Merge papion la cămașă cu imprimeu sau doar la cele simple?:)
Ati mai comandat de pe http://www.gearbest.com/ as vrea niste sfaturi! magazinul mi se pare interesant! dau funda pentru cel mai lung si detaliat raspuns!
Ați a-mi cumpărat de pe amazon.co.uk? Aș comanda niște boxe pentru pc și costă până în 100 de lei. De pe ebay am mai luat și totul a fost ok.
Cine îmi poate recomanda niste căști bluetooth (on-ear) pentru a asculta muzica pe telefon.Să fie până în 120 Ron.
Ajutor! De unde pot sa iau si eu un slime? Sau un fel de bratara din lana lunga care este scris zodia si si cum arata zodia
De unde imi pot cumpara un fingerboard?
Ce sa fac? Am cumparat niste sandale de pe un site din Spania pe 23 martie, plata s- a efectuat imediat. Pana acum nu a sosit coletul. Am un nr. de Traking dar de pe data de 31 nu mai apare nimic. Ultima...? (mai mult)
Niste site-uri bune pentru incaltari nike/adidas/puma? Pentru barbati si copii,
Salut, vreau si eu un site de unde pot comanda skateboard profesioniste.
Am dat comanda de o muzicuta care costa 24lei cu tot cu transport 49leisi are tva ...cam cat ar trebui sa platesc cu tva?
Am facut o comanda din America.Coletul a ajuns cu bine in Romania. Este acum la posta din orasul meu. Cand ma uit la tracking, langa colet apare un steag, unde zice pick up. Trebuie eu sa merg...? (mai mult)
Se mai gasesc tigari djarum black in afara de mediul online, pe comanda?
Vreau sa imi cumpar unul dintre astea: Pennyboard sau Skateboard, care dintre acestea doua mi le recomandati? (pentru plimbare) Care dintre ele e cel mai rezistent?
Ma intrebam cam cat dureaza sa ajung un colet de la eMAG ramburs. Am facut o comanda pe data de 17.04. 2017 pe la ora 12:00 pentru doua memorii ram de PC Cand am intrat dupa o zi pe...? (mai mult)
Cât de curând vine comic con ul și am de gând sa fac cosplay, Yuri Katsuki din Yuri on ice! Știți de unde pot cumpara ochelari ca ai lui? De preferabil din România
Ce magazin este cel mai ieftin?
Cine are Paypal?, sa retraga 7 euro, de 3-4 sa imi cumpere ceva si restul ii raman lui, daca vreti.
Ma intrebam cam cat dureaza sa ajung un colet de la eMAG ramburs. Am facut o comanda pe data de 17.04. 2017 pe la ora 12:00 pentru doua memorii ram de PC Cand am intrat dupa o zi pe Emag ...? (mai mult)
Am primit niste bani pe paypal, dar nu am card.Ce sa Fac? Stiti vreun site care face un card temporar sau online?
Hristos a Inviat TPU! Trebuie sa fac o alegere și nu știu ce sa aleg... Vreau sa dau comanda pe net de niște casti mari ( știți voi... ) și sunt pe alb, negru și roz. Ei bine roz iese din discuție...? (mai mult)
Știe cineva un site de unde imi pot lua Nike Jordan originali? Am intrat pe site ul celor de la Nike, dar nu fac livrări in afara Americii.
Daca am bani pe card pot sa ii transform in pin psf?
Stie cineva de unde pot face comanda de un cutit tactic Cu doua taisuri? Site roman daca stiti. Nu vreau sa dau 30$ doar pe livrare.
Mi- am luat scam(teapa) de la un tip de 22 de ani.Pe bune acum, ai 22 si nu ai ce face cu viata ta? E un paysafe card.Am sanse sa il recuperez? Am trimis detalii cu toate informatiile.Voi ce parere...? (mai mult)
De unde pot face rost de un surub pentru asta? I-am stricat capul: https://postimg.org/image/k5rk63rzx/
Stie cineva de unde pot cumpara seminte de canepa? Se gasesc la mega image sau ceva?
Daca comand o pereche de adidasi de pe un site ca de exemplu OFFICE, in caz ca marimea perechii nu se potriveste pot schimba cumva perechea daca ma prezint cu ea in magazin? Trebuie sa precizez...? (mai mult)
Salut, acum trei zile mai exact pe 14 am comandat un joc de pe altex.Am confirmat comanda de pe mail dar nu m- a sunat nimeni in legatura cu comanda sau sa imi dea un mail sa imi spuna cand vine.Intrebarea...? (mai mult)
Stie cineva daca maine 18.04. 2017 este deschis in europa Bucuresti? Multumesc trebuie sa ajung urgent
Stie cineva daca maine 18.04. 2017 este deschis la europa Bucuresti?
am facut comanda pe altex la FIFA 17 & Gamepad wireless NATEC Genesis PV65, si nu am primit nici email, nici sms ceva pe telefon. Si cand am intra pe profilul meu si am dat la comenzile mele...? (mai mult)
Este bun acest hoverboard? http://www.emag.ro/search- log/v17570455/p1- 1/s3b95cdbbd55f46538d1d?url=/hoverboard- mpman- hoverchic- 102- silver- acumulator- Samsung- autonomie- 15- 20- km- incarcare- 2-...? (mai mult)
Hei,aveti careva Penny Board? E rezistent? :)
Bună! De unde pot cumpara tenesi galaxy? Dau fundă! Marimea 33-34 daca se poate!
Care e mai bun Huawei Y3II sau Samsung Galaxy J3 (2016)? Va rog urgent
Daca am comandat un lucru din alta tara (ex:Norvegia) care pe site este in coroane daneze cand primesc coletul platesc in roni sau coroane daneze?
Vreau sa îmi iau niste blugi din Bershka si vreau sa stiu daca sunt de calitate sau nu. Pretul vreau să fie între 100 si 200 de lei. Mă interesează calitatea, dar as vrea si ceva de firma....? (mai mult)
Imi spune si mie cineva unde pot sa mai gasesc supermarketul Plus in Romania.
Cu ce sa asortez un sacou negru simplu?(vreau idei de plimbare,nu costum,cu care sa ies pe undeva imbracat cu sacoul, nu la evenimente)
Neavand Sinsay la mine in oras, am dat comanda unor haine de acolo, si am dat la optiunea de a imi veni acasa, pentru ca ei au si varianta ridicarii comenzii din magazin. Comanda a fost data pe 6 aprilie,...? (mai mult)
Salut, ce parere aveti merita banii o pereche de adidasi fake? am gasit niste modele Nike Adidas Puma 2017 si arata exact ca cei reali ma intreb cat sunt de comozi ca la rezistenta nu cred mai mult de ...? (mai mult)
Astept un produs comandat pe net sa mi se livreze si nu stiu data exacta cand va ajunge, probabil nu voi fii acasa si nu e nici altcineva sa il ridice in locul meu. Ce pot sa fac?
De unde pot cumpăra narghilea în constanta?
Cine imi poate da cel mai ieftin site de pe care sa pot cumpara un incarcator de laptop Asus X55A?
A comandat cineva de pe wish? Este sigur? Iti aduce pana acasa produsul? Dau funda
Spuneti-mi va rog de la ce brand sunt pantofii din acest catalog de la pagina 73 sau unde ii pot gasi. https://www.catalog-az.ro/catalog/oriflame-campania-6-2017/ Multumesc anticipat!
Ar fi trebuit ca ieri sa primesc un colet prin prioripost, dar eu nu am fost acasa la sosirea curierului. Stie cineva daca va mai incerca si astazi sa vina sau daca trebuie eu sa ma duc la sediul lor? ...? (mai mult)
Aurul trebuie sa aibă neaparat codul gravat? Dacă da ce cod trebuie sa aibă aurul roz?
Stie cineva cat tin reducerile de pe emag.ro de Paste? Data va rog! Dau funda
Salutare. De unde as putea cumpara si eu "Vitamin Aqua"? Am cautat in cateva mega image-uri si auchan-uri, dar nu am gasit, iar pe net nu gasesc nimic
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Adi1987 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a