Imi dati va rog siti.uri cu electrocasnice din afara dar metoda de plata sa fie la sosirea curierului
De unde pot lua o kendama bună, prețul sa fie în jur de 200 lei, mai mult sau mai puțin?
Cum imi dau seama daca niste adidasi sunt de dama sau barbat? Auzisem sa ma uit pe limba dupa cm sau cv gen, dau funda!
Daca aveti cartonașe de la lay's cu MB gratuit. Da ti-mi si mie va roog :)) funda
Hey, TPU... Ce stiti de site-ul britani.ro? Sunt noi produsele de pe site? A mai comandat cineva de acolo?
Unde pot gasi figurina Android? Stiti de unde pot cumpara in Romania figurina Android precum: http://i.ebayimg.com/images/g/9cQAAOSw9r1V9lu6/s- l300.jpg sau http://allwinner.ro/products/Memorie-...? (mai mult)
Vreau sa ma ajutati sa ma decid intre kendama sau un pennyboard.Va rog daca puteti sa imi dati si niste sfaturi de cum sa imi conving mama sa imi ia una din chestiile alea de craciun.Dau...? (mai mult)
ce cadouri sa ii cer matusii de craciun dar un lucru sa coste maxim 50 lei pentru ca nu vreau sa dea 100 de lei doar pe un singur lucru. (Vreau haine sau bijuterii lucruri...? (mai mult)
Ce cadou as putea face unui coleg care sa nu depaseasca suma de 10-15 lei?
Stiti de unde imi pot lua piercing- uri la set de 3 si sa fie ieftin? Pe net n- am gasit nimic de genul, cel mult la bucata cu 4 lei. Imi luase cineva din Navodari ( nu mai vorbesc cu persoana aia, nu...? (mai mult)
Am trimis un colet prin cargus cu ramburs si acum la ramburs la awb imi scrie "inregistrate pe borderou de depunere CC". Stie cineva ce inseamna? Multumesc!
eu vreau să- mi cumpăr un șarpe și vreau să- mi iau un black mexican king snake ( nigrița ), și nu stiu unde pot găsi, așa că vreau să- mi spuneți și mie magazine de animale,...? (mai mult)
stiti cumva daca aceste seturi sunt din piele naturala? http://bratari- piele.ro/set- cadou- barbati- millau- pr01 Sau pe ce site ori in ce magazin as putea gasi genul asta de seturi?...? (mai mult)
Donez pui BEAGLE rasa pura 100%. Contactati-ma la +40752972230 la orice ora
Imi puteti spune ce sa aleg dintre Samsung j5 sau Huawei p8 lite?
Bună, trimiteți un link cu patine soy luna intre 200-240 lei, va rog.
aveti idee daca as putea gasi aceste haine intr- un magazin din Romania si mai ieftin? http://www.zumiez.com/zine- hooligan- black- solid- zip- up- hoodie.html http://www.asos.com/asos/asos-...? (mai mult)
Salutare, vreau sa-mi iau o boxa portabila. Pret intre 50-150 lei. Ce-mi recomandati?
Cum comanzi de pe Alibaba.com fara sa platesti taxele vamale? FUNDA!
Ce cadou de craciun sa iau unei persoane care e cam obsedata de filmele coreene?
Vreau sa cumpar 350-400 bucati eugenii Croco. Stie cineva unde gasesc in cantitate mare si la ce pret, in Bucuresti?
Hei! Ce site-uri stiti de pe care se pot comanda chestii care au legatura cu cartile.Gen cani cu harry potter ...etc? Funda**
Daca am comandat o carte de pe net"codul buschido" si am ales sa fie trimisa prin posta dar la formular nu am bagat email-ul doar nr de tel.pot primi mesajul si pe tel sau doar pe mail?
Imi puteti da un sfat? Vreau sa imi cumpar un telefon si m-am gandit la 2 telefoane : Samsung Galaxy S7 Edge sau iPhone 7 Plus. Nu stiu ce sa aleg. Imi puteti da un sfat?
Hey... Aș dori si eu niste idei de cadouri mai speciale pentru Craciun, pentru cea mai buna pritenă. Vă roogg:***
Ce cadou ar fi okey pentru un psiholog? vreau sa-i arat recunostinta mea fata de el si sa i fac un cadou, idei?
Unde as putea gasi si eu o geaca ca aceasta? Vreun magazin prin Galati care vinde astfel de geci tip...? (mai mult)
Bună TPU, vreau sa imi iau un Allview v2 viper si nu prea vreau sa imi dea parinti bani, vreau sa ii fac eu singur. Ce as putea practica, pentru a strange bani?
Salutare internautilor, Organizam Secret Santa si trebuie sa ii ofer cadou unei fete. Bugetul este de maxim 70 lei. Ce as putea si ii iau? Multumesc anticipat. P.S. Sunt clasa a 12a si sunt baiat.
Imi puteti da niste idei de cadouri pentru o fata? (noi, in clasa, ne dam cadouri intre noi si eu am nimerit o colega si nu stiu ce cadou sa ii fac). Scuze daca am gresit categoria! ...? (mai mult)
Hei. Ati cumparat vreodata ceva de pe guitarshop.ro? Vreau sa comand o chitara electrica de la Epiphone si voiam sa ma asigur ca sunt seriosi si ca nu sunt probleme cu transportul.
Acum ca vin sarbatorile as vrea sa imi cumpar niste petarde. As putea sa cumpar ca in anii precedenti dar vreau sa fac o schimbare anul asta, vreo sa fie mai special. De 5 ani tot cumpar petarde...? (mai mult)
Salut, TPU! Chiar vreau ajutorul vostru. Clasa mea a facut o tombola de Craciun, presupun ca stiti ce e aia. Ei bine, persoana careia trebuie sa ii fac un cadou e chiar doamna diriginta... Bugetul e...? (mai mult)
Un Flanco aproape de Mall Băneasa?
Cine ştiu dacă în Slatina, Olt există mall?
Este vreo carte care sa ma ajute sa fiu mai stăpână pe mine si sentimentele mele? Ceva gen "Lecții de magie" de Elizabeth Gilbert. Știți si un site bun de unde pot comanda? Ar fi bine daca ar fi ...? (mai mult)
La ce cadouri de Craciun v-ati gandit sa le faceti celor dragi? (rog seriozitate)
Vreau sa-i iau prietenei mele de Craciun un set ceva pentru ceai frumos, o cana draguta sau ceva asemanator. Nu stiti ceva site?
S- a facut o tombola la noi in clasa.Si am nimerit o fata draguta si nu stiu ce sa ii eu.Colegi au zis ca cadoul sa nu depaseasca 15 lei.Totusi eu as vrea sa ii iau ceva pana in 50 de lei.Ce imi...? (mai mult)
Vreau să îmi cumpăr un hanorac dar nu știu ce mărime să aleg. Eu port de obicei M la bluze.Și acolo e un tabel cu măsuri dar nu știu cum au măsurat..lungime, lățime Aici e tabelul:...? (mai mult)
Ziceti-mi un magazin/site unde se găsesc toate tipurile de Pantaloni.
Azi la scoala am facut Secret Santa, adica dintr- o palarie trebuie sa tragi un bilet cu numele unui coleg si acelui coleg ii faci un cadou. Habar n- am ce sa- i iau, poate va vine vreo idee....? (mai mult)
De unde pot cumpara o ciocolata xxl (cat de mare)? Sa se incadreze pretul in jurul sumei de 50 de lei.
Am nevoie de niște sfaturi în legătură cu o țigare electronica pana în 350 lei. Am avut un ego air box, iar acum vreau sa trec la ceva mai performant. Ceva sugestii, recomandări? Ma interesează...? (mai mult)
Cine stie site online cu brazi artificiali ieftini? Doresc sa cumpar, cine ma ajuta primeste funda!
Salut,pot sa gasesc undeva fake-uri pentru ghetele biagggio sau adidasi?
am o intrebare. Daca vreau sa cumpar de pe G2A de exemplu un digital key pentru world of warcraft battlechest si costa 8 euro iar eu vreau sa platesc prin paysafe cum pot sa fac avand in vedere...? (mai mult)
Bunaaa! Azi am tras biletele pentru secret santa si cum suntem 29 am pus o si pe diriga. Desigur ca mi- a cazut mie. Ideea e ca si a exprimat dorinta ca vrea sa vada cadouri UTILE SI DIN SUFLET nu ceva...? (mai mult)
Hei TPU Unde pot gasi tricouri sau bluze cu moon child pentru fete?
Unde pot gasi adidasii astia sa ii comand? https://www.google.ro/search?q=Nike+ Wmns+ Air+ Force+ 1+ Hi+ PRM+ Premium+ Black+ Croc+ Patent+ Womens+ Wedges&rlz=1CDGOYI_enRO717RO717&hl=ro&prmd=insv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjc-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!