Vreau sa comand ceva de pe Carturesti dar nu știu cât costa transportul.Ei spun despre cei din București dar eu nu sunt. Puteți sa-mi spuneți ca costa transportul?
Salut, vreau recomandare pentru sticla de sampanie nu foarte scumpa dar nici din aia la 10 lei. Vreau o sampanie adevarata, nu vin spumant, angeli, si mai stiu eu ce. Raspunde'ti doar daca ati...? (mai mult)
Heei TPU! Sunt clasa a opta și o să fie banchetul. Mi- am cumpărat rochia ( este neagră, scurtă și cu volănașe, dar elegantă) și pantofii (sunt crem) încă nu mi- am cumpărat gentuța, ...? (mai mult)
Este mall in Targu Neamt? Dau funda
Dacă cumperi de pe Ali Express platesti cu cardul sau când ajunge curierul?
vreau sa va intreb ce parere aveti de aceste ghete de fotbal, http://www.emag.ro/......DFZK92BBM/ sau astea : http://www.emag.ro/incaltaminte- de- fotbal- gazon- pentru- barbati- nike- tiempo-...? (mai mult)
Am card club 5* de la Top Shop, am primit un carnet de cupoane. Cum le folosesc in afara de a suna la ei cand vreau ceva sau in magazin? Am introdus numarul cardul pe site la rublica cod reducere si ...? (mai mult)
Am vazut zilele astea un baiat prin parc care detinea un pandantiv. Mi s- a parut foarte frumos, si as vrea sa- mi fac si eu unul cu un glont ceva. Si e chestia ca nu stiu din ce sa fac...? (mai mult)
Nu ma pot decide intre Nike Air Force 1 (culoare gri/alb/negru) sau Nike Air Penny 2(alb cu albastru).As vrea sa vad si ce alte modele v-ar placea voua.
Ce acte imi sunt necesare pentru o rata la altex daca am un PFA?
Un site de cumparaturi stie cineva? Ceva bun si ieftin..cu diverse lucruri..va multumesc
Buna Tpu..Am si eu o intrebare.mi- am luat o geaca de fâs de la pull&bear si am spalat- o de mana ca sa fiu sigura ca nu se agata sau se decoloreaza..Culmea e ca dupa ce am spalat- o. fara detergent..doar...? (mai mult)
Vreau sa stiu daca este cineva care a cumparat de pe Amazon Shopping. Am gasit aceasta aplicatie si produsele sunt foarte ieftine, vreau sa stiu 3 lucruri: 1.Produsele gen iPhone sau Beats sunt...? (mai mult)
Am aflat de curând că Romwe nu mai trimite comenzi și în România.Ce alte site- uri de genul acestuia știți, dar care să expedieze și în țară comenzi? Nu vreau ebay, amazon sau...? (mai mult)
Stie cineva de unde as putea sa cumpar in Constanta un tricou negru iar pe spate sa fie semnul clanului Uchiha din Naruto?
La ce magazine din mall-uri (Iulius, VIVO!) pot găsi rucsacuri de calitate (de oraș, nu de munte)?
De unde pot cumpara Galiu?
La amazon cand adaug adresa la 1-click payment la adresa 2 trebuie sa pun in romana (Apartament X,etaj X,scara X, Bloc XX) sau in engleza (Xth apartment, Xth floor, Xth suite, Xth building)?
Stiti cumva ceva magazine de rochite de ocazie in Alba Iulia?(in afara de mall) Imi puteti da si adresa lor sau un link catre fiecare magazin?
De unde cumpar niste seminte de anason sau aroma?
Stie cineva aproximativ cat costa sa ti se livreze un produs comandat de pe AliExpress / Amazon? Multumesc anticipat.
Am gasit pe net o pereche de sneakersi Vans Era PRO (http://www.garagestore.ro/barbati/tenisi/vans/14421_era_pro.html) si nu stiu daca sunt buni pentru mine. Tin sa mentionez...? (mai mult)
știți de unde pot cumpara ochelari lui Keed din (Satra B.E.N.Z), stiu ca e ciudat dar imi plac ochelari lui. Daca stiti cumva de unde ii pot cumpara Funda
TPU, ce parere aveti despre parfumurile Yodeyma?
Am dat o comanda de niste adiddasi de pe Store Shopping si mi- au venit deslipiti într- o parte si o mărimea este mult prea mare. Am dat mesaj firmei pe site si le- am zis ca as dori sa returnez...? (mai mult)
Site-ul 'marele pescarr';) este sigur sau nu?
Am dat o comanda de pe StoreShopping, de niste adiddasi( Aceia SuperStar de la adiddas cu negru si alb) si mi- au venit rupti intr- o parte si mărimea pe care am comandat- o nu- mi vine, ...? (mai mult)
Care este mai bun Samsung Galaxy J3 sau Samsung Galaxy J5?
Niste magazine ruse de telefoane, calculatoare etc. Cu livrare in Moldova
Salut, vreau să știu de unde pot cumpăra țigări Black Devil (Iași)? Fără site-uri. Doar magazine dacă știe cineva.
Chiar sunt asa ieftine produsele pe Aliexpres? Adica un produs pe care il gasesti la noi in magazin costa 100 lei si pe site cauti acelasi obiect si gasesti cu vreo 10$ + livrare gratuita. E legit?...? (mai mult)
Salut ma gandesc sa cumpar de pe okazii/olx niste wiimote pentru consola mea aveti niste sfaturi pentru a evita rsicul sa- mi iau teapa? si daca cumpar mai multe lucruri din anunturi diferite, trebuie...? (mai mult)
Heii, pe AliExpress a aparut ca se ofera un cupon de 100$ pentru utilizatorii noi.Ce inseamna acesta?
Hello. Imi puteti spube niste magazine din Cluj unde as putea gasi rochii de banchet, se poate si de inchiriat dar as prefera de cumparat. Multumesc
Salut,de ce nu e bine sa incarci modul de la tigara electronica prin usb? Ce acumulatori mi-ati recomanda pentru wismec rx2/3? Are nevoie de acumulatori de 18650.Si un incarcator de acumulatori?
Stie cineva dca tel. Samsung A3 2016 are amprenta?
De unde pot lua o kendama din Pallas Mall Iasi? P.S. Vreau sa-mi spuneti 2 magazine(daca exista)
Sal, am o chitara harley benton si daca ar fi s.o vand pe olx cum procedez si cum imi primesc banii, dar de preferat, s.o trimit prin posta normal, cat mi.ar lua, chitara e destul de grea.
Unde pot gasi haine de la Alan Walker care sa ajunga in maxim 48 de ore? AM CAUTAT PESTE TOT SI NU AM GASIT! Ce as putea face? #DauFunda
Salut,dau funda pentru cine imi poate spune cum cumpăr de pe amazon si cum ajunge in Romania?
Salut, vreau sa cumpar diverse chestii de pe aliexpres dar am inteles ca vine o sa trebuiasca sa scot coletele de la posta vamala, am o intrebare unde este aia? am cautat pe internet in judetul hunedoara...? (mai mult)
Stiti cumva daca in magazin-ul Flanco din Iasi - Strada Silvestru se vand procesoare I5?
Vreau și eu sa cumpăr placa asta video: https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01IEKYD5U/ref=mp_s_a_1_3? ie=UTF8&qid=1490454616&sr=8- 3&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=gtx+ 1060&dpPl=1&dpID=51ATILxFwwL&ref=plSrch,...? (mai mult)
A comandat cineva de pe dresslink? A venit tot în regulă, fără defecte? Cât a costat livrarea? Vreau să- mi cumpăr această pereche de ghete și nu găsesc unde e scris prețul livrării la domiciliu. ...? (mai mult)
Unde as putea gasi o bluza cu guler asa? https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/ef/5f/f8/ef5ff840e9f93d7400f26084836e13c7.jpg Dar sa fie simpla, fara buline sau alte modele.
Salut.De unde pot cumpăra o bandana naruto satul frunzei tăiată cu kunaiul și sa îmi vina prin poștă. Dau fanta.
Am o intrebare despre site- ul https://ro.factcool.com/.Vreau sa imi comand de acolo niste tricouri, insa nu sunt sigura.Adica, sunt destul de sigura ca nu prea au cum sa fie de firma produsele de acolo.Dar...? (mai mult)
Site-ul homepanda este un site serios? vreau sa imi cumpar un smartwatch, este unul la reducere si zice ca s-au vandut 197 si mai este doar 16h reducerea, este real?
Salutare, ce trebuie stiut atunci cand cumperi de pe Aliexpress, Gearbest sau Bangood? Dau funda
Gasesc in Pallas Iasi adidasi cu leduri?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Adi1987 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
militiaromana întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!