Cum se face plata pe olx? Vreau sa pun ceva de vanzare si nu gasesc informatii despre plata.... Este cumva securizata sau?
In ce fel de magazine as putea sa gasesc hartie pergamen?
As vrea si eu sa stiu de unde as puteam sa imi comand Samsung Galaxy Gear S2 Classic varianta 3g si 4g care are eSim ...stie careva? eu numa fara 3g si 4g gasesc pe net...
Salut imi puteti spune cum pot cumpara dupa amazon.com şi cat mă costa transportul s-au daca exista o alta soluție de a ieşi mai ieftin la transport
Sunt in cautare de un cub rubik bun, original, sub 50 lei. Poate sa fie si la un pret mai mic, Dar daca nu va pricepeti nu cautati pe google cub rubik, si nu vreau anunturi de pe okazii etc(...? (mai mult)
Bai am nevoie de un magazin sau mall cu niste haine ba smr ca nu gasesc asa ceva ce vreau eu... Uitati ca aici http://tinypic.com/r/2qbu7ab/9 si cam da. Dau funda pentru care zice un loc unde sa gasesc...? (mai mult)
Urmeaza sa merg la picnic si vreau sa cumpar niste pahare de unica folosinta. Calatoresc destul de mult si stiu ca in alte tari paharele de unica folosinta se numesc cupe izolate(insulated cups),...? (mai mult)
Știe cineva un site cu haine ieftine gen PPt?
Ati cumparat haine de pe Aliexpress? Daca da, ati avut si dezamagiri? Merita sa cumperi?
Hei salut TPU imi puteti spune si mie un site de unde mi-as putea cumpara o bayoneta si un karambit din CS GO.va rog ajutati-ma.Dau funda
Este deschis astazi la Dedeman in Focsani?
Stie cineva un site cu huse de telefon tumblr? Si sa livreze in Romania.Va multumesc.
Am dat comanda de pe eMAG de soua produse, Si desi le-am ridicat pe site in arata ca nu desi au trecit cam 3zile de la ridicate. Plata a fist facuta cu un voucher
Ce telefon să imi cumpăr la 1100 de lei? Să fie ceva de calitate. Mersi anticipat
Salut a comandat cineva recent de pe teincalti.ro,mai primesc comanda? că site-ul nu mai merge
Pe data de 18/12/2016 mi- am comandat o pereche de ochelari de la Vintage Optical Shop. Acesta se afla in United States si am primit un e- mail "Order Placed" si scrie ca se livreaza cu "Priority Mail ...? (mai mult)
Salut, unde gasesc si eu in Bucuresti jeleuri cu lemn dulce (de la haribo de preferat)
Stiti ceva magazine de imbracaminte si incaltaminte de piele in Cluj? Nu Iulius sau Polus :)) (Si sa-mi spuneti, va rog, unde se afla :D )
Am aflat de pe site- ul asta http://discutam.com/aliexpress- com- pareri- informatii- despre- comenzi- si- produse- mic- forum/ Ca transportul produselor cumparate de pe aliexpress este gratuit, ceea...? (mai mult)
As vrea sa mi cumpar o pereche de adidasi supra de pe site ul:dreshnik As vrea sa stiu daca merita.
Hei TPU Am de gand sa- mi comand un telefon de pe eMAG si intrebarea mea e cam in cat timp o sa vina comanda, pentru ca ma gandesc ca maine n- are cum, pentru ca e revelionul astazi. Sper ca am nimerit...? (mai mult)
Imi spuneti niste magazine in care as gasi haine dragute si sa fie si de calitate? (Nu online)
Imi puteti spune care este diferenta intre marimea 34B si 34D sau chiar 34E la sutien? Am vazut ca marimea 34 din SUA este echivalent in Europa cu 75. ( 34A- 75A; 34B- 75B; 34C- 75C; 34D- 75D...? (mai mult)
Ce telefon pana in 600 de lei recomandati?
A comandat cineva de pe Alibaba? Explicati-mi va rog si mie procedurile de achizitionare si modul in care poti evita taxele vamale! OFER FUNDAAA!
Am dat comanda de o pereche de ghete Alessandro Biaggio, ce parere aveti de aceasta firma, este o firma romaneasca si nu am mai comandat de la ei, e ceva de calitate sau nu, sunt seriosi?
Stie cineva unde pot cumpara mulaje cu schelete de ecvina? M ar interesa si artic si musculatura! Multumesc!
Salut,caut si eu un magazin fizic in care se comercializeaza articole de poker: jetoane sau seturi in Bucuresti si pana acum nu am gasit pe nicaieri. Stie cineva de unde as putea cumpara?
Intrebare scurta Euro still sau tug e deschis sambata 31.12.2016..multumescc!
Sall, ce parere aveti despre rasa Siameza?
Recomandati-mi si mie un gainer care sa dea rezultate, eu ma gandeam la Serious Mass de la ON, ce parere aveti? daca nu recomandati-mi voi altul. Buget 300lei.
Salut, Recent am comandat niste ochelari VR de pe Altex si am ales sa platesc atunci cand primesc coletul. Pe site scrie ca, comanda a fost "Confirmata integral". Intrebarea mea este daca mai e nevoie...? (mai mult)
Stie cineva un site de unde pot cumpara componente pentru calculator unde pot sa platesc cu paypal?
Vreau să găsesc Lego Ninjago ieftin.Mă ajutați?
Salut, o intrebare foarte simpla pentru cunoscatori. As dori site- uri pentru imbracaminte/incaltaminte cu produse de calitate, iar presurile sa nu fie exagerate/piperate. Mersi! Dau funda daca incalzeste...? (mai mult)
De unde gasesc o borseta de pus pe picior nu in jurul taliei?
Pe ce site se gasesc cercei de genul asta? http://imgur.com/a/hMDQ7 FUNDA
Puteti sa-mi spuneti de unde aș putea sa procur slime, de dorit nu de pe internet si din Moldova
Este sigur siteul www.mobiledirect.ro? De unde se cumpara accesorii pentru telefoane.
Vreau sa cumpar ceva de pe ebay si nu stiu ce sa pun la adresa de livrare. Eu locuiesc in camin si de aceea livrarea la domiciliu nu este o optiune buna in cazul acesta. As dori sa imi vina ...? (mai mult)
A cumparat cineva de pe SportsDirect? Cat este transportul pana in Romania?
Daca cumpar ceva online curierul va sti ce e in colet?
Salut As dori sa comand si eu de pe site ul aliexpress. Se pot da tepe pe el? Comanda in cat timp vine? Se poate returna? Este adusa de catre curier? Funda
Sall, îmi puteți da niste linkuri cu niste smartwatch-uri in care merg cartele Digi? Mulțumesc
am si eu o intrebare la care as vrea ajutor, stie cineva niste site-uri cu tricouri care contin mesaje pentru zodii?
Hei totii am comandat ceva de pe ebay si am platiti tot cu paypla bani sunt luati. dar cel care mi- a vandut produsul nu mai are cont de ebay si azi am primit niste mesaje pe email, uitati - va http://prntscr.com/dofz6t...? (mai mult)
Am comandat un hanorac de la Emag si doresc sa anulez comanda. Produsul este deja predat curierului. Ce pot face?
Nu stiti cumva unde as putea gasi Pocky in Oradea? Multimesc
Am facut o comanda joia trecuta si ieri am primit acest mesaj:Buna ziua, Rezervarile produselor din comanda dumneavoastra #6040898 vor fi sterse maine la ora 20:00, conform termenilor. Prelungirea...? (mai mult)
Va rog, spuneti-mi și mie dacă exista Jumbo în Brașov.Va mulțumesc anticipat.Dau fundița *nu știu dacă este buna categoria*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!