Site-ul StockX este safe pentru a cumpara haine si pantofi?
Salut TPU! Am comandat mai multe cărți online și scria că trebuia să ajungă peste 2 săptămâni.Dar o carte a ajuns mai devreme. Când vor veni celelalte cărți și care a fost treaba cu cartea...? (mai mult)
Pot returna un produs la Altex dacă nu îmi place calitatea? (ps: il am de aproximativ o săptămână)
Cum vi se pare about you outlet? Am auzit că ar fi o mare țeapă daca nu comanzi de pe site- ul lor oficial. Mai exact, niste escroci se dau drept adevăratul about you outlet și trimit oamenilor ...? (mai mult)
Am situatia urmatoare, am facut retur la un seller partener eMAG din afara tarii, iar acel seller nu a trimis curierul sa vina dupa produs, am contactat eMAG si ei mi- au restituit suma. Intrebarea...? (mai mult)
Unde pot gasi jordani 1 mid (de preferat university blue), marime 39, in Bucuresti?
Buna! Ma poate ajuta și pe mine cineva sa îmi comande de pe PandaBuy? Multumesc!
Salut! Asta e pentru cei ce folosesc discord și prind promoțiile de nitro. Daca am un card cu mai puțin de 0.99$ pe el, pot revendica promoția? Sau trebuie minim să am 0.99$ sau mai mult pe card?...? (mai mult)
Am vazut ca in parcare la auchan mai sunt carucioare lasate (abandonate) care nu au monede in ele. Ce se intampla daca ar lua cineva caruciorul care e abandonat? Intreb de curiozitate, ca am vazut un...? (mai mult)
Buna! Am dat comanda pe SHEIN acum o luna și ceva, comanda încă nu a ajuns și la urmărirea comenzii îmi scrie adresa invalida! Aveți idee de ce scrie asta având in vedere ca adresa mea este ...? (mai mult)
Vi s- a mai intamplat sa comandati ceva de pe Emag si sa nu ajunga? Mi- am comandat acum o saptamana o peruca pentru un cosplay de Halloween si nu am primit niciun e- mail cum ca comanda ar fi fost pusa...? (mai mult)
Salut! Care e faza cu acele parfumuri pheromone si de ce este atat de ieftin? Sunt fakeuri?
Buna ziua, am și eu o întrebare pentru cine cunoaște, as vrea sa merg in Turcia sa iau niste fake uri angro din bazar, îmi puteți spune cine cunoaște cum pot mai bine sa vin acasă cu avionul ...? (mai mult)
Buna ziua, Am o comanda care a plecat din China si conform awb tracking- Arrive at the sorting and distribution center,Bucharest,București,022348. Cautand pe internet, am gasit ca s- ar afla...? (mai mult)
Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu cateva informatii... as vrea sa merg in Turcia sa cumpar haine en gros si aur sa le vand in Romania... am nevoie de firma? Ce se intampla la vama? Ce acte am nevoie ...? (mai mult)
Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu cateva informatii... as vrea sa merg in Turcia sa cumpar haine en- gros si aur sa le vand in Romania, imi trebuie firma? Ce se intampla la vama? De ce acte am nevoie...? (mai mult)
Am o pereche de jordan 1 reps și vreau să o vând. Spuneti-mi cum sa o dau mai repede.
Pandabuy livreaza prin curier sau prin posta?
Păreri despre remixshop.com?
Salut, Cat ia Fan-Courier pe transport din Pitesti pana in Focsani?
Cat de sigur este sa cumpar un produs de pe eMAG? Am inteles ca poti primi banii inapoi daca nu esti multumit
Buna! Vreau să știu și eu daca a comandat cineva de pe Shein și știe să răspundă la câteva întrebări: 1) Fac livrări și în România? 2) Pot plăti și în lei sau doar in euro? (Știu că...? (mai mult)
Este safe sa comanzi petarde si artificii la easybox? Am vazut pe niste site-uri ca este disponibila aceasta varianta.
Și - a mai comandat cineva o astfel de ladă frigorifică electrică? E bună? Respectiv, vine cu cablu de alimentare? https://carrefour.ro/produse/lada-frigorifica-electrica-19-33012235/
Salut! Știe cineva cum pot returna la vânzător un obiect pe care l-am cumpărat de pe olx? Produsul mi-a venit prin fan courier
Salut. Știe cineva dacă îți trebuie loc de munca ca să poți lua un telefon la abonament sau în rate? Sau ce condiții trebuie sa îndeplinești?
Am dat retur unui colet. Mi-au virat banii Incont dar au trecut 2 săptămâni și nu au venit să preia coletul. Va mai veni după el?
A cumparat cineva produse de pe Amazon Germania in Romania? Cum a decurs? Ati intampinat dificultati? As vrea sa comand ceva de pe Amazon si am vazut ca nu exista Amazon Romania. Va multumesc.
Stie cineva ce odorizant este folosit in magazinele BUZZ? Mereu cand intru sa ma uit la adidasi miroase extraordinar.
Buna TPU! Am comandat ceva dupa eMAG pe 21 septembrie, pe 23 septembrie mi se spune ca comanda a fost predata curierului, astazi suntem in 28 si am primit un email in care mi se spune ca comanda a fost...? (mai mult)
Hey TPU. Mi- am dat comanda de pe shein acum 2 zile. M- am uitat azi dimineață și zicea ca starea coletului era :shipped. Acum când am venit de la școală zice ca trebuie sa fie livrat în timp ce...? (mai mult)
Hey TPU. Deci mi- am dat comanda de pe shein acum 2 zile. Azi dimineata când am întrat sa vad unde este îmi zicea ca e shipped. Iar când am venit de la școală scria ca trebuie sa fie livrat (trebuia...? (mai mult)
Am comandat o pereche de adidasi de pe stockx și aparent aceștia vin din Olanda prin DHL va trebui sa mai completez un formular de vămuire sau sa plătesc taxe vamale dacă vine dintr- o țara din uniunea...? (mai mult)
Salut, vape-ul Vaporesso Tarot Nano este mecanic sau regulated? Fiindca vreau sa imi cumpar un vape, insa nu as vrea dispozitiv mecanic, am auzit ca poate exploda.
Buna! Îmi poate zice cineva :atunci când pun un colet la easybox care este taxa pe care trebuie sa o plătesc? Sau se plateste taxa?
Deci mi- am comandat o pereche de adidasi de pe stockx care vin din America cu 162 de dolari. Fiind neinformat nu știam ca vine prin DHL și vor fi probleme cu vămuirea și as vrea sa renunț la colet...? (mai mult)
Salut! Am dat comanda de pe altex de un laptop fix acum o săptămână, pe 18. Nici acum nu am primit vreun email sau alt mesaj de la ei. Sambata plec la facultate si as avea nevoie de laptop destul...? (mai mult)
Dacă am o comanda in Polonia care trebuie dusa, pot livra si cu sameday? Persoana aia a ales punctul de ridicare ORLEN packza si seamănă cu un sameday
Sameday livrează si in Polonia?
Salutare, as dori sa comand un buton pentru o drujba electrica stil mse 170c și nu găsesc nicicum, îmi poate recomanda cineva un site? Mulțumesc anticipat!
Salut TPU, am luat un telefon in rate de 5 luni de zile, am contract pe 12 luni. Pot sa- mi schimb telefonul pe care l am acum cu alt telefon tot in rate sa dau diferenta de rata daca este mai mare sau...? (mai mult)
Bună ziua. Pe ce site- uri în afara de olx, fashion Hunt și Facebook, putem vinde hăinuțe? Am o rochie de eveniment ce nu o voi mai purta și doresc sa o vând și nu știu cum sa procedez....? (mai mult)
Buna! Voua va merge sa platiti comanda shein cu cardul CEC?
Unde pot gasi in Bucuresti un magazi fizic in care sa aiba platouri pentru tort? Ma refer la acele platouri rigide de un cm grosime. Vazusem pe cineva in zona la un Carrefour ca avea, dar când m- am ...? (mai mult)
Am dat o comanda si am dat confirmare comanda dar comanda nu mi-a ajuns inca, trebuie sa imi ajunga azi, imi mai ajunge sau trebuie sa ma duc la curier dupa el?
Buna ziua, mi- am cumparat un telefon in rate de pe flanco cu credit la leanpay, comanda am dat- o sambata si chiar si azi imi scrie "in asteptare ". Vreau un raspuns sau la voi cat a durat pana s- a...? (mai mult)
Salut TPU :)) ce ati face daca v- ati duce intr- un magazin precum hornbach si ati cumpara un vas de veceu, apoi va duceti la casa si ajungeti sa il platiti apoi dupa ce ati platit va cade vasul de...? (mai mult)
Daca am comandat ceva de pe shein si nu pot sa răspund la telefon cand suna curierul sau nu sunt acasă, ce se întâmplă cu coletul? Il voi mai primi? Si daca nu, banii ii voi putea lua înapoi?
Bună! In data de 8 am făcut 2 comenzi, unde prima a fost înregistrată in data de 8, iar cealaltă in data de 9. De 4 zile la o comanda îmi zice ca pachetul a ajuns la destinație și e in tranzit,...? (mai mult)
Vreau sa imi comand prosoape de aici https://artasomnului.ro/produs/set- 7- prosoape- hoteliere- bumbac- pakistanez/?fbclid=IwAR2TZVYGt3M0- f6KMYc3R8DPgHYC8mbjUkDAbMD4x0B1btHM2qeTaFIyie4_aem_AWWzJICs6qLAlAVa_e-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
Mariusikr întreabă:
LisaJulie întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...