Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 23 Februarie 2025 sunt:
Unde gasesc sa cumpar un telefon "Allview s6 style"? Sau daca nu gasesc, as vrea unul la fel de elegant, cu butoane (la care pot asculta muzica in casti).
I thought you'd like this Pin on Pinterest... http://pin.it/AXIbnhQ Îmi poate spune cineva unde pot găsi asemenea pantofi la un preț accesibil? Sau ceva in genu asta. Vreau niște pantofi mai speciali...? (mai mult)
Salutarec comunitate! Cineva mai inspirat ma poate ajuta si pe mine cu o idee sau, de ce nu, chiar cadoul insa- si. Acest cadoul este pentru prietena mea. Nu vreau sa fie ceva foarte scump pentru ca...? (mai mult)
Stiti o firma in Iasi care face poze pentru 8 martie?
Vreau sa achizitionez un telefon de la flanco si as dori sa stiu cate rate pot face si cum pot plati. Multumesc anticipat :3
Cum se efectueaza plata online prin card bancar pentru o comanda de pe elefant.ro?
Hey. Pana acum am comandat de pe aliexpress dar am gasit pe wish unele produse pe care pe aliexlress nu le gasisem. Este aceeaşi metodă si pe wish? Adică daca produsul/marimea/culoarea nu se potriveste...? (mai mult)
Buna,vreau sa imi iau un scaun de gaming, dar sa fie sub 650 lei.Imi puteti da niste site-uri cu scaune mai ieftine? Adica nu Pc Garage, ceva mai ieftin.
Unde gasesc pachetele silica gel pentru uscarea aerului?
ce părere aveți despre replica la beats pill 2.0? La sunet, are bass? Ca am comandat una m-am răzgândit dar cică nu se poate anula.
Vreau sa cumpar 2 obiecte vestimentare de la Stradivarius, din magazinul online. Problema este ca nu am un card, si site- ul nu accepta sa livreze in sistem ramburs. 1. Exista vreo modalitate...? (mai mult)
Hei. Am facut o comanda pe Aliexpress si azi am primit numarul de urmarire, adica acesta RH031485304TR. Insa stiu ca prin POSTNL numarul are alt format. Si daca caut acest numar imi zice ca nu gaseste...? (mai mult)
Ce părere aveți? http://www.emag.ro/telefon-mobil-microsoft-lumia-650-dual-sim-16gb-4g-white-light-silver-a00027060/pd/DFMTC3BBM/
Intrebarea de data trecuta....hmmm sa stiti ca mi-am luat iphone 6 Va multumescccc celor care mi au raspuns la intrebarea aceea ..Va iub
Salut am luat un laptop de la eMAG si vreau sa-l returnez. L-am luat cu ubuntu iar eu am instalat windows 10 daca il duc asa il primeste? sau trebuie instalat Ubuntu si daca da cum se instaleaza?
Este cineva in Statele Unite in momentul de fata si are drum in Romania in urmatoarele doua luni? Am nevoie de ajutor cu o comanda si e mai complicat sa comand la noi, mai scump de asemenea. E ...? (mai mult)
Aș dori câteva site-uri unde pot găsi accesorii și bijuterii pentru adolescenți. Nu vreau pietre prețioase sau mărgele de un metru, vreau ceva tineresc, drăguț și colorat!
Cum se numeste cel de la mall care se plimba prin magazin si scaneaza codurile sau le face poza(nu stiu sigur) si am mai vazut ca si scrie pe un caiet ceva.(ma intereseaza cum se numeste meseria...? (mai mult)
Cat costa o camasa de forta si de unde pot cumparq una? sau ceva asemanator cu ea, vreau sa merg prin liceu cu ea sa vad reactiile
Are cineva idee unde gasesc acele pietricele cu care este decorat craniul? http://imgur.com/a/4yBC7
Vreau sa ma apuc de Graffiti si nu stiu de la ce magazin sa imi cumpar can- uri de spray. Nu caut calitate, vreau doar sa fie ieftine. Locuiesc un Cluj (stiu ca aveau la Uman dar erau scumpe acolo)....? (mai mult)
Salut, as vrea sa imi comend niste piese pentru pc de pe site-ul samwise (www.samwise.ro).A mai comandat cineva de pe acest site? este sigur?
Husele pentru Huawei P9 Lite se potrivesc si la P9 Lite?
Unde pot gasi si eu niste bascheti ca acestia si cum se numesc? http://imgur.com/a/ptL6R Funda
cum se numește obiectul din linkul următor și de unde aș putea cumpăra și eu unul? http://xandrastyle.ro/index.php?route=product/search&search=etui&description=true L- am căutat sub...? (mai mult)
Am facut si eu o comanda de tricou de pe site- ul celor de la satra si trebuie sa astept pana cand aduce coletul? Este prima daca care fac comanda pe net. Vreao o niste informatii mai...? (mai mult)
Care e treaba cu TVA-ul la cumpararea unui apartament nou, cand se v-a anula?
Daca imi cumpar un VAPE din EU si eu sunt in Romania, platesc TVA? Multumesc frumos. Dau FUNDA :)
Exista un site unde sa apara de fiecare data cand alte site-uri au reduceri? Si eventual sa te poti si abona sa-ti trimita mailuri despre un anume site care te intereseaza in mod special?
S4 mini sau S3 neo sau grand prime? Cu justificare va rog
Doresc sa imi cumpar niste patch- uri de pe un site pe care sa le atasez pe o jacheta de piele, dar problema este ca nu stiu cum sa le pun la locul lor. Banuiesc ca trebuie cusute, nu? :)) ...? (mai mult)
Cum functioneaza cumpararea dupa acest site : http://www.gearbest.com/? Sa zicem ca vreau sa cumpar o placa video, cum ajunge in Romania, cum predau banii, primesc taxa pentru transport si chestii din...? (mai mult)
Am pus un anunt pe olx si as vrea sa stiu cum pot trimite respectivul obiect in alt oras(din cel din care este cumparatorul).Imi dau cei de la olx numar de telefon pentru curier sau cum?
A comandat cineva de pe http://cerbo.ro? vreau sa imi raspunda doar cineva care a comandat, sa stiu cum sunt produsele. Nu vreau raspunsuri de genu : pagina nu are informatiile, nu are link catre ANPC...? (mai mult)
Cum se numesc esarfile alea care se pun de la gat pana la nas si au un model, nu stiu de care si de unde se pot lua?
De unde poti sa-ti cumperi ochelari 3D?
Ce parere aveti despre comandarea produselor din strainatate de pe site-uri precum Aliexpress, Amazon etc?
Dati-mi si mie site-uri de incaltaminte (cizme), va rog.
De unde pot sa imi cumpar folie de sticla pentru Asus: http://altex.ro/smartphone-dual-sim-asus-zenfone-go-zb500kl-5-13mp-2gb-ram-16gb-quad-core-4g-gold
Am cautat zile intregi dar fara succes... Vreau sa gust fructul dragonului (phitaya) si nu am gasit pe nicaieri. As fi preferat sa comand online, dar Mega image (care vinde pe eMAG) nu livreaza...? (mai mult)
Hei TPU stiti cumva daca la magazinele de bijuterii pot micsora un inel de otel inoxidabil? Si este vreun risc sa se intample ceva inelului?
Imi poate spune cineva câteva siteuri de unde pot să procur Hoverboard cu pret nu mai mare de 3800 lei Md? Dau funda
Cum sa vind niste carti?
De mult timp ma gandesc sa- mi iau un lant diesel pana intr- un milion jumate sau doua milioane. Tip dog- tag! Dar nu prea gasesc unu' la un pret de asta. Daca ati putea sa- mi dati un link...? (mai mult)
Dacă vreau sa cumpăr aur din Turcia sa îl aduc în tara pentru mine și familia mea care este cantitatea pentru care nu mi se cer taxe?
Acus este ziua bff-ului meu... Nu am nici o idee de cadou... Spuneti-mi va rog idei de cadouri cateva pe care le pot face eu si cateva care se pot cumpara
Ce magazine de haine ( de calitate, noi ) stiti ( in cluj )?
Buna Ziua; ) Imi puteti da denumirea geci lui Deliric in videoclipul " Deliric - Mahmur "? Am 14 ani si imi place geaca vreau sa stiu daca exista marimi pentru mine. Nu vreau geaca ca sa par del...? (mai mult)
Ce fel de geaca e asta care o poarta Deliric la inceputul videoclipului daca stiti va rog sa imi dati un site cu acea geaca de unde o poti cumpara Multumesc antecipat.;) O zi buna xD
Stiti vreun site care vinde tricori cu trupe rock si alte accesorii/obiecte de genul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Regele Leu
Ai urmarit si tu impresionanta poveste a lui Simba? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!