Bună TPU. Dacă merg la lidl și am aplicația "lidl plus", pot plăti doar cu cardul?
A comandat cineva de pe eitherrra online? Recenzii?
Buna, am o intrebare, pe data de 15 seara (miercuri) am comandat de pe pc garage niste componente de calculator in valoare de 8000ron, apare ca sameday o ridicat coletul pe data de 16 dimineata la ora...? (mai mult)
Ce parere aveti despre site ul It-sh.ro? Vand calculatoare si produse de calitate?
Am comandat un produs de pe eMAG și am ales sa îmi vină la un easy box. Când produsul era deja predat curierului, eu m- am răzgândit că nu mai vreau acel produs, deci am mers din nou pe aplicația...? (mai mult)
Bună. Geaca bipaie la fiecare magazin. Achizitionata anul trecut în Noiembrie. Va mulțumesc mult pentru răspunsuri! Va rog doar răspunsuri bazate pe experienta asemănătoare, am cautat etichete...? (mai mult)
La o comandă de pe shein in valoare de 150 lei am dat produsele in schimbul a 35 puncte în valoare de 1 leu bani au fost virați înapoi în cont sau am pierdut bani?
Salut TPU! Am comandat un produs pe eMAG joi și ar fi trebuit sa ajungă în easybox azi începând de la ora 7.Momentan nu am primit nicio confirmare sau vreun mesaj ca produsul meu a ajuns asa ca m-...? (mai mult)
Bună, ce părere aveți despre site-ul born2be? Mi-am comandat o pereche de bocanci și nu prea îmi inspira încredere.
Bună, am dat și eu o comandă pe shein pe data de 04.11. 2023 dar pe data de 13.11. 2023 mi- a apărut la status "Holland, north Holland, NL, clearance processing completed " iar acum suntem în 17.11....? (mai mult)
Cum pot anula o comandă de pe Pyro Boom, am dat din greșeală comanda
Salutare. Am comandat Airpods Pro 2nd gen de pe Quickmobile in rate pe 1 an prin TBI. Cat de incredere este site- ul cand vine vorba de originalitate? Am auzit din recenzii ca multe produse au defectiuni...? (mai mult)
Am dat comandă de căști, pe Fan Courier zice că: AWB- ul a fost înregistrat de către expeditor, însă nu a fost predat curierului. Dar dacă intru pe Emag zice că a fost predat curierului. Ce...? (mai mult)
Buna, sunt pasionat de petarde si am o intrebare. Este legal sa cumperi brichete ca un minor?
Salut TPU, am comandat ceva de pe eMAG si scrie ca resselerul este eMAG dar comanda mea zice ca va veni peste 2 saptamani? Stie cineva de ce?
Bună, am făcut o comanda la Glovo de 400 de lei, dar o parte din produse nu erau în stoc astfel ca suma de pe bon era aprox 250. Azi am observat ca s- a debitat din cont suma de 400 lei nu 250 cât...? (mai mult)
Salut! Am comandat ceva de pe EMAG, de la sellerul Bumerango, care este plasat in Ungaria. Comanda am facut- o pe 13, cu un termen estimat 16- 17. Comanda nici acum nu a fost predata curierului. ...? (mai mult)
Buna TPU! Pot plati pe shein cu cardul de la bcr George?
Bună.Am făcut comanda de pe shein și mi s-au tras banii de 2 ori.Cum pot să-mi recuperez oare banii? Un Nr de telefon daca se poate
Bună! Am o întrebare. Mi se întâmplă foarte des ca atunci cand merg in magazine cand ies sau intru sa sune acele alarme de la intrare antifurt. Mi s- a intamplat si cand nu aveam geanta sau bagaj,...? (mai mult)
- Am avut de pus 3 colete la easy box prin aplicația Vinted. - Am pus 2 colete, totul în regulă, la cel de- al 3 le- a, nu s- a deschis lockerul prima dată, și am selectat să deschidă un alt...? (mai mult)
Heiii vin și eu cu o problemă, acum o lună de zile am comandat niște parfumuri care nu mi- au plăcut, miroseau a spirt, erau fake, am vorbit cu persoana care mi le- a trimis sa- mi dea banii, le-...? (mai mult)
Salutari la toata lumea.A fost cineva de curand in Edirne Turcia si stie cat e gr de aur?
Bună ziua! Îmi puteți recomanda un aspirator cu spălare bun și puternic? Bugetul este până în 800 lei. Va mulțumesc!
Nu știți de unde aș putea cumpăra chestii din astea în Cluj Napoca? (Nu mă interesează acele modele, am pus câteva exemple) https://www.etsy.com/listing/1328197532/mystery- pin- box- surprise-...? (mai mult)
A comandat cineva de pe aplicatia nike? Daca da, in cat timp ajunge? Vreau să-mi comand o pereche de adidasi dar nu stiu in cat timp vor veni.
Salut, dacă am comandat 4 produse, când vine curierul pot să iau nu mai 3 produse? Din cauza că un produs nu mai vreau să iau.
Știți ce cadou as putea să fac unui băiat care împlinește 20 de ani?
Salut, daca am refuzat o comanda la fan courier cand a ajuns coletul, pot relua comanda?
Bună. Poate să-mi spună cineva de ce nu pot vinde de pe Vinted în altă țară?
Daca am comandat de pe pandabuy de 17usd cat e transportul?
Ati comandat pana acum de pe site-ul TigariVape.ro? Sunt bune acele disposable-uri crystal? Nu le gasesc nicaieri sa le cumpar fizic si am nevoie de o parere. Multumesc anticipat.
Dragilor, store.creator- spring.com este site de încredere? Și este în Comunitatea Europeană (UE), să nu mă trezesc cu taxe vamale? mai precis acesta: https://starea- natiei- Youtube- store.creator-...? (mai mult)
E serioasă aplicația voghion?
Îmi recomandă și mie cineva o țigară electronică cu arome? Adică din aia care se poate reîncărca. Și de preferat fără nicotină. Accesibilă ca preț. :) Am căutat prin online, dar ...? (mai mult)
In cat timp ajunge o comanda de pe gymshark in Ro?
Salutare, cu coletele trimise prin poștă cum se face? Trebuiesc ridicate de la cel mai apropiat oficiu poștal sau ajung la adresa destinatarului prin vreo mașină de curierat/poștaș? Exista vreo...? (mai mult)
Cine a mai comandat de pe TEMU? Cum este? Mai multe detalii?
Salut. Imi poate da cineva cateva idei pentru un produs nou inovativ care nu mai este pe piata? Sau o idee de ambalaj nou care sa nu dauneze produsului. La produs ma refer la mancare. Imi trebuie pentru...? (mai mult)
Salut, a comandat cineva de pe siteul xtrasnekers.net? Sunt seriosi sau dau țepe?
Pareri retururi.ro? Voiam sa cunpar si eu o pereche de casti si am zis sa intreb mai intai a cumparat cineva de la ei sunt pe bune. Mersi
Salut, am o intrebare legata de coletul meu. El vine prin DHL si acum cateva zile a ajuns cu avionul Germania si a aterizat pe Otopeni. Cei de la DHL recomanda trackingul coletului cu aplicatia Cargus...? (mai mult)
Bună, eu am 1, 70 cm înălțime, mi sa r potrivi marimea S la blugi?
Salut, am dat o comanda pe SHEIN pe data de 4, imi apare ca s-a livrat si tot eu nu am primit nici măcar telefon de la curier, nici comanda nu a venit acasa, m-ar ajuta cateva răspunsuri ❤️
Bună ziua, mi- a pus un băiat din Valcea un colet pe data de 02.11. 2023 spre Craiova si pe site lor de fan Courier scrie Status: Expeditie in livrare Activitate: Expeditia a plecat din hub- ul FAN...? (mai mult)
Am dat o comandă sâmbătă seară și am primit mail. Până acum nu am primit alt mail sau mesaj de la curier ca să știu că vine. Astăzi că e sărbătoare, nu o lucra ei?
Buna seara. Mi- am luat si eu un aparat din asta: https://www.elash.ro/incalzitor- ceara- rezerve- xanitalia- set- competition- 100- ml dar nu prea stiu cum se foloseste, sincer sa fiu. Si nici nu ...? (mai mult)
Bună! Caut să îmi cumpăr un monitor de 27 inch și cu 144hz (minim), dar nu găsesc unul care să mă convingă. Am cumpărat inițial un monitor, dar avea rezoluție mică și l- am returnat. Am...? (mai mult)
Salut! Am folosit o perioada de timp, un parfum (nu vă gândiți la figuri sau bani mulți, era undeva la 20- 30 de lei) de la Tesori d'Oriente (Jasmin di Giava) - sticluța e de culoare aurie și ...? (mai mult)
Buna TPU. Doresc sa achizitionez un telefon nou de la Media Galaxy. Am aflat ca Altex/Media Galaxy are un serviciu de trade- in, si vreau sa il folosesc deoarece oricum imi voi vinde telefonul curent....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!