Bună! De unde pot cumpăra seria întreagă,, Labirintul" de James Dashner?
Știe cineva unde pot găsi apă minerală Vâlcele la 1 litru? Un magazin online ar fi ok
Se poate face o reclamație la ANPC in cazul in care o vânzătoare mi- a încasat un produs cu 50 de lei mai mult într- un magazin fizic, deși eu am observat asta abia după doua zile? Adică nici...? (mai mult)
Sunt in America și vreau să aduc doua iPhone uri când mă întorc în România pentru doi prieteni, sa le aduc în bagajul de mana? Am auzit că nu te lasă e adevărat? Știe careva mai multe?
Am trimis o cerere de retur pe elefant.ro pentru o carte. Ideea e ca nu mai am cutia in care a venit original. Am inteles ca se pot face retururi și fără ambalajul original sau factura ce a venit in...? (mai mult)
Este www.steroizi.com un site sigur?
Eu am comandat ceva de pe un site si am vazut apoi ca is niste recenzii ft proaste, ca is tepari si nu merge prea legal site- ul, costul de livrare si retur eu le suport si is in total 50 de lei. Daca...? (mai mult)
Daca comand ceva de pe farfetch trebuie sa merg la vama dupa produsul respectiv? Daca da va rog sa imi spuneti cum pot sa fac sa imi vina direct acasa
Buna ziua! Daca comand prin Dechatlon cu Easybox și plătesc cu cardul, îmi vine cumva acasă vreo factura? Sau îmi vine tot la Easybox? Multumesc frumos!
Ce contine cutiuta cu surprize Mega Image? https://www.mega- image.ro/search/promotii Cica: "gustari de luat la scoala". Trebuie dat comanda de 300 lei ca sa primesc cutiuta si nu prea am nevoie de ...? (mai mult)
Trebuia sa primesc o comanda de la cargus astazi dar nu a putut intra in posesia mea, o sa incerce si maine sa imi aduca coletul sau ar trebui sa sun?
Am plătit niște produse de pe Emag și nu mi s- au livrat, nici nu am primit banii înapoi. Practic, când am primit mesaj să îmi ridic comanda de la easybox, lockerul era gol. Am luat legătura...? (mai mult)
Comanda plasata pe fruugo.ro daca am anulat o primesc banii inapoi?
Am dat săptămâna trecută o comandă mai mare pe Shein și astăzi a ajuns primul pachet care conținea două bluze...una din ele e bună, iar cealaltă nu corespunde cu ce am comandat :(( O bluză...? (mai mult)
Bunaa, vreau sa-mi spuneți dacă acești adidasi sunt fake sau doar outlet https://www.nikeniromania.com/products/ghete-baschet-copii-nike-air-force-1-midhigh-le-older-albi-nk431kyl-p-13.html
Știți cumva cum stă treaba cu Black Friday la Emag? Adică se fac oferte chiar la toate produsele de acolo? Și mai exact cât la % se ieftinesc? Ultima chestie. se începe mereu în prima săptămână...? (mai mult)
Știți dacă airjordanromaniaoutlet este safe?
Bună ziua, spuneți-mi vă rog cum pot comanda produse de pe eMAG.ro în Republica Moldova?
Am incercat sa cumpar de pe 2 site-uri din america cu visa si la amandoua imi da refuz plata si eu am bani pe card. De ce? E de la ei sau de la banca? Sa sun la banca?
Salutare, pe shein mi- a apărut la comandă URGE DELIVERY, am înțeles dacă o apăs cei ce o trimit vor primi o informație că eu o vreau mai repede. Ce ziceți e bine sa o apăs sau nu? Dau...? (mai mult)
Stie cineva daca site-ul https://www.myperfumeshop.ro/ este de incredere?
Am făcut acum o săptămână comanda de la storemeraz.ro si nici acum nu a ajuns la mine. am primit email ul de confirmarea comenzii, dar nu a ajuns la mine.
Buna ziua! Are cineva un voucher h&m pe care nu l folosește?
Salut. Eu doresc sa achiziționez un aparat foto. Dacă este ceva ieftin și de calitate va rog sa îmi trimiteți link.
Bună ziua am dat comanda pe data de 1 august și am greșit nr de telefon nu am primit nici un e-mail și vreau sa știu o sa mai vina comanda sau nu? IMI VOI PRIMI BANII SAU NU ÎNAPOI ?
Buna, si-a mai comandat cineva de pe site-ul airjordanromaniaoutlet? Vreau sa-mi comand si am impresia ca este fake si sa nu-mi iau vreo țeapă
Buna ziua! Am dat si eu o comanda de pe shein, mi s- a mentionat ca va veni cu expressone si imi arata returnat expeditorului. O sa mai primesc comanda sau cel putin banii inapoi? A fost o comanda destul...? (mai mult)
Știe cineva un magazin in București unde pot găsi rechizite la preț accesibil? In afara de jumbo
Buna! Daca am un colet care vine din Asia, insa intai ajunge in Suedia, de unde este trimis prin NordPost, mai este nevoie sa am cod EORI ca persoana fizica? Multumesc!
De ce cei de la H&M livreaza atat de greu? Mereu cand am dat comanda de ceva, a ajuns dupa o saptamana sau chiar doua. Mi-am comandat o fusta acum 5 zile,trebuia sa ajunga azi, dar nimic.
Salut! Cunoaste cineva site- ul "Kolectionarul.ro"? A cumparat cineva ceva de acolo? Este un site dedicat antichitatilor si am vazut cateva obiecte interesante la un pret bun dar tocmai asta e problema,...? (mai mult)
Hey TPU! Știe cineva de unde as putea cumpăra Mouse-ul glorious model o? Dacă comand de pe eMAG o sa fie originalul sau o făcătură?
Sunt băiat mi am luat pantaloni aștia: https://www.cropp.com/ro/ro/pantaloni- keith- haring- 5580n- 99x Și aș vrea să știu dacă au o semnificație anume sau ceva gen inima aia și dacă e brand...? (mai mult)
Buna! Vreau recomandări de o pereche de adidași pentru un cadou verișoarei mele.(16 ani) Caut ceva mai sporty și ce știți și voi că se mai poarta acum pe la liceu :) Totusi, nu as vrea să depășească...? (mai mult)
Salutare tuturor! Caut un site de costume barbatesti de ocazie, elegante, etc., dar la un pret mai accesibil. Gasisem undeva site- ul Reginald, dar, nu stiu, ceva ma face sa ma indoiesc de calitatea...? (mai mult)
A comandat cineva de pe lc waikiki? Îmi puteți spune cam în tino a fost livrata comanda? Pe site scrie ca ajunge în 2-30 de zile. Dar mie îmi trebuie produsul în 5-6 zile
Heeei! Am comandat o pereche de converse de pe site- ul supersklep.ro știe cineva dacă sunt originali? Gen dacă livrează marfa originala? Scrie ca vine din Polonia comanda și nr producătorului de...? (mai mult)
Bună, am comandat de pe shein Romania și la număr de telefon am uitat sa pun,, 0" în față, nu mai pot sa schimb. Și acum nu știu dacă o sa mă sune când vine comanda
De ce altex are cele mai proaste servicii? Toata lumea se plange de magazinul acesta. Am comandat de la ei un ventilator vortex, cand am vrut sa îl montez am observat ca lipseste o piesă. Cand te duci...? (mai mult)
Stie cineva daca astia sunt originali sau fake? https://warsawsneakerstore.com/ro/air- jordan- 1- mid- blue.html?gclid=Cj0KCQjw0bunBhD9ARIsAAZl0E3Ipte- nZlr4YhBrha-...? (mai mult)
Salut, pareri site etel.ro? Au preturi suspecte de mici, dar am gasit site- ul pe compari.ro si review- uri tot de pe compari.ro care atesta ca site- ul este de incredere. Totusi am putut gasi foarte...? (mai mult)
Buna. Ce site- uri cu haine de calitate la un pret decent recomandati? Dar nu H&M, Zara sau Shein. La H&M parca s- au prostit de tot, parca mai toate sunt carpe si marimea xxs e mare de mine, imi comandasem...? (mai mult)
Buna! A comandat cineva de pe Fashion for you?
Buna! Daca dau o comanda prin easybox si aleg sa platesc cu cardul acolo pot sa folosesc si un card de credit sau plata se face doar cu cardul de debit?
Poate sa vada ING-ul ce cumperi de pe eMAG?
Ce părere aveți despre magazinul online banggood? Înțeleg ca este alternativa aliexpress, însă eu vreau să "vânez" niște echipament pentru cislism la preț de nimic și vreau sa știu experiența...? (mai mult)
Salut! Am dat comanda de ceva, iar initial trebuia sa ajunga pe data de 25 dar din cauza unor motive nu am fost acasa si am amanat comanda pe data de 29, astazi, am sunat curierul iar el a spus ca...? (mai mult)
Salut TPU, am comandat un colet prin posta, pe numele meu, iar eu nu il pot ridica pentru ca sunt la tara, il poate ridica tatăl meu? Nevoie urgent de raspuns, dau funda:D
Am o speță care nu- mi dă pace de vreo trei zile. Trebuia să ajung la un eveniment, iar în dimineața cu pricina mi s- a stricat trimmerul cu care îmi tundeam părul corporal. Întrucât nu aveam...? (mai mult)
Unde gasesc pe net cizme (stivale) de cowboy de calitate cat de cat si sa nu fie 400$?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
Mariusikr întreabă:
LisaJulie întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre fructe
Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...