Ce sa fac sa nu imi mai bocane tocurile?
Hei incepe scoala si chiar nu stiu ce sa port in prima zi si de ce am nevoie sa imi cumpar pentru prima tinuta! Puteti sa imi lasati poze sau site- uri de unde sa ma inspir sau magazine de unde pot sa...? (mai mult)
Hei,cât costă un Samsung Galaxy Grand Prime?
Stie cineva un site cu imbracaminte cool pt fete de 14-15 ani?
.. Spuneti-mi va rog de unde as putea sa iau fingerboarduri din Constanta, si cat costa....Multumesc.
Stie cineva daca exista vreun magazin de accesorii rock in Bucuresti care sa fie deschis sambata pana la ora 18, 19 sau 20?
Vinerea trecuta am comandat ceva de pe internet si am pus metoda de plata prin posta(3- 4 zile), dar deja e joi si nu a venit inca comanda si postasul nu a adus nimic azi... oare sa sun la site- ul de...? (mai mult)
Unde găsesc GPS-uri auto online la preturi bune? Doresc sa cumpăr unul.cel mai bun raspuns primește fundita
Stiti ceva site de unde as putea cumpara o jacheta baseball?
As vrea sa imi achizitionez un Leptop/Pc sau o bicicleta Full Suspension pana in 1800ron, vreau sfaturi sau sugestii in legatura cu ambele(pentru ca nu m-am decis inca)
Unde gasesc buburuze de ciocolata in Satu Mare?
As dori sa comand un produs cam de 100$ de pe Alibaba. As putea face asta, chiar daca nu am firma sau ceva de genu? Tin sa mentionez ca vreau sa comand doar 1 produs nu o duzina
Cum îmi dau seama dacă o pereche de adidași este originală.Mă refer la firma Adidas.Am o pereche de adidași care sub limbă scrie "Made in Vietnam". Sunt originali?
Buna tuturor, am si eu o întrebare, si am sa va rog sa îmi răspundeți sincer, fara misto : De unde pot cumpăra bilet de avion București - Birmingham? Nu as vrea online, am înțeles că trebuie...? (mai mult)
Daca sunteti din Constanta, va rog sa imi spunet pretul la cel mai ieftin fingerboard din Auchan ( Nu Maritimo ). Multumesc... DAU FUNDA!
La jumbo se gasesc rechizite? Si daca da, ce pret au?
Bună ziua, imi puteti spune, va rog, unde gasesc terminale Qiwi in Bucuresti? Cat mai multe daca se poate..am mare nevoie, multumesc.
Stie cineva un shoping site de unde poti cumpara componente pentru pc si poti plati prin paypal?
Cum sunt livrate produsele comandate cu livrare gratuita de pe Aliexpress? Imi puteti povesti din experienta? Sunt aduse prin curier sau la posta? Este posibil sa le aduca la posta daca eu ...? (mai mult)
Pot returna un colect comandat de pe cel.ro?
Salut,astazi am cumparat o pereche de blugi de la Mall,problema este ca sunt cam mari de mine,pot sa ii returnez si sa iau o pereche mai mica, sau pot primi si banii inapoi?
Pat cu somiera inclusa... somiera reprezinta salteaua?
De obicei lucrurile in preajma Craciunului se ieftinesc sau se scumpesc? M-ar interesa mai mult telefoanele, calculatoarele etc.
De unde as putea cumpara jacheya asta https://postimg.org/image/522r9pfpv/ sau cel putin una care sa semene. :D
As dori sa stiu si eu unde pot gasi in Bucuresti sa cumpar blue cheese dressing (sos de branza cu mucegai). Multumesc anticipat!
De vreo 2- 3 saptamani mi- am cumparat primul meu dslr (Canon 100d) si as dori sa achizitionez un trepied pentru el cu care pot face fotografii cu expuneri lungi. Bugetul este de 200- 250 de...? (mai mult)
De curand am mancat niste gume numite "Center Shock". Cand am gustat aveau gust la fel ca niste gume din Romania, foarte acru. Acele gume din Romania se numeau "Stress". Stie cineva de unde pot...? (mai mult)
Salut, as vrea sa va intreb ceva legat de site- ul amazon.com. As vrea sa imi comand niste chestii de acolo si suma totala ajunge la 590 $. Daca o sa comand de pe amazon.com o sa mai trebuiasca ...? (mai mult)
Buna, TPU. Care este diferenţa între "la cerere" şi "nedisponibil"? Mai există şi "în stoc", adica da, sunt valabile. Insa daca vreau sa cumpar un produs online care este doar "la cerere" disponibil....? (mai mult)
Dati-mi mai multe exemple de site-uri de unde pot sa închiriez o garsoniera. Dati-mi cât de multe știți.
Un site de imbracaminte, incaltaminte barbati de incredere si transport cat mai rapid? Fundasss!
Cine stie daca sunt carti de joc, care se joaca Poker sau makaua sa fie din fier?
Pe ce site românesc pot găsi Bucket Hat ( un fel de bască ), ca si cea a lui Oliniutza? Ofer fundă.
Stie cineva de unde pot cumpara pulovere in stil vechi? In genul hipster. (Online) DAU FUNDA.
Salut, as vrea sa va intreb ceva legat de site- ul amazon.com. As vrea sa imi comand niste chestii de acolo si suma totala ajunge la 590 $. Daca o sa comand de pe amazon.com o sa mai trebuiasca sa platesc...? (mai mult)
As dori sa închiriez o garsoniera in Bistrita, județul Bistrita- Nasaud. As dori sa fie intr- o zona linistita, să nu fie la marginea orașului. Nu doresc ceva luxos, să fie ceva micuț dar...? (mai mult)
Hiiiiee. In urma cu aproximativ 2saptamani am intrat pe un site sa caut un rucsac, era in stoc si l- am pus in coş, însă nu am dat comanda nici acum, iar acel produs nu mai e în stoc acum. Dar dacă...? (mai mult)
vreau sa imi cumpar un hamster si as vrea sa stiu cam cat costa cu roata, cusca si tot ce mai trebuie.
Recent am descoperit un site numit AliExpress...Pe acel site am gasit un telefon Samsung Galaxy A9 la un pret foarte foarte convenabil.Dar la fiecare telefon de pe site in numele acestuia apare...? (mai mult)
!! Aș vrea să fac mai multe cumpărături online, dar numai produse electronice cum ar fi telefoane mobile în special. M- am gândit inițial la site- ul aliexpress.com pentru că am auzit...? (mai mult)
Am o intrebare, as vrea sa comand de pe un site care plata se face prin card si nu stiu cum sa imi fac acel card Trebuie sa merg la banca? Si cum transefer banii de pe card pe site? Va rog e urgeeent...? (mai mult)
Unde găsesc monitor online? Doresc sa cumpăr unul cel mai bun răspuns primește funda
Daca un baiat ar purta un hanorac rosu ar ar insemna ca poarta haine de fete
TPU! Mi-ati putea recomanda un site cu articole rock de incredere, dar mai putin Bestial si Gotica? Multumesc! :)
As vrea sa stiu daca ati comandat de pe nasty gal si ati platit si taxa vamala sau platesti doar transportul afisat pe site?
Unde gasesc televizoare online la preturi bune ..doresc sa cumpar.cel mai bun raspuns primeste funda
Coco Channel No. 5 este universal sau de femei? Persoanei care mi l- a cumparat din alta tara ii s- a zis acolo ca este universal, eu in tara il vad aproape peste tot la femei, iar pe net ba il gasesc...? (mai mult)
Stie cineva daca mai sunt legale pistoalele cu capse ca si jucarii? Daca da, de unde le pot cumpara in galati?
Unde găsesc hamac pentru gradina pe net? Doresc sa cumpăr unul, dau funda.
Știți vreun magazin online de haine cu preturi accesibile? Vreau sa îmi cumpăr pentru școală! Dai funda la cel mai bun raspuns
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?