Imi puteti spune un sirop de tuse ce contine DXM(Dextrometorfan), Codeina sau Prometazina si de unde pot cumpara?
A comandat cineva de pe http://www.gearbest.com/; sunt de incredere?
Salut TPU Tocmai ce am comandat doua telefoane identice de pe eMAG. Azi a venit curierul, am platit coletul si dupa cateva ore am deschis coletul. Coletul valora 500 lei. Cand am deschis coletul am avut...? (mai mult)
Salutare, cu doua seri in urma am facut o comanda pe Aliexpress si peste 5 min m- am razgandit, si vad ca nici astazi banii nu mi- au fost intorsi, am scris mesaj la magazinul respectiv si mi- a raspuns,...? (mai mult)
Îmi poate recomanda cineva o cofetărie bună din Cluj? Aș vrea să comand două brioșe decorate cu un stetoscop micuț și câteva pilule de ciocolată pe ele.
Am un buget de 80 lei si vreau sa îi cumpar copilului meu niste incaltamine pe sezon de iarna ceva care sa mearga cu blugi la scoala. Spuneti- mi si mie niste magazine. Dau funda la cel mai...? (mai mult)
Buna TPU va rrog ajutati- ma am comandat un smart watch de la eMAG http://m.emag.hu/evolio- x- watch- okosora- sport- fekete- xwatchsport- fc/pd/DLK98YBBM/#refurbished evolio x watch se numeste m- a ajutat...? (mai mult)
Heyy...Imi puteti da niste idei de cadouri pentru ziua de nastere a dirigintelui?
Am o intrebare. M- am facut de curand reprezentant la AVON si vreau sa pun comanda din campania 15, dar la datele personale am observat ca cei de la AVON mi- ai scris gresit codul postal. Daca...? (mai mult)
Salut, sunt din MD, noi aici nu prea le avem cu Black Friday, si as avea o intrebare, reducerele pe amazon .co.uk sau.de, de black friday, se fac doar la unele chestii sau sunt reduceri la tot fiecare...? (mai mult)
Vreau sa vand un produs pe okazii.Il pun la vanzare dar nu imi cere detalii despre garantie si factura.Produsul este in garantie, dar nu mi-o cere si pune automat ca nu am.
Salut, am si eu o intrebare: daca cumpar un laptop de pe Amazon transportul este gratis si in cat timp ar veni?
Salut. As dori si eu niste site- uri serioase care vinde componente pentru calculator.Stiu deja niste site- uri spre exemplu pcgarage dar, in comparatie cu altele sunt mai scumpe.De aceea as vrea sa...? (mai mult)
Unde gasesc un ceas bun de perete si la ce pret? Mi-am luat unu dar sta la un moment dat.
Nu este vreun pix/stilou cu cerneala care dispare? Am nevoie sa scriu acum si dupa ceva timp sa se evapore, sa se stearga singura. Mulțumesc.
A comandat cineva de pe Aliexpress? Gen, raspundeti doar daca ati comandat. Care este treaba cu tva- ul? si din cate am inteles ridici coletul de la posta doar daca e peste 10 $, dar daca e sub 10 de...? (mai mult)
Care dintre aceste 2 televizoare credeți că este mai bun? Eu le voi cumpăra (sh). http://www.emag.ro/televizor- led- samsung- 32f5000- 80- cm- full- hd- ue32f5000awxbt/pd/EVDHNBBBM/ s- au http://www.emag.ro/televizor-...? (mai mult)
Cineva cu skype care a comandat de pe Aliexpress? Care poate sa imi explice fiecare pas in cumpararea unor lucruri?
Daca dau comanda online se poate ridica produsul din magazin sau trebuie neaparat sa fie livrat prin curier acasa? Vorbesc de MediaGalaxy, as vrea astazi sa dau comanda la un iPhone 5S.
A comandat cineva vreodata de pe AliExpress? Daca da, ma poate invata si pe mine?
Acum cateva zile, un amic mi- a povestit ca este mult mai ieftin sa- ti procuri singur materialele pentru lichidul special pentru tigara electronica? Ma poate ajuta cineva cu substantele respective...? (mai mult)
caut un culegator de porumb in stare de functionare sau nefunctionare cu pretul de cel mult 10 000 de lei.Va rog lasati linkul sau site-uri!
Vreau sa cumpar un DVD si o carte de pe rightstufanime.com. Va trebui sa platesc taxe vamale?
Buna Seara! Vreau sa imi cumpar un DVD si o carte de pe rightstufanime.com. Va trebui sa platesc taxe vamale?
As dori sa achizitionez un telefon mai mult pentru Facebook, yotube etc. Bugetul este de 550 lei m-am gandit la acest telefon bluboo maya.ce imi recomandati? ofer funda!
A mai comandat cineva de pe etsy.com sau are de gand sa comande? As vrea sa stiu si eu cateva detalii despre acest site si despre livrare, cam cum e treaba cu el. Multumesc! https://www. etsy.com/listing/207531535/johnny-...? (mai mult)
Ma gandesc sa imi fac un update de la LG G3 la LG G4 la mana a 2-a. Pe la pretul de 700-800 Ron gasesc?
Pe unde as putea gasi lapte praf de soia?
Stie cineva de unde pot sa fac rost de o bricheta de la sobranie in afara de olx sau orice site de anunturi?
In realitate din ce animal ar proveni carnea asta? https://www.amazon.com/ThinkGeek- Canned- Unicorn- Meat- Ounce/dp/B0089KZPNU *Daca nu merge link'ul cautati "Unicorn Meat Amazon" ( = carne de unicorn.)...? (mai mult)
Vreau sa comand de pe AliExpress (husa telefon, si alte chinezarii) si nu prea am inteles cum procedez, plata, transport, taxe. Comanda mea e de cam 10 dolari la ce pret ajung in final cu tva si transport...? (mai mult)
Caut toate magazinele de haine de firma din lume. Ofer funda :)))
vreau cateva site-uri cu pulovere/hanorace de iarna cu ren, sau cu cornite de ren sau ou ceva amuzant legat de craciun?
Vreau sa imi cumpar o perka imblanita pentru iarna, si sa nu coste mai mult de 3 milioane, imi recomandati vreun site? Sau macar stiti de unde as putea sa gasesc in Bucuresti sau Slobozia?
Pe ce site-uri pot gasi veste din blana artificiala la preturi accesibile?
De unde pot sa cumpar pisete din sticla 1000 ml de laborator din Galati?
Salut tpu.Stie cineva vreun site de unde pot cumpăra haine (naruto shippuden) nu de copii de 12 ani., 18+, Mulțumesc dau funda!
Ca costa sa expdiezi colet in SUA? Are vreo 300 grame.
Salut TPU Care dintre laptop- urile de mai.jos e cel mai bun? https://www.otto.de/p/asus- k751lj- ty31- notebook- intel- coretm- i5- 43- 9- cm- 17- 3- zoll- 1000- gb- speicher- 4096- mb- ddr3- ram-...? (mai mult)
Cunoaste cineva un magazin cu produse handmade din sticla? M-ar interesa foarte mult sa ofer un cadou unei persoane pasionate de lucrul manual. Multumesc!
Ati facut comanda de pizza?
Gasiti-mi si mie un G-SHOCK ieftin barbatesc(am gasit deja unul la 260 lei). funda pentru cine gaseste niste modele mai ieftine!
Heiuu am comandat de pe aliexpress stau de 2 3 saptamani scrie la trak order The item has arrived in the country of destination. Trebui sa scrie si delivered sau a ajuns?
As dori sa imi dati niste siteuri de unde se pot cumpara haine de sreet dance care arats destul de misto.Sau locatii unde le pot gasi dar daca imi dati locuri sa fie din Bucuresti.Sa aiba haine...? (mai mult)
Am dat o comanda pe Aliexpress si din cont mi s- au extras banii la o zi dupa ce am dat comanda.Citisem undeva ca banii ii extrag abia dupa ce primesti marfa si dai acordul sellerului sa i extraga.A mai...? (mai mult)
Cat costa deschiderea unui cont PayPal?
Daga bag 10 lei in automatul ala de cafea care ia cate 1leu pentru o cafea, Imi da o cafea sau 10?
Stie cineva de unde imi pot cumpara ceva de genul (ca in poza)? De undeva din Bacau. Multumesc. https://www.google.ro/search?q=benzi+ pt+ urechi+...? (mai mult)
Daca nu-mi place un produs de la EMAG pot sa-l dau inapoi sa imi dea banii sau numai sa-l schimb?
Salutare lume :3 ...am cumparat astazi ceva din Oradea si vine cu posta romana.Este vreo sansa sa ajunga astazi? (stau in Arad)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a