Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 21 Decembrie 2024 sunt:
Salut! Dacă am dat comandă de ceva de pe Emag în prima oră de Black Friday, știi cineva să-mi spună cam în cât timp îmi vine?
Salutare! Vin și eu cu o problemă, m- am dat cu parfum(apa de parfum) pe niște geci și mi s- a dezlipit logo- ul în locul respectiv și s- a strâns, gecile fiind originale(Northface/Columbia) mai...? (mai mult)
Salut.Am facut si eu un retur pe zalando, cu fan curier.Am creat returul pe zalando, am primit un email de la acestia unde am fost redirectionat pe site- ul celor de la fan curier(zalando si fan curier...? (mai mult)
De cand livreaza Cargus sambata? Am primit mail de dimineata ca se livreaza azi si pe awb scrie ca este in curs de livrare. Totusi localitatea mea nu este in lista localitatilor cu livrare sambata publicata...? (mai mult)
Astazi este Black Friday pe eMAG. Vreau sa cumpar abonamentul Genius, care vine cu niste oferte am apasat pe "Vreau oferta Genius" si m- a dus la o pagina de plata. (Sunt logat cu contul meu si nu am ...? (mai mult)
Am facut o comanda la eMAG de black friday, am primit un sms ca cica plata a fost esuata dar mi au fost luati bani Am comandat un ceas de la Huawei si niste buds de la Samsung, fac comanda imi ia bani...? (mai mult)
Bună TPU! De unde pot cumpăra niște pastile car pot tine minte tot? Ca am auzit ca sunt pe piața în America și pe diferite site- uri, și vreau să- mi spuneți de pe ce site îmi pot lua...? (mai mult)
Bună! Aș dori și eu idei de cadouri secret santa pentru băieți (adolescenți). Avem ca buget 50-100 lei. Cât mai multe idei, vă rog!
Salut! Are cineva experienta cu parfumurile de pe Depozitul de cosmetice? Sunt originale?
Buna, la ce ora incepe black friday pe eMAG?
Buna, am comandat de pe temu și de 2 zile așa scrie ca produsele se afla in curs de colectare, in cât timp se va expedia oare?
Buna, am dat comanda pe temu pe data de 05 și de atunci nu mi s-a actualizat de doua zile, e in curs de colectare. Cât timp durează pana când se trimite coletul?
Salut! A mai avut cineva probleme cu UPS pana acum? Am un colet din Polonia care trebuia sa vina marti in Bucuresti, la tracking imi arata ca a intarziat camionul o zi la unul dintre centrele lor pe traseul...? (mai mult)
Salutare! Cum vi se par ofertele de black friday de aici https://tinyurl.com/4v39w9pu? Incepe pe eMAG in curand black friday. Sunt ok sau nu reducerile? De multe ori se creste pretul chiar inainte de bf...? (mai mult)
Buna ziua! A comandat cineva de la site-ul SEPHORA Outlet? Ce parere aveti, oare sunt originale, este chiar outletul adevaratului Sephora? Preturile sunt incredibil de mici Multumesc anticipat!
Salutare! Am găsit un site cu ace pentru tatuaj https://www.mgnshop.ro/ace dar aș vrea să compar prețurile. Aveți recomandări pentru alte site- uri de încredere unde pot găsi ace de calitate? Aș...? (mai mult)
Site cineva de unde pot achiziționa aceasta cana, dar vreau sa fie noua. Am modelul cu cea de Pasti si imi doresc si cea de Crăciun. https://images.app.goo.gl/w825S1B44kiucC4s8
Hei, pe Vinted vreau să trimit un colet și când încerc să scot eticheta digitală îmi spune ca "eticheta digitală eșuată, încearcă din nou" și dacă vreau să scot eticheta de tipărit îmi...? (mai mult)
Buna, are cineva idee de unde aș putea cumpăra o carafă/decantor pentru vin în formă de model specific? Căutați "decantor vintage în formă de cocoș" pentru a întelege la ce model mă refer,...? (mai mult)
Buna TPU, vreau sa îmi cumpăr o drujba ieftina și nu știu ce să aleg dintre Alpin X6200 și Alpin X8800 Mă puteți ajuta?
Buna seara! In cazul in care se face o achizitie cu cardul Pluxxee Prima Didactica si produsul depaseste soldul, se poate plati diferenta cu cash sau card?
Dacă am făcut o comanda pe eMAG cu cardul si am platit comanda, dar m-am razgandit, nu mai vreau sa ridic comanda de pe easybox, se întoarce comanda la ei? Primesc banii înapoi în cont?
Buna. Știe cineva dacă de black Friday eMag livrează produsele cumpărate, la domiciliu. Sau numai în showroom, sau in puncte de livrare
Bună seara, am fost la Severin sâmbătă și am dat comanda și eu stau in Gorj, în cat timp îmi ajunge? Mulțumesc seară bună
Am o întrebare. Am de făcut o livrare pe vinted prin sameday box. Doamna respectiva a plătit tot. Dacă ma duc la sameday box cu codul primesc și banii automat?
Salut! Pentru pasionatii sau detinatorii unei masini de scris, de unde as putea cumpara o banda? Preferabil fizic dar si online. Am gasit doar o persoana pe olx sau comanda pe amazon. Voiam sa vad ...? (mai mult)
Am dat o comanda pe about you si am plaltit cu cardul, iar dupa 10 minute am anulat o pentru ca m- am razgandit in legatura cu ceva. In e- mail mi- au spus ca banii vor veni inapoi in decurs de 7 zile....? (mai mult)
Bună TPU, aș dori să știu și eu ceva. Am plasat și eu o comandă pe NOTINO și după ceva timp am zis să mă uit acolo unde îți arată să îți urmărești comanda, și eu în loc am apăsat...? (mai mult)
Idei cadou pentru iubit, prin aniversare împreună. E ziua lui de naștere și încă nu știu ce să îi cumpăr. Sugestii, vă rog. Mulțumesc!
Salut știe cineva de unde pot cumpăra un spray cu piper în Bârlad?
Am dat recent o comandă de pe un site chinezesc am introdus satul de unde vin, codul postal, judetul dar am uitat sa specific comuna din care provin ????. Ce spuneti o sa am probleme cu comanda? Dar ...? (mai mult)
Buna! Ati mai comandat de pe site-ul www.favoritshop.ro?
1TB sau 2TB căți GB are? La telefoane!
Buna seara, acum 2 zile am cumpărat în rate 2 telefoane, mai exact în flanco prin TBI Credit, nu am citit contractul, de fraier, iar suma îndatorată este dubla, vreau sa le returnez, am citit...? (mai mult)
Salut! Am cumpărat un produs din Reserved dintr- un alt oraș însă am văzut ca sunt mai multe mărimi disponibile pe site și întrebarea mea este cum pot face schimbul unui produs pe o alta Mărime,...? (mai mult)
În cât timp v-a venit comanda de pe evo.mag? Cei care ați dat comandă.
Salut! Am nevoie de lentile negre de contact pana la halloween, știți vreun magazin care se ocupa de asa ceva? De preferat fizic
Buna ziua, am strâns puncte pe shein și nu știu unde să dau sa le pot folosi, daca imi puteți spune unde sau dau.
Stie cineva un magazin (fizic)/supermarket care vinde produse de la golden rose?
Salut, Recent am comandat niste produse in valoare de 23k(500$) de pe AliExpress.Scurt si la obiect, mi- au venit prin Aliexpress Cainiao HeavyLine, produsul avand efectiv 16kg total.Recent am primit ...? (mai mult)
Nu stiu ce sa fac, comanda mea de pe shein este intr- un aeroport de 6 ZILE si nu a plecat de acolo. Aeroportul este LUX- Luxemburg si am primit un e mail ca, comanda va intarzia si sa astept coletul...? (mai mult)
Salut,am si eu o intrebare,daca trimit ceva pe vinted si cumpăratorul vrea retur, cine plateste returul? cate costa costa returul din polonia/Romania etc sau daca costa, dau funda
Salut, revin și eu cu o întrebare, în urmă cu câteva zile, mai exact marți (21 oct.) am dat 3 comenzi pe SHEIN, acum toate îmi apar cu același statut " VIAEUROPE, BUD INTERNATIONAL AIRPORT...? (mai mult)
Salut! S-a mai întâmplat cu cineva să își blocheze cardul de cumpărături pluxee (de donatori) Am băgat pinul incorect de 3 ori:( Dacă da, cum ați rezolvat?
Care este cel mai ieftin meniu/combo de la orice restaurant fast-food mare?
Stiti de unde imi pot cumpara niste haine de munca pentru iarna? Ceva calduros, ceva salopeta si geaca si pantaloni.Sunt la schimbul 1 in perioada asta si e frig de mori si vreau si eu ceva mai de calitate.Vara...? (mai mult)
Salut, am văzut pe tiktok că e o firma pe nume yzzy, as vrea să cumpăr de la ei dar nu știu dacă e teapa, au doar comentarii cu 4/5 stele și parcă sunt scrise aproape la fel. Mi se pare cam ...? (mai mult)
Am comandat pe un site azi poate curierul de la Fan Courier să aducă coletul mâine sau sâmbătă?
Am comandat niste produse de la Emag, 5 la număr, dintre care trei livrate de Emag. Acele 3 au venit la easybox pe 11 octombrie și le am ridicat deja iar celelalte doua, livrate de alte doua firme...? (mai mult)
Sunt tepe pe Vinted, adică majoritatea produselor se pot achiziționa doar cu cardul. De unde am eu siguranța că vânzătorul va pune coletul la Sameday Easybox?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
GeogG23 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Ioana06i întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?