Azi sunt deschise supermarketurile?
De unde pot cumpara manusi facute din latex? :)
TPU. Ieri am comandat prin posta de la okazii.com, intrebarea este daca ieri a fost sf Andrei si azi e ziua nationala posta romana inca circula si daca nu cand ar trebui sa primesc comanda?
Cei care au fost la KJ Center, imi puteti spune preturile de acolo? Al albumelor, mancarii etc.
Ati dat comanda la ceva de la Passion Lee? E de incredere? https://www.facebook.com/PassionLee.ro/?fref=ts
Heii TPU. Am facut un schimb de hainute pe o retea... Nu dau nume. Faza e ca schimbul nu s- a dovedit a fi schimb. Am trimis coletul prin posta in data de 21.11. 2016 (lunia trecuta) iar de atunci, persoana...? (mai mult)
Azi am fost la Altex si mi- am cumparat o pereche de casti, se aude foarte bine muzica, dar problema este faptul ca nu imi stau prea bine in urechi. As dori sa stiu daca pot sa le returnez...? (mai mult)
Stie cineva in ce magazine (hiper, supermarketuri preferabil) din Bucuresti pot gasi exact acest tip de bomboane? http://www.zazou.ro/bomboane- pom/ Dupa cum vedeti sunt mai multe sortimente, ambalate...? (mai mult)
Ce parere aveti despre site-ul deluat.ro? Am gasit niste oferte destul de bune, a comandat cineva de aici, cum sunt produsele?
stie cineva unde pot gasi seturi de haine pentru cuplu? (Bluze, bluza si rochie), preturi acceptabile.
Salut, vreau si eu niste site-uri de haine imbracaminte, va rog.
Care ar fi cadoul perfect pentru o mama?
De unde pot cumpăra bijuterii din turcoaz în București? Sau orice fel de alte lucruri făcute din turcoaz. Nu vreau să le cumpăr on-line.
Salut Vreau si eu niste site-uri pentru incaltaminte de calitate si originala care sa aiba si cizme/bocanci de diferite brand-uri
Daca cumpar un produs din china de 200$ tva-ul de 40-50 de $ unde il platesc se i-a odata de pe card sau la posta il platesc? si taxele vamale sunt in pretul TVA-ului sau cum sunt?
Vreau să cumpăr și eu un Smart TV marca Samsung până în 13 milioane din Carrefour Băneasa sau Media Galaxy. Ce îmi recomandtați?
Ce cadouri din SUA as putea sa cer sa mi se aduca (de un prieten)? Ce stiti greu de gasit in Romania si mi-as putea dori din SUA?
A mai comandat cineva de pe Ali express? Sunt bune produsele? In cat timp vine comanda?
Care sunt cele mai ieftine tigari de pe piata din Romania la oractuala? Fara sa fie de contrabanda.
Este bun site-ul "quickmobile"?
Ce pot face in cazul in care am comandat ceva de pe un site, am platit in avans cu cardul iar produsul nu a ajuns la mine? La sectia de contacte al site- ului nu exista contacte iar la e- mail nu primesc...? (mai mult)
Salut tuturor. Unde pot gasi si eu niste harti de impachetat de craciun in Valcea?
Deci, am dat mai multe comenzi pe eMAG, si una mi- a venit de la URGENT CARGUS si mi- a venit o bucata din tot pachetul.Am cumparat un robot de bucatarie si un termometru si am primit doar robotu, desi...? (mai mult)
Salutare. Am facut o comanda pe www.modlet.ro iar coletul vine prin DPD curier si nu mai vreau sa ridic comanda. Ce se poate intampla daca nu mai iau comanda de la curier.
Salutare, caut unicornul starlily dar la reducere, stiu ca pretul lui este de cam 700 ron, am vazut peste tot, insa vreau sa il gasesc la reducere daca mai exista.
Caut un magazin de magie si trucuri magice in Ploiesti, ma putei ajuta va rog. FUNDAAAAAA! 1!
Acum aproximativ o luna am fost cu tata intr- un magazin de parfumuri, iar tata nu a avut destui bani la el sa- si cumpere parfumul pe care vanzatoare i la aratat. Ziua tatalui meu se apropie si vreau...? (mai mult)
Tocmai am facut o achizitie de pe un site si am ales sa platesc prin Western Union, cum se efectueaza plata? Multumesc
Hei. Imi puteti de unde pot sa cumpar hanorace cu trupe de metal? Sunt fata si pot marimea S.
vreau sa vand un PC si nu stiu cu ce pret imi puteti spune si mie va rog frumos? Calculatorul este ACER are Procesorul Genuine Intel(R) 1.60 Ghz, RAM 2GB, Placa de baza Veriton, Placa video...? (mai mult)
Unde pot sa vând un Xbox 360 mai repede in afara de olx, okazii, lajumate. Dau fanta!
De unde pot sa cumpar nitrat de potasiu?
A mai dat cineva comanda de pe mobiledirect?!? Vreau sa știu. dau funda. Am dat comanda și nu mi-a venit și a trecut ceva timp
În ce magazin din Constanța pot găsi papandantive puzzle pentru îndrăgostiți?
Cu toții știm acel moment al majoratului de la 24h00... Întrebarea mea este:"Ce 18 cadouri surpriza poți face la un băiat?"
Credeti ca acest ceas http://www.elefant.ro/fashion/accesorii/ceasuri/quartz/ceas-daniel-klein-viiiviviiiiiviiiiviiivviiiiiv-argintiu-344045-22.html este potrivit pentru un cadou de majorat?
Daca cumpar de pe gearbest un produs de 200 de $ din china trebuie sa platesc tva sau taxe vamale?
dacă am un telefon luat la abonament pe 2 ani pot să îl vând? Sau doar când trec acei 2 ani
Daca vreau sa imi cumpar un telefon de pe gearbest de exemplu Lenovo zuk z2 la 160 de lire cam cat ar mai trebui sa platesc ceva in plus sau totul e gratis?
Hei TPU, aveti idee cam in cate zile vine o comanda de la eBay? Si daca as da-o in timpul sarbatorilor cat de mult ar putea sa intarzie?
Pentru cele care va ocupati de tehnica Decoupage, imi puteti recomanda cateva site- uri de incredere care are cele doua hartii de orez si matase (daca e sa fie pe acelasi site, nu separat)....? (mai mult)
Sunt Jelly Beans la Carrefour?
Vreau sa fac o comanda pe net de niște produse. As putea sa fac pe numele meu? Eu am 17 ani. Sau trebuie sa ai peste 18 ani? Dau funda la un răspuns bun
Am facut o comanda de pe Aliexpress si fara sa imi dau seama am scris numarul casei din care m-am mutat acum o luna. Ce se va intampla cu coletul meu? Cum sa il iau?
Hei.Stiti magazine online ca Jumbo, sau Books Express? Magazine cu decoratiuni si chestii dragute? De pe care pot comanda online.
Stiti unde pot gasi husa pentru telefonul Woo Quasar?
In 2 saptamani particip la o petrecerea de majorat a unei colege de clasa. Ce cadou as putea sa ii cumpar? Multumesc anticipat. Dau funda. Scuze daca nu am ales categoria potrivita.
Salut, ce acte am nevoie pentru a cumpăra un telefon in rate menționez am 21 de ani?
Vreau si eu link cu un magazin online de cumparat obiecte vestimentare frumoase. Site- ul sa fie verificat, sa nu fie fals, si cu preturi MICI. Dau funda celui care are mai multe site- uri in...? (mai mult)
Dacă am făcut o comanda de haine de pe net și eu nu sunt acasă când ajunge comanda, ar putea sa o ia altcineva comanda? Dacă nu ce trebuie sa fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Skins
Ai urmarit si tu serialul Skins UK? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat!