Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 23 Februarie 2025 sunt:
De unde pot sa-mi iau bratari/lanturi/inele faine pentru barbati? in afara de bershka,zara,h&m, b&b, pull&bear
Vreau sa ii cumpar prietenei mele cele mai bune un cadou de nunta mai special, mai la sentiment sa zic asa :))) si nu stiu ce. Aveti ceva idei? Stiu ca eu ar trebui sa stiu pentru ca e prietena mea...? (mai mult)
A cumpărat cineva de aici? sunt de incredere, chestia e ca as vrea sa fac o comanda, iar avand in vedere ca comanda minima este 400 de lei nu as vrea sa arunc cu banii doar asa, mai ales ca trebuie...? (mai mult)
Hey TPU...Deci, "Lotiunea regeneranta pentru par cu Petroleum de la Gerovital" e buna si pentru uciderea paduchilor de cap si oualor acestora? (Scuzati categoria)
Salut Stie cineva cum pot vizualiza recenzii de la orice produs de la altex.ro? La mine nici nu merge,doar arata cate sunt, atat. De ce?
Reducerile online la electrocasnice sunt si in magazine?
Știe cineva un site sau ceva persoane de la care pot cumpăra accesorii GSM la prețuri mici? Precizez că nu vreau să cumpăr pe persoană juridică, ci pe persoană fizică.
Salut, produsele de pe sportisimo.ro sunt originale, ati comandat de la ei?
Bună seara, cine a comandat de pe ultrashop? Site de petărzi. Oare ajung pană la mine acasă dacă dau comandă
În primul rând, bună. Am și eu o problema, mi- am cumpărat niște adidași chiar au rezistat etc sunt buni dar eu am talpa mare și subțire iar după un timp partea lor din fata de lasă n jos,...? (mai mult)
Nu stiu daca am nimerit categoria, dar sper sa primesc un raspuns. Cu vreo cativa ani in urma am cumparat o masinuta cu telecomanda care avea o bara in fata cu un fel de senzor si cand ...? (mai mult)
Cine stie de unde se imbraca killa fonic de obicei? si de unde pot lua un lant de aur(dar cred ca e din inox) cum are keed?
La piata de flori din Szeged pot gasi garoafe?
A comandat cineva huse de pe www.cerbo.ro? este de incredere? imi pare tare dubios ca nu are informatii despre metodele de livrare. Mentionez ca nu vreau sa fac promovare site- ului, doar că aș vrea...? (mai mult)
Salut as vrea sa stiu de unde imi pot lua un coat lung pentru barbati (lung sa treaca de genunchi) si sa arate bine nu ca cele de femei! Daca se poate sa ii poti personaliza culoarea! Si niste manusi...? (mai mult)
As vrea sa stiu de unde pot luao kendama in Bucuresti. Dar nu o facatura ca cele vandute in piete.
Am o comanda trimisa tocmai de sambata trecuta la pc garage prin fancourier, si abia azi vad la statusul comenzii: restrictii acces la adresa in data 04.02. 2017 08:31. Ce inseamna?
Aveti idee unde pot gasi tricouri adventure time, in special cu Marceline daca se poate? Stiu ca a mai fost pusa intrebarea dar ultima pe care eu am gasit- o e din 2014. Dau funda celui mai bun raspuns...? (mai mult)
Daca am dat comanda de o kendama vineri in cat timp va ajunge? Firma care o aduce este urgent Cargus.
Aș vrea să cumpăr un telefon de pe site- urile chinezești a căror prețuri sunt foarte atrăgătoare, de 2 sau uneori și de 3 ori mai mic are prețul ca la noi în țară. Ce părere aveți despre...? (mai mult)
Sara' Buna http://www.sportselect.ro/incaltaminte-barbati/ghete-fotbal-profesionale-nike-mercurial-x-victory-vi-tf-cr7-852530-376 Cu acesti papuci o sa alunec pe suprafata din sala?
Un site sigur de unde pot comanda manusi cu tatuaje? alea pe tot bratul
Buna dragi supusi un site de magazine de obiecte diverse(machiaje, haine, jucarii) daca aveti si site de mancare de cumparat puteti sa imi dati. "va salut chiar eu contesa de burgertung" bye dau si...? (mai mult)
Hei TPU, de curand am cumparat niste inele pentru mine si prietenul meu ca sa- i fac o surpriza si ma gandeam sa le gravez. Dar ele sunt albastre si nu stiu cat de bine s- ar vedea. Stiti cumva daca le...? (mai mult)
Vine ziua iubitului meu iar eu sunt in pana de idei. El este foarte sofisticat si foarte greu il multumeste ceva. Ca sa nu mai spun ca si cand in sfarsit cred ca am gasit o idee de cadou- ceva ce...? (mai mult)
As vrea sa cumpar un inel de argint/aur pentru barbati pana in 250 lei. Vreau cateva magazine cu bijuterii de calitate, multumesc anticipat :)
Cam cat ar insemna marimea 40 2/3 la incaltaminte sport?
Stie cineva vreun magazin prin Ploiesti unde se vand ventilatoare ca acesta? http://s28.postimg.org/kmind4yz1/image.png
ce parere aveti despre acest site? https://www.annacori.com/ro/
Un site de unde imi pot lua bascheti/adidasi frumosi si originali? in afara de bershka, zara, h&m
Ce magazine rock știți în Cluj sau în Târgul Mureș? Pentru ca nu as vrea cele online deoarece nu poți proba articole, papuci și haine. Mulțumesc
Este cineva din pitesti care vinde xbox 360 pana in 300 de lei? Multumesc
Stie cineva un cod de reducere pentru comenzile de pe eMAG?
Stiti un site din Romania de pe care mi-as putea cumpara Purpose Tour Merch?
Știe cineva un site ce se ocupă cu livrarea cumpărăturilor de pe ebay sau amazon?
De unde luati paine si hrana necesara? Din Mega Image, Kaufland, Lidl, etc? Eu de obicei le iau din Mega, ca am unul chiar in apropiere, si vand produse ok.
Nimeni nu are de vândut Nikon d90? Am cautat pe olx. buget 700-800 cu tot kit
ii ia unui curier mai mult de 2 zile sa ajunga din Giurgiu pana in Arad? Am pus si eu o comanda si nici macar in judetul meu nu a ajuns, mentionez ca in data de 30 curierul a plecat din Giurgiu...? (mai mult)
De unde pot cumpara online produse Sano din Timisoara?
as vrea sa cumpar acest produs:https://m.aliexpress.com/item/32778883048.html?aff_click_id=0d2e626393da4b54a89358cca6f32e8a- 1485643029378- 05498- UneMJZVf&aff_platform=y#autostay Sau ceva...? (mai mult)
Aș vrea să știu de unde pot să cumpăr Poky în România, preferabil Blaj, Alba Iulia. *face vocea lu' Zappy TV* DAU FUNDĂ!
Știe careva ce cablu imi trebuie pentru dj controlerul numark mixtrack pro 3 ( din controler în boxe ) deca ați putea sa-mi recomandați un site sau un link
Care e mai bun, Nikon sau Sony?
Stiti niste jocuri de PS2 Care se mai vand prin ziua de azi?
Salut, am un telefon ce trebuie dus în garanție și nu am decât factura emisă de firma SC Total Services Invest SRL. Telefonul a fost cumpărat în decembrie 2015 și vreau să văd dacă mai are...? (mai mult)
Hei daca vreau sa imi cumpar ceva de ex de pe OLX si acel ceva mi se trimite prin posta romana, cand ajunge coletul trebuie sa ii dau bani in mana la postas sau trebuie pusi in plic si scris pe plic destinatar...? (mai mult)
Salut, vreau sa cumpar o pereche de casti de pe eMAG. Castile costa 170 de lei la reducere de la 230, dar am gasit resigilat la 120. Ce parere aveti despre achizitia resigilatelor de la eMAG? Ma gandesc...? (mai mult)
Buna fetelor! Este cineva care și- a comandat vreo rochie de pe gorgproms[.com]? Cum sunt produsele lor? Sunt de calitate? Arată ca in poza? As vrea sa îmi comand și eu rochie pentru majoratul meu...? (mai mult)
Merita sa iau Nikon d90 si de ce? Dar detin un Nikon d3000, il vand pe asta si il iau d90?
Salut, ieri mi- am facut comanda de un laptop la mana a doua de pe olx, evident ca l- am luat cu verificare colet, ca sa il pot verifica sa nu mi se faca vreo surpriza.Baiatul de la care am cumparat ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?