stie cineva de unde pot achiziționa "sneakers led" (pantofi cu leduri) in Pitești!?
O intrebare pe eMAG vreau sa imi iau un nou laptop si vreau sa stiu ce inseamna mai exact stoc limitat, in stoc, stoc epuizat, 1/2/... bucata in stoc. Raspundeti- mi la ce v- am intrebat ...? (mai mult)
Cine știe un magazin online de unde a- și putea comanda trandafiri de hârtie dar ceva frumos pentru prietena mea. Nu buchet ci simplu un trandafir la buc. Am încercat eu sa fac după câteva tutoriale...? (mai mult)
As dori sa stiu daca site- ul wish.com este de încredere... Am văzut ca prețurile sunt foarte ieftine si nu stiu daca sa imi comand produse sau nu. Poate sa imi spună cineva care a comandat...? (mai mult)
Peste 7 saptamani am banchetul si as vrea idei de modele de rochii, dar sa fie ceva ce port si dupa banchet, atunci cand ies prin oras ca de exemplu.
O intrebare pe eMAG vreau sa imi iau un nou laptop si vreau sa stiu ce inseamna mai exact stoc limitat, in stoc, stoc epuizat, 1/2/... bucata in stoc. Vreau sa imi iau peste 1 sau 2...? (mai mult)
Unde găsesc adidași adidas superstar originali în magazine sau online în tara?
As vrea sa imi cumpar un pennyboard...am vazut unul pe eMAG care imi place dar nu stiu daca cele de pe eMAG sunt originale.Ma puteti ajuta? Multumesc anticipat.
Si-a cumparat cineva adidasi Nike Air Max replica? Se merita sa iti cumperi sau te tin maxim o luna si apoi se rup?
Bun, deci vreau sa pun o suma mica de bani in contul bcr de la atm, dar nu stiu daca este posibila alimentarea directa de la atm. Imi poate zice cineva daca se poate? sau indicatii de la atm
Unde pot gasi piercing-uri pentru buza?
Cum se cumpără de pe OLX? Trebuie să mă întâlnesc cu vânzătorul ca să-mi dea produsul, sau pot să dau comandă și să vină produsul direct la mine?
Buna dimineata! Se poate face shipping in Constanta din amazon.co.uk? cred ca amazon.com nu se poate in toata Romania desi ar fi mai bine. Cum se completeaza o adresa cu un oficiu postal constanta care...? (mai mult)
Ce parere aveti despre mouse-ul acesta? Merita cumparat? http://www.pcgarage.ro/mouse-gaming/newmen/n8000-black/
/ Buna! Stiti vreun site sau vreun loc de unde pot cumpara fosfor alb si magneziu umed? https://www.facebook.com/DepartamentulZeroRomania/videos/813241818763096/
De unde pot face rost de manusi pentru sala? Si cat costa o pereche? PS:nu vr sa le comand vr sa le cumpar personal de la magazin (Mall, chineji...)
De la ce magazine pot cumpara manusi (pentru sala de forta) Unde pot gasi in Craiova astfel de magazine?
Cum cumpar de pe OLX? Pot sa ii platesc direct curierului dupa ce am verificat coletul?
De unde pot face rost de manusi pentru sala (chineji, 38, mall...)? Fiindca am inceput sa fac sala de curand si am facut bataturi la maini. Si cam cat costa o pereche?
Ce sunt produsele resigilate (de exemplu telefoane pe eMAG etc)? Fundaaa;)
As vrea sa comand o cămașa de pe net dar nu îmi știu măsura. Ce măsură credeți ca ar fi potrivita pentru următoarele aspecte: - am 14 ani - am 1, 63 m inaltime - am 57 kg...? (mai mult)
Știe cineva unde pot găsi o păpușă Monster High Spectra Vondergeist? Am căutat pe multe site-uri și nu o au nicăieri în stoc.
Știe cineva site-uri de încredere (din străinătate) care livrează gratis?
Ce inseamna "termenul trebuie confirmat in prealabil"? (- Pentru produsele fara stoc: termenul trebuie confirmat in prealabil, depinzand de timpul necesar pentru reaprovizionarea stocului). Multumesc...? (mai mult)
"Lipsă stoc" înseamnă că un anumit produs nu mai e pe stoc, nu? Întreb pentru că voiam să cumpăr ceva, am văzut că scrie "Lipsă stoc", dar totuși butonul "Cumpără" încă mai apare. Am...? (mai mult)
De unde as putea cumpara hartie de transfer termic, cat costa si o pot folosi de mai multe ori?
As vrea sa comand o cămașa de pe net dar nu îmi știu măsura. Ce măsură credeți ca ar fi potrivita pentru următoarele aspecte: -am 14 ani - am 1, 63 m inaltime -am 57 kg
Ma aflu in Iasi pentru cateva zile si as avea nevoie sa cumpar o camasa neagra pentru un eveniment. Problema e ca nu cunosc prea bine Iasul si implicit magazinele, Ati putea sa- mi recomandati...? (mai mult)
Pe gotica, tricourile cu trupe sunt universale?
Daca imi cumpar un joc de pe eMAG si nu merge il pot returna?
Spuneti-mi si mie niste site-uri bune de incredere de pe care pot cumpara haine si incaltaminte. Va multumesc.
Buna ziua! Stie cineva daca site- ul generalmotor.ro este de incredere? Vreau sa imi cumpar o sa de piele si niste mansoane de piele pentru bicicleta mea dar mi se par prea ieftine. Saua este 29 lei, ...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un album de pe Google Play pe telefon. Vreau sa stiu cum voi primi melodiile, adica mi se vor descarca in telefon? Si as mai vreau unul care se lanseaza pe 29 dar pot sa rezerv unul, ...? (mai mult)
Hay TPU. Mi- am luat de curand o tableta graphica WACOM intuos pen samll si in spate are spatiu de baterie si de stick din acela wireles, dar eu nu le am in pachet. Am luat- o de pe eMAG. Daca nu ma puteti...? (mai mult)
Care din aceste 3 credeti ca ar fi mai bun? http://www.altex.ro/mouse- gaming- natec- genesis- g22- 2400- dpi- negru http://www.altex.ro/mouse- gaming- marvo- m316- 2400- dpi- negru http://www.altex.ro/mouse-...? (mai mult)
Dacă comand de pe internet un telefon de la o persoană fizică şi nu sunt mulţumit de el ce soluţii am? Sau cum aş putea comanda in siguranţă?
Am o intrebare, pentru cei care au fost la Metro.Voi cum v- ati capatat cardurile vostre Metro? Stiu ca trebuie sa ti- l faci prin site- ul metro, care mi- a aratat cineva tot de pe TPU, dar nu merge...? (mai mult)
Salut, am o mica mare problema. Am comandat de pe pc garage un calculator, etc. La fan courier am spus adresa gresita, in sensul ca in loc de numarul 3 am pus 13, dar exista si strada nr 13, destul...? (mai mult)
Ce parere aveti despre PC Garage?
Stiti vreun magazin de unde pot cumpara pentagrame in Bacau? Orice magazin, repede va rog :)
Salut, vreau sa stiu daca este ceva site romanesc de pe care pot cumpara tricou cu The Walking Dead gen http://imgur.com/UwF2m6H Nu de pe site lor oficial...
VA ROG! Stiti vreun site de unde imi pot cumpara tenisi/basketi de blugi pentru fete/dama si daca se poate sa aiba si talpa inalta/platforma. Va rog am nevoie rapid! :(
Bună TPU.Îmi puteți spune un site care vinde tablete în afară de Altex?
As dori sa stiu unde pot gasi aceasta bratara. http://www.incabinadeproba.ro/accesorii-pentru-navigatori-bratari-barbati-semnate-miansai/ Dau funda, multumesc.
am o intrebare, este vreun magazin in cluj unde poti gasi haine / accesorii / gadgeturi cu jocuri? Gen lantisor cu un logo a unui joc?
stiti pe cineva in Alba Iulia sa faca camasi la comanda?
As vrea sa mănânc la subway pentru prima data însă nu prea stiu ce sa comand si cum. Adica stiu ca poti sa iti faci ce sandviș dorești. Stiu ca e o întrebare tâmpită dar cand ma duc acolo,...? (mai mult)
Hei, ce magazine online știți asemănătoare cu Zara, Bershka, Pull&Bear, H&M, Exclusives?
Hei TPU, stie cineva in ce magazine pot gasi bean boozled?
Hei, cine știe dacă ojele de la H&M și Bershka sunt bune și merita sa le cumperi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!