As vrea si eu sa stiu de unde pot lua un capac de baterie pentru evolio m5.Am scos capacul si s-a crapat, am incercat sa il lipesc, dar nu rezista. FUNDA
imi da careva un site de pe care pot cumpara Jelly Beans d-alea cu gusturi ciudate? :)) Funda!
Cum este site- ul Alliexpress? M- am uitat pe el si sunt rochii si bijuterii foarte ieftine si as vrea sa imi fac comanda. Imi fac card, nu e o problema, imi pun bani pe el, dar tata a zis ca imi ia...? (mai mult)
Vi s- a întâmplat să vină produsele comandate online în zile diferite? Am comandat vineri un telefon și două carduri, iar azi când primesc mesajul de confirmare, telefonul nu- i nicăieri. Am...? (mai mult)
Pe site-ul H&m atunci cand o comanda e in stadiul de "in curs de procesare" inseamna ca este pe drum? Sau ce urmeaza dupa acest "in curs de procesare"?
Vreau sa-mi cumpar un ceas dar nu stiu magazine online. Imi poate spune cineva cateva magazine online pentru ceasuri?
Cum pot sa cumpar in rate?
As dori sa imi cumpar un adaptor pentru cablul HDMI primit la televizorul LG achizitionat acum cateva zile. Nu il pot conecta la laptop. Imi puteti recomanda unul la un pret rezonabil?
As avea nevoie sa imi recomandati o placa audio externa. Laptop- ul pe care il am nu are loc de bagat microfonul. Nu trebuie sa fie nici ceva foarte performant nici foarte ieftin (maxim 30- 50 lei)...? (mai mult)
As dori sa fac o comanda de pe Etsy si am o nelamurire. Nu stiu mai exact unde ajunge pachetul: acasa, sau la oficiul postal? Eu stau in chirie la bloc si cutia postala e prea mica pentru ceea ce vreau...? (mai mult)
Salut. Mi- am cumparat de la Flanco mai multe produse in rate prin care si un laptop. Din nefericire eu stiam ca acel laptop are cd- rom. As vrea sa- l duc inapoi si sa- l schimb cu altul iar daca este...? (mai mult)
Am auzit-o pe Kourtney Kardashian, spunea de un spray cu care te dai daca nu ai timp sa-ti speli parul si arata ca proaspat spalat! Se gaseste si la noi asa ceva? Cum se numeste?
Unde as putea sa gasesc o carte a5 cu pagini albe forma unui caiet normal. Dati-mi un link sau spuneti-mi ceva magazin de unde as putea cumpara! Multumesc! P:S:Dau funda+vot
Imi puteti da sugestii de un skateboard (basic) ieftin si bun?
Am si eu o intrebare. Daca ieri am trimis un colet cu ramburs, curierul poate veni si sambata sa imi aduca banii pentru colet? Tin sa mentionez ca coletul a ajuns la destinatar astazi. Dau funda
Stie cineva unde as putea gasi calculatoare foarte ieftine? Nu vreau sa fie complete sau functionale in totalitate, ceva "junk" ca sa pot cumpara mai multe si sa fac unu bun. Pretul sa fie sub 50- 70 ...? (mai mult)
Care site e bun? Pronutrition.ro legat sau pro-nutrition.ro? A dat cineva comanda de pe al 2lea?
Care este cea mai scumpa perecge de adidasi pe care o aveti si care va sunt incomozi?
Hei, faceti cumparaturi pe wish? Pe site scrie la fiecare produs fara Tva. Cat este Tva ul?
Cine stie un site sau sa îmi dea un link unde pot gasi pantaloni largi si de fas......nu vreau din aia de ski. ......sau pantaloni largi de rapperi
Vreau sa ma ajutati cu niate raspunsuri va rog: As dori saimi cumpar de la eurogsm.ro un telefon: Samsung galaxy j5 dual sim comandand- ul de pe site- ul lor, adica sa il cumpar online. Vreau...? (mai mult)
Hei. Mi- am cumparat acum recent o geaca de piele dintr- un magazin din alt oras, cand am ajuns la mine in oras si am vrut sa o probez am avut surpriza ca sistemul de securitate (acea placuta prinsa de...? (mai mult)
h&m livreaza si sambata? Funda. :) Multumesc anticipat!
as vrea o cruce malteza, ca asta de mai jos. Imi puteti da un site de unde as putea sa o cumpar? http://www.gotica.ro/171- BIJUTERII- ROCK- GOTICE/175~PANDANTIVE- GOTICE- ALCHEMY/714- CRUCEA-...? (mai mult)
Cum stă treaba cu rezervarea unui produs într-un magazin Altex? Adică i se dă produsul casierului și eu mă duc și i-l cer lui sau?
am si eu o intrebare pentru cunoscatori. De unde pot cumpara gaudent, in orice forma? Nu stiu daca am pus categoria corecta si daca am gresit imi cer scuze pentru asta. Dau funda si va rog...? (mai mult)
Cine stie un site de unde pot sa cumpăr o sapca ca a lui Eminem pe care a purtat-o in 8 mile?
De unde pot cumpara prin Bucuresti (de la ce magazin, nu vreau online), niste ochelari 3D anaglifici red-cyan si cam cat ar costa?
Imi puteti oferi un magazin care livreaza in Romania urmatoarele lucruri? Doresc niste ardei iuti si 2) Exista cumva sa gasesc in Romania? - Carolina Reaper - Ghost Papper - Bell Papper ...? (mai mult)
Vreau si eu sa imi pun o poza pe o perna de a mea, am o perna in foarma de inimioara, pe fata scrie i love you si as vrea ca pe spate sa pun o poza? Stiti vreun link?
Hello :) A comandat cineva vreodata de pe AliExpress? Stiti cum se primesc produsele? Am in cos aproximativ 50- 55 de produse (cercei, huse, lantisoare- nu sunt foarte mari, banuiesc ca au loc intr-...? (mai mult)
Voi cand ati comandat ceva prin Media Galaxy, ce fel de plata ati selectat? De exemplu, eu vreau sa eu sa cumpar ceva online, dar nu stiu ce fel de plata sa selectez.Nu cumva plata, , numerar la livrare,...? (mai mult)
Hei TPU, am si eu intrebare, vreau sa- mi comand ceva dupa net de la H&m si am vazut ca nu se poate plati ramburs, decat cu cardul, am si eu card si am bani pe el indeajuns sa cumpar ce mi- am ales,...? (mai mult)
Salut comunitate. Am si eu o intrebare: De unde pot cumpara prin Bucuresti (de la ce magazin, nu vreau online), niste ochelari 3D anaglifici red- cyan si cam cat ar costa? Sunt curios pe unde pot ...? (mai mult)
De unde pot cumpăra si eu un stylus cu varf metalic?
Am 600 Ron si nu stiu ce as putea cumpara, nu vreau telefoane, componente pentru PC sau haine deoarece am. Ce as putea cumpara?
Salut tpu.As vrea sa stiu de unde pot lua din brasov bean boozled? Multumesc anticipat pentru raspuns.
Stiti site-uri de incaltaminte cu numere foarte mici pentru femei?
Pareri despre WTP Justice 2016 Matt Black?
Stiti un loc in pitesti de unde sa imi cumpar o folie din sticla pentru iphone 5S? Si sa mi-o si puna pe telefon Multumesc!
Unde sa fac cani, perne cu poza si mesaj in judetul VASLUI? Multumesc mult
A comandat cineva o pereche de ochelari de pe site-ul ăsta www.gunnars.ro? Vreau să achiziționez o pereche de ochelari de gaming și vreau să știu dacă mă pot încrede in ei.
Ce marca de apa din România nu folosește pet-uri de tip 1? (PET/PETE)
Salutare. Aș dori să îmi spuneți niște magazine online de unde să pot cumpăra inele de argint sau aur. Mulțumesc!
Am comandat azi, marți, de pe Skyfon un telefon. Credeți ca ajunge pana sambata?
Ziua buna tuturor. Imi poate recomanda si mie cineva un stilou bun ce nu deranjeaza degetele si scrie fara scurgeri? Am avut un stilou Reynolds din anul 2000 si m- a servit loial peste un deceniu insa...? (mai mult)
Acum cateva zile am cumparat de la Carrefour o camera sj4000. Vanzatorul mi-a zis ca e originala si ea e de fapt fake. Pot lua banii inapoi? A costat 179.90 lei.
Stiti cat costa un tricou personalizat pentru fotbal la 1001 cadouri din Husi? Funda :)
Știți de unde pot cumpăra tricouri sau hanorace cu Teen Wolf, numărul și numele jucătorului de lacrosse, de ex.Stilinski 24, Bacon Hills, sau McCall 11, sau huse, de preferabil site romanesc....? (mai mult)
Daca anulez comanda pe aliexpress banii ti-i intorc sau nu? Raspundeti-mi va rog
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!