Ati mai comandat pe Shein? Ce firma de curierat preia coletul? Ati platit taxe vamale? Coletul se livreaza acasa sau ramane la vama? Daca comand 17 sau 18 produse vor veni separat sau toate intr- un pachet...? (mai mult)
Bunaaaa Am o problema. Când am dat comanda de pe Shein, din neatenție, am greșit o cifra la numărul de telefon. Am încercat sa modific după aceea, dar nu pot. Exista vreo soluție sa rezolv ...? (mai mult)
Bună! Am primit un card cadou la Travel Free, cum îl pot folosi? Îl pot folosi achitând cu el online? Am văzut ca la ei pe site în momentul în care alegi metoda de plata este doar ramburs sau card...? (mai mult)
Leptopuri ieftine și decente in jur de 1000 de lei
Hei TPU! Am primit acum un card cadou de la Media Galaxy. Suma e măricică. Ideea e că știu că nu pot să returnez cardul și să îl schimb pe bani cash. Știu totuși că pot returna produsele. Întrebarea...? (mai mult)
Buna. Mă poate ajuta cineva cu idei de dulciuri cu ambalajul roz sau alb va rog?
Buna! Știe cineva unde pot găsi în Ploiești URGENT o cutie de cadou mai măricică pentru a face un gift box prietenei mele?
Buna. Știe cineva unde aș putea găsi RAPID o cutie de carton pentru a face un cadou pentru prietena mea in Ploiesti?
Bună seara! Am o întrebare.Cât costă un pachet de Marlboro Roșu? Și se găsește în chioșcurile mici?
Bună TPU.Am o întrebare la noi în românia se găsesc la fiecare magazin Marlbolo Roșu?
A comandat cineva de pe https://www.just-trend.ro/ ? Macar imi vine produsul? Pare de încredere. Stiu ca sunt fake dar imi plac cum arată.
Deci daca mi- a venit o comanda de pe shein si n- am ridicat- o de mai multe ori fiindca n- am putut ajunge in sediul fan courier pentru 7 zile. Am primit un email de la fan ca am termen 7 zile sa ridic...? (mai mult)
Bună! Aș avea nevoie de ajutor. Am plasat o comandă pe SHEIN, comanda ar trebui să îmi ajungă zilele acestea însă am făcut o mare greșeală. Am pus numărul de telefon greșit, iar la adresa...? (mai mult)
Bună! A comandat cine de pe acet site"Moblex, mobila pentru casa ta", as dori sa achiziționeze un dormitor dar nu știu dacă acest site este sigur.
Salut! In magazinele numite "dragonul rosu" gasesti si haine fake? De exemplu gucci, balenciaga, jordan, tech, etc
Salut, TPU. Stie cineva un seller legit pentru nike tech, unde sa fie calitatea mai mare? Sau cum as putea sa il găsesc pe pandabuy
Salut, TPU! Mi- am cumparat un Iqos Iluma One si este o oferta prin care ar trebui sa primesc 3 pachete de Terea gratis însa cand incerc sa primesc codul de revendicare imi spune ca nu am finalizat inregistrarea...? (mai mult)
Salut! Are cineva My Wallet de la eMag?! Va apar și vouă produse marcate My Wallet dar la final in cos sa nu apară opțiunea de a plăti în 4 rate pentru produsele respective? Știți ceva despre...? (mai mult)
Buna ziua, unde as pute gasi in Romania huse originale de la marca Burga si in varianta "elite" pentru iphone 14-15? Multumesc
Buna seara, am o pereche de af 1 mid, cu gaura in ei *in talpa* stie cineva de unde pot lua o talpa la fel?
Bună ziua! Am făcut un retur la zalando și am primit e- mail azi la 7:50 ca au primit returul și ca îmi vor returna banii pe card în 5 zile lucrătoare. La ora 7:51 mi- a apărut în aplicația banca...? (mai mult)
Bună ziua! Mi- am dat precomandă zilele trecute de Apple Watch Series 9 pe Altex. Scrie la produs "+ extra beneficii", însă nu spun care ar fi acelea. Aveți vreo idee in ce constau aceste extra...? (mai mult)
În ce perioada e blackfriday la Altex?
Ce părere aveți despre Nike România.com? Pentru cunoscătorii site-ului
Salut TPU, vreau să comand un inel de la Swarovski de la vivantis, am citit pe net și unii zic că sunt fake- uri etc. alții că sunt super ok. 1.Ați comandat și dacă da, ce experiență ați...? (mai mult)
Hey cine e din Târgu Mureș sa îmi zică și mie unde găsesc portofele de bărbați la mol centru oriunde
Salut TPU, am găsit un magazin care se da drept Pandora outlet este legit sau produsele sunt originale uitați aici un link https://www.pandorasromania.com/collections/talismane- c- 10.html Cum pot...? (mai mult)
Cum as putea face și eu rost de un card ca sa pot plati la magazin, pe interent etc? Am 14 ani
în ce magazine pot fi folosite cupoanele sociale care se acorda elevilor din clasele I-VIII, în orice magazin de vestimentație?
In cat timp vine o comanda de pe site-ul nike?
Bună ziua! Săptămâna viitoare trebuie să mi ajungă un colet și nu sunt în oraș Pot să îi spun curierului să mi l aducă săptămâna următoare? E un card, practic va fi un plic, mă gândesc...? (mai mult)
Cum anulez comanda de pe site-ul pyro-boom?
Salutare! Imi poate cineva recomanda un card sd bun? Cam 150 RON buget, preferabil 256 GB! De ex dintre Kingston si Sandisk ce recomandați? Samsung nu as lua, pentru ca săptămâna asta am primit...? (mai mult)
Buna! Care supermarket vi se pare ca are preturile cele mai mici? Voi de unde va faceti cumparaturile?
Îmi cade parul foarte mult. Ce șampon bun ar trebui să folosesc?
Salut TPU, am dat și eu comanda zilele astea de ceva cărți de le carturesti, in general plăteam cu ramburs dar am zis că de data asta sa plătesc cu cardul, zis și făcut, trec doua zile și ...? (mai mult)
Bună ziua, as vrea sa fac și eu o comanda de haine direct cu turcul, cum as proceda, dar la prețul lor?
Salutare, dețin 2 voucher cadou Emag și a- și dori să achiziționez un produs, iar întrebarea este, " Pot să folosesc ambele voucher pentru acest produs? " sau se poate folosi câte un voucher...? (mai mult)
Salut TPU! Am cumpărat un televizor acum 2 luni și am făcut și extra- garantie casco pe încă 2 ani. În seara asta mi- a apărut o dunga de pixeli arși de vreo 10 cm lungime. Dacă îl duc la reparat...? (mai mult)
Dacă vreau sa îmi fac un card revolut pe telefonul meu si iau buletinul lui mama/tata (folosesc email- ul și nr de tel al meu), le va arata cv pe telefonul părinților? Gen cum ca am folosit buletinul...? (mai mult)
Buna seara tuturor, as vrea sa stiu din ce magazine se pot achizitiona bunuri IT cu cardul Pluxee(fostul Sodexo) prima de cariera didactica?
Bună seara! Aveți idee unde pot găsi in București șireturi animal print? Va atașez mai jos un link cu modelul de șireturi! https://www.bravosport.ro/sireturi/226918- sireturi- special- flat- ...? (mai mult)
Merită să-l cumpăr https://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garage/pc-garage/gaming-zmeu-alb/ dacă eu am un laptop cu I7 Gen 9 și cu placa Gtx 1660 ti cu 16 GB RAM
Știe cineva dacă de pe Joom se poate plăti și la ajungerea coletului?
Buna! Daca dau comanda la posta de la un cont de pe Instagram trebuie sa merg sa ridic cu buletinul meu? Dar daca in buletin adresa este diferita fata de cea la care am cerut sa fie trimisa comanda(stau...? (mai mult)
Hey,cât costă livrarea de pe shein în Republica Moldova? Căci nu înțeleg. Spre exemplu:produsul pe care vreau să îl cumpăr costă 12.00€ și cât ar costa cu tot cu livrare?
Salut,pot scoate un telefon in rate chiar dacă nu sunt angajat?
Buna ziua! Stie cineva unde imi pot vinde o haina de piele cu blana naturale? In Brasov
Salut TPU, m- ar interesa și pe un palton(trenci) din piele naturala pentru bărbați, Mărimea M, maxim L, pe unde as putea sa găsesc în Craiova sau Filiași la un preț cat de cat mai accesibil,...? (mai mult)
Curelele Emporio Armani și Boss sunt bune? Vreau o curea frumoasă, mai elegantă, de bărbați, dar așa la vreo 500- 600 de lei și din brandurile astea am găsit unele foarte frumoase. Dacă nu ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?