In cat timp ajunge comanda de pe eMAG daca o fac azi (vineri)... Oare ajunge luni?
La ce magazine se găsesc semințe de papaya uscate și întregi, și/sau uscate și măcinate?
as dori si eu un site de haine ieftine dar în acelasi timp si la moda, frumoase etc...
Cum pot da comandă la Orsay online?
Care sunt procedurile de a vinde pe etsy.com? (ma intereseaza cel mai mult cum intri in posesia banilor atunci cand vinzi ceva). Daca cineva are cont pe etsy, as dori sa imi explice un pic,...? (mai mult)
Cine știe un site unde găsesc geci Parka de bărbați ca lumea si sa pot plăti la curier?
Salutare! Știe cineva de unde aș putea cumpăra bețe de înghețată din Vâlcea? Am găsit până acum doar online, dar parcă n- aș plăti triplu (costul transportului). P.S. Bețele, dacă se...? (mai mult)
Cand va fi black friday anul asta? Altex-mediagalaxy-germanos-eMAG Ms
am si eu o neamurire. Este vorba despre aplicatia AliExpress, am castigat niste casti la "Freebie" si ele costa in jur de 400 lei la noi dar eu platesc 1 cent adica in jur de 4 bani. la vama cand...? (mai mult)
Asortare culori barbati? Cel mai complex raspuns are funda.
Voi mai purtati camasa cu maneca scurta pe sub hanorac? sau bluza cu maneca lunga si hanorac?
Bună tuturor, aș vrea să comand ceva de pe ebay, iar întrebarea mea este: a mai comandat cineva care stă la țară? nu știți vine la poșta de aici sau la poșta din cel mai apropiat oraș?
Salutare, am pus ochii pe o drona Syma X8G, am vrut sa o cumpar de pe Aliexpress dar, am cautat si pe Olx si am gasit la un pret de 270lei. Cand ea costa undeva la 700lei! Ce credeti este drona stricata...? (mai mult)
In ce magazin pot sa gasesc stelute fosforescente pentru tavan?
Salut vreau sa- mi cumpr o preche de ghete de fotbal de le woomie, credeti ca accest site este de incredere, adk produsele sunt de calitate? uitati o poza cu ele. http://sports.woomie.ro/products/Nike-...? (mai mult)
Ceas Diadora Crossover DI- 020- 01 sau Ceas Diadora Race DI- 015- 02 sau Ceas Casio Sports W- 752D- 1A.Care va place cel mai mult si de ce(toate sunt cam la acelasi pret diferenta maxima e doar de 40 de...? (mai mult)
Articolele Nike de pe site-ul eMAG sunt originale?
Acest smartwatch este compatibil cu Android 6.0? http://www.emag.ro/ceas- smartwatch- cu- telefon- iuni- gt08s- plus- camera- 1- 3- mpx- card- 16gb- apelare- bt- lcd- capacitiv- 1- 54- inch- antizgarieturi-...? (mai mult)
Ceasurile acestea sunt compatibile cu Android 6.0? http://www.emag.ro/ceas- smartwatch- telefon- si- camera- carcasa- metalica- bluetooth- pedometru- monitorizare- somn- dz09/pd/DBNPN2BBM/ http://www.emag.ro/ceas-...? (mai mult)
Este Hoverboard la Carrefour?
Am dat comanda vineri la eMAG la un partener de al lor si scria la informatii ca se livreaza in 24- 48 de ore.Au trecut 48 de ore si nu mi- au dat nici un semn.Cei care ati mai folosit eMAG, ce parere...? (mai mult)
Pe sportisimo se vand lucruri originale?
Am dat comanda vineri dimineata la eMAG pt un produs si am inteles ca trebuie sa imi trimita un sms in care sa imi spuna ora la care vine.Produsul nu este vandut de ei ci de un partener.Am intrat ...? (mai mult)
Unde este magazinul de mobila Lem's in Focsani?
Salut vreau sa stiu si eu cat trebuie sa dau avansa ca sa scot un iphone 5s la abonament telekom fara link-uri ofer funda
Este Casio o firma destul de buna de ceasuri? Dati cu parerea din experiente personale (cate puncte din 10).MS FUNDA!
Ce alegeti dintre Lidl si Penny?
Cam cat sunt reduceri pe eMAG la ceasuri de Black Friday?
Hey TPU! Vreau sa imi deschid o afacere cu produse de machiaj iefnine ...caut de ceva timp produse foarte ieftine in cantitati mari Aveti idee de un site care vand produse pentru magazine la preturi...? (mai mult)
Are cineva idee de unde se pot importa genul asta de produse http://www.nellashop.ro/?
Salutare, este cineva care a comandat de pe Aliexpress? Vreau sa imi cumpar ceva dar nu am card, si ca sa fac unul.....Ma poate ajuta cineva? Adica sa comande el, iar eu sa- i platesc numerar la sosirea...? (mai mult)
Bună.Ştiţi cum pot anula o comandă de pe net?
Salutare, tot văd pe net, pe olx, anunțuri cu haine de firma (bineînțeles replici) din Turcia sau China, cu tot felul de firme cu renume :Valentino Garavani, Armani, diesel, dsquared, balmain,...? (mai mult)
Acest ceas smartwatch este compatibil cu Android 6.0? SmartWatch DZ09 http://www.emag.ro/ceas- smartwatch- telefon- si- camera- carcasa- metalica- bluetooth- pedometru- monitorizare- somn- dz09/pd/DBNPN2BBM/ ...? (mai mult)
Credeți ca pot cumpăra de la Flanco sau Emag sau Altex :) dacă am 18 ani? Nu am serviciu sunt încă elev clasa a 12- a. Ma interesează un laptop în rate, bani am dar nu stiu daca pot. Plus să mă...? (mai mult)
O folie de sticla Asus zefone 2 laser Ze 500 KL?
As vrea sa achizitionez niste carti Yu- Gi- Oh.Acestea nu trebuie sa fie neaparat originale.Stiti niste site- uri bune in afara de olx, lajumate? Mentionez ca site- ul poate sa fie si strain.Dau...? (mai mult)
Ce telefon este mai bun dintre Huawei Y6 PRO, HTC Desire 626 și Samsung Galaxy j3?
Salut TPU, mi- am comandat un mouse de la pcgarage cu cardul maestro de la bcr ca sa nu mai plătesc taxa de ramburs, de când am dat comanda adica acum 2 zile mi- a apărut in aplicatia de banking ca...? (mai mult)
De unde pot cumpara suricate uriase de plus? :D
Exista ceva, un mini calorifer cu baterie sa imi pun la picioare, sa nu-mi mai fie frig?
Exista bluze speciale sa nu mai transpir si dupa aia sa imi fie frig? Sau geci speciale?
Unde pot gasi Canon 600d in afara de olx?
Știe cimeva un număr de telefon. De la pull and bear am sunat la numărul de pe site dar e pentru afara... Am comandat ceva de la ei si nici de pe 7 zile lucrătoare nu a ajuns comanda... ...? (mai mult)
W de la blugi ( talia) are legatura si cu circumferinta piciorului?
Unde in Iași imi pot reincarca bricheta cu gaz? Este vreun magazin special pentru asta? Mulțumesc.
Vreau sa cumpar recent un Ford Focus Hatchback, 1.8 TDCI diesel din 2009 cu 140.000 km (pret 4.800 Euro, negociabil) si am cateva nelamuriri pe care as vrea daca doriti sa ma ajutati sa...? (mai mult)
Cum as putea economisi / strange bani pentru un nou PC? Nu as mai dori sa apelez la parinti. Suma pe care trebuie sa o am este undeva la 2700- 3000 lei. Stiu ca este o suma destul de mare pentru...? (mai mult)
A cumparat cineva de pe Sportsdirect? Recomandati?
Salut, azi dimineata am comandat 3 produse de pe wish.com, cine stie sau cine a mai comandat de pe aces site, pachetul iti ajunge acasa, sau trebuie preluat de la posta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?