Unde gasesc si eu un DVD player portabil, care pot sa il pun intr- un amplificator cu mufe RCA (in caz ca pun un cd de muzica doar, fara imagine video)? Am cautat si ce am gasit cred ca au...? (mai mult)
cate zile poate fi tinut un colet primit din afara la posta pana sa fie trimis inapoi in tara originara?
Salut îmi puteți da un site sau un sfat de unde as putea comanda o brățara personalizata? Bratara trebuie sa fie din metal (de preferat auriu)și sa vina pe un sfert din antebraț, gen cum purtau ...? (mai mult)
Salut, unde aş putea găsi un site care livrează în europa The ONE smart keyboard? Vă rog ajutați-mă
Am returnat astazi un produs la eMAG, trebuia sa-mi dea curierul vreo chitanta?
Nu stiu numele acestui parfum este pentru cineva important, imi poate spune cineva marca modelului? Unicul indiciu pe care il pot da ii ca are 100 de ml http://imgur.com/4HJoZhn
Am primit cadou un un ceas cu bratara si mi s- a zis sa ma duc azi cu el sa ii modifice bratara dupa mana mea si daca vreau pot sa schimb modelul. Am fost si am schimbat modelul dar ceasul ramane...? (mai mult)
In cat timp ajunge o comanda de la AliExpress?
tura aceasta vin cu o intrebare la care mai multi cred ca vor un raspuns. De ceva timp ma bate gandul sa ma apuc de un magazin online (la inceput o pagina de Facebook). Am un capital acceptabil,...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot cumpara peroxid de hidrogen/carbamida gel?
Magzinul altex nu mai are in stoc un telefon pe care mi l- am dorit foarte mult, am auzit de la cineva ca pot da comanda de la ei sa mi aduca un telefon care nu mai e in stoc de la alt magazin? ...? (mai mult)
De ce oare dureaza comanda mea de pe eMAG atat? Am dat o comanda de placa video pe 31 martie si imi estima data livrarii pe 5- 6 martie.acum este 10 martie si nici macar nu a fost plasata comanda la curier?!...? (mai mult)
Ati mai cumparat de la soundcreation? Sunt de incredere?
Poate cineva sa imi recomande niste site-uri asemanatoare cu barbatus.ro?
Ce site imi legit imi recomandati sa-mi comand si eu o sapca Batman? Aici aveti sapca pe care vreau sa o cumpar! :" http://imgur.com/pOu1KEW
De unde pot lua motorase electrice (link de la site daca se poate)?
Stiti de pe ce siteuri gasesc huse dragute pentru un Vodafone Smart prime 7? Am fost la magazinul Vodafone dar nu am gasit nimic pe placul meu. Nu vreau aliexpres. Vreau ceva cute. Funda. Ps: Eu sunt...? (mai mult)
Nu imi mai apar anunturile de pe olx decat cele promovate, pe telefon apar toate, este din calculator sau de la ei?
stiti cumva de unde iau si eu husa moschino(aia cu urs), dar in Bucuresti am cautat pana acum la 5 Gsm si n-am gasit, dau funda!
Stie un telefon performant sub 2000 de lei? Vreau unul care sa fotografieze foarte clar pe ambele camere, cu memorie mare si sa arate bine. Nu vreau la abonament. Vreau o firma care face telefoane...? (mai mult)
Stie cineva niste site uri cu vans ieftini?
Vreau sa stiu cate ceva despre aliexpres.Stiu ca sunt ieftine. Dar am auzit ca vin prin posta. E posibil sa vina coletul la Bucuresti, iar eu sa fiu la Piatra Neamt?
Imi puteti recomanda un cuptor cu microunde bun si la un pret corect?
Pupici TPU! Credeți ca e ok noul s8? Mi se pare super doar ca are un preț de "super" de asemenea... Eu zic sa rămân cu j3- ul meu dar nu stiu parcă as vrea ceva nou și am zis ca dacă nu îmi iau...? (mai mult)
stie cineva cat de buna de camera Canon SX410. Daca a avut-o cineva, cat de buna ii si cata memorie are? Merita sa o cumpar? DAU FUNDA! MULTUMESC
As dori sa imi cumpăr o pereche de papuci online, iar pentru a fi sigur ca imi vor vine, mi- am măsurat piciorul și am constatat că e de 27, 5 cm. Am auzit ca e bine sa mai adaug 0.5...? (mai mult)
Se poate face un site ecommerce numai in bootstrap, adica doar javascript, html si css fara php?
Am facut cumparaturile online de la Wisch, am comandat produsele, am platit prin cont, au confirmat primirea banilor, dar despre produsele comandate inca nu stiu nimic. Nu mi- au spus cand si cum...? (mai mult)
E legal sa importi telefoane ieftine din china si sa le vinzi in Romania la pret dublu?
Aplicatia aia Wish chiar îți da lucruri atât de ieftine?
Ieri mi-am cumpărat niște adidasi polo din Carrefour și nu știu dacă sunt fake sau originali. Puteți să-mi spuneți cum arată fake sau cum arata originalul?
Am cumparat cateva produse de pe aliexpress. Acestea au ajuns la posta, insa nu am fost sa le iau, iar acum au fost retrimise inapoi in china. Ce pot sa face sa imi primesc banii inapoi? Are cineva...? (mai mult)
am dat acum cateva saptamani o comanda de pe un site din afara (China). Comanda a ajuns cu succes in tara dar problema este ca ea a fost trimisa la posta din Galati (sunt din judet). Nu se poate...? (mai mult)
Hei, Dacă o placă de păr pe care vreau să o comand online, pe site la „verifică disponibilitatea în magazin„ nu mai apare zona din care vreau să merg să.o iau, asta înseamna că placa nu...? (mai mult)
Multi colegi de la mine din clasa au acea "jucarie" kendama. Si i- am intrebat de mai multe ori daca pot sa incerc si chiar mi- a placut! Acum as vrea sa- mi cumpar si eu una, dar nu prea stiu...? (mai mult)
pe 1 aprilie am dat comandă la 4 lucruri pe eMAG inclusiv la un tel Samsung J5, astazi 4 aprilie au venit mai putin telefonul iar la detalii comanda nu arata predat curierului de ieri arata...? (mai mult)
Stie cineva unde gasesc aranjamente florale de trandafiri conservati? Ma refer la acele cutii negre cu trandafiri ce dureaza cel putin un an. Ma intereseaza site-uri locatii numai in Romania.
Salut sunt din Gherla Jud Cluj, as vrea sa îmi cumpăr o haina de pe internet magazinul se afla in Portugalia, produsul îmi vine acasa sau la posta la mine in oraș? Sau trebuie sa merg la posta in...? (mai mult)
Salutare, cine stie o florarie in Arad, prin apropriere de gara, si ceva preturi la trandafiri, dau funda la cel mai bun raspuns!
Pot cumpara cu PayPal cu banii pe care ii am in cont fara card de credit?
dau funda. stiti unde pot gasi de cumparat un inel dar nu complet rotund ci sa aiba o stema. am impresia ca se numeste ghiul dar nu sunt sigur. ce site de pe care sa comand imi recomandati. dar...? (mai mult)
As avea cateva intrebari pentru cei care cumpara de pe Aliexpress. Singura modalitate de plata este cu cardul? Daca da, banii se convertesc automat in USD din Lei atunci cand se efectueaza ...? (mai mult)
Vrea sa va intreb de ce cand cumpar CS:Go de pe G2A care scrie acolo ca costa 44, 30 lei si cand trec de pasii si ajung la metoda de plata, selectez paysafecard iar cand trebuie sa introduc...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cei din Buzau. Care dintre voi stiti unde pot gasi inghetata CHERRY CRUNCH(de la betty ice)? Nu am gasit o nicaieri! AJUTOR VA ROG!
De unde as putea sa imi cumpar niste haine sport de calitate de pe internet? Nu prea ma intereseaza brandul/firma producatoare, singura conditie este sa fie de calitate. rezistente, etc.
dau funda. unde as putea sa gasesc niste ceasuri nu foarte scumpe dar mai elegante.
Salutare, doresc zilele urmatoare sa- mi achizitionez un gaming pc si as dori sa am parte de o grafica pe masura. fapt pentru care am decis sa achizitionez si un TV 4k, si prin aceasta ma gandeam la ...? (mai mult)
Ce cadou sa ii iau celui mai bun prieten la majoratul lui?(pareri)
Sall TPU, de pe ce site imi pot cumpara mai multe chestii dar sa le transporte pe toate in acelasi timp la acelasi pret cu ramburs
Ce ceasuri de mana imi recomandati pana in 100 de lei? De preferabil sa nu fie tip sport sau digital.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Adi1987 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a