Caut un distribuitor Maybe..as vrea sa cumpar un parfum.Anyone?
Deci bunicul meu are nevoie de un telefon.....trebuie sa fie neaparat 3G....are probleme cu auzul, difuzorul sa se audă lin când suna si când vorbeste, ce telefon recomandati?
Cu cat as putea vinde un iphone 5s folosit 6 luni, 3 zgarieturi destul de accentuate pe spate si zgariat in parti?
vreau sa imi cumpar un smartphone iphone 4 sau Microsoft lumia 435, intreb pe cineva care stie si sa argumenteze ca de ce acel telefon sa cumpar. Acord funda!
Stie cineva niste magazine din Cluj cu haine/accesorii rock?
La dedeman e deschis astazi? 15.08. 2016
Salut, Stiti un magazin in SIBIU unde se vinde snur silica pentru tigare electronica?
Unde pot gasi in Romania US Meal Ready to Eat (MRE)? Am gasit pe ebay sau alte site- uri din afara tarii noastre, dar transportul costa de la 20 de euro/dolari in sus, iar produsul doar 7-...? (mai mult)
Osiris Peril White pareri. FUNDA!(uitati-va pe google imagini)
Ce parere aveti de Osiris Peril White (mi iau deoarece vreau sa vad calitatea firmei Osiris si pentru ca sunt ieftini, 120 lei).Vreau raspuns bazat pe ce am intrebat. FUNDA!
Buna TPU as vrea sa stiu de unde pot cumpara LEGO mult si ieftin.Va rog foarte frumos sa raspundeti.( ofer FUNDA)
vreu sa- mi dau o comanda mica de pe amazon, e un singur produs in valoare de 7.50$ vine din Hong Kong cu transport gratuit. Va trebui sa platesc vro taxa, in plus? (gen vro taxa tva sau taxa...? (mai mult)
Daca ar fi sa cumpar asta(nu stiu sigur)...ar merita? Cum fac sa ajunga in Bucuresti si cum fac plata...sa imi spuneti daca merita, Multumesc anticipat! http://www.game.co.uk/en/m/xbox- one- 1tb- elite-...? (mai mult)
Pe voi cat va tine o pereche de blugi?
Stie cineva de unde imi pot cumpara masca la fel cum poarta cei din Coreea? De preferabil sa fie neagra si de undeva din Bacau. Multumesc :)
Stie cineva cum se foloseste un breloc calendar ca acesta http://stilultau.ro/1854-thickbox_default/breloc-calendar.jpg?
Bună, vreau un pc intre 400-700 lei doar pentru Youtube, filme, Facebook... Funda
Salut, am o problema cu confirmarea cardului pe paypal, dau confirm, imi zice sa bag codul ala, iar cand ma uit pe internet banking 24 la tranzactii etc nu imi apare...are careva vreo idee la ce as putea...? (mai mult)
Se apropie ziua iubitului meu. Am nevoie de o idee despre cum as putea sa il surprind. Gen sa merg intr.un local si sa vina chelnerul cu un tort, nu stiu. Vreau sa il surprind. Si ce cadou i- as...? (mai mult)
O firma de incaltari urbane (nu vans,converse,nike,adidas,new balance, reebok) doresc unele ca Osiris.Si un site in Romania ca sa comand.Vreau comentarii serioase. FUNDA!
Ce parere aveti de firma de incaltaminte OSIRIS(Vreau ceva underground dar nu Vans/Converse). Dati-mi un site unde pot lua dupa net la un pret redus!
As vrea sa imi comand carcasa pentru telefon Samsung Galaxy S5 cu Megadeth/Metallica/GnR, etc. As vrea ca site-ul sa fie din Romania. Merci!
Stiti cumva un site cu accesorii pentru. Leeco\ Letv le 2 pro? Imi caut o husa si nu am gasit decat una pe OLX care e transparenta si as vrea una colorata....Help,please!
Unde imi pot confectiona un costum bun in Bucuresti la un pret/calitate bun ( un croitor ceva)?
Cei de la Cargus dau cu produsele comandate sau au grija sa nu se deterioreze? Livreaza sâmbăta in Arad cei de la Cargus?
Hei! Caut sa mi cumpar un ghiozdan de scoala nou si tot ce gasesc sunt porcarii cu personaje din filme. Am 15 ani si vreau ceva mai basic, nu foarte colorat. Imi puteti da link uri de unde pot sa dau ...? (mai mult)
Imi puteti da si mie niste site- uri (din Romania) unde pot gasi ghiozdane negre fara model pe ele? Vreau sa lipesc eu patch- uri pe el si sa il personalizez. Si daca se poate as dori materialul...? (mai mult)
Unde pot gasi ursi de plus foarte mari? Sa aiba undeva la 1, 5 metri.
Stie cineva de unde pot cumpara echipamente de protectie online la preturi bune si care se trimit rapid? Multumesc.
Stie cineva unde se afla in Iasi talciocul? Si cand se organizeaza?
Salu TPU! Vreau sa im cumpar o tastatura RAZER DeathStalker Chroma.In descrierea celor de la altex, apare ca nu e compatibila cu windows10, dar as vrea sa stiu, se poate sa mearga si pe Windows 10?
E o intrebare cam ciudata, dar in fine... Mie imi plac foarte mult rucsacurile mici de la QUECHUA si as dori sa imi iau unul, dar nu stiu toate culorile... Mi le puteti spune voi? (Please )
Am o intrebare: in ce magazine pot gasi Borax? Borax este un praf cu care poti face sapunuri, detergente sau poti deduriza apa. In cazul meu, eu am nevoie de Borax pentru a face "slime" (sau...? (mai mult)
Caut un site in care sa gasesc tricouri best friend. Dau funda
Nu înțeleg un lucru. Cum fac site- urile care vând cărți cu prețul redus sa nu dea faliment? Haideti sa dau un exemplu: Site- ul elefant.ro. Ei, vinde mai multe lucruri dar sa luam...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un Microsoft lumia 435 l-am gasit cu 230 de lei dar din pacate nu era in stoc, la eMAG era cu 270 lei nu stiti un site unde sa il gasesc cat mai ieftin?
Alta intrebare despre AliExpress. DAca nu am cont in banca si nici card, poat sa comand de pe acel site? Ce metoda de plata trebuie sa aleg>? Va rog sa raspundeti doar daca ati mai comandat asa.
Salut, caut un site din afara gen Amazon sau Ebay, dar sa pot plati numerar la sosirea coletului. Gasesc asa ceva sau numai online se face plata?
Plata pe site-ul Pro:Direct se face cu cardul înaintea livrării sau plata se face cand coletul iti vine(plata ramburs)?
Ma aflu in USA in vara aceasta si de aceea, mi- as dori sa aflu de la un cunoscator ce as putea achizitiona ca un "best deal" de aici in materie de tehnologie (smartphones, wearable etc), haine...? (mai mult)
Am cateva intrebari! 1. Vreau sa comand ceva de la altex, mai exact un mouse de gaming si niste casti de gaming. Imi recomandati site- ul? 2. Vreau sa bifez optinuea numerar la livrare!...? (mai mult)
Hei! Voi astia cu engleza imi puteti traduce si mie ce scrie mai jos cu exactitate? + am nevoie sa stiu marimile gen 41 cm inaltime sau latime sau cum? Pls heeelp me BACKPACK BY MI- PAC Durable canvas...? (mai mult)
Okay, Bun Bun Bun, deci fara deci. Acum ceva timp am comandat un obiect din USA, a ajuns in Romania toate bune. Dar a fost oprit la vama pentru verificare? sau ceva de genu (Customs Clearance) este...? (mai mult)
Intrebarea este urmatoarea: care este cel mai creativ mod de a cheltui 50 de ron? Va rog fara haine, si lucruri de acest gen, ceva creativ :D
lume! Cat de bine protejeaza o Husa telefonul? Ma refer, in special, la cazaturi.
imi poate da cineva o lista cu toate magazinele de articole sportive din Bucuresti? Vreau magazine de genul Skates.ro, Decathlon, Skateworld, etc... Mersi mult, funda.
Se merita sa cumpar,, adidasi superstar" de pe acele anunturi de pe facebook(115lei plus 20 curierul)? Stiu ca sunt fake dar imita bine originali. Cine are? Imi puteti da un sfat?
Salut.Vreau sa-mi cumpar de pe un site o pereche de tenisi.Eu port 38, dar pe site apare marimea 38EUR.Este acelasi lucru cu marimea 38?
Hei TPU, stiti unde pot gasi chokers heart in Romania? in afara de site-uri. De exemplu le gasesc la suveniruri din astea de la tarabele de la carnavaluri?
Am o intrebare e un magazin online din Romania care vinde ochelari 3d discover vison pentru nVIDIA?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mihaa22 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)