Am comandat ceva de pe net de pe un site si la adresa am uitat sa mentionez satul si comuna unde locuiesc insa am pus numele strazii, numarul casei unde locuiesc, numele judetului si al orasului...? (mai mult)
Am comandat ceva de pe net de pe un site si la adresa am uitat sa mentionez satul si comuna unde locuiesc insa am pus numele judetului, orasului strazii
Salut, stiti vreun site online de personalizat tricouri? Adica sa ma lase sa fac un tricou cu orice modele vreau eu pe el. +livrare la domiciliu rapida. Site-ul sa nu fie fantoma!@!
Salutare. Cei din Dorally de unde achizitioneaza toate acele produse electronice atat de ieftine?
imi puteti da niste sugestii de lucruri faine 2017 de pe site-ul aliexpress? In orice domeniu, haine, accesorii, machiaj, etc
Am si eu o intrebare in legatura cu aliexpress, unde imi vine comanda de pe aliexpress daca orasul meu nu are posta vamala?
Ce cadou pot sa-i iau suririi mele de ziua ei? ii plac machiajele si are 19 ani..sa fie cam pana in 50 lei
Cat va costa livrarea daca imi iau un hanorac de pe Ebay?
Salut TPU Stiti vreun magazin in Brasov unde pot gasi pantofi de dans sportiv pentru barbati?
Imi puteti spune ce tip de bani sunt acestia? http://imgur.com/zvCUcI6
Buna TPU Știe cineva un site care vinde Adidas Superstar originali, cu modalitate de plata ramburs? Sau un magazin in Vâlcea. Fundă!
Salut, stie cineva unde gasesc o tutungerie sau magazin de tigari electronice in Pitesti, multumesc.
Ce modele de adidași purtați? Am un frate de ani și în curând e ziua lui, și vreau să îi cumpăr o pereche de adidași! Niște modele? Aș dori modele casual, de oraș, cât mai slim! ...? (mai mult)
unde pot sa gasesc produse coreene in Timisoara? sau un magazin, sau restaurant coreean. Orice ajute. Dau funda :)
De unde pot cumpara un balon mare cu diametrul de minim 2, 5 metri.
Salut de pe ce site-uri pot cumpara cu payapal?
Salut cine stie un site sau mai multe unde pot plati cu paypal?
vreau sa stiu daca pot cumpara ceva de pe Ebay cu bani ficsi, de exemplu un produs costa 5 dolari, are transport gratuit iar eu am exact 5 dolari in contul Paypal, pot sa il achizitionez...? (mai mult)
Pot plati cu un card Sprakasse pe Emag? Funda. Sper sa n-o mai stergeti si p-asta, dragi "admini".
Unde gasesc si eu fidget spinner in judetul Prahova, orasul Ploiesti?
Cine ma poate ajuta cu un skateboard pana in 350 de lei? Dau Funda si totusi cum vi se pare asta http://noseandtail.ro/Placă-Completă-de-Street
Stie cineva de unde pot sa iau asazisele "Popsickle sticks" in Baia Mare?
Am vazut pe Elefant.ro parfumuri care sunt reduse de la 300 lei, la 80 lei, de exemplu, iar pe alte site- uri, gen Aoro.ro este la pretul de 73 lei, fara reducere. Care este diferenta? si de...? (mai mult)
incerc sa cumpar de pe Ebay o tableta grafica, tableta costa 6.88 dolari canadieni iar eu am in contul Paypal aproximativ 9 dolari canadieni, scrie clar ca singura metoda de plata acceptata...? (mai mult)
A cumparat cineva vreun produs de la QuickMobile si nu a avut probleme cu el sau cu ei? Ca vad ca multi se plang de produsele lor.
Salut, vreau sa cumpar un skin de pe G2A dar tva-ul e destul de mare, ce se poate intampla daca aleg o alta tara cu 0 tva unde sa platesc cu visa
Se gasesc fidget/finger spinner in Galati?
Ce cadou pot oferi unei fetite de ziua ei, ce implineste 4 ani? Ea e sora prietenei mele.
Stie cineva unde as gasi de cumparat pe internet bratari de acelea care se completeaza? De exemplu una are jumatate de inima pe care scrie best si una are jumatate de inima pe care scrie friends si se ...? (mai mult)
Stiti careva de unde as putea sa achizitionez Mountain Dew doza 330 ml ONLINE? Eu am tot cautat dar nu gasesc La supermarketurile care le am eu in oras nu prea aduc si daca aduc, aduc prea putine. ...? (mai mult)
este vreo modalitate prin care imi pot schimba modelul de Samsung galaxy A5 2016 cu unul 2017? Ma gandeam ca trebuie sa fie ceva de genu, stiu ca la unele marci de masini se poate.
Imi puteti da site-ul la vans Romania?
Unde aş putea să găsesc în Iaşi o ojă ca cea din link https://www.instagram.com/p/BT7KOpRAf5w/
Stie cineva unde gasesc camasi asimetrice in Galati si la ce pret? Mersi!
Știe cineva unde as putea sa găsesc ciocolata de roșcove in România? Am încercat sa fac acasă dar pana acum nu mi-a ieșit. Va mulțumesc.
As vrea sa imi cumpar o boxa portabila sau una mai micuta pentru laptop dar care sa se auda foarte bine la pretul de 200-300 de lei. Multumesc!:D
Daca am comandat o kendama de pe kendama games si am dat de 2 ori aceeași comanda, cum fac sa șterg una dintre ele Dau coroniță
Salut, doresc sa achizitionez niste tricouri cu formatii rock de pe acest site: http://www.cool- senzation.ro Cei drept, mi- au atras atentia preturile mici. Ce parere aveti, credeti ca sunt cat de...? (mai mult)
De unde as putea sa imi cumpar si eu un Fidget Spinner in Judetul Suceava? De preferat orasele : Radauti, Suceava, Falticeni
Cat de bun este acest skate: http://www.skates.ro/skate/skateboard/skateboard-area-ann-31x7-75? Se merita cumparat?
as dori sa cumpar artificii pentru diferite evenimente, nu știți de unde se pot cumpara?
Am un card(MasterCard-Cetelemn) iar daca vreau sa il activez imi cere ultimele 4 cifre ale cardului, stie cineva unde le gasesc pe card?
Am de returnat la eMAG un tv cu defect si am inteles ca daca produsul e defect nu se plateste returul dar as dori sa returnez si un alt produs un Microfon Spacer SP- MIC100 fiindca nu e compatibil cu laptopul...? (mai mult)
Vreau sa imi vand contul de league of legends dar nu stiu unde sa il pun
Cine ma poate sfătui si sa imi spuna un skate bunicel Buget 200-250 lei
Am mai intrebut odata dar nu sunt sigur. 14 ani vreau sa comand de pe eMag si Okazii.ro. E posibil? Dati-mi si mie detalii va rog. Orice informatie.
DAU FUNDA! Buna TPU, stiti cumva de la ce magazin sau site (preferabil magazin) din Anglia pot sa imi cumpar o Kendama buna si la un pret acceptabil? Multumesc anticipat!
Si-a comandat cineva produse de pe wish? Au venit toate produsele?
Cum gasesc masca ca a lui keed?
Salut, am pe cineva in USA care m- a intrebat ce sa mi cumpere de acolo, cica electronicele sunt mai ieftine. As putea sa mi iau un smartphone Galaxy S7? Merita? Nu imi ia bani de transport, doar il...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?