Stie cineva ce model de ochelari a purtat Adam Levine in video-ul de la melodia "Animals" si de unde as putea sa-i cumpar?
Daca am plasat o comanda este posibil sa pot ridica coletul cu o alta adresa fata de cea de pe buletin?
am o problema destul de naspa, tot timpul cand merg in vreun magazin din mall, sistemul antifurt de la intrare sau ce- o o fi ala, ca nu ma pricep, incepe sa ticaie... intru, fac 2 pasi si...? (mai mult)
Ce cadou sa ii iau mamei de ziua de nume dau panglica
Mi-a spus o colega ca la shopping city va canta satra benz.E adevarat?
Unde pot gasi legume si fructe la cel mai bun pret? Supermarket, aprozar sau piata?
Urmează Sfântul Andrei și va fi ziua finuței mele : are 11 ani și e copilăroasa, mi-ați putea da niște idei de cadouri? Mulțumesc anticipat ^.^
Dintre cei care ati cumparat de pe eBay stiti daca, la obiectele la licitatie, daca castigi licitatia cu 0.05 de exemplu, chiar il cumperi cu suma aia, sau te ia prin mesaje sa dai mai mult?
Am nevoie de toate papusile monster high
Stie cineva cum se numeste sau de unde as putea cumpara cercel cum are Randi, acea cruce?
Unde pot găsi acele pandantive cu luna si o galaxie lângă, in forma de cerc? Stiu ca se găsesc pe olx dar as vrea un magazin de unde le pot achiziționa.
De unde pot achiziționa o rozetă box din Ploiești? M-ar interesa un magazin. Funda.
De unde pot cumpara o bicicleta. Ma intereseaza un mtb cadru 19" 20" 21" de preferat mai mare, roti din nou cat mai peste 27.5" frane pe disc si pret cat mai bun.Multumesc anticipat.
Salut, Vreau sa stiu daca poti gasi pe undeva Finneti cu crema alba. Strict crema alba. M- am saturat sa mananc jumatate de borcanel jumate jumate, mananc ce imi place intai, si la urma stramb din ...? (mai mult)
Duminica am comandat o tastatura de pe PC Garage. Astazi m- a sunat curierul, dar nu am raspuns, asa ca mi- a trimis un mesaj ca am fost cautat de curier si sa- l sun sa aranjez livrarea. Ce ar...? (mai mult)
imi poate recomanda cineva experimentat un laptop care sa mearga la gaming? Adica placa video as prefera sa fie dedicata, de la nVidia. Bugetul sa fie pana in 1. 500 lei. Funda
Stie cineva unde pot gasi stilou ca in poza urmatoare in Timisoara? Va rooog http://imgur.com/a/U3ZYO
Dati-mi niste idei de ce pot lua de 1 milion, gen machiaje, chesti unghii etc.
Am facut comandat de la PC Garage un sistem pe bucati+ asamblare si astazi am primit un email cum ca pentru inceperea asamblarii trebuie sa descarc factura proforma trimisa de ei si sa achitez...? (mai mult)
Vă place să faceți cumpărături?
Salutare, cam care ai fi consecintele dupa ce am castigat o masina la licitatie pe ebay in Germania ( 450 euro) si nu mai pot lua/plati si eu imi cere o suma de bani pentru ca am renuntat la licitatie,...? (mai mult)
Fetelordupa parerea voastra care este cea mai frumoasa vitrina din lume. Descrie-o
Am primit un SMS de la FanCourier mesaj fiind ca daca nu o sa ridic coletul voi fi bagat in baza nationala a clientilor care nu ridica coletul de la curier... Ce se poate intampla?
Hei, as putea sa personalizez pijamale? Cat ar costa daca le aduc eu si nu le cumpar de la ei?
Sall, ce-i ala mall, am auzit ca Faci cumparaturi, e cumva un market?
As vrea sa imi achizitionez o tunica de bucatar, insa nu stiu un site bun de articole de genul. Imi puteti sugera voi cateva? Multumesc anticipat.
Am 1.81, 61 kg, 74 cm talie, 84 cm talia joasa. http://www.pullandbear.com/ro/ro/b%C4%83rba%C8%9Bi/%C3%AEmbr%C4%83c%C4%83minte/pantaloni/pantaloni- de- jogging/pantaloni- pentru- jogging- cu-...? (mai mult)
Este sigur sa cumpar de pe urmatoarele site-uri: Amazon Ebay Aliexpress wish.com? va rog
Unde pot cumpara tigarile black devil pe net? va rog ajutati.ma
Ce parere aveti despre tigarile electronice iFuse de la Kent? Cu un cod promotional, dat de cineva, primesti gratuit kit- ul starter [tigara+ accesorii] iar tu trebuie sa cumperi doar consumabilile ...? (mai mult)
Hei TPU,peste o luna este ziua prietenului meu si nu prea am idee ce sa ii iau, suntem impreuna de 4 luni. Ceva idei?
Are cineva un voucher eMAG pentru telefoane-laptop-tablete? ofer sa schimb vouchere de pana la 20% la alte magazine
Salut, am facut o comanda de blackfiday si am plasat comanda. Inca nu am toti banii si curierul va veni maine. Se poate vorbi cu cel de la curier sa vina in alte zile? (Nu pot anula comanda pentru ca ...? (mai mult)
Are cineva un voucher eMAG pentru telefoane? Ofer vouchere de pana la 20% pentru alte magazine
Un rimel waterproof bun si ieftin (pana in 20 lei)?
Imi recomandaţi şi mie ceva SH-uri din București cu haine drăguțe aflate in zone uşor accesibile cu metroul? Mersi.
Salut Ce geci ati alege intre acestea si de ce? http://dehaine.ro/geaca- geci- iarna- groase/geaca- barbati- groasa- iarna- online- 7456 http://dehaine.ro/geaca- geci- iarna- groase/geaca- de- iarna-...? (mai mult)
Stie careva de unde as putea cumpara un halat de casa/baie pentru barbati cu imitatie de tigru sau ceva asemanator? link daca se poate.
Buna TPU Vreau sa imi achizitioneaz o combina audio si nu stiu pe care sa o aleg. Ambele au acelasi pret doar ca nu ma pot decide. Este vorba despre AIWA XR- EM330 si MAJESTIC AH1435N Dau funda pentru...? (mai mult)
Știe cineva magazine speciale unde se vând peruci în Bacău, Iași sau Piatra- Neamț pe care le- aș putea proba? Aș avea nevoie de o perucă blond- șatenă, fără breton, lungimea între...? (mai mult)
Salut Ce produse de ingrijire sa cumpar la aceste ghete? Tot pe site-ul lor. Ofer funda
Sarut mana TPU! De unde pot lua si eu pateu mai ieftin? Mananc foarte des si cheltui 100 ron pe zii....Va rog ajutati-ma! Dau funda
ar trebui să am încredere în magazinele online pentru accesoriile din aur? Cunoașteți vreun site de încredere? aș vrea să iau un cadou unei prietene și am găsit lucruri mult mai drăguțe...? (mai mult)
Știți un site de unde pot comanda un cadou personalizat? De exemplu cani în forma de animale sau păsări? Ofer funda!
Buna ziua TPU! Am o problema. Din greseala am trimis aceeasi comanda de doua ori. Am comandat de pe Flanco, am cautat sa vad daca pot sa anulez comanda de pe site, dar nu am gasit nimic. Am sunat la ...? (mai mult)
V-ati cumparat ceva de Black Friday? Daca da, de la ce magazine si ce anume a-ti cumparat?
Hei. Cine imi poate spune cam ce băuturi/sucuri etc se gasesc in starbucks? Si va rog si prețuri.
Comenzile de pe altex pot veni si sambata?
as dori sa aflu daca stie cineva o persoana care comercializeaza guvizi vii in toata Romania!
Mama nu vrea sa mi cumpere jocuri pe steam! ii este frica sa nu ii scoata bani din card in fiecare luni si sa nu fie teapa. I- am zis ca nu e teapa.Ea tot nu vrea sa mi cumpere. Ce sa fac? Vreau sa mi ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a