Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 25 Februarie 2025 sunt:
Heyy...se apropie ziua iubitului meu si nu stiu ce sa ii iau...o bratara de argint si mai ce?
Ce fel de absorbante folositi? Nu stiu pe care sa le aleg de la always. Sunt mult prea multe. Eu vreau sa fie cele mai groase si mari si nu le gasesc. Poate imi spuneti voi care sunt cele mai mari...? (mai mult)
De unde pot sa cumpar scortisoara Ceylon?
Ok deci am mers sa imi fac 6 paysafe- carduri in valoare de 300 de lei.Primele 2 carduri au fost facute fara probleme dar de la al 3- lea paysafe card, aparatul a inceput sa bipaie.Nici domnul de la magazin...? (mai mult)
De unde pot cumpara dispay pentru un televizor Samsung Smart 32J5200?
Cargus poate preda comanda unui minor fără buletin?
A comandat cineva pana acum de pe www.f64.ro? ce parere aveti, sunt seriosi?
Bună dimineața. As dori și eu site- uri unde pot găsi adidasi Nike / Adidas Casual cât și sport ( sala). Țin sa menționez ca am verificat Emag, Deichmann, Intersport. Preturi pana în 300 lei...? (mai mult)
Unde pot gasi tricouri ak47 pentru fete? Am intrat pe multe site-uri dar am gasiti doar pentru baieti. Aveti idee unde as putea gasi? (site uri sau magazine)
Am si eu o intrebare pentru cei pasionati de cubul rubik.Se merita sa imi iau un cub de la Moyo profesionist?
Stie cineva aplicatia Aliexpress? Este o aplicatje despre magazin play de haine care sunt trimise din afara si nu stiu cat e transportul pentru ca nu scrie.
Voiam să vă întreb dacă știți cumva de unde se poate cumpăra bandă adeziva decorata (bandă washi). Va rog să mă ajutati!
am achizitionat un Grand Theft Auto V Sambata seara la ora 00:30. Acum am verificat comanda si imi scrie: Comanda procesata integral. Ce inseamna asta? Imi vine livrarea? Sau trebuie sa...? (mai mult)
In septembrie o sa merg la liceu si nu stiu de ce "rechizite" imi trebuie. Ma puteti ajuta? Ps profil economic.
am si eu o intrebare legata de achizitionarea unui nou casetofon auto, buget 250lei, doresc sa fie minim 4x40 usb aux, nu ma intereseaza daca are sau nu cd player. Ceea ce am gasit pana ...? (mai mult)
Stie cineva de unde imi pot achizitiona o pereche de Nike Air Jordan? Vreau un site cu mai multe modele.
Îmi poate de cineva un site de unde pot cumpara 4 roti de Silicon pt skate ca skate-ul meu are roti de poliuretan si nu prinde viteza deloc si face zgomot
Exista in Ploiesti un magazin de chinezi de haine incaltaminte? Unde? Fundaaaa
Ca sa comanzi online chiar trebuie sa ai card separat? Adica sa zicem ca ai un card cu nu stiu. cateva sute de lei si faci o comanda pe net de o suta e posibil sa iti ia mai mult decat cat costa comanda?...? (mai mult)
Stiti cumva un site unde pot gasi lucruri cu fnaf :figurine haine etc? Dar sa fie in lei, va rogggggg. Va rogggg raspundeti repede.
Ce părere aveți despre site-ul SPORTISIMO? Aș vrea să-mi cumpăr ghete de fotbal de acolo. Sunt de calitate? Fundăă!
Stie cineva cat de incredere este site-ul Mygadget.ro? L-am descoperit recent si ma gandeam sa cumpar un telefon de acolo. Poate sa confirme cineva ca totul e ok?
Scurt si la obiect: sapca Jordan, DE UNDEEE? Vreau sa achizitionez o sapca Jordan, preferabil online, dar nu stiu de pe ce site romanesc. Pe Nike.com am gasit, dar au transportul 40lei... Prin Romania...? (mai mult)
Hello, TPU! Mi-am cumparat o pereche de adidasi cu led si la adidasul stang mi s-a stricat led-ul rosu ( nu se mai aprinde ), doar cel rosu. Restul merg. Ce ar trebui sa fac?
Cine poate sa imi dea un link cu un site de sapca CAP. As dori ca siteul sa provina din romania.
Hi. Îmi puteți recomanda site-uri de pe care-mi pot lua adidași originali(Adidas,Nike,Puma, New Balance etc etc )? Pot să fie și străine. Ofer fundă
Ce placa de snowboard imi recomandati? Vreau ceva pana in 550 ron nou, secondhand (doar daca vine cu tot cu bocanci si clapari). Un brand mai consacrat daca se poate, nu de- al de Pulea Spataru'....? (mai mult)
Unde pot gasi un briceag sau o rozeta in Iasi?
De pe ce site din Romania pot sa comand parfum cu miros de petrichor/geosmin? FUNDA!
Pe langa parfum, ma gandeam sa ii iau mamei de ziua ei o geanta din piele naturala eleganta de aici https://www.the5thelement.ro/genti- piele- dama ca cea veche s- a rupt. Cam ce se poarta? Nu stiu pe...? (mai mult)
Ce linkuri de incredere imi recomandati pentru a comanda haine, incaltaminte online?
A aparut o noua colectie, pentru copii si nu numai. Twin Set. Voi ce spuneti, geaca din piele ecologica la 660 lei, pare super interesanta, merita banii? http://contessinaboutique.ro/toate- produsele?ft_pr_producator=Twin+...? (mai mult)
Hei TPU, stiti unde pot gasi lampioane in Suceava? Adica in ce magazin. niste pareri?
Voi in principiu cate zile purtati un tricou?
De unde as putea cumpara lant cu pandantiv sau breloc din jocurile Hearthstone sau World of Warcraft?
Salut, TPU! Sunt nedumerit in ceea ce priveste aceasta configuratie de PC. Nu sunt tocmai sigur daca e compatibil ce am ales eu. As vrea sa ma ajutati, multumesc. Aici aveti lista cu componentele:...? (mai mult)
Stie cineva daca complexul Europa este deschis si duminica? Multumesc.
In cat timp ajunge o comanda de la quikmobile? Ps: sunt din negresti oas
Salut, as vrea sa achizitionez un Nintendo 3ds, stiti vreun site sau magazin cu preturi mai accesibile? si sunt interesat si de niste jocuri pentru 3ds, funda, multumesc.
Hey! Cine a fost la METRO recent, a inceput oferta de scoala?
Ajutati- ma va rog. Cum vi se pare setul asta ca si cadou pentru nasii de cununie? www.muranos.ro/platouri- si- pahare/tommasi/2467- set- cafea- ginger- murrine. Pretul e maricel dar setul...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc si eu niste cercei cu cap de extratereștru? Multumesc frumos!
Niste siteuri haine second pentru barbati?
Salut, TPU! Stie cineva un magazin online de unde imi pot face o husa de telefon cu un anume model, gen sa fie personalizata (pentru un S4)? Am nevoie urgent pentru ziua cuiva.
Unde găsesc un hoverboard la 400-500 de lei? Nu contează mărimea şi calitatea.
Cum se numesc adidasii aia mai inalti la glesne?
Vreau sa intreb ce ar fi mai bine sa imi cumpar cu 3000 de lei, adica merita sa imi iau un pc de gaming in banii astea sau sa imi iau un iPhone? Adica amandoua sunt niste porcarii da na:))
Nu stiti un loc/magazin in Alba in care sa iti faca reducere la achizitionarea unui produs daca duci altul vechi/defect?
Am pus un anunt pe OLX.ro, am pus sa fie cu livrare gratuita si am un cumparator. Nu stiu ce sa fac cu "livrarea gratuita" trebuie sa ma duc la posta romana sau? Ajutor va rog! :(
Peste cateva zile e ziua bunicii mele.Ce sa ii cumpar?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!