Am făcut o comanda pe internet si am văzut ca îmi vine prin Cargus. Vreau sa știu dacă îmi va da mesaj in ziua vând vine sau ma suna când ajunge? Ca nu știu dacă voi fii acasă.
am facut o comanda de pe site ul alphashot.ro, stie cineva cat dureaza pana imi ajunge comanda?
Am o problema in a cumpara o pereche de adidasi din Mall. Eu nu am mai cumparat niciodata ceva din Mall. Intru in INTERSPORT si ma uit la adidasi, si dintr- o data vad perechea mea favorita...? (mai mult)
Salut, aceasta intrebare este pentru cine este din judetul Valcea... unde pot gasi si eu fidgets spiners, spinerele acelea anti-stres care le invarti,astept raspuns rapid,
Niste site-uri bune pentru a imi comanda un fidget spinner?
Cu cât se vinde un slime?
Cat bomboane are o cutie de ciocolata Merci Finest Selection de 400 grame?
Voua vi s-a intampat sa cumparati de 2 ori un produs si de amandoua ori sa se strice? Am cumparat un mouse gx44, mi-a placut, s-a stricat.i-am dat o sansa si cred ca iar se duce. Porcarie de firma.
Cunoasteti site-uri din America cu produse low-carb / low-fat cu livrare spre Europa? Multumesc anticipat!
Salut TPU, Imi trebuie urgent niste calti pentru instalatii sanitare. Stiti unde pot gasi in Popesti Leordeni? Merci!
Se merita sa imi comanda Jordani de pe site-ul asta: http://www.tenisireduceri.com/? Imi puteti recomanda si alte site-uri? FUNDA!
Știe cineva unde pot comanda un iphone 5c nou nouț din România?
Acum 2 zile am comandat ceva de pe Aliexpress in valoare de 8.80$.Am cumparat produsul, dar dupa o ora m- am razgandit si nu il mai voiam.Am dat cancel order, si nici dupa 2 zile nu am primit...? (mai mult)
Unde găsesc fidget spinner la maxim 30 de lei? Pe net am văzut de la 50 de lei, chiar și 700 de lei. Știu că pot gasi și la 18 lei dar nu stiu unde
Buna,TPU! Am o intrebare: Curierul Urgent Cargus livreaza sambata si duminica!? va rog sa imi spuneti!
Care e cel mai bun spray paralizant pe care îl știți? Mulțumesc anticipat!
Doresc sa imi comand doua chestii de pe eMAG, care sunt de la aceeasi firma, daca le comanda pe amandoua o sa soseasca cu un singur curier?
A mai achizitionat cineva de aici de pe site- ul Umger.com? Au Hand Spinnere la oferta la 6.13 lei si scrie acolo ca transportul este gratuit, dar treaba e ca trebuie sa platesti dinainte cu...? (mai mult)
am si eu o intrebare, am vazut la cineva o pereche de pantaloni de o culoare gri si cu vreo 5 nasturi pe buzunarul drept, mi s- au parut foarte cool, oare imi poate da cineva un link unde as ...? (mai mult)
De curand, mi s-a pus pata pe adidasi New Balance si as vrea sa-mi iau. Ce parere aveti de ei? Merita banii?
Daca am făcut o comanda pe internet și vreau să renunț la ea, cum fac asta?
Mi- am cumparat o pereche de pantofi de la Benvenuti pentru banchet, insa mi- am dat seama ca mergea alta culoare mai bine la rochie.Panrofii sunt intacti nici nu am luat pretul de pe ei decat i- am probat...? (mai mult)
Unde gasesc, in Bucuresti, un spot sau un bec puternic care lumineaza albastru?
Am o intrebare... Am pus ochii pe un Fidget Cube, si vreau sa il cumpar de pe GearBest. Faza este ca, acel site este un site englez, din cate cred eu. Jucaria costa 2, 30 dolari...? (mai mult)
Stie cineva daca piata Europa din Bucuresti este deschisa si duminica?
Iphone 5, 5c, 5s sau SE au contul acela de appstore sau se cumpara aplicatiile ca la iphone 4?
Hei fetelor cam cum s-ar traduce cerceii aceea in urechi "EAR CRAWLERS" in romana ca sa pot sa ii caut sa imi iau de pe net ca nu stiu cum sa ii caut
As vrea sa ma apuc de skateboarding si am ajuns la 2 placi care imi convin ca pret.( nu vreau sa ma bag la placi de 550 lei ca nici nu stiu daca ma apuc serios ) Deci care dintre aceste 2 placi este mai...? (mai mult)
Știți siteuri de PC online gen PC garage? Sau recomandați altceva?
Merita sa achiziționez un TV de la amanet?
vreau sa imi cumpar o pereche de blugi dar nu stiu cum s enumesc acestea http://imgur.com/a/5lOVk
Daca duc pantaloni la croitorie sa ii scurtele trebuie sa ii masor acasa sau ii masoara acolo si ma schimb acolo?
Puteti va rog frumos sa-mi spuneti si mie de unde pot cumpara un Spinner din Bucuresti? Multumesc!
Salut. Ce parere aveti despre AliExpress? As dori argumente solide. Multumesc!
Stie cineva in ce conditii se poate returna un produs? Mi- am luat niste casti de la altex si as vrea sa le returnez ( azi au venit ), dar pe casti erau 2 stickere pe care nu le mai am, iar in...? (mai mult)
Existau odata acum vreo 10 ani niste snkas-uri rotunde cu gust de porumb, erau intr-o punga galben cu verde, mai stie cineva cum se numeau?
Salut, stie cineva de unde pot gasi tricouri Supreme?
E mare un lant de 61cm? Vreau sa-mi cumpar unu si nu stiu cum va arata..am incercat cu un centimetru la gat si este super mare asa.
Care este diferenta intre 17.467 Lei si 17.467 RON
Ce magazine în București îmi recomandați pentru a căuta o rochie pentru banchet scurtă? Ceva de acest gen: http://www.maxine.ro/foto/produse/main/mediu/frs83921_negru.jpg
Salutare, credeti ca pot face un job din facerea PC-urilor pe anumite site-uri (PCGarage, eMAG, evoMAG, ETC...) pentru o anumita suma de bani mica (5 lei) ca sa castig niste banuti?
Shoesii de pe benjamin.ro sunt originali? Am comandat niste etnies marana vulc pe olive si sunt curios daca sunt originali.
Buna :) Daca cumpar ceva de pe eBay, unde se livreaza comanda? In fata la mine, la posta, ramane la vama...? Va dau fundita, dar sa imi ziceti cum se da :) MULTUMESC :)
De pe site- ul fan courier, Când "chem un curier", vine un curier la adresa mea pentru a ridica coletul? Dacă da, adresa destinatarului trebuie să o lipesc pe colet? Măsurătorile le face şi...? (mai mult)
Am o idee genial deci daca command o bluza primesc in + ochelari de soare langa el, dar se poate returna bluza daca nu e marimea ta? Sa returnez bluza si sa imi ramana ochelarii? Ca nu era scris ca ...? (mai mult)
As vrea sa cumpar ceva de rontait, ceva dulce, ceva pe care sa- l mananc atunci cand stau pe internet. Vreau sa cumpar si ceva pe care daca il mananc sa dureze ceva. Un exemplu ar fi popcornul,...? (mai mult)
Heei TPU. As vrea sa imi imprimez ceva pe un tricou. Unde exista astfel de "magazine" in Onesti?
Unde pot gasi Fidget Spinner in Arad?
Vreau sa imi fac card PaySafe stie cineva cum pot sa il fac? Apropo am 13 ani! Si pot cumpara jocuri cu cardul?
Astia sunt adidasi de fata sau baiat? http://www.adidasilamoda.ro/index.php?route=product/product&path=129&product_id=317 Zic ca e cam ciudat din moment ce nu apare categoria de barbati pe site
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?