Stie cineva de unde pot cumpara produse la fel sau asemanatoare cu cele din Coreea? De preferabil, sa fie de undeva din Bacau :) Daca sunt....
Buna seara, am un tricou marimea L din bumbac dar problema este ca imi este cam scurt si sincer nu prea pare a fi L poza: http://postimg.org/image/5hw57o89t/ Cum as putea sa il largesc...? (mai mult)
La ce supermarket/hypermarket credeti ca sunt preturi ceva mai ieftine la gama de produse pentru gratar si alcoolice. Cum ar fi carnea de porc, o ceafa de porc fara os etc. Whisky ballantines sau grants...? (mai mult)
Buna! Vreau sa- mi iau o pereche de adidasi Nike air max (copie ) de pe okazii. Imi place foarte mult modelul lor, dar in acelasi timp nu vreau sa dau 800 de lei pe o pereche noua. Voi aveti...? (mai mult)
As vrea sa mi iau o pereche de chiloti cu push up. Am 14 ani, nu prea am fund. A incercat cineva? Imi recomandati sa iau..sau nu?
Roland ac adapter PSB-4U,de acest alimentator am nevoie,un site cu astfel de "chestii"? nu gasesc nici unde,
Stie cineva daca se pot inchiria rochii de ocazie de undeva in Iasi?
Cum se livreaza un produs pe care il vinzi pe OLX sau Lajumate.ro?
Cat costa un iphone 6s?
In ce magazine din Constanta gasesc heelys pentru fete?
Salut, as vrea sa imi cumpăr un skateboard. Cel mai ieftin, marime mare de la rco. Imi puteti spune un magazin de unde sa-mi cumpăr? Stau in Arad.
Salut TpU! Treaba e ca am castigat niste bani online care ii pot scoate numai prin paypal. Asa ca vreau sa stiu cum se poate face plata prin paypal la Altex. Va rog sa fie cat mai detaliat. Fundita!
Am banchetul de cls a 8- a pe 12 iunie si as vrea sa merg la bucuresti sa imi caut o rochie. Pe langa mall- uri, am auzit si de centre comerciale precum: cocor, unirea, victoria. As vrea sa...? (mai mult)
Știe cineva un site după care îmi pot cumpăra haine? Mulțumesc anticipat!
La ce magazin din Focsani gasesc un potentiometru A50K?
Un salon de tatuaje? Vreau undeva de calitate, nu conteaza banii! In Bucuresti!
Vreau și eu un site de unde pot cumpăra un dreamcatcher alb cu negru. Nu mai interesează alte culori. Văzusem o poza cu unul negru mat și cu pene albe superb.
De unde pot sa imi cumpar tricouri originale cu echipe? Vreau sa imi cumpar un tricou cu Bayern Munchen dar nu gasesc decat pe site- ul lor oficial. Vreau sa cumpar de pe un site din RO care nu este...? (mai mult)
Epantofii.ro au converse originali?
Unde gasesc lanțuri in genul dreptunghiulare pt cuplu?
Ma intrebam cam in cat timp imi ajunge comanda de la eMAG pentru ca am pus comanda duminica la ora 12 si am primit un mesaj pe telefon ca comanda a fost receptionata cam când ar ajunge?
Gasesc BELUGA (vodka) si in magazinele din Romania? ;;)
Hei, Am cumparat un joc de la flanco si vreau sa il returnez. Pot sa il returnez daca singurul lucru pe care l- am facut este sa il scot din acea folie in care era bagat? Nu am folosit niciun cod oferit...? (mai mult)
Exista Deichman in Roma? :)))
Cine imi poata da niste site-uri de unde pot cumpara converse originali?
Stie cine vreun site de genti tip clutch sau plic pentru banchet? Va rog
De unde pot cumpara pataloni tip ZARA camuflaj pentru baieti?(un site de incredere)
Unde pot gasi un inhalator de fum( ca o tigara electronica) in magazinele online?
Ce parere aveti despre hainele de la decathlon?
Pot sa-mi bag bani in google play fara card? Daca da, cum?
Cine stie un magazin pentru emo in Bucuresti sau in Ploiesti?
Mi- am configurat un pc pe amazon.com si as vrea sa stiu cat m- ar costa transportul pana in Romania, judetul cluj si daca pot alege optiunea sa vina gata montat.Multumesc anticipat.Dau...? (mai mult)
Va rog... eu sunt emo si nu gasesc stampi cu cruci etc... stie cineva un site cu asa ceva? Nu ma jigniti nimic daca nu ma ajutati nu cititi asta...
:) As vrea sa stiu daca se gasesc in Afi Palace Cotroceni flesh tunnels, si in ce magazin se gasesc acestea! Dau funda! Multumesc!
Si-a comandat cineva de pe site-ul epantofi.ro? Sunt ok sau teapa?
Pot sa cumpar un aye aye.Si daca da cat costa unul?
V-ati cumpara un tricou care impreuna cu transportul ar fi 60 de lei? D-aci' :D http://www.ideaplaza.ro/tricouri-personalizate/funny-haioase/
Hey! Am comandat un telefon pe firma de pe Emag si la plata am ales dar cand dau sa urmaresc comanda unde scrie dedesubt scrie cu rosu. Imi scrie sa efectuez plata ca sa expedieze telefonul! De ce scrie...? (mai mult)
Am un aparat ce masoara cu laser, si as vrea sa stiu valoarea acestuia, la mana a doua, sokkia mini meter mm30 se numeste. Dau funda! Prefer un link ceva, sau un sfat de la un cunoscator.
Imi puteți spune si mie niste site-uri românești de haine gen tumblrish dar sa nu plătesc cu cardul...
Vreau sa cumpăr această bicicletă. http://m.emag.ro/bicicleta- x- fact- motion- pentru- barbati- marime- cadru- 21- 2002459- 21/pd/D0GWN3BBM/#21 în 24 rate prin Cetelem. Eu nu am în oraș eMAG...? (mai mult)
Banchetul se apropie si eu am o rochie verde. Vreau sa imi cumpar pantofi.Ce culoare merge cu verde?
as vrea sa-mi spuneti site-uri unde gasesc jucarii my little pony mai ieftine.
De unde pot cumpara lame (nu de barbierit) in Brasov?
Imi puteti da un site unde pot gasi niste cercei verzi sau turquaz sau bej?! Multumesc!
Salut, sunt din Rm. Valcea, de unde as putea cumpara carti de joc : Magic The Gathering?
As dori sa imi cumpar un joc de pe Steam/G2A, insa este nevoie de card - iar eu nu sunt dispus sa fac un card - asa deci, am inteles ca se poate plati in loc de card de la acei, , robotei...? (mai mult)
Hey! Puteti sa- mi spuneti ce le plac fetitelor de 8 ani, adica am o sora care implineste in curand 8 ani si as vrea sa- i dau un cadou. Aveti idei de cadouri facute de mana sau cumparate? Numai sa ...? (mai mult)
Se poate sa fac comanda la un pachet cu destinatia un alt oras si judet decat cel in care am domiciliu, prin posta romana?
Vreau sa va intreb daca pe site-ul asta conversele sunt originale: http://www.conversi.ro/ Urgent va rog!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?