A comandat de pe http://www.thegift.ro/? Este un site sigur, sunt seriosi? Multumesc.
Salutare. Stie cineva de unde as putea cumpara papuci cu forme de animale? Multumesc.
Ce parere aveti despre DeHaine.Ro?
Buna, deci vreau consola asta xbox one fiindca are super pret, dar intrebarea mea este are Kinect nu scrie nicaieri dar la alte pachete cu console la unele scrie fara Kinect dar la asta nu, deci are ...? (mai mult)
Care este cel mai bun site din Romania unde pot sa vand lucruri second-hand?
Ce parere aveti de site-ul Garage Store? Vreau sa imi cumpar niste Supra!
Ce cadou sa i fac mamei mele de ziua ei? Nu vreau raspunsuri gen"felicitare, rame, poze cu tine" ceva de machiaj ceva frumos. funda
Hei! Ce produse pot folosi ca sa am un par cret?
Cand comanzi ceva de pe ebay si ridici coletul de la vama, ti se adauga si tva- ul? Am intrebat mai multe persoane si unele au trebuit sa plateasca iar altele nu, chiar daca au comandat de peste 10 ...? (mai mult)
Buna seara am trimis in garantie un Logitech z906 pe 29 decembrie 2016 iar acum mi- a ajuns acum eu nul vreau vreau sa fie inlocuit adica vreau acelasi model da nou nul mai vreau pe acesta ei mi- au spus...? (mai mult)
Vreau să îmi cumpăr ceva de pe amazon.co.uk pentru preturile mai mici dar care este transportul? Cât costă și sunt sunat când ajunge la poștă? Ei sună și vorbesc în română?
Imi spuneti si mie cutii tip kawaii box(dar din mai multe tari,nu doar japonia si sa le si specificati) va rog? Cele mai multe cutii primesc funda, si restul vot
Buna :) De scurt timp ma uit de ceva E- book reader pe care as vrea sa il cumpar, si am auzit ca majoritatea prefera " Kindle " Daca e cineva care a mai folosit, imi poate spune, cum anume imi descarc...? (mai mult)
De pe ce site as putea sa-mi comand husa de guma pentru Samsung galaxy j5 2015 cu forme de exemplu ursulet sau iepuras de genul?
Pentru cei din Iasi in special, stiti cumva de unde as putea lua un suport pentru lentile de contact? Am pierdut suportul care a venit impreuna cu solutia si nu as vrea sa mai dau banii ...? (mai mult)
Cineva care a comandat de pe wish? Vreau detalii despre plata.
imi puteti spune de unde as putea comanda niste tatuaje semi-permanente? Sa dureze circa 2-3 luni sau 6 luni dau funda!
Stie cineva daca iti ajunge comanda de pe Wish.com? A mai cumparat cineva ceva de acolo? Mie imi par prea mici preturile, de aceea nu prea am incredere.
Hello, dragilor! Acum mi- am amintit de acele inele care era la moda odata (banuiesc ca si acum) care isi schimba culoarea in functie de starea de spirit.Imi puteti sugera niste site- uri de unde as putea...? (mai mult)
Are cineva de vanzare un wii u in severin? Si daca da la ce pret si numarul de tel pentru contactare
Am primit acest mesaj: "Diferenta de 800 lei. Eu momentan sunt in Constanta din cauza serviciului. Cum ati dori sa facem schimbul? Putem trimite coletele in acelasi timp? Sau prin firma de curierat...? (mai mult)
Buna seara, as vrea sa imi recomandati si mie un parfum de la avon bun, sa fie tare. si sa persiste. Sa fie cat de cat ieftin. Eu obisnuiam sa folosesc pour o2 - - - > http://www.aoro.ro/avon/pure-...? (mai mult)
Tocmai ce coletul meu din America a trecut de vama din Romania. Unde poate sa fie? La Bucuresti?
Buna seara TPU! Vreau o parere despre aceasta masina din link- ul urmator https://www.autovit.ro/anunt/audi- a6- audi- a6- 2009- 2- 7tdi- automatic- ID7GjQwL.html#71d4679877 Vreau sa raspunda doar...? (mai mult)
Băieții/bărbații poartă ghete?
Ce crema pentru ochi recomandati? Pentru contur, cearcane, chestii de genul.
Parere ugg bailey bow de pe okazii? se observa mult diferenta intre cele originale si acestea?
Salut, stie cineva de unde pot cumpara cateva sticle de lean in Romania? :/ am cautat aproximativ 2-3 ore pe net dar nici urma de ce cautam.
Salutari, de unde cumpar un tricou cu PARAZITII? Nu cu 20cm records, cu parazitii ca logo.
Imi poate spune cineva din Iasi unde gasesc magazinul Jumbo? Cat mai detaliat va rog. Multumesc!
Stiti cumva unsite de unde as putea sa imi iau huse de telefon pentru Allview X3 Soul Lite gen liquid glitter etc? Dau funda. :D
Buna as dori sa va intreb daca am comandat cv de pe ebay si am pus tara Romania nr de telefon trebuia trecut de genu +40759538943? ofer funda
Stie cineva niste site-uri de incredere de unde as putea sa imi cumpar niste tricouri cu trupe rock? Daca da link va rog!
De unde pot comanda si eu cuburi rubice? Dau funda pleaseee. Cel mai rapid raspuns!
Stie cineva niste depozite in Bucuresti cu jucarii en-gros si care sa le vanda la KG? De preferat jucarii de plus.
Site-uri cu haine frumoase barbati de la jachete pana la cardigane etc?
Am pus o comanda pe H&M si pe site scria ca ca transportul este gratis pentru comenzile de peste 170 de lei, iar comanda mea este peste 250 de lei, dar tot trebuie sa platesc transportul...nu...? (mai mult)
Are cineva vreo idee de unde pot sa cumpar un set de strategie cum se foloseau inainte? Adica o harta si niste figurine ceva pe care sa le muti dintr-un loc in altul. Sunt disperat :(
Cel mai bun stilou dupa voi?
A comandat cineva de pe Amazon? Daca da, cat de mare sunt taxele? Vreau sa imi cumpar de acolo ca au preturi mai mici fata de Romania. Sau eBay.
Astazi la ora 12 am dat o comanda pe Altex.Credeti ca o sa vina maine?
Am nevoie de site-uri cu haine pentru copii de 12- 13 ani sau adolescenti! hainele sa nu fie foarte scumpe si nu in dolari sau alte monede din alte tari!
Cine stie cu ce logica functioneaza magazinul secondh humana? Cand scad preturile? Cat timp trece intre - 50% si totul 1 lei? Mai demult aveau tricouri care aratau, dar de mult n- am vazut, si nu stiu...? (mai mult)
Hei! Vreau si eu un site de unde pot sa cumpar haine cu extraterestrii.
Ce inseamna incaltaminte din piele neteda? dar cea din piele sintetica? dar cea din piele intoarsa? care e diferenta intre ele?
Hello TPU, sunt interesat de vape si as avea nevoie de niste explicatii legate de cum functioneaza, lichide si recomandari de ceva kit-uri, multumesc.
Am comandat de pe eMAG o husa pentru telefon, insa am comandat produsul gresit din pacate si m- am gandit sa- l trimit in retur. Aveam 2 obtiuni: sa mi sa transfere banii inapoi in banca sau sa mi se ...? (mai mult)
Hei.Ştiți vreun restaurant tip,, împinge tava" în zona universității din Bucureşti? Mulțumesc
Buna,nu stiti cumva un site unde se fac adidasi(toate felurile) la comanda, adica si modelul sa fie facut la comanda si numarul.
Stie cineva daca pot lua acest laptop : http://www.emag.ro/laptop- asus- cu- procesor- intelr- coretm- i3- 5005u- 2- 00ghz- broadwelltm- 15- 6- 4gb- 500gb- dvd- rw- nvidiar- geforcer- 920m-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!