Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 23 Februarie 2025 sunt:
Stie cineva de la ce ora incepe si cat dureaza targul de duminica din Dragaica din Buzau? Am aflat de carand ca acolo se face un targ in fiecare duminica si vreau sa ma duc si eu sa vad ce e acolo...? (mai mult)
Am si eu o intrebare! Stiti cumva unde pot gasi niste huse faine pentru un Huawei P8 lite smart? ATENTIE! Nu pentru Huawei p8 lite, ci pentru Huawei p8 lite smart Multumesc!...? (mai mult)
vreau sa stiu unde pot gasi set de expandere, gen facute acasa, am auzit cas mai ieftin
Stiti cumva daca se mai gasesc carti duel masters in magazine?
De mult timp ma intreb de unde pot cumpara slimeuri deja facute. Stiu ca sunt niste slimeuri Barrel o slime dar as vrea dinacelea mai fluffy. Stiti de unde pot lua? Sau de pe ce site pot...? (mai mult)
Salut, am primit si eu un cupon pe eBay, de la ei de 10 dolari. Dar nu stiu cum anume sa- l folosesc, cand vreau sa dau comanda, am copiat acel cupon la enter code dar nu merge scrie : Looks like ...? (mai mult)
Care cunoaste cateva site-uri cu produse bio unde au si sare pentru baie? Multumesc anticipat!
Vreau sa-mi cumpar ceva de pe amazon si imi spune ca nu poate sa trimita produsul pe acea adresa. Stau in Suceava si nu stiu sigur ce sa scriu la "state/province/region. Stie cineva ce sa scriu acolo?
Am nevoie de putin ajutor, mai exact ni s- a cerut la facultatea de kinetoterapie achizitionarea unui creion dermatografic, pentru trasarea pielii in zilele de practica. Nu imi poate spune...? (mai mult)
Stie cineva un centru xerox prin sectorul 2 sau prin apropiere care sa fie deschis de la 8:00 dimineata URGENT,
A cumparat cineva adidasi de pe Adidasicooll.ro
am o mica nelamurire in legatura cu shopping- ul de pe internet, mai exact de pe site- ul eMAG. Doresc sa achizitionez un telefon Samsung galaxy S6 edge RESIGILAT. Cat de sigur si cat de ok este...? (mai mult)
Cum se pune comanda pe Pull and Bear? ( pas cu pas )
Cunoaste cine în RM. Vâlcea niste magazine / outleturi cu haine de firmă la preturi bune?
Cat de bun sunt http://magnetiputernici.ro/Magnet-neodim-sfera-05-mm-N42-forta-400-g Daca nu pre dati-mi alte siteuri de unde pot lua. Sa fie bun magnetii!
Stie cineva daca se mai gaseste in Iasi (si unde anume) perpetuum mobile? - acele obiecte de decor (pe baterii), care exercita o miscare continua. N- as vrea ceva de lux (200 - 400 lei), ci...? (mai mult)
Logitech Z506 sau Serioux HT5100C? Sunt la acelasi pret pe eMAG, doar ca Serioux are puterea aproape dubla... Are un prieten acest Serioux si mi- a placut cat de cat, dar imi e teama sa nu se strice...? (mai mult)
Hi! Am o intrebare. O vesta de fas cu ce as putea sa o port pe dedesubt, stiu ca merge cu o helanca dar poate sa mearga si cu altceva, gen o camasa in carouri, bluza? Si merge doar cu adidasi sau cu ...? (mai mult)
Salut, am dat o comanda de componente pc la pc garage si am optat si pentru optiunea Asamblare. A doua zi am primit email in care imi cereau sa platesc in avans 30% din factura proforma in 2 zile de acum....? (mai mult)
Http://www.bravosport.ro/ghete-de-fotbal-adidas/26304430-ghete-de-fotbal-adidas-x-16-4-indoor-pentru-barbati.html Adidasii astia de sala sunt originali?
Care stie ceva site-uri de ceasuri originale?
Cu bonurile de masa poti cumpara si chipsuri, fineti, nutella, energizante, sucuri, sau doar alimente? Gen sa iti iei doar mici, paine, legume, fructe, faina, unt, ulei, si asa mai departe. ...? (mai mult)
Ce parere aveti de site-urile care vand parfumuri de tip "tester"?
Hei TPU as vrea sa stiu dacă acești ochelari vr http://m.emag.ro/ochelari- 3d- realitate- virtuala- pentru- smartphone- 3- 5- 6- inch- emv300/pd/D9JJ52BBM/ sunt compatibili cu telul asta http://m.emag.ro/telefon-...? (mai mult)
Ce cadou sa ii cumpar iubitului meu? Acum in Martie facem 5 ani.
Buna acum o luna m- am uitat pe Media Galaxy la un telefon care costa 299.99 lei iar acum cu promotile astea acel telefon valoreaza tot 299.99 lei iar pe site zice ca pretu lui a fost 349.99 deci e intrebarea...? (mai mult)
as vrea sa-mi cumpăr un telefon dar nu stiu ce marca, ce ar fi mai bun iphone s-au Samsung?
Stie cineva de unde pot cumpara acest puzzle, stiu ca ultima data a fost vazut prin 2012 dar ma gandesc ca poate il are cineva si doreste sa il vanda......http://www.noriel.ro/puzzle- noriel- harta- europei-...? (mai mult)
Stie cineva un site de haine pentru bărbați, dar să nu fie foarte costisitoare? !
Bună,poți vedea prin capul ăla de inorog / cal? Dacă da,cum prin gură, ochi, nări?
Stie cineva unde pot cumpara o baterie pentru Nexus 6?! Nu gasesc niciun shop.
imi puteti da va rog niste sugestii pentru un laptop cu un buget intre 2.000-2.500? Multumesc! :)
Bună, nu știu cum să mă măsor pentru jeans si bluze, cum ar fi pe H&m la jeans scrie 24', 31" etc. dar eu când mă măsor am 70 in talie cum fac? Împart 70 la 2? Dar la bluze App. Sunt nouă...? (mai mult)
Ce părere aveți despre cheriboutique (.) ro?
Bunăă! Să încep seria „Instrumente mortale"? Am auzit că are feedback ok. Dacă da, de unde să mi-o comdat..mai ieftin? :)) Mersi dau fundăă!
Imi poate spune cineva cateva detalii despre comenzile de pe https://www.crazy-factory.com? As vrea sa stiu daca sunt taxe suplimentare si daca site-ul este unul serios. Multumeesc :)
În ce tip de magazin aș putea găsi un dispozitiv pentru testarea alcoolemiei? Nu vreau de pe internet.
Spuneti-mi si mie un site de unde pot cumpara karambit knife, va rog.
De unde pot cumpăra un dispozitiv pentru testarea alcoolemiei? (Sunt din Timișoara)
Nu știți de unde pot cumpăra machete din jocuri video/ filme (de ex.: arme, săbii, cuțite etc.)? nu vreau ceva ce luminează sau altceva, doar sa le pun pe perete și sa arate bine.
Niste site-uri de unde as putea sa cumpar adidasi de preferinta Adidas, as vrea ca adidasi sa fie mai ieftini!
Este fake acest site : http://www.adidasi-casual.ro/? Adidasii sunt fake?
Care sunt cele mai bune boxe pentru pc de la eMAG pana la 100 de lei?
Este ziua tatalui meu pe 9 martie si inca nu m- am gandit ce sa- i iau. Am un buget micuț (50 de lei) as vrea sa- i iau ceva ce i se potriveste varstei, face 39 de ani si nu prea ii stiu gusturile....? (mai mult)
Care produs isi sare in ochii mai rapid un produs redus cu 100 de ron sau redus cu 500 de ron?
As vrea sa cumpar doua inele, unul pentru mine, iar altul pentru iubita mea. (ca si cum am fi logoditi). As dori si eu un site unde pot comanda inele la preturi acceptabile.
Salut merita sa cumpar scaun de Gaming cum au Gameri Romani? Cati ani te tine acel scaun in folosirea zilnica?
as dori sa achizitionez un scaun dar inca nu ma pot decide intre unu tip directorial sau gaming... care vi se pare mai rezistent sau ce recomandati?
Pe data de 19 am comandat ceva de pe Emag iar astazi fiind 22 inca scrie comada plasata, nici nu a fost data curierului.Cat o sa mai intarzie?
Am comandat un mouse de la Altex si pe site scrie confirmat integral, ce inseamna asta e pe drum comanda sau mai trebuie sa fac ceva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?