Știe careva in cât timp se livrează o comanda de pe ASOS?
Buna.A comandat cineva de pe factool? E un site de incredere? Hainele sunt de calitate? As vrea sa imi comand niste pantaloni de trenning subtiri si largi si nu stiu de unde
Dacă îmi cumpăr un laptop din Altex, cât ma va costa sa îmi pun și Windows tot la ei?
De unde pot cumpara 8 televizoare in Iasi fara sa se uite lumea la mine de parca sunt ciudat?
Știți din ce locuri (magazine, piețe, bazaruri etc.) din București pot să cumpăr portofele ieftine și sacoșe de rafie, sacoșe mari în care pot să car lucruri grele?
Cine imi poate spune de ce imi scrie pe zalando când vreau sa adaug în cos imi apare cumpara în loc sa apara adauga în cos și scrie s- a produs o eroare și sunt disponibile în stoc? ajuta ti...? (mai mult)
Bună ziua. Am o rugăminte, nu durează mult. V- aș ruga dacă puteți să mă ajutați, să descărcați aplicația Shein, să folosiți acest cod în bara de căutări ( jcelq3 ) apoi înregistrați-...? (mai mult)
Salut! Ati cumparat careva de pe sportcasualpro.com? Am văzut că site-ul are o vechime de 4 ani. Nu cred ca se dau tepe dar astept parerile voastre
Ceva tutungerie prin Tulcea care să aibă biluțe mentolate?
Salut! Am gasit niste siteuri cu adidasi ieftini! Stiu ca sunt replici dar nu ma intereseaza important este daca sunt legit si nu ma trezesc si vina cutia plina de bocanci si ciorapi, daca stiti ce zic. ...? (mai mult)
Adisez.ro este fake? A comandat cineva?
Salut, va rog frumos daca știe cineva da unde as putea cumpăra adidași la un pret bun gen "Nike, Jordan etc originale " pentru a le pune la vânzare și sa am ceva profit!? Dacă știe cineva va...? (mai mult)
Salut grup, am cumparat mancare de papagali hoppy meal tp. Si mi-a venit cun bat alb ca creta, dar nu stiu daca pot sa dau batul la perusi?
A comandat cineva de pe Viyogo? https://www.viyogo.ro Mie mi se pare ca ii scam: nu am primit e-mail de creare a contului si nici de recuperare/resetare parola.
Careva sugestii de Nikeuri?
Buna, cum pot face un retur pe stradivarius? Trebuie sa imi trimita ei vreun email cu instructiuni? Am dat pe aplicatie ca vreau sa fac un retur, iar acum imi spune "return initiated ", trebuie sa imi...? (mai mult)
În cât timp se poate face retur in magazinul fizic new yorker?
Salut, unde pot gasi o pereche de af1 mid black (size42) reps/originali nu contează?
Bunaaa, a mai cumparat cineva blugi de pe ada moda? Cum vi se par, mi-as lua cateva perechi, mi se par draguti
Hei.Caut și eu în București un magazin cu cristale autentice.Mi-e cam frică să nu mă înșel și să iau vreun ametist fake.Cunoaște cineva? Ms
Buna Ziua, Îmi poate spune cineva, de pe ce saitu- ri onlain sau magazine online, as putea sa cumpăr o hartă sau un map normala cu, tari, capitale, Orientul sau continente în care as putea sa...? (mai mult)
Cat costa un inel de logodna din aur, cel mai ieftin, dar sa fie din aur?
Salut! Am făcut recent o comandă pe eMag. Am adăugat 3 produse în coș. M- am hotărât să renunț la această comandă. Am anulat 2 produse, iar la al treilea am primit o eroare și nu s- a anulat,...? (mai mult)
Daca un produs de pe site-ul oficial Nike, a fost scos din stoc adică s-a vândut, poate reveni înapoi in stoc?
Folosește cineva aplicația Vinted? Ma poate lămuri și pe mine cineva de ce nu mai pot plasa comenzi? Când încerc sa cumpăr ceva imi deschide doar o Conversație goală cu vânzătorul! Nu pot comanda...? (mai mult)
Salut, se poate comanda de pe site ul sau aplicația oficială Nike, in Romania? Și dacă da in cat timp ajunge comanda?
Unde pot gasi Jordan Wolf Grey in Romania originali 100%?
Salut, a mai comandat cineva de pe sportdepot.ro? Cat timp a durat pana a venit și dacă ați primit vreun email ceva cu comanda ca e prelucrata sau trimisă. Va rog
Știe cineva cam cat dureaza la SHEIN stadiul In transit(Flight Departure)? La mine au trecut deja 7 zile si am mare nevoie de acele produse căci plec in vacanta …cand am comandat imi zicea ca in 11-...? (mai mult)
Cat costa 4 oua la cofrag?
Este Shein Vip 2 gratis? Si dacă ma înscriu îmi pot pierde punctele acumulate în contul meu? Ma poate ajuta cineva?
Buna.Am facut o comanda pe SHEIN iar pe aplicație imi arată de 4 zile IN TRANSIT- FLIGHT DEPARTURE. Știe cineva cand va ajunge in tara sau cat durează acest IN TRANSIT? Pe aplicație imi zice ca...? (mai mult)
Revin din nou cu o întrebare, am dat o comandă pe shein și ea are 1.31 kg,se plătește cumva taxă vamală? Precizez că este doar un pachet, din ce am vz nu 2.Sau contează suma? Dau funda!
Am plasat o comandă aliexpress și abia apoi am observat ca am greșit adresa cu o litera. Practic în loc de "i" la numele străzii, am pus "u". In rest datele sunt corecte, chiar și codul poștal,...? (mai mult)
Buna, care este diferența între original și copie unu la unu la adidași? Mai merita sa cumperi adidași originali? Am văzut de exemplu un anunț care conține următoarele detalii : "GARANTIA AUTENTICITATII:...? (mai mult)
Voua vi s- au intamplat vreodata chestii ciudate cu livrarea de pachete? De ex primesti un link de la un nr necunoscut pe mobil, intri acolo, vezi ca e un tracking number... dar informatiile despre ...? (mai mult)
Bună! Este acest site legit deoarece văd ca preturile sunt destul de mici. https://www.converseoutletromania.com/collections/pantofi-tenisi-inalti-c-1_2.html?&gender=1
Daca vreau sapun fara parfum trebuie neaparat sa comand de pe net sau pot sa gasesc si la mine in oras la magazin sau farmacie? Daca nu, spuneti mi un sapun care sa fie neutru ca aciditate si care pot...? (mai mult)
Ce parere aveti despre siteul asta? E ok? Si- a mai comandat cineva de pe el? Sneakersii astia sunt originali sau fake? Pe epantofi care stiu ca e site serios sneakersii astia sunt vreo 320 lei https://www.various-...? (mai mult)
Are cineva un cod de reducere about you pe care nu îl folosește?
Salut! De la ce suma este livrare gratuita pe shein?
Salut! Am comandat ceva de pe Altex si intreb daca as putea sa stiu unde se afla pachetul meu! Am platit online cu cardul si as vrea sa stiu in timp real unde se afla coletul/pachetul. Pot face asta? Daca...? (mai mult)
A comandat cineva produse de pe mobino.ro? Daca da, cum sunt produsele?
Buna seara! Daca am cumparat de la altex un iphone 14 care este inca in garantie (cumparat acum 6 luni) si vreau sa fac upgrade la 14 pro (ca asta se tot blocheaza si l- am dus in garantie) as putea sa...? (mai mult)
Hey TPU. Daca eu comand o pereche de adidasi de pe net si cand acestia imi sunt livrati constat la deschiderea la livrare ca produsul din cutie nu este ce am comandat, iar eu informez curierul in legatura...? (mai mult)
Buna, si-a comandat cineva de pe hot topic? Daca da, cum a fost si in cat timp a ajuns?
Salut,am dat comandă de pe shein și acum tot văd ceva pe tik tok cu tranzitul buffalo și că sunt taxe la vamă, cineva care a luat luna asta a plătit ceva la vamă? Dau funda!
Siteul ouletromaniaro are produse fake? Sunt prea mari reducerile!
Is originale hainele de pe Zalando?
Salut TPU. Sper ca am ales categoria bună. Vreau mâine cel târziu sa mi cumpăr o noua periuta electrica și am de ales între doua și am nevoie de sfaturile voastre dacă sunt pe aici oameni care...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
Mariusikr întreabă:
LisaJulie întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!