Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 25 Februarie 2025 sunt:
Poate cineva sa ma ajute cu un nr de telefon de la Fan Curier? Am tot incercat sa ii sun pe nr pe care il aveam, dar nu raspund. Ieri trebuia sa imi ajunga un colet, dar nu am fost acasa. Nu stiti,...? (mai mult)
Buna unde as putea gasi in Romania incarcator 24 Volt 5.0 Amp HP8204B de vanzare este pentru carucior electric quantum 600?
Aş vrea să ştiu dacă sunt de cumpărat acele vafe sau waffles şi dacă da, în ce magazine se găsesc?
Puteți sa îmi recomandați o boxa bluetooth pana în 150 lei Bună. Ms funda.
A cumparat cineva de la magazinul 47 Street Photo?
Ce telefon recomandati, pana in 400 lei? Poate sari foarte putin de 400lei daca merita cu adevarat. Sau, daca e un telefon mai bun si putin mai ieftin decat unu la 400 lei mai prost, cu atat ...? (mai mult)
Ce ziceti merita sa imi iau o boxa beats pill replica cu 90 de lei daca nu recomandatimi o boxa. MERSI FUNDA
Hey Nu stiti de unde pot cumpara spray-uri pentru vopsirea temporara a parului in Arad? Funda
Hey cum i- as putea convinge pe parintii mei sa- mi ia un iphone 5s? Ei zic (ca) nu- mi iau iphone pentru ca nu vreau sa mi se intample ceva (in sensul de : Sa nu- mi de- a cineva in cap sau sa ma bata...? (mai mult)
Buna,stiti cumva daca cei de la Protex au pagina de facebook? Cei care fabrica sapunul protex in Romania, as vrea sa-i contactez de pe facebook.
Am o intrebare in legatura cu un anumit laptop.As vrea sa cumpar un Asus rog gl552jx dar vad ca in descriere sau titlu, nu apare sistemul de operare.De exemplu, la alte laptopuri(marea majoritate)...? (mai mult)
Vreau să- mi iau mai multe huse pentru iPhone de pe net. Care e cel mai bun site? Adică unde prețurile sunt mici, se livrează mai repede si livrarea e gratuită sau ieftină? Dau funda! Vreau sa livrez...? (mai mult)
Cine a cumparat de pe ascogsm.ro? Ati primit comanda? cum vi se pare site-ul, este de incredere?
Care magazin e mai de încredere? CEL.ro sau PcGarage? Voi achiziționa un laptop (scump) şi nu vreau să fie probleme cu garanția, transportul etc. Ştiu că ambele magazine sunt mari; doar acolo ...? (mai mult)
Eu am 11 ani(fac 12) si parintii ma tot intreaba ce sa imi cumpere, iar mie nu imi vine nimic in minte. Daca mi- ati putea da niste idei ar fi super. Funda celei mai bune idei(din punctul meu de...? (mai mult)
Cine vinde sau cine știe pe cineva care vinde șepci dsquared sau calvin klein?
Stie cineva vreun magazin de unde se poate cumpara bere Ottakringer? mersi.
Doresc sa imi iau ceva de baut cu niste amici si nu ma pot hotari. Avem pahare de shot- uri deci as dori ceva gen gin/tequila/altele, oricum o sticla de ceva, dar pana in 35 de lei:P(sunt falit). ...? (mai mult)
Buna T.PU.! Am o intrabre. Vreau sa imi cumpar un telefon, dar faza este ca nu e disponibil in Romania... Si daca il iau din afara, este mai ieftin dar dureaza intre 15- 30 zile sa mi- l aduca, din ...? (mai mult)
Ieri am dat o comanda pe Altex (cel mai mic pret) si nu primesc informatii utile legate de comanda, in dreptul ei scriind: "Comanda procesata integral". La email- uri raspund destul de greu ...? (mai mult)
Am facut o comanda mare pe wish si nu mai stiu daca am dat datele despre mine, adresa. Cei de la posta nu au stiut a cui este comanda si au trimis- o inapoi. Cum pot sa fac ramburs pe wish? Imi vreau ...? (mai mult)
As dori sa imi cumpar un Xbox one.Am cautat si am vazut unul la Flanco.E cu Tom Clancy TD 1TB dar scrie token card in paranteza.E jocul sau altceva? Ce ar insemna token card la un joc, am cautat...? (mai mult)
Hei ✋ Am dat comanda pe net la un fond de ten pentru corp și am ales varianta light. azi am primit coletul și când am desfăcut am constatat ca am primit pe nuanță medium.Am sunat la ei și mi...? (mai mult)
Am comandat un produs de pe site- ul Banggood.com din EU Warehouse, si nu mi- au cerut nici macar un nr de telefon, ( am dat doar adresa ) si nu stiu cum ma va anunta curierul fara nr de tel.? transportul...? (mai mult)
Buna,ce parere aveti de Imperator? A cumparat cineva produse de la ei, sunt originale?
Stie cineva un site sau un magazin din Romania de unde pot cumpara sandale LES TROPEZIENNES?
Daca vreau sa comand dupa internet un produs avon trebuie neaparat sa fie in catalogul curent? Vreau sa comand niste bratari, dar nu se afla in catalogul curent. Spun ca sunt in stoc, dar cand dau adauga...? (mai mult)
Site din Anglia de telefoane destul de ieftine?
Pe ce site mai pot gasi sandale asa : http://www.jollystore.ro/cumpara/sandale-jollystorecollection-cod-4066-4032?
Am primit de curand, cadou, o camasa burberry. Calitativ e ok, dar sincer as vrea sa stiu daca e fake sau e de firma. Cum imi pot da seama? Etichetele toate au numele brand- ului..imi e greu sa cred...? (mai mult)
:) Ce cooler imi recomandati pentru acest laptop http://www.emag.ro/laptop- asus- cu- procesor- intelr- coretm- i7- 4500u- 1- 80ghz- haswell- 8gb- 750gb- nvidia- geforce- g740- 2gb- free- dos- matte-...? (mai mult)
Vreau dulciuri coreene/asiatice/japoneze cum vreţi să le ziceti. Vreau să le cumpăr online. Ştie cineva vreun site care se ocupa cu vinderea mâncărurilor, in special a dulciurilor asiatice?...? (mai mult)
Buna TPU Va rog sa imi recomandati un penny board sau skateboard dar din plastic de aici bugetul este de 200 lei http://www.emag.ro/skateboard/sort- priceasc/c eu ma gandeam la http://www.emag.ro/skateboard-...? (mai mult)
Am 16 ani si as vrea sa imi cumpar un calculator de la altex cu 1050 de lei. As vrea sa cumpar in rate (in fiecare luna parintii imi dau 100 ). Nu am nici un fel de card, iar parintii nu vor sa ...? (mai mult)
Sa cumpar un telefon de la vanzatorul 5stele de pe okazii?
Stiti reclama aia de la 7 days cand e un tip cu un casetofon si in spatele lui se ridica un tip la costum si danseaza? Pe mine ma intereseaza cum se numeste melodia aia Funda B-)
Dati-mi niste idei de DIY, cu materiale pe care le pot achizitiona din Jumbo!
As dori sa cumpăr un laptop pana in 1500lei care sa meargă bine in multe jocuri cat si din el dar si de pe internet. Am mai întrebat si am primit ca răspuns orice laptop Asus (de la o persoana care...? (mai mult)
Hey! Stiti unde pot gasi jucarii cu Sailor Moon in Romania?
Stie cineva unde pot gasi in constanta ulei de cocos adevarat?
Am nevoie de mare ajutor! Vreau sa imi cumpar o chitara, dar nu stiu de care: clasica sau acustica? Am auzit ca acusticele suna mai bine, iar clasicele au griful lat si sunt mai bune pentru incepatori....? (mai mult)
Hey! Am o intrebare urgenta:Cat m- ar costa in total pachetul asta de carti de joc cu tot cu taxe de transport si taxe vamale? https://www.amazon.com/Bicycle- Pink- Rider- Playing- Cards/dp/B000E8QVIS/ref=sr_1_6?...? (mai mult)
Eu vreau sa imi cumpar un inel. Vreau sa stiu, voi ce stiti despre marimi intre 7 pana la 12? Am mai aflat despre acest tabel care iti arata marimea la inele, si vanzatorul mi- a aratat un videoclip pe...? (mai mult)
Vreau sa cumpar ceva de cam 61kg de pe OLX, deci cam cat m-ar costa trasportul cargus de la ei? Eu am vazut ca scrie 25 lei, stiti cumva daca depinde de greutate...?
Gasesc la Jumbo scotch colorat/cu model/sclipici?
Salutare. Am cumparat un paysafe de la un amic si de prost ce sunt nu l- am verificat chiar dupa ce l- am primit, si l- am dat mai departe in schimbul unor chestii virtuale. Dupa ce am dat codul mai departe,...? (mai mult)
De unde pot cumpara sandale LES TROPEZIENNES online? Vreau un site din Romania sau chiar un magazin din Pitesti.(in afara de Emag)
Stiu ca intrebarea e cam off topic dar am un PS3 pe care vreau sa il vand cat mai repede.E nou, folosit cam de 20 de ori, nu prea imi plac jocurile pe consola, de asta il dau la vanzare.Il ...? (mai mult)
Buna stie cineva unde pot gasi rochii de mireasa la un pret acceptabil?
De unde pot cumpara sandale LES TROPEZIENNES online? As vrea un site din Romania.(in afara de eMAG)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!