Vreau neaparat o paleta de farduri in genul celei de la Kylie, cea burgundy. Adica una cu faruri visinii, aurii si maronii. Sa nu depaseasca 100 de lei. Multumesc!
Se apropie revelionul, și eu tocmai de curând m- am întors în țară din SUA. Aș vrea să petrec revelionul ca în copilărie, alături de prieteni și familie, ceea ce am și de gând...? (mai mult)
Ce parere aveti despre produsul acesta? http://altex.ro/laptop- 2- in- 1- acer- switch- one- 10- sw1- 011- 17lr- intelr- atomtm- x5- z8350- pana- la- 1- 92ghz- 10- 1- touch- 2gb- emmc- 64gb- intelr- hd-...? (mai mult)
Sara' buna TPU Se poate cumpara ceva de pe eMAG in rate?
Maine la scoala facem Secret Santa si mie mi- a picat sa fac cadou unei fete care e, sa zic pe scrut, "tocilara" si nu prea vorbeste cu lumea, sta in prima banca, invata mult si nu stiu ...? (mai mult)
Salut, as vrea sa stiu daca un lantisor cu un pandantiv(initiala iubitului) ii un cadou frumos sau stupid pentru iubita. Mersi!
Există sediu Emag/Altex în Buzău?
Heey cei care stati in Arad, nu stiti cat costa niste casti la magazinu Pepco din Atrium mall?
Unde se află magazinele Mega Image din Tg. Mureş şi Reghin? (strada)
Pot comanda in Romania de pe site.ul asta din Sua https://www.walmart.com Vreau sa imi iau un telefon il pot folosi in Romania cu cartela zic.Si cat costa transportu pana in Romania.Pot plati in lei? Sau...? (mai mult)
Hei....stie cineva de unde pot cumpara o kendama ieftina (20-30 lei) in Bucuresti?
Buna dimineata. Organizam la serviciu Secret Santa si trebuie sa iau un cadou in valoare de 30 lei, imi puteti da o idee? Cadoul este pentru un barbat.
Stie cineva de unde pot comanda rapane proaspete[vii] in judetul Suceava?
Unde as putea gasi suba traditionala (haina); preferabil ar fi sa l gasesc intr-un sat insa orice informatie m ar ajuta :)
De unde pot cumpara petarde cu 3 focuri in Severin?
Va rog ajutati-ma, nu gasesc un cadou pentru mama mea. Sugerati-mi cateva idei va rog.Ea e o fire mai blanda si nu imi dau seama ce sa ii cumpar.
Vreau sa dau o comanda pe eMAG dar am vazut ca un produs este vandut de o firma si celalalt de o alta firma. Daca le adaug pe amandoua in cos si dau comanda vor veni amandoua deodata si nu va trebui sa...? (mai mult)
vreau si eu sa cumpar cadou un colier din aur personalizat cu nume de craciun si nu stiu de unde sa il achizitionez. am vazut unul similar la You&Me dar eu vreau din aur.
Salut, vreau sa cumpar instalatie de craciun d-aia care se pune pe casa si nu stiu cam care ar fi pretul pe metru, va rog sa imi spuneti dau funda.
fetelor! Ati comandat cumva de pe site- ul asta? http://www.pensuledemachiaj.ro Ma intereseaza in primul rand fardurile de ploape daca le- ati incercat sau oricum orice produse de la ei, daca...? (mai mult)
Cate bomboane are cutia de Frutti di mare 175 gen? Dau funda
Am nevoie de un atomizator tank pana in 125 lei. Ceva sugestii, eventual recomandari.
Hei. Stie cineva un magazin cu articole de Crăciun,(cum ar fi globuri, pulovere etc) in Ploiești, in afara de jumbo, preferabil in centru?
Salut, cum procedez daca vreau sa returnez un produs cumparat de pe okazii, ce am de facut?
Hei, puteti sa imi spuneti in cat timp revin produsele care nu mai sunt in stoc de pe H&M.As vrea sa fac o comanda de Parka dar marimea mea S nu mai este in stoc, am vazut si acum 1 luna ca nu era, ...? (mai mult)
Cine stie un site gen Aliexpress da sa nu necesite card de credit sa faca livrari decat prin plata ramburs ca nu am card si nu pot face comenzi pe Aliexpress. Astept raspunsrui. Multumesc...? (mai mult)
Hai salut TPU si bine v- am gasit, am si eu o intrebare cum este scris corect?: Un miliard de oamenii nu are apa. sau : Un miliard de oamenii nu au apa? Am vzt pe o pagina de Facebook eu cred ca a...? (mai mult)
Stie cineva un site unde pot gasi o replica dupa un premiu Grammy care poate fi gravata?
Stie cineva unde as putea gasi camasa pe care a purtat-o Jason Derulo in video-ul "Kiss the sky"?
Cine stie niste site-uri de cumparat ceasuri de barbati ieftine? Dau funda celui cu mai multe siteuri. Multumesc anticipat.
Bună eu am făcut pe o pagina ca sa fiu reprezentanta la avon pe numele meu dar acolo nu cerea CNP(am 13 ani) așa si am făcut și mi- a venit catalogul acasă și pe acesta fisa de înscriere arata ...? (mai mult)
Salut, pot da masina de spalat la dezmembrare la o firma si pot primi ceva bani pentru asta?
La scoala facem cadouri intre noi si trebuie sa ai fac uneia dintre prietenele mele cele mai bune, "bugetul" maxim este de 20-25 lei voi ce credeti ca as putea sa-i cumpar?
Salutari! Am sters cardul pe care il aveam pe contul meu de paypal, deoarece era expirat si l- am schimbat, iar acum cand dau sa il adaug pe cel nou imi zice ca nu il poate adauga si ca trebuie sa incerc...? (mai mult)
Unde găsesc sutien asa? Sau ceva de genul http://cloud.ede.ro/pics/rb419/xxl.jpg
De la pungile lay's cu eticheta promoțională se castiga MB pe Vodafone. cine are sa-mi dea?! Sau funda ba
Este adevarata garantia la mingi de la Decathlon? Nu inteleg cu o minge de 15 lei poate avea garantie 2 ani!
Buna seara, am vazut in megamall un sutien dar nu mai stiu in ce magazin, poate stie cineva, am fost prin H&m, C&A, kenvelo, new yorker, waikiki, era ceva de genu http://cloud.ede.ro/pics/rb419/xxl.jpg,...? (mai mult)
Am comandat mai multe obiecte de pe ebay si azi mi- a venit unul dintre ele.Mi s- a comunicat ca trebuie sa merg la posta cu avizul si comanda listata(care am inteles ca e factura primita prin email...? (mai mult)
Help! Ce inseamna "Package arrived at the carrier facility (Yunexpress's Track End)"? asta e statusul la care a ajuns o comanda de pe aliexpress..si a ramas asa de 2 saptamani.
La care bauturi din Starbucks sunt pahare de Craciun? :D
Salut, mai am cateva bijuterii pe acasa care imi plac foarte mult, nu sunt din aur sau argint, sunt din metal/tinichea/cupru.Intrebarea e urmatoarea.S- au cam deteriorat in sensul ca s- au corodat, ...? (mai mult)
Salut tuturor de pe TPU! Pentru un cadou de sarbatori, care din urmatoarele ceasuri ar merita cumparat pentru un barbat in toata firea: https://megaplaza.ro/ceasuri- barbatesti Ma gandeam la Adidas...? (mai mult)
Salut, recent am devenit fană kpop și aș vrea să întreb dacă există vreun magazin în România care să aibă astfel de articole și de la care pot comanda?
Buna seara am cumparat o pizza de la Pizza2go4you si mi- au adus de la Activa Royal si nu stiu daca ii pizza pe care am vrut- o eu eu am cumparat capriciosa si nu stiu ce e asta ca are multe masline si...? (mai mult)
TPU. Pentru ca se apropie Craciunul, va trebui sa fac unui coleg sau unei colege (inca nu am aflat) un cadou. Daca m- ati putea ajuta. Ce fel de cadouri as putea sa le fac? Nu vreau sa fie ceva...? (mai mult)
Care parfum Miss Dior de aici mi-l recomandati? E pentru un cadou. Nu imi dau seama care e diferenta intre ele! Ma ajuta cineva? :* http://www.emag.ro/search/miss%20dior
Stiti cumva cum aflu masura potrivita la o sapca? De exemplu, la sapca pe care vreau sa o cumpar, fitted, sunt marimile 7 (56 cm), 7 1/8 (57 cm) si 7 1/2 (60 cm), Multumesc!
ce cadou sa iau de secret santa pentru un baiat?
Am facut comanda acum cateva zile la niste haine si trebuia sa vina prin Fan Courier. Azi m- a sunat cel de la Fan Courier dar s- a intrerupt apelul si el nu a mai sunat. Va sunat el din nou sau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!