. Nu am dat comandă peste 150€. Nu înțeleg ce e asta.
Bună! Azi e deja luni și joia trecută am făcut o comandă pe Buzz pentru a- mi cumpăra niște adidași. În acea seară după ce am platit nu mi se încărca nicicum si comanda nu a fost aprobată...? (mai mult)
Bună! Vreau să fac o comandă de pe site-ul lui taylor swift. Cu ce o să îmi fie livrată in Romania? Nu am poștă vamală in oraș. Are cineva experiente cu transportul?
Daca comand ceva 18+ pe eMAG, curierul îmi va cere buletinul?
Am comandat vineri seara o placa video de pe cel.ro, azi am vazut ca mi- a aratat la statusul livrarii "status invalid", dau sa anulez comanda si imi spune ca "Solicitarea de anulare a comenzii a fost...? (mai mult)
Bună TPU. Dacă merg la lidl și am aplicația "lidl plus", pot plăti doar cu cardul?
A comandat cineva de pe eitherrra online? Recenzii?
Buna, am o intrebare, pe data de 15 seara (miercuri) am comandat de pe pc garage niste componente de calculator in valoare de 8000ron, apare ca sameday o ridicat coletul pe data de 16 dimineata la ora...? (mai mult)
Ce parere aveti despre site ul It-sh.ro? Vand calculatoare si produse de calitate?
Am comandat un produs de pe eMAG și am ales sa îmi vină la un easy box. Când produsul era deja predat curierului, eu m- am răzgândit că nu mai vreau acel produs, deci am mers din nou pe aplicația...? (mai mult)
Bună. Geaca bipaie la fiecare magazin. Achizitionata anul trecut în Noiembrie. Va mulțumesc mult pentru răspunsuri! Va rog doar răspunsuri bazate pe experienta asemănătoare, am cautat etichete...? (mai mult)
La o comandă de pe shein in valoare de 150 lei am dat produsele in schimbul a 35 puncte în valoare de 1 leu bani au fost virați înapoi în cont sau am pierdut bani?
Salut TPU! Am comandat un produs pe eMAG joi și ar fi trebuit sa ajungă în easybox azi începând de la ora 7.Momentan nu am primit nicio confirmare sau vreun mesaj ca produsul meu a ajuns asa ca m-...? (mai mult)
Bună, ce părere aveți despre site-ul born2be? Mi-am comandat o pereche de bocanci și nu prea îmi inspira încredere.
Bună, am dat și eu o comandă pe shein pe data de 04.11. 2023 dar pe data de 13.11. 2023 mi- a apărut la status "Holland, north Holland, NL, clearance processing completed " iar acum suntem în 17.11....? (mai mult)
Cum pot anula o comandă de pe Pyro Boom, am dat din greșeală comanda
Salutare. Am comandat Airpods Pro 2nd gen de pe Quickmobile in rate pe 1 an prin TBI. Cat de incredere este site- ul cand vine vorba de originalitate? Am auzit din recenzii ca multe produse au defectiuni...? (mai mult)
Am dat comandă de căști, pe Fan Courier zice că: AWB- ul a fost înregistrat de către expeditor, însă nu a fost predat curierului. Dar dacă intru pe Emag zice că a fost predat curierului. Ce...? (mai mult)
Buna, sunt pasionat de petarde si am o intrebare. Este legal sa cumperi brichete ca un minor?
Salut TPU, am comandat ceva de pe eMAG si scrie ca resselerul este eMAG dar comanda mea zice ca va veni peste 2 saptamani? Stie cineva de ce?
Bună, am făcut o comanda la Glovo de 400 de lei, dar o parte din produse nu erau în stoc astfel ca suma de pe bon era aprox 250. Azi am observat ca s- a debitat din cont suma de 400 lei nu 250 cât...? (mai mult)
Salut! Am comandat ceva de pe EMAG, de la sellerul Bumerango, care este plasat in Ungaria. Comanda am facut- o pe 13, cu un termen estimat 16- 17. Comanda nici acum nu a fost predata curierului. ...? (mai mult)
Buna TPU! Pot plati pe shein cu cardul de la bcr George?
Bună.Am făcut comanda de pe shein și mi s-au tras banii de 2 ori.Cum pot să-mi recuperez oare banii? Un Nr de telefon daca se poate
Bună! Am o întrebare. Mi se întâmplă foarte des ca atunci cand merg in magazine cand ies sau intru sa sune acele alarme de la intrare antifurt. Mi s- a intamplat si cand nu aveam geanta sau bagaj,...? (mai mult)
- Am avut de pus 3 colete la easy box prin aplicația Vinted. - Am pus 2 colete, totul în regulă, la cel de- al 3 le- a, nu s- a deschis lockerul prima dată, și am selectat să deschidă un alt...? (mai mult)
Heiii vin și eu cu o problemă, acum o lună de zile am comandat niște parfumuri care nu mi- au plăcut, miroseau a spirt, erau fake, am vorbit cu persoana care mi le- a trimis sa- mi dea banii, le-...? (mai mult)
Salutari la toata lumea.A fost cineva de curand in Edirne Turcia si stie cat e gr de aur?
Bună ziua! Îmi puteți recomanda un aspirator cu spălare bun și puternic? Bugetul este până în 800 lei. Va mulțumesc!
Nu știți de unde aș putea cumpăra chestii din astea în Cluj Napoca? (Nu mă interesează acele modele, am pus câteva exemple) https://www.etsy.com/listing/1328197532/mystery- pin- box- surprise-...? (mai mult)
A comandat cineva de pe aplicatia nike? Daca da, in cat timp ajunge? Vreau să-mi comand o pereche de adidasi dar nu stiu in cat timp vor veni.
Salut, dacă am comandat 4 produse, când vine curierul pot să iau nu mai 3 produse? Din cauza că un produs nu mai vreau să iau.
Știți ce cadou as putea să fac unui băiat care împlinește 20 de ani?
Salut, daca am refuzat o comanda la fan courier cand a ajuns coletul, pot relua comanda?
Bună. Poate să-mi spună cineva de ce nu pot vinde de pe Vinted în altă țară?
Daca am comandat de pe pandabuy de 17usd cat e transportul?
Ati comandat pana acum de pe site-ul TigariVape.ro? Sunt bune acele disposable-uri crystal? Nu le gasesc nicaieri sa le cumpar fizic si am nevoie de o parere. Multumesc anticipat.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DrMihailoviciS întreabă:
radu383838 întreabă:
Mario1996 întreabă:
luiza247 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!