Buna ziua tuturor, unde pot gasi in Bucuresti sau Romania o geaca stil aviator de barbati din piele sau imitatie de piele si imblatina in genul celei din link- ul de mai jos? Multumesc dau funda celui...? (mai mult)
Şi eu cineva sigur dacă găsesc huse cu urechi pentru S6 edge în Gară de Nord,IDM Basarab, sau Carrefour Băneasa?
Am comandat acum 2 luni de pe site- ul DX niște produse în valoare de 10 euro..Pe site scrie ca produsele au fost trimise în tara de acum o luna și jumătate da la mine nu au ajuns ajuns.Ce ...? (mai mult)
Eu voiam sa imi iau un microfon bun si ieftin si l- am ales pe asta dupa ce m- am uitat pe Youtube la niste reviewuri : http://www.senia.ro/microfon- vocal- behringer- ultravoice- xm8500/16368-...? (mai mult)
De curând am adăugat la favorite pe site- ul eMAG chestiile necesare pentru un PC: unitate, monitor, mouse, etc. Se pot cumpăra în rate? Si dacă DA ar trebuie să plătesc pentru fiecare produs,...? (mai mult)
Salutare TPU-istilor! La ce ora incepe Black Friday la Emag anul acesta?
In cate zile sau in ce zi ajunge un colet post restant daca a fost livrat Luni(ieri) dupa-miaza? Cand credeti ca ar ajunge? Maine sau joi, prin posta romana? Multumesc
Niste site- uri online sau magazine online de haine? Nu prea am timp sa merg la cumparaturi si online mi se pare mai usor. Acum sunt in cautarea unei perechi de blugi sau ceva asemanator....? (mai mult)
Salut imi poate spune cineva daca si a mai comandat UGG-uri de pe site-ul lor oficial? cat dureaza sa ajunga in tara, si daca merita sa astept pana de blackfriday daca se fac ceva reduceri
stiti cumva de unde pot cumpara albumul Asta e Bazooka? Am cautat pe facebook pe pagina si pe youtube daca la clipurile oficale sunt linkuri de unde pot cumpara albumul.Am intrat si pe OLX deci...? (mai mult)
De unde pot cumpara CD-uri cu muzica (rock) in Craiova?
Hei TPU am nevoie de o parere. Vreau sa ii cumpar iubitului meu un parfum insa nu prea ma pricep la parfumurile de barbati. Ce sugestii aveti? Funda
A cumpărat cineva de pe aplicația Wish? Ați întâmpinat vreo problemă?
A incercat careva serul pentru cresterea unghiilor de la Avon? Sau de la alta marca? Vreau sa stiu doar daca chiar isi face efectul ca sa il cumpar sau nu
TPU vreau si eu un site cu tricouri bff (modelul cu Fries&burger). P. S: site-ul sa fie din România
Stie cineva unde pot găsi țigări la bucată în Timiș, zona Girocului?
Salut, vreau sa imi achizitionez un ceas bărbătesc de mâna, preferabil să fie metalic. Ce imi recomandaţi? Vreau sa fie bun, să ma ţină măcar 3 ani. Preţul sa fie cam 250lei. Multumesc...? (mai mult)
stie cineva cat costa livrarea pe ebay?
De unde pot cumpara costumul lui Harley Quinn? (în România)
Unde gasesc trotinete de adulti cu buget de pana in 300 de lei, pliabile?
Bunăă! De curând am cumpărat o pereche de pantofi sport din bershka(încă sunt pe stoc). Trebuia să îi fac cadou unei prietene, dar nu a corespuns marimea, iar bonul ca sa îi pot schimba nu îl...? (mai mult)
Unde pot gasi sacuet pentru spalat soseste in Cluj?
As vrea sa cumpar un pistol cu gaz, LEGAL, FARA PERMIS DE PORT- ARMA. Aveti idee de ceva bun in raport calitate- pret? Caut ceva ( pentru autoaparare ) la un pret accesibil, puternic (...? (mai mult)
Pentru o persoana care sufera de astigmatism, este ok sa faca trecerea de la ochelari la lentile de contact? Am inteles ca exista Air optix si ca sunt foarte bune. Ce spun cei de la Optilen Romania:...? (mai mult)
Salut, am comandat un bilet la un concert justin bieber pentru 29 noiembrie de pe Viagogo Si as vrea sa stiu daca voi primii biletul atat fizic cat si pe mail, cu toate ca am platit taxa de transport...? (mai mult)
Adresele magazinelor de mobila second hand din mun. Galati
Stiti cumva daca site-ul Fashion Sports e de incredere? Daca nu, de unde as pute lua manusi de box Tapout?
As vrea sa stiu daca pot cumpara din Chisinau brosa din Hunger games.
Am comandat luni seara un ceas, maine zi, cand am fost sunat sa confirm comanda, i- am explicat doamnei de acolo ca daca coletul nu ajunge pana vineri(20.10) nu mai am ce face cu el. Mi- a zis...? (mai mult)
Ce NERF miați sugera sami iau, buget intre 100-250 lei
Am un albastru de metil pe par saten, ce culoare o sa imi iasa si cum sa imi colorez parul?
Daca comand ceva pe GearBest pot plati comanda prin ramburs?
Produsele de pe Elefant.ro sunt originale?
Ma gandeam sa dau comanda de pe aliexpress de mai multe echipamente de motocross si diferite chestii. Intrebarile mele sunt urmatoarele: 1.Trebuie sa dau de la acelasi vanzator comanda de toate...? (mai mult)
Un cod de reincarcare Orange de 10 euro cat costa, vreu sa cumpar ceva? (In ron)
Pe eMAG scrie ca poti plati in rate fara dobanada daca ai BRD Finance, ideea e ca am card BRD Maestro si nu pot sa mi dau seama daca e aceeasi chestie, si daca se poate plati si cu al meu in rate fara...? (mai mult)
Buna as dori sa va intreb daca magazinul altshop este fake sau nu? ca as vrea sa comand niste produse cu paypal si sa nu imi iau teapa?
as vrea sa stiu daca site-ul http://i-buy.ro/ este de incredere, pentru ca vreau sa cumpar ceva si nu vreau sa imi iau teapa!
Pe AliExpress plata produselor comandate se poate face si prin numerar?
Acum 5 zile am cumparat de pe un site un telefon nou. Am facut plata cu paypal. Pe site scria ca, comanda ajunge in 2- 3 zile. Dupa ce am cumparat telefonul, am intrat din nou pe site si scria...? (mai mult)
Heii TPU. Ai mei vor sa-mi faca un cadou de ziua mea si mi-au dat de ales intre Iphone 5S Si 15 milioane sau Iphone 6S si nu am idee ce ar trebui sa-mi iau. :)) Voi ce parere aveti?
Salutare. Acum putin peste un an am cumparat un laptop care azi s- a defectat pentru a treia oara (hdd- ul defect de fiecare data). Este adevarat ca daca se strica de 3 ori produsul in perioada de garantie...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un airsoft de pe internet, nu am mai dat niciodata comenzi de pe net. Stau la sat si nici nu stau la sosea macar, stau in varfu' plaiului :). Si ma intrebam, daca dau comanda ...? (mai mult)
Unde pot găsi și eu cămașa asta?
Saptamana aceasta este ziua iubitei mele, suntem impreuna de 1 luna (flix de ziua ei se implineste o luna) si as vrea sa va intreb ce credeti ca ar fi cel mai okay sa ii iau? Eu ma gandeam la ...? (mai mult)
Hei! Se poate sa imi pun extensii la salon si apoi sa le returnez? :)) ceva gen inchiriat pentru o seara. Daca da, cam cat ar costa?
Am tot cautat un telefon bun si la un pret ok si nu am putut sa aleg dintre cele 2 : meizu metal si xiaomi mi4c. Meizu metal ca design imi place mai mult dar ca performante hardware mi4c e ...? (mai mult)
Site-ul Okazii.ro este un site de vanzari obiecte la mana a doua sau noi, originale cu sau fara garantie?
Salut, @TPU! Intrebarea mea este, din ce magazin din Bucuresti, si daca exista, de la care pot cumpara o kendama? Daca nu sunt magazine in Bucuresti, ziceti- mi un site care livreaza pana in Bucuresti...? (mai mult)
Stiti cumva daca au la benzinariile OMV tigari sobranie black russian?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?