As dori sa imi cautati 2 seturi de calculatoare ieftine ce inseamna un set de calculator? Inseamna sa ai tot in el mouse tastatua monitor unitate cele 2 seturi sa nu depaseasca 15 mil nu...? (mai mult)
La Orange o sa fie reduceri de craciun?
As dori sa achitionez o placa video buna pentru acest procesor AMD A4 X2 4000 3.2 Ghz.Maxim 400 de lei De fapt pentru acest calculator Sistem Desktop Serioux Classic A1 cu procesor AMD A4 X2 4000,...? (mai mult)
Http://www.emag.ro/aparat- de- ras- gillette- fusion- manual- cu- 2- rezerve- 7702018866946/pd/EM5FNBBBM/ sau http://www.emag.ro/aparat- de- ras- gillette- proglide- flexball- regular- 2- rezerve- 7702018390816/pd/DDV96MBBM/ ...? (mai mult)
Voi ce spray de dat in interiorul incaltamintei folositi?
Imi puteti spune cat costa sa cumpar un cod PaySafe de 10 euro de la un magazin din localitate?
Imi puteti recomanda un sistem de gaming bun sub 1500 lei?
Vreau sa ii cumpar fetei mele de 10 ani niste haine online, dar chestia e ca ea este baiatoasa si nu ii plac hainele feminine.Stiti vreun magazin online potrivit?
Cand o sa fie reducerile de iarna la tot ce tine de tehnologie(telefoane, pc)?
Salut TPU Am o intrebare: Adidașii Jeremy aceia cu ursuleți sunt universali?
As vrea sa comand niste carti de pe http://www.printrecarti.ro/ si nu prea stiu cum sa procedez... adica eu daca vreau sa le trimita prin posta trebuie sa vin sa le iau de la oficiul postal din...? (mai mult)
1. Imi puteti spune daca eBay este de incredere? Si cum se procedeaza? (Plata, Livrarea, etc) 2. Iar imi puteti spune si la Amazon tot daca este de incredere si cum se procedeaza? Multumesc,...? (mai mult)
Care este mai bun? eBay sau Amazon? Imi puteti spune si de ce?
OKIAN.ro este un site de incredere pentru cumparat carti?
Este bine sa cumpar aparat auditiv EAR ZOOM? Cineva a cumparat si a testat si ce parerea are?
Buna, TPU. Particip la balul bobocilor si mi- am cumpărat o rochie mai pe corp si pe gat. Avem de dansat si nu cred ca ma voi descurca cu tocuri si nu as vrea balerini. Credeti ca ar merge ghetute...? (mai mult)
Buna! Stie cineva unde as putea gasi medalion the witcher de vanzare? Multumesc!
Salut, cum e treaba cu Emagul? Daca vreau sa cumpar ceva in rate, cum o sa platesc? Imi vine plic acasa sau online? Imi vine peste cateva zile comanda?
La ce pret ar ajunge un Iphone 7 Plus de Black Friday?
imi spuneti si mie va rog frumos un site care sa fie poze de fundal pentru telefon?
Peste doua zile va fi ziua mea si as vrea sa merg la Mall cu prietenii mei. Problema este ca am invitat si fete si băieți. Pe băieți as vrea sa- i duc la sala de jocuri. Iar pe fete la H&M. Dar...? (mai mult)
Pentru cei care locuiesc in Bucuresti, pe unde se poate cumpara incaltaminte din piele la preturi de producator, deci ceva mai accesibile? Multumesc!
Stiti de unde pot lua tigari Sobranie Black Russian sau Djarum black din deva?
Unde gasesc electric socks in Iasi? Sau ceva care incalzesc picioarele.
Cat as putea lua pe un iphone 6 la amanet?
Hei, TPU! Cei care stiti site- ul wish (site de haine, accesorii, etc) imi puteti răspunde la urmatoarele intrebari? 1. Plătești transport? 2. Este site de incredere? 3. Preturile rămân aceleasi? ...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un produs, insa acea persoana trimite doar prin posta. Exista posibilitatea de a verifica coletul inainte de a- l plati? Sau exista si alte metode de a- mi a seama daca ce...? (mai mult)
Stie cinea de unde pot cumpara o narghilea in orasul Onesti din judetul Bacau?
mi-ati putea recomanda cateva magazine de costume pentru barbati in Cluj Napoca?
Tot mi am dorit o pereche de UGG- uri pt barbati dar numai nu gasesc pe nici un site unde sa fie ceva sigur si nici ceva foarte scump. Ma poate ajuta cineva poate care si a luat si el UGG uri...? (mai mult)
Vreau niste detalii de la cei care au comandat de pe aliexpress, detalii de genul: in cat timp ajung comenzile, daca site- ul este unul sigur, cum este cu plata, cu transportul, daca se retrage...? (mai mult)
Salut, vreau si eu sa imi iau niste ugg uri pentru barbati de pe botique mall si imi apare marimea 17 si 18. imi poate spune cineva ce marimea inseamna asta la barbati?
Hei, daca mi am dat comanda de o kendama de pe sweetskendamas.ro si mi-au zis ca imi vine azi, la ce ora ar trebui sa vina?
De unde pot sa cumpar gantere, dar mai ieftine din Galati? Dau funda
Ce parere aveti? http://www.emag.ro/laptop- hp- 250- g4- cu- procesor- intelr- coretm- i3- 5005u- 2- 00ghz- broadwelltm- 15- 6- 4gb- 500gb- dvd- rw- amd- radeon- r5- m330- 2gb- freedos- grey-...? (mai mult)
Am cumpărat un Parfum Alien 90 ML dutyfree de la un țigan care fura și- n aeroport. Este tester. Cutia impecabila, coduri De bare, tot, fără urme ca ar fi vreun fake. Insa cand am desfăcut...? (mai mult)
Ce proprieteti neimportante(minore) ar trebui sa aiba o bluza ca sa o cumparati? + ce proprietati importante?
Stie cineva cateva magazine in Romania de unde pot cumpara lucruri cu Harry Potter(pot sa fie si online)? Gen fulare cu Gryffindor, cani, baghete, pijamale cu Harta Strengarilor, etc.
Am comandat ceva de pe Aliexpress acum 1 luna. Mi- a venit azi. Am primit viza din posta ca a venit.(Am platit cu VISA) Cand ma duc eu acolo la posta, imi zice ca trebuie sa am o dovada ca...? (mai mult)
Unde pot gasi pulovere sau seturi pentru cupluri? Vreau un cadou pentru Craciun si nu stiu unde as putea gasi.
Vreau sa-mi cumpăr un hanorac la un pret bun(in jur de 50-60lei). As dori sa-mi recomandați un magazin bun in Botosani. Sau daca are cineva sa fie bărbătesc mărimea M-L
Buna seara, sunt in cautare de soda caustica (hidroxid de sodiu) de puritate >95% in Targu-Jiu, m-ati putea ajuta cu niste informatii unde as putea gasi? Dau funda+vot!:D
Catre fumatorii de tigari electronice, vreau sa- i fac cadou unui prieten tigara electronica pemntru ziua de nastere, ce model imi puteti recomanda pentru suma de 160 de lei (sa scoata mult fum si sa...? (mai mult)
Romwe si Shein mai livreaza in Romania?
Ce proprietati importante si neimportante(minore) are un produs nealimentar?
Salutare. Știe careva un magazin de televizoare second hand în București?
Am cumparat de curand un spray pentru impermeabilizare pentru piele intoarsa marca silver pentru articole negre si am aplicat si pe piele alba. Ma intereseaza cum pot sterge sprayul negru de pe partea ...? (mai mult)
Heyy stie cineva de unde pot cumpara gheata uscata? Btw sunt din Galati
Aum 2 ore mi- am cumparat niste adidasi cu leduri ...cand se vor strica ledurile? De la ce se pot strica? Mi- e frica sa nu le stric! Imi puteti spune cum sa am grija de ele? Va rog nu radeti! Chiar imi...? (mai mult)
Vreau sa comand telefonul OnePlus 3 si ma intereseaza niste parereri. E mai bine sa- l comand din Romania la 2200lei+ cu garantie in Romania sau de la ei din Germania cu 18000lei (salvez 400lei...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?