vreau sa- mi cumpar un psp go, voi ce spuneti ruleaza destul de bine jocurile, grafica cum este? (si vreau sa stiu daca ar merge pe el Gta san andreas si alte jocuri mai noi cum ar fi Fifa ...? (mai mult)
Http://olx.ro/oferta/oferta-bicicleta-bmx-nou-model-2016-ID6q40O.ht merita banii sau nu?
Cand adaug bani in PaySafeCard de la auomatele QIWI (cu chtanta ), trebuie sa bag neaparat sume rotunde ( 25, 50, 100, 200, 300 lei )? Sau pot baga 30, 32 (etc. )? FUNDA *!
Exista vreun Starbucks in Galati sau Constanta? Daca da, unde? Scuzati pentru categorie
Daca cumpar dupa ebay unde primesc coletul si cum aflu unde il primesc daca nu vine acasa. Multumesc frumos
Este vreun magazin de unde pot cumpara rame de ochelari in Palas Mall Iasi?
Hei...Dau fundita... Unde pot gasi henna inafara de site si sub ce denumire?
Mi-ar putea spune cineva, vă rog frumos, care ar fi diferența între un penny board și un cruiser?
Http://olx.ro/i2/oferta/vand-pachet-calculator-ID6ttCi.html., Se merita 850 ron? E dual core.
Salutare, am o intrebare. De curand m- am apucat de airsoft si ma intrebam ce accesorii pot sa cumpar pentru urmatoarele arme airsoft: KJW M9A1 full metal CO2 si RK- 05 full metal BOYI. Daca puteti sa-...? (mai mult)
Ce husă credeţi că e mai bună pentru Allview P8 Energy PRO? http://catmobile.ro/huse-allview-p8-energy-pro/ sau http://allview.ro/produse/accesorii/huse.html?
Buna! Am mare nevoie de un nume de magazin/site whatever, de unde imi pot lua o rochie lunga, de seara, pentru evenimente. Mentionez ca sunt scunda de statura, undeva la 1, 60 aproape si am cautat...? (mai mult)
Vreau sa imi iau un MacBook Pro 13, nu stiu de unde pot sa il iau cu cel mai bun pret? (Inclusiv si din America). Inafara de site- ul oficial Apple, pentru ca am de acolo iPhone si au cerut +...? (mai mult)
Salut.Vreau sa stiu un site de unde sa comand Patine cu rotile (gen Soy Luna) sau un magazin care vinde acest gen de role si sin ce oras este. P.S. Site-ul acela (www.skates.ro) il stiu.
Imi puteti zice cum se numeste site-ul acela chinezesc care are transport gratuit?
Cum se poate cumpara ceva cu cardul? Vreau sa bag bani in CS:GO
Va rog foarte mult, stie cineva unde pot găsi un pulover de genul acesta http://imgur.com/xbIN2kB? Funda
Am observat ca pretul la iPhone 5/5s a tot scazut si din cate am auzit in septembrie pretul o sa scada foarte mult dupa aparitia iPhone 7, dar poate anticipa cineva cat o sa scada pretul? ...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi scobitori in forma de sabii? (in Bucuresti)
Oy! Stie careva vreun magazin in bucuresti unde pot gasi un ghozdan/penar cu adventure time? (sa inceapa aventura) nu stiu exact si nu vreau sa cutreier pestetot. am gasit unul dar e numai pe net, si...? (mai mult)
Am o intrebare legata de beyblade... stie cineva daca se mai vand prin ceva mall-uri din Romania?
vreau sami cumpar o pereche noua de adidasi.Îmi doresc foarte mult din ăia cu luminițe, dar am auzit de la mulți că nu sînt prea comozi.Voi ce parere aveți? Sămi iau cu luminite sau...? (mai mult)
Pentru un majorat de spuneți de: camasa albastra: http://www.bershka.com/ro/b%C4%83rbat/b%C4%83rbat/c%C4%83m%C4%83%C8%99i/c%C4%83ma%C8%99%C4%83- guler- mandarin- c1521665p100003011.html?colorId=250...? (mai mult)
Unde pot gasi pantaloni gri de trening pentru fete? Model ca de baieti. Cred ca stiti la care ma refer.
Ce produse cosmetice care nu se gasesc in Romania doriti sa le achizionati din strainatate?
Ce produse cosmetice care nu se gasesc in Romania doriti sa le achizionati din strainatate? Va intreb, deoarece vreau sa iau cate ceva din Germania si nu mai stiu ce produse exista ...? (mai mult)
In loc de o placa de sunet la PC, am un cip pentru sunet "Sound Chip Vendor". Placa mea de baza nu are slot- uri pentru o placa de sunet si din acea cauza am acest cip. Dar, mufele cipului...? (mai mult)
Stie cineva un site de pe care pot cumpara toate aromele de biscuiti oreo? De preferat cu plata in lei. URGENT
In ce magazin faceti cel mai des cumparaturile?
Stie cineva site-uri / magazine online care accepta plata prin paysafecard? Repede va rog...
Stiti vreun site cu accesorii barbatesti (inele, bratari, lant de pantaloni)? Si as vrea sa fie ceva mai ieftine (nu prefer argint sau piele naturala). Multumesc!
Aș dori să achiziționez o bicicletă pe care să o pot folosi și la munte, unde pot să fac și sărituri dar și în traficul din București sau în parcuri unde pot face diferite salturi....? (mai mult)
Ce parere aveti despre ceasurile curren? Merita cumparate?
Ati mai cumparat de pe Garage Store? Cum e site-ul?
Online de unde pot sa comand cu incredere trening de dama marimea xxl? Funda
Buna ziua! Ma dau cu skateboard- ul si as dori sa stiu daca exista ceva lant de magazine outlet sau second- hand care vand incaltaminte.Ideea este ca imi trebuie ceva adidasi de care sa nu imi pese fiindca...? (mai mult)
Am parul saten si vreau sa-mi fac varfurile ce culoare sa mi le fac?
Am avut la cineva 7days giga. Știți de unde se poate cumpăra? Mersi anticipat!
De unde pot sa-mi iau un inel din titan, site sau ceva. Am gasit ceva pe net dar era prea ieftin (59 lei)
unde pot gasi in botosani un magazin care vinde penny board-uri la un pret bun?
In USA exista niste cutii care se numesc Monthly Box. Probabil ati auzit de ele. Cutii care sunt livrate lunar si contin ceva misterios in interior. Companii care trimit aceste cutii : lootbox, geekbox...? (mai mult)
Stiti de unde as putea achizitiona acest costum de baie? https://www.google.ro/search?q=natalia+ mateut+ costum+ de+ baie&espv=2&biw=1097&bih=541&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiYnYWUkpnNAhUE2xoKHVTxCJgQsAQIGQ#imgrc=MYljv_txlqA-...? (mai mult)
Buna imi dati si mie va rog site-uri de unde imi pot comanda haine japoneze de fete.Dau Funda celor mai bune site-uri.
Stiti unde gasesc acest costum?
Stiti cumva daca pot sa fac cumparaturi direct din sediul Gotica de la Bucuresti, sau trebuie neaparat sa comand de pe site? Multumesc.
Mi-am cumparat adidasi cu led acum cateva luni, dar s-au stricat unele becuri. Pot sa le refac sa mearga?
De unde pot gasi un set de Poker in Falticeni? Vreau unul in jur de 25 - 30 lei. Daca nu se gaseste de unde pot da comanda direct la telefon? Ms anticipat!
A comandat cineva de pe woomie? Cat costa transportul? Suna cineva pntru confirmare?
Spuneti-mi si mie un parfum de calitate pe care il pot gasi in Kaufland sau Carrefour. Sa nu fie ceva prea scum dar nici prea ieftin. Sub 100 RON.
mi- am cumparat recent adidasi cu leduri, insa la un adidas s- a stricat bateria si nu mai merge. Daca stie cineva de unde pot cumpara o baterie noua as fii recunoscator! http://imgur.com/kw59G6H...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Connect-R
Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!