W la blugi se stabileste si in functie de dimensiunea piciorului?
Hey! Stiti cum se numeste acest tip de blugi? https://www.google.ro/search?q=nike+ airmax+ tavas+ green&prmd=ivn&tbm=isch&tbo=u&source=univ&fir=JzXfQLnGZ8kneM%253A%252C9u8rjqMJHuhhgM%252C_%253Bj0s6vFFXU7q2GM%253A%252CvwQNU28wQQqdbM%252C_%253B_twlOY-...? (mai mult)
As vrea sa imi comand un telefon de pe EuroGSM, respectiv un HTC Desire 630. Ce parere aveti despre acest magazin?
Salut, TPU! Ati auzit de site- ul Budsies, unde poti sa trimiti desenele copilului tau si cei de acolo vor face o jucarie exacta a acelor desene? Daca da, imi puteti spune un site care sa faca acelasi...? (mai mult)
Am un BFF baiat, si as vrea sa ii iau o bratata de ziua lui. Dar nu stiu ce fel de bratara. Ii place negrul si albastrul daca ajuta si are 13 ani.
daca dau comanda dupa ITGalaxy astazi, cand va ajunge comanda? Produsul este in stoc depozit. Dau funda! :D
Vreau sa cumpar o betoniera din Dedeman, cine stie daca o aduce acasa?
De ce costa la NewYorker un tricou 10 lei si acelasi tricou la H&M, 50 lei? Merita acei 40 lei in plus? Tricoul NewYorker e produs in Bangladesh, tricoul H&M.
Pot cumpara de pe Aliexpress cu un card bancar al unei banci din Romania?
Unde pot gasi candela dinaceia sub forma de floare de lotus care atunci cand o aprinzi se deschide si pe fiecare patala se aprinde?
Http://www.broxo.ro/adidas-superstar/adidas-originals-superstar-white-black-C77154 Sunt originali?
Stiti de unde pot cumpara CD-uri cu muzica in Satu Mare?
Unde se găsește cele mai ieftine rechizite? La jumbo sau careful? Funda. ma grăbesc...
Recomandari: Pantofi sport - maxim 350lei. Simplu Salut, vreau niste recomandari pentru niste pantofi sport; adidasi, mai pe romana. Doar de pe site- uri de incredere, gen eMag, SNKRIND, Originals,...? (mai mult)
Daca pe eMAG am dat anulare la o comanda si imi apare "cererea a fost trimisa la flanco. statusul va fi actualizat cand va lua la cunostinta".pot considera comanda anulata?
Hei, stie cineva de unde pot cumpara culegerile de admitere pentru UPB (mate si fizica)? Sau daca are cineva si vrea sa scape de ele;) Mersi!
Buna! A cumparat cineva de aici produse cu logoul lui Deliric? http://www.porcporc.com/produs/fete/ Ma intereseaza si fete si baieti, vreau sa stiu daca sunt calitative hainele. Macar daca costa atat...? (mai mult)
a comandat cineva de pe site-ul bogas? Corespund marimile? Ce pareri aveti?
Exista cacao care se pune in lapte sa aiba nutrientii necesari ca la shake da sa coste mai putin?
Vreau sa cumpar un laptop pentru gaming care sa nu depaseasca pretul de 5000 de lei si care sa aiba core i7, 16 GB, 1TB+128 GB SSD. Am gasit cateva variante, dar nu stiu care este mai bun.
De unde pot sa achizitionez un caiet spiralat Quablock de Mate? De la un magazin din Bucuresti?
In cat timp se poate returna un produs cumparat online si care sunt conditiile necesare pentru a face asta?
Unde se gaseste lasagna, chiar si preparata? Sunt din Prahova.
Aş dori sa ştiu şi eu daca este vreun evaluator de îmbrăcăminte prin Bucureşti Ploieşti sau Braşov!
Care este ce mai scump pateu din lume?
as vrea si eu o pereche https://www.sportisimo.ro/nike/tanjun/123865/?de-barbati=1&nike=2 dar nu gasesc numar mai mic! ma puteti ajuta?
Pentru a amaneta argint 925 trebuie sa ai minim 18 ani? As vrea un raspuns sigur
stie cineva un site de imbracaminte/incaltaminte pentru barbati? Stiu ca sunt multe dar eu caut un site unde imbracamintea sa incaltamintea sa nu fie contrafacute.
Salut a cumparat cineva de aici - https://www.epantofi.ro/tommy_hilfiger.html? As dori sa achizitionez o pereche de tenesi dar nu stiu daca sunt ok sau nu!
A cumparat cineva servetele (sau batiste-cum scrie pe pachet) marca "don PEDRO" (pachet albastru) si le-a numarat? A vazut cineva ca in loc de 10 bucati/pachet numeri doar 9? (ANPC!)
as dori sa stiu de unde as putea cumpara uleiuri vegetale,de masline,cocos,palmier,struguri, etc, en-gros? poate stiti cateva site-turi ce se ocupa cu vanzarea en-gros. va multumesc!
Are cineva o consola de jocuri la prețul sub 150 de lei? funda la cea mai buna consola si cel mai bun preț
Stie careva un site de incredere pentru a comanda tricouri cu formatii rock unisex? Eu am gasit site-ul http://ww.rock4u.ro/. Sunt de incredere? Voi ce ziceti?
A cumpărat cineva un karambit de pe elementalknife? Dacă da spunețimi dacă transportul costă în plus și cat m-ar costa până în Tg Mureș
Ce hipermarket este mai ieftin?
Buna TPU. Cam in cat timp dureaza o comanda online de la Iasi pana in Ialomita, cu masina? Funda.
Stie cineva, care este din Suceava, unde pot găsi un magazin de magie sau ceva de genul... Unde se vand cărți de joc/ cărți de magie... Chestii de genul
Mi- am pierdut cardul care avea in jur de 500lei fapta si mai culmea este ca ziua urmatoare l- am gasit in cutia postala :- | cu sold 0 bani au fost bagati in LOL daca ma duc la banca acestia pot afla ...? (mai mult)
Sunt nou in Bucuresti si as dori sa comand anumite produse din China de pe siteuri gen Wish, Aliexpress, etc. Unde locuiam inainte (Braila) era o singura posta in oras de unde puteai ridica...? (mai mult)
Există un telefon cu ecran de 5.5 inch la prețul sub 500 de lei? Dacă da cum se numește? Dau funda
Stie cineva unde as putea gasi : ulei de nuca de cocos produse crayola vaselina cosmetica
Bună TPU, îmi puteți spune vă rog vreun site de haine unde pot găsi tricouri sau bluze simple fără prostii de embleme, imagini sau eu ştiu ce alte aiureli pe ele?
De unde imi pot lua si eu o geaca la fel ca si Logan din Space Pirate? sau ceva in genu, imi place mult modelul de guler, maneci si fermoar https://ro.pinterest.com/pin/467881848758973093/
Am vazut pe site- ul magazinului Bershka o palarie feodra neagra, imi place foarte mult, cautam de ceva timp una de genul, si as vrea sa o cumpar din magazin. Dar problema e ca palaria e la...? (mai mult)
Ce telefon de peste 5.0 inch sub 500 de lei știți?
A cumparat cineva parfumuri de pe site- ul http://parfumuri- ieftine.eu/? Sunt de incredere? Am vazut ca au parfumuri bune la preturi foarte mici si ma gandeam ca e teapa. Astept raspuns. Dau...? (mai mult)
Era in Bacau, in centru un magazin de haine numit "Adriana". Stie cineva unde s-a mutat? Cred ca pe strada Marasesti, dar nu stiu exact unde.Va rog sa imi spuneti (daca stiti). Multumesc frumos!
Deci eu nu inteleg ce e cu emagu asta e pur si simplu o prostie de site! am comandat ceva saptamana trecuta si zicea ca vine saptamana asta sambata sau luni (10- 12 sep) SI ACUMA ZICE CA VINE PE 17- 19...? (mai mult)
Camera asta este buna? Camera video sport se numeste sencor 3 cam 2000 Funda
Salut, caut sa imi cumpar un leptop pentru liceu, am un buget maxim de 2500ron, as vrea sa ruleze GTA V si jocuri de genul, nu pot mari mai mult bugetul, eu am gasit multe variante, dar toate aveau un...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.