Buna,de unde pot cumpara spray graffiti in Bacau? ma refer la graffiti nu la ala de 10 lei ca nu e bun
Buna,de unde pot cumpara spray graffiti in bacau? ma refer la graffiti nu la ala de 10 lei.
Stie cineva in ce mall din Bucuresti pot gasi sepci Snapback, new era sau NY?
Ochelari de dormit sau cum se numesc :)) Unde pot gasi acei ochelari care se pun pe ochi pentru a optura lumina in Bucuresti? nu vreau site-uri pentru ca ar costa transportul mai mult decat ochelarii
Am o intrebare, cum transfer banii de pe neobux pe paypal? Ofer funda celui care ma ajuta.
De unde pot cumpara cele 2 carti, bazate pe poveste din Witcher?
Hei, ce părere aveți despre site-ul runshoesvipmall.com? Ați comandat de pe acest site? Sunt de încredere? Au marfa originala sau fakeuri?
Stiti unde pot gasi pantofi valentino cu tinte, dar replici? Nu imi permite bugetul originali.
Are cineva idee unde pot vinde un cont LoL, fara sa fiu pacalit si sa primesc banii in siguranta? Nu mai am ce face cu el, nu imi mai pace jocul :P
Stie cineva cat costa o livrare de pe Amazon.com la noi in Romania?
Am nevoie de ajutorul vostru. De curând, sotul a comandat de pe aplicatia Wish.Am primit produsele la usa, fara sa semnez, fara sa platesc pentru ele. Locuim in Germania, produsele au fost aduse...? (mai mult)
Ce firma imi puteti recomanda pentru tableta grafica?
Salut,sunt din moldova, chisinau.As vrea sa-mi procur un pachet de carti bicycle standard. Nu gasesc nici un magazin.Imi puteti spune deunde pot sa-i cumpar unu?
Are cineva idee daca pot gasi pill looper sau kendama pe la un magazin din Romania?
Vreau sa- mi cumpar un telescop pentru incepatori si nu stiu care este mai bun. Ii rog pe cei care au si s- au confruntat cu aceasta problema sa ma ajute. M- am gandit la un Omegon Telescop AC 50/600...? (mai mult)
Salut TPU Am mare nevoie de ajutor. Am facut o comanda pe amazon si cand am vrut sa ma loghez sa o verific nu ma mai lasa sa intru. Am schimbat parola de multe ori si nimic. Va rog sa ma ajutati
Când sun la serviciul clienți Altex pe ce numar trebuie sa apas pentru informatii comenzi?
Cum se anulează o comanda pe elefant.ro? Am comandat o carte si nu mai am nevoie de ea. Cum anulez comanda?
Salut/am o intrebare/pisica mea are 10 luni si are puricei, si vreau sa- i cumpar o zgarda antipurci, dar nu stiu daca o sa vrea si nu stiu daca e potrivita varsta lui pentru zgarda ////puteti sa ma ...? (mai mult)
Tocmai ce mi am comdandat ceva de pe ebay si o sa ajunga intre 3 si 14 mai. Intrebarea mea este daca nu sunt acasa cand ajunge coletul unde se va duce?
A comandat cineva de pe Home Boutique? Sunt de incredere?
Sall de unde pot cumpara Butterfly real? Inafara de karambit.ro, ca s scumpe, sa fie real nu plastic, dau funda celui mai ieftin site
Salut. Unde pot gasi rochia asta? http://imgur.com/a/QKyBu
Unde pot gasi o rochie verde(fistic) mulata pe corp, de ocazie?
A comandat cineva de pe Alibaba? Ce pareri aveti despre site?
Salut TPU Vreau sugestii =)) M- am hotărât sa îmi iau o tableta buna, pentru jocuri, dar și pentru citit. 8"- 9"... problema e ca eu nu prea ma descurc la alegerea lor. Îmi lăsați câteva sugestii,...? (mai mult)
Vreau sa comand un produs din strainatate si pretul este afisat in euro. Cand ajunge curierul, va trebui sa ii platesc tot in euro sau in lei, ca sa stiu daca sa schimb sau nu bani? Multumesc...? (mai mult)
Stie cineva daca se mai gasesc tigarete Djarum Black pe piata romaneasca? Am observat ca pe toate site- urile ce comercializeaza tutun acestea sunt indisponibile. In Inmedio la fel. Stie cineva...? (mai mult)
Cum adică un produs este în stoc? Şi dacă înseamnă că nu mai e pe piață, acesta reapare?
Salut, TPU. Am dat pe data de 19.04. 2017 o comanda la Media Galaxy care continea cateva periferice printre care si o pereche de casti Samsung pentru telefon. Pe 21.04. 2017 mi- a venit coletul cu pericericele,...? (mai mult)
Cine a mai comandat de la Decathlon poate sa imi spuna si mie in cat timp vine o comanda? La livrari scrie ca de la 4 minim la 30 maxim insa as vrea sa stiu sigur cand poate ajunge. Deci as vrea sa imi...? (mai mult)
Salutare TPU, vreau sa- mi cumpar un scaun de gaming si as vrea daca se poate sa ma ajutati cu un sfat, am 2 scaune care- mi plac, acestea ar fi: 1.) http://www.emag.ro/scaun- gaming- genesis- negru-...? (mai mult)
A mai comandat cineva de pe shein.com? Am auzit de la cineva ca a comandat de pe site si cand am incercat sa dau si eu comanda la sectiunea country nu am gasit Romania. Chiar nu se poate cumpara...? (mai mult)
Stie cineva daca gasesc tigari electronice in carrefour, kaufland etc.? Si daca dau aceste produse minorilor, sub 18.
A comandat cineva de aici vreodata dupa ebay? Vreau sa stiu si eu cum imi este livrata o comanda care este expediata din China. Ma duc la posta sa o ridic, ori vine prin curier? Si pot sa platesc un produs...? (mai mult)
A cumparat cineva ebooks de pe elefant? Am incercat sa comand unul si cand am apăsat pe Finalizeaza comanda, mi- a aparut un mesaj care spunea ca nu am completat spatiile cu adresa si modul de livrare...? (mai mult)
Ce imi puteti spune de site-ul AliExpress? Produsele in cat timp vin? Pot plati ramburs? Pot plati si in lei? Dau funda:*
Sambata am comandat un joc de pe Media Galaxy in cat timp il livreaza?
De unde pot cumpara bijuterii Pandora online?
Am o pisica si as vrea sa facem impreuna eu un medalion si pisica jumatatea medalionului. Stiti ceva site- uri de unde as putea comanda?
as vrea sa stiu daca este de incredere site- ul de incaltaminte http://www.adidasromania.top/, vreau sa stiu daca ati comandat ceva de la ei de pe site si daca ati primit produsul fara probleme....? (mai mult)
Salutare, TPU. Azi am o întrebare cam grea... Cum primesc un voucher de 1500 lei pe eMag GRATIS? Plz raspundeti-mi si nu cu reclame la laptopuri sau comment de genu,, du-te si cumpara din banii tai"
am auzit de un magazin online STROPS...cu haine cool am observat;). Magazinul nu il gasesc si in orase? gen Iasi, bacau etc
as vrea sa imi iau instant camera mini 8 ce parere aveti e o idee buna?
Hei! Stiti cumva daca mai este alt magazin cu mancare coreeana cu exceptia kj-ului?
Stiri daca se mai vinde "Delicii calde" in supermarket-uri?
Sunt originali? http://www.simplu.cc/nike-air-force-1-mici-grinegriialbi-23488656-p-1252.html Aveti alt site de unde pot sa iau niste air force 1 redusi?
Care e mai bun skateboard team selfie GRI/ VERDE ori skateboard team FURY POM POM
Un site unde pot gasi placi de longboard ieftine?
Unde pot gasi placi de longboard ieftine?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?