cum restabilesc o comanda din nou dupa ce i-am dat anulare pe Emag?
Unde gasesc baloane cu heliu in Suceava?
cum e Buy Pack? Se scade din prețul unui telefon prețul telefonului? Vreau explicatieee! va rooog! funda
Salutare, ce tebuie sa stiu atunci cand comand de pe un site cum ar fi aliexpress, gearbest sau bangood, din cate am vazut pe diverse site- uri daca nu depaseste 50 de dolari nu platesti nimic daca ...? (mai mult)
Ok, am o problema mai ciudata. Chiar nu pot sa gasesc cum elimin un produs din cosul de cumparaturi de pe site-ul magazinului Bershka. Ma puteti ajuta? Multumesc.
Imi puteti spune un site de pe care imi pot cumpara tricouri de fotbal (in specila Barca) la preturi bune, dar sa nu fie chinezarii?
Ce pot sa cumpăr prietenului meu și părinților lui din Turcia?
A comandat cineva pe site-ul pantofimarimea34.com?
Buna! As vrea sa gasesc niste magazine de haine pentru copii (13 ani,n-am atata, dar vine ziua prietenei mele), as vrea magazine foarte bune (H&m, Zara, C&a etc)
Daca nu mi-am trecut numele de familie la comanda de pe aliexpress mai primes aviz pentru a ridica coletul?
Cat eu un milion de lei romanesti in lei moldovenesti?
Comanda in asteptare ce inseamna?
Bună, a comandat cineva haine sau încălțăminte de pe AliExpress? E sigur?
Ce parere aveti despre site-ul Aliexpress? Ati comandat vreodata de pe site-uri chinezesti?
Vreau sa dau o comanda la o chestie si nu am banii pe PayPal... Cand vreau sa dau comanda pe PayPal, trebuie sa bag cardul, stiu. Intrebarea mea este, daca vreau sa dau comanda chiar daca...? (mai mult)
Acum ceva timp am facut o comanda pe Aliexpress. Am comandat o baterie pentru telefon. Azi am primit avizul de la posta ca mi- a ajuns coletul la oficiul postal. Insa pe aviz scrie sa fac o dovada...? (mai mult)
Ce cadou credeti ca ar fi mai bun pentru mama, o sticla de sampanie cu foite de aur comestibile si o potcoava aurie (iubeste aurul) sau o harta razuibila 82.5 x 59, 4 cm?
Daca de exemplu nu mi-am trecut numele de familie la comanda de pe aliexpress, mai primesc aviz acasa pentru a ridica coletul?
Salut TPU merita sa-mi cumpar un iphone 5 s si de ce?
Daca iau ceva in rate de pe eMAG de black friday, voi plati toata perioada pretul stabilit pe luna cand era la reducere de black friday sau dupa platesc pretul normal? Gen sa fie ceva la 250 lei/luna ...? (mai mult)
Saluuut! Aş dori un sa-mi cumpăr ceva haine, incaltaminte calitate buna, preţ accesibil si nu stiu de unde sa imi iau de pe net, ma ajutati cu un link? :)
Coca-Cola sau Pepsi? Si de ce?
Stiti de unde pot sa-mi cumpar o pereche de Jordans? Ps: Locuiesc in judetul Arges.
imi poate spune cineva toate papusile monster high va rog?
de pe ce site as putea cumpara casti cu urechi de pisica? un site decent si de preferat cunoscut, pret intre 50 si 200 lei plzz dau funda :c
Heey de unde pot cumpara online casti cu urechi de pisica? ar fi de preferat sa fie un site de increde si un pret ok (50-150)
Buna TPU As vrea sa imi imi iau o pereche de ochelari vr de vreo 250 de lei maxim! Detin un telefon S5 deci nu as putea lua Samsung vr Eu ma gandeam la http://www.emag.ro/ochelari- realitate- virtuala-...? (mai mult)
Iar vin cu o problema. Acum 2 minute am aflat ca nanul meu de botez m- a pus domnisoara de onoare. Cumva vă întrebaţi de ce este o problema. Este o problema deoarece sunt 4- 5 domnisoare de...? (mai mult)
Stie cineva daca se plateste ceva la posta pentru comenzile de pe aliexpress? Vreau sa imi comand ceva de 11 US si nu stiu daca posta romana ia ceva pentru transport sau nu. Cine ma poate ajuta?...? (mai mult)
Scuzati-mi intrebarea mediocra dar cat dureaza o reducere pe eMAG? goo.gl/FAPQtH
Vreau sa va pun 2 intrebari: 1. În ce localitati se gaseste magazinul Jumbo? 2. Este magazinul Jumbo in Bacau? Daca da, imi puteti da si adresa? Multumesc anticipat. P.S : Nu stiu...? (mai mult)
TRABUCURI Doresc sa cumpar un set de trabucuri pentru un cadou, suma fiind undeva la 100 lei, insa nu stiu de unde sa cumpar (Bucuresti sau online) si ce sa cumpar sa fie oarecum calitate pret, ok!...? (mai mult)
Salut de unde pot cumpara adidasi fake (New Balance,Nike, Adidas, Le coq)?
Ce servicii, faciilitatii sau orice altceva, v- ar atrage cel mai mult sa mergeti intr- un hypermarket si sa va reintoarceti cu placere de fiecare data? Funda pentru raspunsul cu exemple concrete!...? (mai mult)
Se mai pot obtine dinozauri din "Colectia de 12 dinozauri"?
Imi puteti recomanda o casa de evaluari sau o casa de amanet de incredere in Bucuresti? Precizez ca vreau sa vand un ceas de aur si o verigheta. Un amic mi- a recomandat Amanet A.G.S. de la Unirii,...? (mai mult)
am o întrebare am 14 ani și vreau să comand ceva de pe idei3d, pot comanda și ridica eu coletul? Sau trebuie să am 18 ani?
Vreau sa imi cumpar adidasi original. De unde imi recomanzi sa cumpar?
De unde va cumparati haine de firma la cele mai bune preturi? Originale
Unde pot gasi covorase auto pentru mercedes benz vito/viano pentru pasageri? Dau funda
De unde as putea sa iau un Țap bătrăn cu barbă care scuipă? Nu fac caterinca sau ceva de genul, doar ca imi plac mult Țapii...Va rog sa raspundeti serios.
Imi recomanda si mie cineva o camera video buna? sa nu depaseasca 1200 lei
De unde pot sa-mi cumpar DayZ standalone? (cu plata in numerar la primire #FanCurier) As prefera din Romania.
Stie cineva cam cat costa o masinuta electrica pentru copii prin europa/dragonul rosu?
Heii! La bershka, cand iti cumperi online, transportul il platesti tot cu cardul sau cand iti ajunge coletul acasa?
Pentru fumatorii de clasa: ce parere aveti despre tigarile Tipi- Neos, sunt de clasa superioara? Dar despre Moods Filter ce credeti? Care din astea doi sunt mai ok? Va rog, sa raspunda doar cei ...? (mai mult)
Buna,stie cineva unde gasesc in Bucuresti vin cabernet ausbruch?
Salut unde in Bucuresti pot gasi ghete/incaltari mid tops negre cu talpa alba? Am fost in AFI pana acum si am gasit cateva dar erau 450 lei plus. Cunoasteti ceva Outleturi bune? Nu doar pentru incaltari,...? (mai mult)
Cate carduri(cadou/voucher) pot folosi la o singura comanda pe eMAG?
Unde găsesc asa ceva în România? https://cdn1.thehunt.com/app/public/system/zine_images/266770/hunt/f2024fb27890513b4e0774be3f4a8f9a.jpg
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Adi1987 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
militiaromana întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia