Cum anulez comanda de pe site-ul pyro-boom?
Salutare! Imi poate cineva recomanda un card sd bun? Cam 150 RON buget, preferabil 256 GB! De ex dintre Kingston si Sandisk ce recomandați? Samsung nu as lua, pentru ca săptămâna asta am primit...? (mai mult)
Buna! Care supermarket vi se pare ca are preturile cele mai mici? Voi de unde va faceti cumparaturile?
Îmi cade parul foarte mult. Ce șampon bun ar trebui să folosesc?
Salut TPU, am dat și eu comanda zilele astea de ceva cărți de le carturesti, in general plăteam cu ramburs dar am zis că de data asta sa plătesc cu cardul, zis și făcut, trec doua zile și ...? (mai mult)
Bună ziua, as vrea sa fac și eu o comanda de haine direct cu turcul, cum as proceda, dar la prețul lor?
Salutare, dețin 2 voucher cadou Emag și a- și dori să achiziționez un produs, iar întrebarea este, " Pot să folosesc ambele voucher pentru acest produs? " sau se poate folosi câte un voucher...? (mai mult)
Salut TPU! Am cumpărat un televizor acum 2 luni și am făcut și extra- garantie casco pe încă 2 ani. În seara asta mi- a apărut o dunga de pixeli arși de vreo 10 cm lungime. Dacă îl duc la reparat...? (mai mult)
Dacă vreau sa îmi fac un card revolut pe telefonul meu si iau buletinul lui mama/tata (folosesc email- ul și nr de tel al meu), le va arata cv pe telefonul părinților? Gen cum ca am folosit buletinul...? (mai mult)
Buna seara tuturor, as vrea sa stiu din ce magazine se pot achizitiona bunuri IT cu cardul Pluxee(fostul Sodexo) prima de cariera didactica?
Bună seara! Aveți idee unde pot găsi in București șireturi animal print? Va atașez mai jos un link cu modelul de șireturi! https://www.bravosport.ro/sireturi/226918- sireturi- special- flat- ...? (mai mult)
Merită să-l cumpăr https://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garage/pc-garage/gaming-zmeu-alb/ dacă eu am un laptop cu I7 Gen 9 și cu placa Gtx 1660 ti cu 16 GB RAM
Știe cineva dacă de pe Joom se poate plăti și la ajungerea coletului?
Buna! Daca dau comanda la posta de la un cont de pe Instagram trebuie sa merg sa ridic cu buletinul meu? Dar daca in buletin adresa este diferita fata de cea la care am cerut sa fie trimisa comanda(stau...? (mai mult)
Hey,cât costă livrarea de pe shein în Republica Moldova? Căci nu înțeleg. Spre exemplu:produsul pe care vreau să îl cumpăr costă 12.00€ și cât ar costa cu tot cu livrare?
Salut,pot scoate un telefon in rate chiar dacă nu sunt angajat?
Buna ziua! Stie cineva unde imi pot vinde o haina de piele cu blana naturale? In Brasov
Salut TPU, m- ar interesa și pe un palton(trenci) din piele naturala pentru bărbați, Mărimea M, maxim L, pe unde as putea sa găsesc în Craiova sau Filiași la un preț cat de cat mai accesibil,...? (mai mult)
Curelele Emporio Armani și Boss sunt bune? Vreau o curea frumoasă, mai elegantă, de bărbați, dar așa la vreo 500- 600 de lei și din brandurile astea am găsit unele foarte frumoase. Dacă nu ...? (mai mult)
Salut TPU, unde pot sa găsesc în Craiova sau Filiași pernute pentru călcâie? Mulțumesc
Heyyy! Stie careva cat dureaza livrarea pe glamonshop?
Este safe sa cumperi de pe Temu produse?
Am facut o comanda pe zalando pe care nu o mai doresc, are ceva daca refuz ridicarea coletului de la curier? ( nu mai pot sa anulez comanda din cont deoarece este deja impachetata )
Am nevoie de o părere. Acum în noiembrie când întra bursele, o sa iau în jur de 750- 900 lei si nu stiu ce sa fac. Sa îmi iau haine de acei bani și prin decembrie/ianuarie când o sa mai strâng...? (mai mult)
Ce cărți de tarot îmi recomandați pentru începători? Observ că sunt o groază de cărți și versiuni pe net. Nu știu ce să aleg. Care ar fi versiunea originală?
Salut grup! Am dat o comanda pe Shein și unul dintre pachete îmi apare că ajunge în maxim 7 zile... Acum îmi apare ca l- am ridicat de 3 zile însă eu nu am fost sunată și nu am avut de unde ...? (mai mult)
Care este programul de funcționare al bazarului de la Suceava?
Fetelor, de unde mi- as putea achizitiona (magazin fizic, Only!) - o pereche de cizme lungi pana la genunchi (daca se poate din piele si neaparat fara toc!), precum acestea https://www.reverse.ro/cizme-...? (mai mult)
Buna ziua. Am o intrebare. Am vrut sa vand o masina de spalat vase pe ebay.Mi- a cumparat- o o doamna, a platit pentru ea dar banii nu au ajuns inca la mine, sunt in aplicatie. Nu stiu exact cum se numeste...? (mai mult)
Salut, dacă vreau sa schimb niște adidasi de la sport vision direct din magazin o sa primesc banii pe loc?
Salut! Cei care ati cumparat acesta geaca https://www.zalando.ro/pullandbear- jacheta- de- vara- black- puc22t0so- q11.html care a fost prima reactie pe care ati avut- o cand ati îmbrăcat- o? Eu sunt...? (mai mult)
Ati comandat vreodata depe Temu? Ati avut probleme?
(18+) Cum sunt țigările Vogue (câte grame de tutun au)? Și care este diferența dintre culorile de pachete (pink, blue si ce mai sunt)?
Care ati comandat de pe incaltamintetop? V-a ajuns comanda bine?
Dacă rețeta Coca-Cola e secreta, atunci de ce pe sticle de Cola apar ingredientele folosite?
Ce lampă UV îmi recomandați pentru dezinsecția interioară a unei încăperi? Până în maxim 3/5 milioane, dar bună. :)
Hei TPU, mi- am luat iphone 15 pro si dupa ce am dat 6000 de lei pe un telefon mi se pare urat sa dau 50 de lei pe o husa la mall. Ultima husa pe care am luat- o pentru Samsung era 8 lei. De unde gasesc...? (mai mult)
Salut, imi trebuie un incarcator pentru Smartwatch GUESS CONNECT Ace (model: C1001G4), ma poate ajuta cineva sa gasesc incarcator in Romania?
Care sunt cele mai bune dulciuri din kaufland in Romania? Sunt in concediu si parca merge o rasfațare:)
Cum pot face rost de o sabie de Crai(Gaspar Valtezar Melfior)?
Dacă dau comanda de pe internet de vape-uri cu nicotina și am sub 16 ani, este vreo problema? În sensul sa nu-mi dea comanda curierul sau ceva.
Bună ziua, Ați primit cumva banii înapoi la comenzile anulate sau pentru care s-a inițiat refuz la plata de pe site-ul Fruggo? Mulțumesc.
Buna! Se poate da comanda de pe Shein prin firma, ca persoana juridica? Si cum se face asta?
Dacă dau comanda de pe internet (ex: eMAG) se poate pune sa livreze coletul la adresa școlii?
Dacă vreau sa dau comanda pe internet (ex. Emag) și am 13 ani, iar comanda va fi livrata la domiciliu cu ramburs, are vreo problema?
Hei, de unde pot cumpara long sleeve- uri cu formatii de metal in afara de maniac sau gotica? Nu prea gasesc care sa aiba model si pe spate, la fel si hanorace. (și sa aiba mai multe modele pentru ...? (mai mult)
Unde pot găsi hijab in București?
Salutare TPU. Stiti de unde pot achizitiona o perna cu anime / dakimakura in Romania? Vreau si eu sa imi iau una si nu stiu de unde, daca cineva poate sa imi spuna niste site- uri de incredere din ...? (mai mult)
Buna, am pus și eu o comanda pe Zalando și am plătit- o cu cardul.E în așteptare de 2 zile și încă pot să o anulez, ce puii mei se întâmpla și de ce nu îmi procesează comanda? De obicei...? (mai mult)
Salut TPU. A mai făcut cineva retur la produse pe Asos? Daca da, retururile sunt gratuite? Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
Mariusikr întreabă:
LisaJulie întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!