Bună, aveți cupoane shein? Am 400 lei în coș și aș vrea un cupon de 20%
Daca sunt minor si vreau sa-mi comand elf bar de pe eMAG, imi va cere buletinul la livrare?
Bună, am văzut bijuterii de la guess pe zalando, cum sunt? Vreau și eu să îmi cumpăr dar cred ca o să ruginească
Pantaloni de trening sau blugi p de dama? Care sunt mai confortabili? Voi ce ați purta?
Bună seara! Aș dori să îmi recomandați site- uri de unde pot comanda niște papuci gumosi sau din guma, cum s- ar spune, pentru o persoană care stă foarte mult în picioare din cauza locului de...? (mai mult)
Bună, mi se pot recomanda niște mouse-uri wireless sub 200 de lei mai bune? Mulțumesc
Produsele pentru igienă personală și de baie (inclusiv șlapi, aparate de ras sau capete de periuță de dinți electrică) sunt mai ieftine în piețe, ca Obor, decât la mall sau supermarketuri?
Salut, dacă vreau sa fac o comanda din China de 400$+ ma va costa mult vama?
Sunt fake articolele de pe about you?
Recomandare pentru o boxa portabila cu microfon. Buget 600 lei maxim. Comentarii doar de la cei care detin una. Ma intereseaza sa stiu cum se comporta in timp, daca bazaie dupa un an, doi. Doresc...? (mai mult)
Are cineva de aici cada cu hidromasaj? Pareri, recomandari?
Aveți ideii de ce aș putea să ii cumpăr unui baiat de secret santa? Bugetul fiind de 50de lei.
Buna, am o intrebare, mi am comandat de pe shein niste haine cu total 488 lei. unele le am avut de la shein coolane si celelalte de la shein moosta, problema e ca mie mi- a aparut confirmarea comenzii...? (mai mult)
De ce la comanda de pe shein scrie ca livrarea nu a fost facuta pentru ca la adresa nu este nimeni, dar eu n am primit nici un apel sau mesaj ca ar veni
Buna. Am facut o comanda pe shein, azi a ajuns si surpriza… nu este produsul pe care l-am comandat. S-a mai intamplat cuiva? Ce e de facut in cazul asta?
Salut TPU! Ce boxe recomandati de pe eMAG de ex sau orice alt site, care sa aiba o calitate buna a sunetului si un bass bun, eventual fiind cumparate si testate de voi. Multumesc anticipat!
Buna, am gasit un colier frumos pe frau.ro. A mai comandat cineva de la ei? Sunt seriosi? Nu de alta...dar este pentru un cadou si nu as vrea sa dau gres...multumesc..astept un raspuns
Buna ziua tuturor, este normal să întârzie o comanda aproape o săptămână? Într- adevăr am uitat sa dau Nr străzii dar nu am primit nici mesaj, nici nimic...de 5 zile aproape 4 zile mai exact...? (mai mult)
Cineva care poate sa-mi faca un pc build de la pcgarage in bugetul de 4.200 de lei? Preferinte: sa fie cu Intel si geforce rtx si sa aiba un ssd pentru windows si un hhd pentru jocuri
Si-a comandat cineva produse victoria secret? Online. Voua in cat timp v-a venit comanda?
Buna seara tuturor, de ce daca luni mi s-a spus că, comanda de pe OLX a fost pusă la Fan Curier astăzi nu mi-a ajuns? De ce?
Salut Daca dau comanda la un produs de pe eMAG si ajunge curierul la mine îți va cere buletinul sau doar plătești?
Salut! Am plasat o comanda pe eMAG, pe 28 noi., si de abia azi am realizat ca numarul de telefon este gresit. In rest adresa nu este gresita. Ati mai patit? Imi puteti spune daca se va intampla ceva?
Buna, cu o intrebare la voi, ce inseamna coletul este in tranzit la adresa de livrare?
In cat timp ajunge comanda de pe temu?
Buna, imi puteți zice niste magazine second-hand din bucurești in apropiere de piata unirii (sau in sectorul 5) care să aibă prețuri relativ mici? mulțumesc anticipat!
Va rog sa nu râdeți, am doar 25 de lei și vreau să cumpăr ceva cadouri pentru mama,tata,bunici de moș Nicolae,ceva simplu,fără să coste multe, idei?
De unde pot lua telefoane second hand stare ok? Nu vreau de pe olx/flip. Multu’
Ce parere aveti de husele de telefon de pe Weebparrel? Sunt calitative? Am de gand sa imi cumpar si eu una, desi nu prea gasesc review-uri pe site.
Salut, a cumpărat cineva haine de pe gate shop? Eu am cumpărat o geacă (încă nu a venit) pe alb și sper să fie albul acela frumos, nu un alb spălăcit cum sunt hainele albe pe shein, merită...? (mai mult)
Buna ziua tuturor, am o mare problema, deci dacă am dat comanda de pe OLX și acolo de 1 decembrie scria 00 lei, transportul este gratuit. Eu luni când îl voi primi voi mai plati transportul sau ...? (mai mult)
Bunăăă! Am dat comandă pe Shein de pe 25, iar de pe 29 până n momentul actual îmi arată că e in tranzit HOLLAND, NORTH HOLLAND PROVINCE, Clearance processing completed. Dacă a fost cineva...? (mai mult)
Hei, ce site e sigur sa pot cumpăra telefoan ca eMAG are mai scump și na poate găsesc undeva unde poț economisi măcar 100 200 lei.
Merita sa comand haine de pe About You? Am auzit ca livrarile intarzie mult!
Buna! Daca am plasat o comanda online, iar in comanda mi-am pus toata adresa, nr de telefon si codul postal dar nu si nr de la casa ce se intampla? (Am platit si curier)
Salutare,Și-a cumpărat cineva haine de pe temu? Daca, da sunt de calitate sau?
Cum pot anula o comanda de pe pc garage (Un calculator 5000 lei cu serviciul de asamblare gold)?
Salut. Am dat o comanda si imi vine prin sameday la easybox. Imi arata ca coletul e in depozit ul lor, oare mâine îmi ajunge dacă e 1 decembrie sau ajunge doar luni?
Salutari! Intrebarea mea este de unde pot achizitiona marfa en gross la un pret foarte bun? Dragonul Rosu sau unde gasesc depozite?
Salutari! Astept opinii si raspunsuri va rog. Ce a-ti cumparat de pe site-uri din alte tari si a-ti reusit sa le revindeți la un pret mai mare in Romania? Multumesc!
Salut, im puteți spune dacă aplicația Temu est sigura, im pun datele cardului și rămân cu banii pierduți? Sau plătesc comanda și comanda nu mai apare? Cineva la folosit și nu exista un...? (mai mult)
Dacă am dat o comanda de pe AliExpress și am apăsat din greșeală ca am primit comanda dar nu am primit-o, va mai veni?
Se poate plăti cu cardul Sodexo Cadou cumpărăturile de pe Emag?
Bună TPU. De unde aș putea cumpăra o cutie de laptop Asus (doar cutia în care este el împachetat)?
Salut! Cu ce curier livreaza cei de la glo? Sunt din Iași daca conteaza
Stiti daca la magazinele Jumbo au si baie pentru clienti?
Salut, am cumparat un monitor de la altex care exista la magazine din Bucuresti (si eu sunt din Bucuresti) in ce timp imi ajunge comanda? Mainee?
In cat timp ajunge o comanda de pe Vinted din momentul in care este plasata la curier?
Salut, Nu aveti impresia ca Altex e al Emag-ului? Prea au preturi exact la fel la articolele comune. Sau nu mai exista concurență sau sunt ințeleși intre ei?:(
Buna! A mai comandat cineva produse de pe site- ul de mai jos si imi poate spune daca sunt originale si transportate in regula? https://www.phonexpert.ro/ Multumesc! De asemenea, ce părere aveți...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!