Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 25 Februarie 2025 sunt:
Cat costa o trotineta freestyle ocelot 7.2? Dau funda
Imi puteți spune un site unde pot sa imi fac un tricou personalizat cu Fc Barcelona?
as vrea sa stiu daca gasesc si eu in ro(la vreun magazin ceva) un plus pikachu deoarece pana vine de pe ebay se face septembrie si prietena mea vine in august aici si vreau sa ii fac cadou un pikachu...? (mai mult)
Hei! Stiti cumva daca exista magazinul italienesc de genti " Fergi " in Bucuresti? Sau daca acestia doresc sa colaboreze cu Romania pentru a deschide o franciza si la noi? Multumesc!
Ce caine îmi recomandați pentru apartament ai perfect pentru copii? Și Bun și la casa la de toate mops bichon maltez sau chihuahua sau alții care sunt perfecți?
unde pot gasi decolorant de par in Barlad?
In cat timp ar trebui sa ajunga comanda de la eMAG am comandat si scrie : Plata acceptata si l- am comandat la 19:30 cred pe la cat ar trebui sa ajunga? Astazi e vineri, maine am sanse sa primesc...? (mai mult)
Salut, sunt din Botoșani, și vreau să comand de pe Tiny Deal, unde ajunge pachetul? Plătesc taxe dacă comand din E.U warehouse?
Salutare. Imi poate spune cineva cum sunt preturile la alimente in Silistra (Bulgaria)?
Unde gasesc in Buzau spuma pentru colorarea parului?
Stiti cumva unde pot gasi tigari lucky strike fara filtru de cumparat? Un site ceva, orice!
As vrea sa stiu cele mai ieftine site-uri cu mingi de fotbal!
Sunt din Botosani si ma gandesc sa comand ceva de pe TinyDeal si vreau sa stiu daca se mai platesc taxele vamale sau TVA daca comand de pe EU WareHouse si daca acesta este un site de...? (mai mult)
Un apartament la gri de 2 camere se gaseste cu 30000 de euro?
Recomandati-mi niste site-uri de unde pot cumpara direct de la producator.
FUNDA! https://youtu.be/OrTyD7rjBpw Unde găsesc haine cum are Taboo? Sau măcar de genul acelor haine? Deci tipul care cântă intre 2:05 și 2:20. Mersi :)
Neata, lume! Vreau sa va intreb daca site-ul eBay este sigur? As vrea sa imi cumpar cateva chestii si nu prea am incredere. Funda :3
Care sunt cele mai bune roti pentru un skate cu care pot sa fac trick-uri dar si sa prind viteza mare?
Azi am vrut sa imi cumpar un longboard, iar tipul de la magazin mi-a zis ca e original. Cum imi dau seama care placa este si care nu este originala?
Ce parere aveti de Creative Monkeyz Shop gen despre timpul de transport, pretul transportului si calitatea produsului?
Unde il pot gasi in Bucurest? http://farmaverde.ro/index.php?route=product/product&product_id=19697&search=ulei+de+cocos
Cum se numesc sortii ceea care stau strans pe picioare la baieti?
Stiti unde pot gasi cap pentru sifon?
Unde gasesc un magazin chinezesc de haine in Timisoara? De preferat cat mai aproape de zona Lipovei. Dau funda
Buna TPU as vrea sa-mi cumpar un pui de veverita europeana.De unde as putea cumpara?
Am luat bacul, cum pot cumpara bilete Untold cu reducere?
In acest moment am nevoie de foarte mare ajutor, deci: Am comandat de pe okazii.ro o placa video, acolo mi- a spus sa pun datele si toate cele, si acolo era doar o optiune de livrare, aceea...? (mai mult)
Care este cel mai mare mall din Bucureşti?
Unde pot găsi faimoasele jelly been (bean boozled)? Auzisem ca se găsesc și la benzinarii, este adevărat? Cat costa?
Daca comand ceva de pe amazon pot sa platesc si la primirea coletului sau doar cu cardul?
Am nevoie de cineva care se pricepe cat de cat in chestiile legate de PC! Doresc sa achizitionez cateva piese de PC si nu stiu daca sunt "compatibile" daca merg cum trebuie daca sunt puse intr-...? (mai mult)
De unde pot comanda de pe internet palarii gen de pescar? in Romania. Reversible hat parca se numesc.
În cat timp ajunge un colet comandat de pe pull&bear in județul Bihor? Scria intre 4-6 zile lucratoare.
Poate cineva sa- mi dea niste link- uri cu niste anunturi la motociclete cu capacitate cilindrica de 125cc si putere de 11kw(Care pot fi conduse cu categoria de permis A1). Preferabil sa fie...? (mai mult)
Hei TPU, ziua mea se apropie, iar eu nu stiu unde s- o fac. Precizez ca sunt din Suceava si fac 12 ani, iar acasa nu vreau s- o mai fac pentru ca anul trecut era sa spargem mai multe chestii, deci....? (mai mult)
Heei, unde pot gasi in Romania ( online) creioane colorate Prismacolor?
de unde as putea achizitiona un picior de pat din aluminiu, in Iași ca acesta :https://www.google.ro/search?q=picior+ de+ pat+ aluminiu&biw=1152&bih=735&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjiyPf08_nNAhWPzRoKHTtBDk4Q_AUIBigB&dpr=1#imgrc=ARpZU8FL9wRvBM%3A ...? (mai mult)
Aveti idee unde pot gasi in Cluj ursuleti de plus gigant(>=2m) la preturi cat de cat decente?
Hei stie cineva cat costa un pachet dinala de biscuiți Captain Rondo duo cu ciocolata de la lidl?
Unde pot gasi pe internet tatuaje temporale cu litere? Multumesc!
Stiti cumva unde pot gasi balsam de buze eos, de preferat in Iasi?
De pe site pot cumpăra un penny board? Dar site-ul să fi e sigur... Dau fundă! Helo me!
Salut, am dat comanda la eMAG online si a venit mesaj ca pe 20 iulie se livreaza comanda, azi fiind 16 iulie, vreau sa stiu daca sigur pe 20 vine comanda, dau funda, sunt nedumerit. Va rog, ajutati-...? (mai mult)
Daca am comandat ceva de pe net pe numele mamei si am ales plata la primirea coletului, pot sa platesc eu? Si imi trebuie buletinul mamei sau si altceva?
EMAG poate livra o comanda si sambata si duminica?
De unde as putea gasi figurine din acelea pt usa wc cu un baietel facand pipi,se fac din ceramica cred. Is mai vintage asa... Un link ceva, eu am tot cautat si nu gasesc decat inoxuri. Mersi
Cum se numesc barele alea adica suporturile pe care se pun hainele in magazine,se agata cu umerase, si de unde se pot cumpara acele ``cuiere`` (nu stiu cum se numesc).DAU COROANA
As dori sa imi iau un set de protectii pentru skateboard de pe eMAG dar am vazut ca sunt pe marimi cum aleg marimea ideala pentru mine?
Am nevoie sa stiu de unde pot cumpara incaltamintea aceasta si carei firme ii apartine, merci frumos anticipat ) https://pp.vk.me/c633825/v633825245/3d8ff/K6QCFOVdHnI.jpg
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?