Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 25 Februarie 2025 sunt:
Buna,am facut o comanda pe Aliexpress si au trecut 2 luni si un pic iar coletul inca nu a ajuns..Mai are rost sa astept sau sa cer banii inapoi?
Am nevoie de ajutor as vrea sa vand/schimb aceasta bicicleta cine este interesat sa intre aici :http://olx.ro/oferta/mtb-pro-bike-ID4zVFV.html
Buna as vrea si eu un site unde pot găsi tot felul de cadouri interesante gen agende cu diferite modele sau obiecte decorative. orice
Ce parere aveti de epantofi.ro, sunt originale produsele? As vrea sa-mi iau niste tenisi si nu vreau sa ma trezesc cu fakeuri.
Mallul Aurora sau Galleria? (Buzău)
Salut.Unde pot gasi un magazin de accesorii pentru rockeri in Galati?
Hei, TPU! De unde pot comanda un tricou cu formatia Bucovina? Pe net am gasit, dar, din pacate, nu se afla pe stoc pe niciun site. Poate am omis eu ceva? Daca stiti un site, va rog sa imi spuneti....? (mai mult)
Peste 3 saptamani prietena mea face 18 ani Si asi vrea niște sfaturi de la voi ..asi vrea sai fac cadou un sharpei.ia asi doreste foarte mult si asi vrea sa il fac intrun mod deosebit. ...? (mai mult)
De unde pot sa cumpar un inel care isi schimba culoarea in fuctie de stare?
Stie cienva vreun site de unde pot gasi primele 4 violume din seria gossip girl? Sau le are cineva si ar if dispus sa le vanda?
Cand a aparul iphone 6 in cat timp s-a ieftinit 5S-ul? Pe parcurs asa. Si daca ar aparea 7 in cat timp s-ar ieftini 6 simplu? 6s? 6plus? 6splus?
Ati comandat vreodata de pe site-ul MALLE.ro? Si daca da, in cat timp livreaza comanda la domiciliu?
De curand mi- a venit ideea sa fac takoiaki, insa nu stiu de unde sa achizitionez o tava speciala pentru acestea. Asa arata: https://www.google.ro/search?q=tigaie+ pentru+ takoyaki&rlz=1C1OPRB_enRO594RO594&espv=2&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwic0OStoMDNAhWDs
Ce parere aveti de magazinele din mall de haine? Ce magazin ati recomanda?
as vrea sa mi cumpar un storcator de fructe mai performant, am unul care nu stoarce tot sucul din fructe, stiu ca cele mai performante sunt peste 1000 ron, am vreo sansa sa gasesc unul care costa...? (mai mult)
De unde as putea comanda/cumpara un laptop în rate prin card Banca Transilvania VISA?
Stiti cumva de unde pot cumpara husa pentru. letv le2? PS.
Sal, TPU. Am rezervat un produs de la Altex (adica l- am rezervat pentru a- l lua personal din magazin). Am primit un email, care mi- a zis ca trebuie sa astept un mesaj de confirmare. In loc de ...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi aceasta sapca? http://imgur.com/XzohyjO
Stie cineva daca in Fashion House-ul din Militari, exista magazinul Deichmann?
Intrebarea asta este pentru toti cei din Bacau: AVETI VREO IDEE UNDE S- A MUTAT DRAGON SHOP? Sau daca mai exista macar. Adica pe usa scrie Dragon Shop s- a mutat langa farmacia 1, dar am cautat...? (mai mult)
Ba... De ce martorii lui Iehova sperie oamenii?
as dori sa achizitionez un mouse wireless, singura problema care o am este ca nu stiu cum se conecteaza la pc, imi poate spune cineva cum se realizeaza conectarea?
Cum pot obtine un card cadou de la eMAG? Acolo este un produs pe care nu mi-l pot permite si am vazut chestia asta cu cardul...
In afara de galeriile Creativ si Recreativ, mai exista si alte magazine de unde pot achizitiona materiale pentru desen (sketchbook-uri, linere, carbune etc) in Brasov?
Hei! Am câștigat o minge coca cola editia euro 2016! Am pus codul pe net, am primit mesaj ca am castigat, am revendicat online si vine prin curier. Întrebarile sunt in cat timp vine curierul si daca...? (mai mult)
De unde pot cumpara carte Fade de A. K. Morgen la un pret bun si sa fie in romana
din cate am inteles un PsVita e mult mai performant ca si un PspGo... as vrea sa stiu de ce un PsVita costa mai putin ca si un PspGo...
Unde pot gasi un magazin de magie in Bucuresti care sa aiba carti bicycle. Va rog sa nu scrieti siteuri.
Salut, Vreau sa imi cumpar un aparat de aer conditionat, ceva ieftin. Am vazut ca pretul difera in functie de BTU, pentru o suprafata de 44 mp ce BTU sa aleg, ca sa fiu sigur ca si...? (mai mult)
cine imi recomanda un brand de stilouri?
Puteți sa îmi spuneți ce preț merita un xbox 360 în perfecta stare cu 2 manete, toate accesoriile, xbox live pana în 10 septembrie și 8 jocuri : - gta v - fifa 15 - fifa street 4 - mafia...? (mai mult)
Hei! Stie cineva unde pot gasi accesorii semnificative seriei Harry Potter? Ar fi de ajutor niste site-uri de unde as putea sa le cumpar, dar sa fie de incredere. Multumesc.
Salut care din cele 2 situri le preferati pentru a face cumparaturi online 1- http://bit.ly/28IMMng sau 2- http://bit.ly/28IMY27?
Stie cineva cum se numesc acei pantofi de barbati super-eleganti ce se poarta la smoching/frac? Au un nume specific ce imi scapa
Hei TPU vreau sa imi cumpar un microfon nou de pe Amazon.uk. Am de ales intre un Neewer NW- 700 sau un Floreon BM 800. Ce sa aleg? Precizez ca sunt cam la acelasi pret, cam 0.88 lire...? (mai mult)
Si-a mai comandat cineva tricouri de la codrin? eu am facut asta cateva zile in urma insa nu am primit nici o confirmare sau un raspuns. Trebuie sa mai astept sau sa mai dau un email?
chiar nu am stiut in ce categorie sa incadrez intrebarea asa ca o las aici. Stie cineva vreo crama cunoscuta din zona Sibiului? Tatal meu este nascut acolo si as vrea sa ii iau o sticla de vin din...? (mai mult)
NEata NATIUNE : am o intrebare ce camera imi recomandati pana in 500lei >>> ps:vreau sa filmeze cel putin 1080 si 60fps si sa o pot pune la bicicleta
Cei care cunoasteti TG-JIU imi puteti spune de unde pot lua carti de joc Bicycle
Se merita sa cumpar un Samsung Galaxy S4 in 2016 sau sa trec la un Oneplus X? funda evident!
Care este cel mai bun telefon sub 1000 lei?
De pe ce site pot cumpara IPhone 6 Matt Black and Gold? La ce pret ar ajunge? (RON) http://picture-cdn.wheretoget.it/u450vi-l.jpg FUNDA
vreau sa imi cumpar ceva de pe Amazon.uk si nu stiu codul ZIP al orasului meu.Stie cineva codul ZIP al orasului Tulcea? Funda.
Se merita sa cumpar un oneplus x peste un Sony Xperia Z3?
Bmx-ul asta merita bani sau nu. http://olx.ro/oferta/oferta-bicicleta-bmx-nou-model-2016-ID6q40O.html
Care este cel mai bun telefon sub 1300 lei?
Stie cineva site-uri unde pot gasi sa achizitionez brichete(personalizte)?
De unde pot cumpara tamagotchi Egg nu pentru consola sau alte. Ce jocul copilăriei.
Salut, vreau un PS4 si nu stiu ce sa aleg dintre modelul cu SW Battlefront sau modelul cu Uncharted 4 ambele au aceeasi capacitate
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!