In ce magazin Adidas gasesc cele mai multe modele de adidasi superstar?
Suh dude, adidașii negrii sau albăstrii se potrivesc cu mai multe tinute? Am deja o pereche neagra complet, dar mai vreau unu neagra cu alb sau albastru cu alb. Nu pot să mă hotărăsc va rog ajutați-...? (mai mult)
Va cer si eu sfat in legatura cu o bratara de la guess, este aurie (material scrie : Metal ), daca se face dus cu ea sau este expusa in timp indelungat in apa, se deterioreaza sau isi pierde din aspect?....? (mai mult)
Nu stiu daca am nimerit sectiunea, dar are legatura oarecum cu ea. De curand mi.am achizitionat 1 pereche de blugi pe care am bagat.o un pic in apa inainte sa o port( fac asta mereu cu fiecare...? (mai mult)
Fetelor, ati fost la shopping pentru scoala? Eu ma duc sambata asta. Si nu am idee ce sa imi iau. Voi ce aveti de gand sa va luati? Cea mai buna lista primeste funda. ❤
Ce parere aveti despre woomie.ro?
Am comandat niste produse pe aliexpress cam de pe 9 iulie. Nu au ajuns pana acum. Am contactat un vanzator, acesta mi- a extins garantia, dar intrebarea mea suna altfel: Ma adresez celor care ...? (mai mult)
PC gaming super bun sau pc gaming de nivel mediu + telefon buget maxim 15mil?
Știe cineva de un Jumbo în Iași, Sau Botoșani?
As vrea sa comand de pe Amazon, sau Ebay. Trebuie sa platesti cu, cardul? Care site este mai acesibil la taxa? Daca ati mai comandat in ate zile va sosit coletul?
Buna! Se poate face reclamatie la OPC in urmatorul caz: In data de 24.04. 2016 am achizionat un cablu pentru incarcat telefonul(iphone) din magazinul Altex, mall Promenada, Bucuresti. Dupa aproximativ...? (mai mult)
Salut, vreau sa cumpăr acești adidași http://us.puma.com/en_US/pd/suede- classic- %2B- mens- sneakers/pna352634.html?dwvar_pna352634_color=03#start=1, dar am probleme cu cumpararea https://us.puma.com/en_US/checkout/start?dwcont=C1570984656....? (mai mult)
Hei! Vreau sa îmi cumpăr un telefon din gama Apple si nu stiu care este mai bun si la ce sa ma astept de la funcționarea lui pentru ca nu am mai avut un Iphone si nu stiu cum merge! As fi vrut Iphone...? (mai mult)
Hei,de unde pot cumpăra adidași puma suede classic (black-white) în România, am căutat pe net și am găsit doar alte culori. Nu vreau fake și nici la mâna a doua.
Am comandat ceva de pe un site din SUA, acolo scrie ca pretul de transport (shipping)e de 9 USD, intrebarea mea este:ce firma sau cum ajunge coletul in tara, taxele vamale si transportul pana la usa ...? (mai mult)
Peste cateva zile este ziua BFF.uli meu si nu stiu ce cadou sa ii iau, imi puteti da idei de cadu. Este urgent, dau funda. :)
Am 12 ani si am strâns 1000 de lei la pusculita. Nu stiu ce sa îmi cumpăr. Ma puteti ajuta (ceva în afara de bicicletă sau trotineta)?
Care marca de ceas este mai buna: q&q Danile Klein sau Casio?
Hei, imi puteti da si mie niste link-uri bune cu haine, inaltaminte...pret acceptabil?:D FUNDA.
Mi- am cumpărat o pereche de pantofi Vans SK8- Hi. Problema este ca pe spate este lipit un cauciuc negru cu alb care din cate vad începe sa se ia. Știe cineva cu as putea sa dau pe cauciucul acela alb...? (mai mult)
Daca ma duc intr-un magazin mediagalaxy sau altex si vreau sa incerc o pereche de casti care nu sunt puse "la display" oare ma lasa? Ati mai incercat asa ceva si cu alte produse?
Salutare. Caut in disperare (pe net) de cateva saptamani aceasta pereche de incaltaminte Nike, dar nu o gasesc nicaieri. Anul trecut erau in ofera celor de la eMag. Daca stiti de unde i- as putea cumpara...? (mai mult)
Salut, TPU! Vreau sa imi cumpar un scaun de birou, deoarece petrec destul de mult timp la birou. M- au atras scaunele de gaming vazute pe pagina Pc Garage, dar preturile lor sunt destulde ridicate....? (mai mult)
Hey as dori sa stiu daca acesti papuci sunt originali https://www.epantofi.ro/pantofi-adidas-tubular-x-pk-s80128-coreblack-darkgrey-v.html?
Salut, stiti vreun site care comercializeaza imbracaminte, incaltaminte de calitate la pret accesibil?
O intrebare foarte importanta, sper sa ma puteti ajuta! Urmeaza sa vina un colet prin FedEx sapt viitoare, programat sa ajunga in tara pe 23 august. As dori sa stiu daca a mai folosit cineva acest...? (mai mult)
As vrea si eu sa stiu care sunt cele mai slabe si aromate tigari din comert.
Http://m.emag.ro/rucsac-lamonza-motivi-a12397/pd/D13NK2BBM/ Hey Imi puteti spune din ce material este confectionat acest ghiozdan? Funda
A mai comandat cineva de pe Aliexpress? Plata se face doar prin cardul de credit? Voi ce ati comandat de pe site si in ce stare v-au venit produsele?
O prietena care este in Germania m- a rugat sa ii trimit prin posta un poster. Dar nu am mai trimis nimic prin posta pana acum, imi poate explica cineva cum se procedeaza? Si mi- a spus sa pun posterul...? (mai mult)
A comandat cineva de pe facebook de pe o pagina numita 'Magazinul de Adidasi'? Sau daca imi puteti recomanda o pagina sau un site care sa vanda adidas superstar pana in 150 de lei? Funda
Am tot văzut pe net poze cu pulovere pe care erau desenate cate un cap de extraterestru. Sunt foarte tumblrish. De unde de as putea cumpăra unul?
Stie cineva niste site- uri unde pot cumpara incaltaminte fake de la nike, addidas? Ma refer la nike roshe etc. incaltamintea scumpa originala. Stiu ca exista dar nu gasesc. Dau funda, ...? (mai mult)
Vreau sa imi deschid primul meu cont bancar la BT (mi se pare cel mai avantajos mai ales ca sunt foarte interesata de noile bratari cool) si vreau sa stiu cum se face deschiderea. Am nevoie de vreun document?...? (mai mult)
Stie cineva de unde aș putea sa iau un Penny Board din Bacău ( de calitate ) Funda
Stiti vreun site de unde pot face cumparaturi in Germania (haine), iar plata sa o fac cand imi ajunge coletul acasa? (locuiesc in Germania)
Cine plateste taxa de transport prin curier pe okazii.ro? Vanzatorul sau cumparatorul?
Da- ti- mi un site de unde sa cumpar Fluturi de Irina Binder, primele 2 volume, inafara de olx si diverta. Am comandat de pe diverta saptamana trecuta si nici acum nu au venit, am sunat ...? (mai mult)
Salut.Imi puteti spune un site de tricouri care livreaza si in Romania si sa poti plati cu bani cash nu cu paypal sau alte carduri de credit?
De unde as putea sa imi cumpar bocanci steel de 10 sau 15 inele? Multumesc anticipat
Salut,puteti sa imi spuneti unde gasesc un plague doctor masck (full face) si sa imi ajunga pana de hallowen(preferabil in Romania)
Stie cineva site-uri sau pagini gen Zona Otaku, La Cioara unde pot gasi chokere si chestii de genul? Iar transportul sa fie scazut cat de cat?
Hei TPU,as dori sa-mi schimb samponul si nu stiu care dintre Syoss si Garnier este mai bun, de fapt, sa fiu sincera, eu am un par despicat si,, rebel,, si as vrea doar dintre cele 2 game.
Am o întrebare cam neobisniuta... In fine. Mie imi plac foarte mult rucsacurile mici de la QUECHUA dar nu stiu culorile (toate). Poate cineva sa imi spuna toate culorile? Va rog!
Hello! Am nevoie de putin ajutor, caut de ceva timp un binder (https://www.google.ro/search?q=binder+ school&espv=2&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwj0mcWk0sjOAhVKLZoKHS- vAPcQsAQIHA,...? (mai mult)
As dori sa cumpar echipamente de fotbal cu jucatori profesionisti (Messi, Ronaldo, Pogba, etc).Dar nu stiu nici un site de pe care pot cumpara. Daca stiti unul, va rog sa imi spuneti. Dau...? (mai mult)
am decis ca vreau sa imi achizitionez o pereche de adidasi cu led. Poate ma puteti ajuta cu un site cu livreade la domiciliu. Va multumesc!
Ce este greek yougurt si se gaseste in supermarketurile romanesti? Dar shakeul cu proteine?
Nu ma poate lamuri cineva daca marimea 36 la blugi de pe p&b este la fel ca si marimeaa cea mai micaa de la h&m?
Pot sa imi iau niste nike-uri de basket( gen OverplayVIII) si sa ii port asa?(prin centru/film/puburi).Pareri de ce da sau nu. FUNDA!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mihaa22 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!