De unde pot cumpara MRE in Romania? (Meal Ready to Eat) Funda!
As vrea sa merg la mall, in Iasi, dar nu sunt din Iasi. Astia care sunteti din Iasi si care cunoasteti aceste 2 malluri, imi puteti spune care dintre Iulius Mall si Palas Mall este mai mare,...? (mai mult)
Imi plac cutiile celor de la eMAG in care ambaleaza produsele. Stie cineva cine este producatorul de cutii din carton a celor de la eMAG?
Stiti un site bun cu Haine Femei?... Doresc sa cumpar niste colanti, cel mai bun raspuns primeste FUNDA
Pot cumpara amidon de porumb (putin) si de la un mega image?
As vrea daca se poate sa imi spuneti si mie niste site-uri de anunturi ( gen Olx ) din America sau Arabia Saudita. Multumesc
Unde pot găsi o masă ieftina? Trebuie să dau de pomană o masă, dar toate mesele erau foarte scumpe si sper ca ma puteți ajuta. Dau funda celui mai mic pret.
Mi-am cumparat o pereche de adidasi cu leduri. Decand i-am luat ramane pe aceeasi culoare chiar si daca apas pe buton. Ma poate ajuta cineva? Fac orce va rog!
Pareri despre site-ul wish?
Daca am comandat niste haine de pe h&m, marti seara si vin prin econt express imi vor ajunge pana vineri?
Corespund masurile hainelor de la Mango pentru copii - baieti?
Stie cineva daca exista magazin givova in Craiova?
Cine cumpără o pereche de nike mercurial mărime 42 (merge si pentru 41), made in vietnam culoare violet-verde neon? Dau mai multe informatii pe contul de Facebook, cine vrea să spună.
Am o mare dilema! Nu stiu daca sa imi iau hoverboard sau nu. Pana acum voiam neaparat sa imi iau dar acum m- am gandit putin ca as arunca 10 milioane. Nu stiu cum e sa mergi pe el deoarece nu...? (mai mult)
Salut you! Vreau sa cumpăr o camera de filmat de pe eMAG între 100 și 400 lei dar bună ca-sa am și camera frontala
Stie cineva unde pot gasi betisoare chinezesti (pentru mancare) in Iasi?
Cine cumpără 2 telefoane? Un wiko cink peax2 și un Samsung galaxy tren lite pentru piese? mai multe detalii cine imi spune că vrea.
Hai salut TPU! Astazi am bagat intr- un aparat Qiwi 50RON pentru a scoate un Paysafecard in valoare de bani acestia totul a decurs ca la carte pana la final ce a trebuit sa astept putin pana la final ce...? (mai mult)
Stiti un site cu Haine Femei?... cel mai bun raspuns primeste FUNDA
Ce site uri de rochite stiti?
Stie cineva de unde pot cumpara un pistol cu lipici cald online mai ieftin?
Vine Dragobete/Valentine's Day, niste idei de cadouri(fara confectionarea manual, ca n-am rabdare si ma enervez si rup. Si voi in ce zi oferiti cadourile de Dragobete sau pe 14 (Valentine's Day)?
Salut, a comandat cineva de pe siteul Omerco Suplimente, vreau sa stiu daca sunt seriosi si daca te instiinteaza in vreun fel despre comanda ta. Am comandat vineri ceva de la ei si nu am fost nici sunat...? (mai mult)
Samsung galaxy s6 sau iPhone 6? Argumente.
as dori sa ma ajutati sa caut un model exact ca acesta, dar pe negru sau gri.Dau funda! Va rog ajutati- ma serios! http://m.emag.ro/telefon- mobil- allview- x3- soul- dual- sim- 32gb- gold-...? (mai mult)
zilele trecute am fost la magazinul Carrefour sa fac o rata(masina de spalat) dar mi- au spus ca nu pot deoarece cu mai multi ani in urma am avut la ei o alta rata pentru un laptop la care ultimele...? (mai mult)
Buna seara. Curand am achizitionat o pereche de pantofi ca in modelul alaturat doar ca pe o culoare de gri mai inchisa. (= cam asa: https://www.s77.ro/ghete- barbatesti- gri- inchis- piele- natutrala-...? (mai mult)
Hei TPU, vreau și eu să știu dacă în Brașov sunt magazine unde se vând piercing-uri pentru ureche, dacă știți vă rog să-mi ziceți locația, mulțumesc.
In ce sa ma imbrac la un majorat?
O maşină bună 700-1000 de euro să arate şi bine? Ce-mi recomandați?
Ce mod mi-ati recomanda pentru un Griffin 25 RTA plus? Sau ce ziceti de atomizorul Eagle de la GeekVape, e mai usor de folosit? Si cum e treaba cu coilul ca nu inteleg
Salut tpu.Ma puteti ajuta sa gasesc un model Allview X3 soul black? Ca nu prea ma gandesc la gold.
Are cineva o idee daca firma de trabucuri Romeo y Julieta este cunoscuta? Sau pretul unui trabuc?
As vrea sa imi cumpar o pereche de ochelari Ray Ban si nu stiu de pe ce site. Am vazut mai multe site-uri, pretul difera. Vreau sa fie reali, nu fake. Ce site imi recomandati?
Stie cineva unde pot gasi un caiet liniat cu puncte? Undeva pana in 50 de lei daca se poate. Exemplu:...? (mai mult)
Exista magazina care vand costume cosplay in Romania?
imi puteţi spune un telefon bun pana la 850 lei? Aş dori să aiba Mp mai mari.
Unde gasesc Haine Femei?... Vreau sa-mi cumpar o bluza si pantaloni, cel mai bun raspuns primeste FUNDA
De unde pot lua o chitara electrica ieftina si buna cu tot cu amplificator sub pretul de 450 de lei?
Am castigat la pariuri suma de 4.709.24 lei, si nu stiu ce sa cumpar. Nu stiu ce sa aleg intre un ninebot mini pro si un iphone 7 plus. Voi ce imi recomandati? Dau fundita.
O chitara aucustică sau un telefon nou? Am la pușculita 300 de lei. Merita sa mai strang ceva banuti pentru telefon sau sa imi cumpar chitara care este mai ieftina?
Care este cel mai bun ipad de cumparat raport calitate pret si convenabil ( exclus mini)?
Unde se mai poate gasi guma Five black edition?
stiti un site de unde pot sa cumpar diverse obiecte pentru magie? Mai exact THUMB TIP(degetarul) dau funda!
Ce mod as putea sa mi iau pentru un Griffin 25 RTA? Un wismec releaux rx2/3 ar merge? Dar pentru un eagle.
As vrea sa cumpar csgo pe steam, pot sa cumpar cu card visa in lei? si daca da e adevarat ca trebuie sa ai 5 jocuri cumparate pe steam sa poti vinde skinuri?
va rog, mai exista alte aplicații sau site-uri de cumpărături gen E-mag, OLX, la jumate, ocazii? Vă rog exemple! Dau funda! Merci!
Ce pot să imi cumpar de 1150 de lei? Vreau să explicați si de ce...
Daca doresc sa imi fac un magazin pe Etsy cu obiecte lucrate manual, cum as putea livra comenzile peste tot in Europa/Marea Britanie/America?
Unde pot găsi jambiere în Râmnicu Vâlcea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului