Salut, TPU! Vreau sa- mi cumpăr un pennyboard, de pe EMAG, dar nu stiu ce firma de Penny- uri este mai buna...ma gandeam la Juicy Susi(unul pastel)!❤️Dar nu sunt foarte sigura, prețul nu prea ...? (mai mult)
Cat inseamna 9.00 roni? 9 lei sau 90 lei?
Bună, TPU! Un prieten a găsit niște pantofi care îi plac foarte mult, a căutat site- uri de pe care ar putea achiziționa acei pantofi dar nu a găsit nimic. Voi știți un site de pe care i- ar...? (mai mult)
Unde găsesc televizoare online? Doresc sa cumpăr unul cel mai bun răspuns primește funda
Stiti cumva daca cei de la myprotein sunt seriosi? Ca vreau sa fac o comanda si trebuie' sa platesc cu cardul, dar comanda mi-o aduc? Multumesc!
Din ce magazin din Ploiesti pot cumpara strasuri?
Pot sa comand cu rubik de pe genios.ro prin telefon?
Unde găsesc laptopuri online ieftine? Doresc sa cumpăr unul și vreau un site serios.
Ce piese de calculator imi recomandati pentru o configuratir de 2000-2500 Ron?
Imi puteti da niste site- uri de hanorace dama cu fermoar ieftine? Vreau un hanorac mai larg, simplu, cu fermoar, gluga, buzunare, dintru- n material bun, si culoare frumoasa ca visiniu,...? (mai mult)
am si eu o problemă,cand imi aleg un cap sau un full cap,cam orice model imi e mare, am 16 si sunt destul de înalt, are vreo legatura? Unde as putea gasi sepci mai pe marimea mea?
E de încredere site-ul AdevarulShop?. A comandat cineva de pe el?
Stiti cum sa strâmtez o pereche de adidași? e urgent!
A cumparat cineva de pe econectik.ro? Este ok site-ul?
Help.unde as putea gasi hanorac de genul? http://www.leaderpromo.ro/produs/821-Hanorac-clasic-de-dama-18700FL
Salutare TPU, am facut o comanda pe okazii de folie de protectie pentru telefonul meu si acum vreau ca sa o anulez, problema este ca am facut comanda fara cont si nu pot urma pasii scris pe site deoarece...? (mai mult)
Salut, de unde as putea sa imi cumpar un skateboard bun pentru incepatori? Si pe care sa invat sa fac trick-uri (ollie,kickflip,pop shov-it, 50-50,etc) Dau Funda :3
Am cumparat un ceas de pe eMAG si am cerut un retur, in mail- ul primit au precizat ca dupa ce vine curierul sa ia ceasul vor mai fi pasi pana la primirea banilor inapoi, a mai comandat cineva si stie...? (mai mult)
Ce cadou ii pot face unei fetite de doar un anisor? Cateva idei, va rog!
As vrea sa cumpar un stilou bun pe care sa il folosesc zilnic prer maxim 150 lei
Hei! As dori sa cumpar o drona ca sa filmez de la inaltime.Ce model imi recomandati? Bugetul e de maxim 200-300 de lei!
Heii! De curand am descoperit pe facebook multe fete care isi pozeaza ghiozdanul si intreaba daca a meritat pretul... (Mi se pare o porcarie) Dar am vazut o fata care avea un ghiozdan comandat de pe internet,...? (mai mult)
De unde pot cumpara caiete my book flex ( Ploiești/București )?
Avea un coleg de servici o boxutza mica in care punea manele. De unde iau si eu una ieftina?
Am un buget de 2500 de lei si vreau sa imi cumpar un pc puternic? Cam ce pot sa cumpar?
Hei! Ati comandat careva de aici http://promozone.ro/? Promozone.ro. Puteti sa-mi dati niste pareri? :)
Are idee cineva daca in Bacau se afla vreun magazin Vivantis?
trec pe clasa a9a si am niste intrebari 1. Ce rechizite ar trebui sa imi iau?(daca ajuta la ceva profilul este arhitectura) 2. Geanta sau ghiozdan? 3. Cum ar trebui sa ma imbrac
Salutare. Ma intereseaza sa cumpar o bratara barbateasca de aur. In Bucuresti unde pot gasi produs nou si frumos la un pret bun? Poate printre voi sunt care si- au cumparat bijuterii din aur si au studiat...? (mai mult)
as vrea un site cu figurine venom din spiderman, dar sa nu fie mai scumpe de 50 de lei.
Unde as putea sa vad reducerile sau ofertele din magazinele din park lake?
Hei! Imi poate spune cineva, cateva magazine online cu haine de fete, ca de exemplu : blugi mulati cu talie inalta, bluzite scurte in talie, tricouri scurte! Etc! Primeste funda cel care imi raspunde...? (mai mult)
Cum le zice la acest tip de gantere? cum pot cauta pe net sa gasesc? http://imgur.com/a/Q8PyC
Pe site-ul GeekBuying transportul este gratuit in Romania?
De unde pot lua vopsea pentru geaca neagra de piele intoarsa? E piele de antilopa
Care dintre aceste tastaturi este mai buna? Au amandoua butoane pentru volum? http://m.emag.ro/tastatura- a- gaming- k5- bendis- negru- kgmo- k5/pd/D95WMMBBM/ http://m.emag.ro/tastatura- hama- gaming-...? (mai mult)
Salut as vrea sa imi achizitionez un mouse si un mouse pad nou de Black Friday.M- am hotarat ce mouse pad imi cumpar dar mouse- ul nu il stiu inca, am de ales intre Logitech G300S, Razer Abyssus 2014,...? (mai mult)
Mi-a ajuns un colet de la Fan Courier la ei la sediu astazi numai ca este pe numele bunicii mele. Credeti ca as putea sa ma duc eu sa ridic coletul singur?
Bună Am facut o comanda pe Aliexpress, apoi am apasat din greseala ca am primit comanda (dar eu inca nam primito) poate cumva sa nu primesc comanda sau ce? Mersi anticipat
Nu ma pot decide ce laptop sa imi iau am gasit unul pe eMAG care chiar imi place ASUS X540SA-XX004D sau daca stiti voi unul mai bun dar sa fie sub 1000 de lei, dau funda!
Heei, vreau si eu magazine online cu haine gen h&m si stradivarius dar as vrea cu plata ramburs ca am card la raiffeisen bank si celelalte magazine online imi cer card de la visa sau mai stiu eu si nu...? (mai mult)
Dacă fac o comanda online din rep. Moldova pana in românia, cât costa transportul? P.S : Stau in Iasi (foarte aproape de rep. Moldova.)
In cat timp vine, de obicei, o comanda AVON? Am dat-o in 24 august
Daca vrei un telefon, un televizor, chestii de ingrijire personala, frigidere etc. etc. etc. atunci weekend- ul asta este momentul. Sunt lichidari de stoc ce vin cu reduceri mari de pana la 75%! ...? (mai mult)
Vreau sa cumpăr un gel de par și sunt într.o dilema, ce semnifica acele numere de pe gel, puterea lor de fixare? Am văzut un gel cu nr.15 ar trebui sa fie foarte puternic mă gândesc! ...? (mai mult)
Stie cineva un site din Romania de unde as putea sa cumpar blugi de genul acesta : https://www.instagram.com/p/BG9xdzRnWyr/?taken-by=maddibragg la un pret nu exagerat de mare?
Am câțiva prieteni care își cumpără parfumuri din d&p, îmi plac cum miros și m- am gândit să încerc și eu unul doar că nu știu ce parfum să cer... Cei care ați mai cumpărat...? (mai mult)
A mai gasit cineva www.yeo.ro? Ati cumparat prin ei? Cum vi se pare? Multumesc!
Din bershka, pull@bear pot comanda online chiar daca magazinul e in orasul meu?
Hey TPU.Ca sa răspundeți la această întrebare trebuie sa fiți din Iași.Caut un Jumbo, iar Google zice de unul în Iași pe Bulevardul Tudor Vladimirescu. Dacă ați fost în Iași la el, vă rog...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat