Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 24 Decembrie 2024 sunt:
Dragilor, store.creator- spring.com este site de încredere? Și este în Comunitatea Europeană (UE), să nu mă trezesc cu taxe vamale? mai precis acesta: https://starea- natiei- Youtube- store.creator-...? (mai mult)
E serioasă aplicația voghion?
Îmi recomandă și mie cineva o țigară electronică cu arome? Adică din aia care se poate reîncărca. Și de preferat fără nicotină. Accesibilă ca preț. :) Am căutat prin online, dar ...? (mai mult)
In cat timp ajunge o comanda de pe gymshark in Ro?
Salutare, cu coletele trimise prin poștă cum se face? Trebuiesc ridicate de la cel mai apropiat oficiu poștal sau ajung la adresa destinatarului prin vreo mașină de curierat/poștaș? Exista vreo...? (mai mult)
Cine a mai comandat de pe TEMU? Cum este? Mai multe detalii?
Salut. Imi poate da cineva cateva idei pentru un produs nou inovativ care nu mai este pe piata? Sau o idee de ambalaj nou care sa nu dauneze produsului. La produs ma refer la mancare. Imi trebuie pentru...? (mai mult)
Salut, a comandat cineva de pe siteul xtrasnekers.net? Sunt seriosi sau dau țepe?
Pareri retururi.ro? Voiam sa cunpar si eu o pereche de casti si am zis sa intreb mai intai a cumparat cineva de la ei sunt pe bune. Mersi
Salut, am o intrebare legata de coletul meu. El vine prin DHL si acum cateva zile a ajuns cu avionul Germania si a aterizat pe Otopeni. Cei de la DHL recomanda trackingul coletului cu aplicatia Cargus...? (mai mult)
Bună, eu am 1, 70 cm înălțime, mi sa r potrivi marimea S la blugi?
Salut, am dat o comanda pe SHEIN pe data de 4, imi apare ca s-a livrat si tot eu nu am primit nici măcar telefon de la curier, nici comanda nu a venit acasa, m-ar ajuta cateva răspunsuri ❤️
Bună ziua, mi- a pus un băiat din Valcea un colet pe data de 02.11. 2023 spre Craiova si pe site lor de fan Courier scrie Status: Expeditie in livrare Activitate: Expeditia a plecat din hub- ul FAN...? (mai mult)
Am dat o comandă sâmbătă seară și am primit mail. Până acum nu am primit alt mail sau mesaj de la curier ca să știu că vine. Astăzi că e sărbătoare, nu o lucra ei?
Buna seara. Mi- am luat si eu un aparat din asta: https://www.elash.ro/incalzitor- ceara- rezerve- xanitalia- set- competition- 100- ml dar nu prea stiu cum se foloseste, sincer sa fiu. Si nici nu ...? (mai mult)
Bună! Caut să îmi cumpăr un monitor de 27 inch și cu 144hz (minim), dar nu găsesc unul care să mă convingă. Am cumpărat inițial un monitor, dar avea rezoluție mică și l- am returnat. Am...? (mai mult)
Salut! Am folosit o perioada de timp, un parfum (nu vă gândiți la figuri sau bani mulți, era undeva la 20- 30 de lei) de la Tesori d'Oriente (Jasmin di Giava) - sticluța e de culoare aurie și ...? (mai mult)
Buna TPU. Doresc sa achizitionez un telefon nou de la Media Galaxy. Am aflat ca Altex/Media Galaxy are un serviciu de trade- in, si vreau sa il folosesc deoarece oricum imi voi vinde telefonul curent....? (mai mult)
Ati mai comandat pe Shein? Ce firma de curierat preia coletul? Ati platit taxe vamale? Coletul se livreaza acasa sau ramane la vama? Daca comand 17 sau 18 produse vor veni separat sau toate intr- un pachet...? (mai mult)
Bunaaaa Am o problema. Când am dat comanda de pe Shein, din neatenție, am greșit o cifra la numărul de telefon. Am încercat sa modific după aceea, dar nu pot. Exista vreo soluție sa rezolv ...? (mai mult)
Bună! Am primit un card cadou la Travel Free, cum îl pot folosi? Îl pot folosi achitând cu el online? Am văzut ca la ei pe site în momentul în care alegi metoda de plata este doar ramburs sau card...? (mai mult)
Leptopuri ieftine și decente in jur de 1000 de lei
Hei TPU! Am primit acum un card cadou de la Media Galaxy. Suma e măricică. Ideea e că știu că nu pot să returnez cardul și să îl schimb pe bani cash. Știu totuși că pot returna produsele. Întrebarea...? (mai mult)
Buna. Mă poate ajuta cineva cu idei de dulciuri cu ambalajul roz sau alb va rog?
Buna! Știe cineva unde pot găsi în Ploiești URGENT o cutie de cadou mai măricică pentru a face un gift box prietenei mele?
Buna. Știe cineva unde aș putea găsi RAPID o cutie de carton pentru a face un cadou pentru prietena mea in Ploiesti?
Bună seara! Am o întrebare.Cât costă un pachet de Marlboro Roșu? Și se găsește în chioșcurile mici?
Bună TPU.Am o întrebare la noi în românia se găsesc la fiecare magazin Marlbolo Roșu?
A comandat cineva de pe https://www.just-trend.ro/ ? Macar imi vine produsul? Pare de încredere. Stiu ca sunt fake dar imi plac cum arată.
Deci daca mi- a venit o comanda de pe shein si n- am ridicat- o de mai multe ori fiindca n- am putut ajunge in sediul fan courier pentru 7 zile. Am primit un email de la fan ca am termen 7 zile sa ridic...? (mai mult)
Bună! Aș avea nevoie de ajutor. Am plasat o comandă pe SHEIN, comanda ar trebui să îmi ajungă zilele acestea însă am făcut o mare greșeală. Am pus numărul de telefon greșit, iar la adresa...? (mai mult)
Bună! A comandat cine de pe acet site"Moblex, mobila pentru casa ta", as dori sa achiziționeze un dormitor dar nu știu dacă acest site este sigur.
Salut! In magazinele numite "dragonul rosu" gasesti si haine fake? De exemplu gucci, balenciaga, jordan, tech, etc
Salut, TPU. Stie cineva un seller legit pentru nike tech, unde sa fie calitatea mai mare? Sau cum as putea sa il găsesc pe pandabuy
Salut, TPU! Mi- am cumparat un Iqos Iluma One si este o oferta prin care ar trebui sa primesc 3 pachete de Terea gratis însa cand incerc sa primesc codul de revendicare imi spune ca nu am finalizat inregistrarea...? (mai mult)
Salut! Are cineva My Wallet de la eMag?! Va apar și vouă produse marcate My Wallet dar la final in cos sa nu apară opțiunea de a plăti în 4 rate pentru produsele respective? Știți ceva despre...? (mai mult)
Buna ziua, unde as pute gasi in Romania huse originale de la marca Burga si in varianta "elite" pentru iphone 14-15? Multumesc
Buna seara, am o pereche de af 1 mid, cu gaura in ei *in talpa* stie cineva de unde pot lua o talpa la fel?
Bună ziua! Am făcut un retur la zalando și am primit e- mail azi la 7:50 ca au primit returul și ca îmi vor returna banii pe card în 5 zile lucrătoare. La ora 7:51 mi- a apărut în aplicația banca...? (mai mult)
Bună ziua! Mi- am dat precomandă zilele trecute de Apple Watch Series 9 pe Altex. Scrie la produs "+ extra beneficii", însă nu spun care ar fi acelea. Aveți vreo idee in ce constau aceste extra...? (mai mult)
În ce perioada e blackfriday la Altex?
Ce părere aveți despre Nike România.com? Pentru cunoscătorii site-ului
Salut TPU, vreau să comand un inel de la Swarovski de la vivantis, am citit pe net și unii zic că sunt fake- uri etc. alții că sunt super ok. 1.Ați comandat și dacă da, ce experiență ați...? (mai mult)
Hey cine e din Târgu Mureș sa îmi zică și mie unde găsesc portofele de bărbați la mol centru oriunde
Salut TPU, am găsit un magazin care se da drept Pandora outlet este legit sau produsele sunt originale uitați aici un link https://www.pandorasromania.com/collections/talismane- c- 10.html Cum pot...? (mai mult)
Cum as putea face și eu rost de un card ca sa pot plati la magazin, pe interent etc? Am 14 ani
în ce magazine pot fi folosite cupoanele sociale care se acorda elevilor din clasele I-VIII, în orice magazin de vestimentație?
In cat timp vine o comanda de pe site-ul nike?
Bună ziua! Săptămâna viitoare trebuie să mi ajungă un colet și nu sunt în oraș Pot să îi spun curierului să mi l aducă săptămâna următoare? E un card, practic va fi un plic, mă gândesc...? (mai mult)
Cum anulez comanda de pe site-ul pyro-boom?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DrMihailoviciS întreabă:
radu383838 întreabă:
luiza247 întreabă:
Mario1996 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?