Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 23 Februarie 2025 sunt:
La ce ora sa inchide Kauflandul(in Sf. Gheorghe)(desi cred ca toate se inchid la aceiasi ora)
As dori sa stiu daca a cumparat cineva de pe site-ul http://www.adidasireduceri.net/
De unde pot sa imi cumpar folie de sticla pentru ASUS ZenFone Go ZB500KL, 5"
Cat costa per foaie sa xeroxez ceva la Pantera Roz Iasi?
Buna seara.Am cumparat niste carti de pe carturesti.ro si mi- a dat awb dar nu si firma de curierat.Cum fac sa aflu firma? Am cautat pe fan courier nemo si urgent si nu e awb bun.(imi zice ca nu a gasit...? (mai mult)
Buna :) Cand intru la categoria "oferte speciale" pe elefant.ro imi apare " Codul se poate vizualiza doar cu AdBlocker dezactivat.". Am dezactivat AdBlocker insa problema ramane aceeasi..Stie cineva cum...? (mai mult)
Doresc sa comand ceva prin posta, dar problema este ca eu stau la camin si stiu ca trebuie sa pui o adresa, pe care sa iti trimita un aviz, si eu sunt liber doar dimineata si doresc sa ridic...? (mai mult)
As dori sa aflu si eu site-uri dupa care pot cumpara: inele, ghiuluri, bratari, barbatesti, eventual sa fie de calitate. Multumesc frumos! Fundita cel mai bun raspuns
Aș dori să îmi achiziționez un laptop, dar nu prea știu exact ce să aleg. Doresc să îl folosesc pentru programare, editare și fel de fe de proiecte. M- am gândit să iau un macbook...? (mai mult)
imi puteti da si mie link cu toate preturile de la Kaufland Arad, multumesc dau funda!
Cat înseamnă 14.88 dolari?
Bunăă!✌ Am un HTC desire 530 aproape nou. Vreau sa îl schimb cu un alt telefon. Un utilizator mi- a oferit la schimb o replică IPhone 6s. Ce părere aveţi? Să îl iau? Am auzit ca nu sunt aşa ...? (mai mult)
Unde pot gasi un site cu huse de telefon pentru telefonul Vodafone Smart prime 7? Am incercat pe la mai multe magazine si siteuri dar nu am gasit. Vreau raspuns pana marti, e ziua surori mele mai mici...? (mai mult)
Buna am comandat ceva de pe aliexpress si s-a dus la confirmarea platiii, dar mam razgindit si am anulat repede, insa banii nu sau intors, mai pot face ceva?
Fan Courier face livrari sambata?
Care sunt magazinele care vand periferice de PC/laptop si au livrare grauita? Dar care sunt cele care au suma cea mai mica de comanda pentru a oferi livrarea gratuita?
as vrea si eu un site de incredere de unde saa imi comand niste adidasi nike. muultumesc!
Care dintre aceste camera este mai potrivita pentru vlog- uri pe Youtube? 1: http://prntscr.com/e7aog9 link1=http://www.emag.ro/camera- video- canon- legria- hf- r706- full- hd- black- ad1238c003aa/pd/DGPTQ3BBM/ ...? (mai mult)
A comandat cineva de pe vogueoutlet.ro? Este de incredere? Daca da in cat timp primesc comanda? funda
Ştie cineva de unde aş putea să cumpăr un elefant din ciocolată?
Salut TPU,Unde găsesc tricouri Philipp plein,dsquared2, Armani?
Pe G2A, cand vreau sa cumpar un joc, apare tara si pe Romania are TVA 19%. Daca dau pe Outside of the European Union TVA- ul e 0%. Are ceva daca dau pe Outside of the European Union ca sa nu se mai puna...? (mai mult)
Daca vreau sa trimit un laptop in Nigeria cum o pot face si in cat timp va ajunge acolo?
Unde găsesc si eu blugi scurti dsquared 2? Dau funda
cine ma ajta si pe mine cineva.As vrea un incarcator pentru leptopul Medion modelul FID2060 de unde as putea sa cumpar?
As vrea sa imi cumpar bascheti Converse si sunt foarte sigura ca sunt originali, dar am citit pe net ca se uzeaza intr-un timp scurt... Are cineva?
Ce cadou sa-i fac mamei de ziua ei? Este in martie,mai am timp, dar vreau sa stiu de pe acum.M-am gandit la un totusi mai vreau ceva. Banii nu conteaza✋ Da-ti-mi idei va rog frumoss
As vrea sa- mi schimb monitorul de la calculator si dupa ceva timp de cautare intensiva :)) am ajuns la 2 variante: 1. ASUS VP228TE http://www.pcgarage.ro/monitoare- led/asus/gaming- vp228te-...? (mai mult)
Hei TPU, stiti unde in Braila as putea grava niste inele? Si nu imi spuneti la o bijuterie, vreau o locatie specifica pentru ca am fost la toate bijuteriile din zona Winmarkt si nu graveaza nimeni. Multumesc...? (mai mult)
Cand comanzi ceva la oriflame iti apare in josul paginii, pe factura"credit total" si o suma in RON, ce inseamna"credit total"?
Hei Tpu.Stiti cumva unde as putea gasi in Iasi un magazin pentru farse(adica sa gasesc mai multe chesti de ex.Bombite urat mirositoare, praf de scarpinat, masti...).Nu vreau sa dau comanda. Vreau sa ma...? (mai mult)
Salutare toata lumea, de unde pot cumpara un tricou in Romania cu simbolul Trupelor de Cercetare (Wings of Freedom) din Attack on Titan?
Care sunt cele mai bune vinuri albe demi-dulci sub 100 lei?
Are cineva idee de unde pot luahttp://www.silver4you.ro/catalog/valentines- day- nou- pandantive- indragostiti- c- 271_807.html?osCsid=3fba7499c95a466beddb8bf72c8ac6d0 Așa ceva din Galați și să fie...? (mai mult)
Vreau sa trec la tutun de rulat si nu stiu ce tutun ar putea fi mai apropiat de dunhill/kent10. Eu momentan fumez kent 10 si dunhill negru atunci cand nu gasesc kent. Si vreau ca acest tutun...? (mai mult)
Salut, am o tigara electronica E-Health, cand o bag la incarcat se aprinde doar ledul de pe incarcator, ledul ei nu se aprinde, e normal?
Hei! Mi- am comandat o pereche de balerini. Imi cam fac rană la călcâi, in spatele călcâiului. Cum fac să nu îmi mai facă rană? Nu vreau să astept o lună până se inmoaie si n- are sens ...? (mai mult)
Salutare. Unde imi pot vinde parul in Brasov? Este urgent. Multumesc!
Un site românesc unde aş putea găsi ceva gen: http://www.fairyseason.com/letter-printed-crop-top-shorts-set-g-23163.
vreau sa va cer o parere legata de site- ul http://www.sultanabijoux.com. Este de incredere? Ati comandat ceva de pe acest site si produsul a fost conform asteptarilor? Vreau sa comand un inel...? (mai mult)
Salut, imi puteti spune unde pot gasi genti de piele pentru barbati, online sau in Timisoara la un pret rezonabil ( peste 1000 de lei nu e foarte rezonabil) Exemplu: https://ro.pinterest.com/pin/417849671662173081/ ...? (mai mult)
Buna prieteni! Am si eu o intrebare, stie cineva daca la sephora se pot schimba produsele, am cumparat un fond de ten pentru ton galben eu avand ton roz si am observat asta cand am ajuns acasa, l am...? (mai mult)
Mi- am comandat un ceas fossil. Stie cineva la ce se refera " Japan Movement Strap China" scris pe eticheta unui ceas fossil? Adica sunt originale ceasurile pe care scrie asa ceva sau cele pe care...? (mai mult)
Luni, cineva mi-a pus un colet la posta din Cluj, vreau sa stiu cand o sa ajunga. Pe site scrie la serviciu :Express PP. Mentionez ca azi a ajuns in resedinta judetului meu.
am pus un ps3 pe olx si cineva din alta localitate vrea sa il cumpere Cum procedez?
Salut.Am un pc care l-am facut injur de 3000lei si l-am folosit o luna si cateva zile dar vreau sa-l vand si nu stiu cum ca lajumate, olx, okazi l-am pus de 3 sap cred si nimeni nu a sunat ce sa fac?
Unde găsesc și eu un ursuleț de pluş sub 200 ron Dimensiunea de 80 cmz Sau 1 metru
Nu pot sa comand online de la decathlon? ca nu zice prin ce carduri se poate platii, si la detalii e sa fac comanda si apoi eu sa ma duc in magazin si s- o ridic si s- o platesc acolo dar la mine in oras...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un dormitor. Pe ce site trebuie sa intru?
Stiti vreun site unde pot gasi lenjerie de pat, perdele, ceva mai ieftine?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!