As dori sa imi sugerati un site pentru care as dori sa cumpar un disc dvd rom. Multumesc
Ce parere aveti de site- ul www.sportselect.ro? Vreau sa- mi dau o comanda de niste Nike- uri, dar nu stiu daca sunt originali si de incredere... preturile sunt asemanatoare ca pe site- urile...? (mai mult)
A cumpărat cineva de pe site- ul e- pantofi? https://www.epantofi.ro/ Sunt curios daca produsele lor sunt originale deoarece pantofii aceștia arată diferit pe 2 site- uri diferite. :)) mai...? (mai mult)
Heii cum se poarta cerceii cu prindere pe lobul urechii? Se poarta doar unul sau cum?
Imi puteti recomanda o perche de căsti (buget 250lei) le voi folosi pentru ascultat muzica nu pentru gaming!
Daca duc un laptop la amanet si nu-i mai merge bateria il mai primeste?
Cine stie de unde pot da comanda de produsul din urmatorul link : https://www.facebook.com/enntymedia/videos/1710796055827966/?fref=nf?
Am nevoie urgent de bomboanele/jeleuri acelea bean boozled sau jelly beans. Stiti unde se pot găsi în Sibiu? Sau de unde pot sa comand?
Salutare, am si eu o intrebare. Stie cineva de unde pot sa iau de prin Bucuresti si cam la ce pret sunt niste adidasi aparuti recent, sunt niste adidasi cu leduri daca stie cineva?! Multumesc :D
Păreri despre situl https://www.epantofi.ro/, sunt originali?
In Tg-Jiu, unde pot cumpara plante carnivore sau seminte? Doresc sa-mi iau o dionaea muscipula :D. Dau funda si vot!
Un site bun cu haine? Nu conteaza de care. Funda
De unde as putea achizitiona nisip hidrofob? *preferabil colorat*
Vreau sa cumpar un cap practica coafor pentru a exersa la niste cursuri de coafura. Ma uitam pe net sa cumpar acest cap de practica http://www.isalon.ro/produse- coafor/Cap- cractica- coafor/cap-...? (mai mult)
Stiti de unde pot cumpara acele jeleuri cu arome ciudate, jelly belly bean boozled?
Pentru cei din Iasi, stiti cumva de unde as putea cumpăra prezervative cu ambalaj amuzant? Gen o imagine cu Darth Vader si scris "i will not be your father"
Http://41.media.tumblr.com/8093114e24fda45e75277bd8148652a8/tumblr_mn8jrjAiAH1ron74ao1_500.jpg Unde pot gasi un tricou asa?
Cine imi poate spune cat costa transportul la eMAG?
Am o camera foto din 2010 si am dat pe ea 5000 de lei si am si un trepied de 1500 de lei tot atunci l- am luat. As vrea sa le vand pe ambele la pachet la 4000 de lei pe un site (la jumate) Sa...? (mai mult)
(Scuzati categoria, nu stiu sigur daca e buna avand in vedere ca intrebarea mea e legata cuvantul "carti") Stie cineva de unde as putea cumpara carti online? Ieftine si traduse in romana, cu livrare...? (mai mult)
De unde se poate online sau de la un magazin un laptop cat de cat bunicel si ieftin?
Aveti idee de un site care sa vanda tricouri full print cu imagini psihedelice sau foarte colorate si sa nu fie exagerat de scump? Eventual site romanesc? P.S Doar Full print Exemplu:...? (mai mult)
Ce magazine de rochii cunoasteti in Sibiu?
Vreau sa deschid un magazin de haine și as vrea sa știu de unde pot cumpăra blugii de la firma TINDDO. Și dacă aveți idee despre alte firme de haine care vând en- gros v- aș fi...? (mai mult)
Daca comanzi carti de pe Playingcards de unde le poti ridica? De la ce posta?
Ce parere aveti despre site- ul alibaba.com? Ati cumparat ceva de pe acest site? Am vazut ca iphonul 6s 16 gb costa 300 dolari, laptopuri gaming la 400 dolari... pretul e prea mic, plus ca ofera si transport...? (mai mult)
Dau funda! Sunt a 8a si nu stiu ce sa port la banchet. Ma gandesc sa port o camasa blugi si niste pantofi mai eleganti. Problema e ca nu stiu unde sa gasesc pantofi de genul asta, adica intre skateri ...? (mai mult)
De unde pot comanda o jacheta de baseball unisex?
Hei. Vreau sa imi iau un ghiozdan pentru scoala. Este încăpător un ghiozdan cu dimensiunile 40*30, 5*19? Va rog mult. Funda
Unde gasesc cakepops in Timisoara (nu la comanda)?
Imi puteti da si mie link-uri de pe aliexpress, am cautat replici de iphone 6s si nu am gasit deloc. Dau funda care imi da situl aliexpress cu replici de iphone.
Ce parere aveti de parfumul giordani gold de barbati?
Am nevoie de ajutor. As dori sa cumpar acest produs : Driveway Marker/Fibreglass Rods dar nu stiu cum sa le caut in Romania. Nu am gasit o denumire in romana pentru ele. Dau funda la cine ma...? (mai mult)
Hey buna cine stie un site in care pot cumpara cartea "Memoriile unui vampir" vol 1 de Morgan Rice si care sa imi vina prin curier? Multumesc anticipat
Sambata am dat comanda online pe Altex pentru un kit mouse-mousepad.Cam in cat timp ar trebui sa ajung avand in vedere ca nu este in perioada de Black Friday, Paste sau iarna.
Salut, am gasit ceva pe eMAG care e la reducere.Intrebarea mea este ca daca il adaug in cos, o sa ramana reducerea pana cand ma decid sa mi- l aduca "din cos" acasa prin curier? Sau daca nu, cum as putea...? (mai mult)
Unde pot găsi beauty blenderul de la Real Techniques in Ploiesti? L-am gasit pe net, dar totusi nu as da 15 lei in plus pentru transport. Multumesc anticipat!
Hello TPU. Unde as putea gasi leduri pentru incaltaminte? Funda
De unde pot cumpara o lampa cu lava? Sunt din Bucuresti. De preferat sa nu fie de pe internet.
Am si eu o intrebare legata de niste bomboane... Stiti acele bomboane jelly bons Blozed..nu? Eu sunt din Timisoara. Imi puteti spune de unde pot achizitiona si eu niste bombonele din acelea?...? (mai mult)
Am comandat cateva lucruri de pe ebay, si din cauza ca nu am avut destui bani pe card, s.au livrat doar doua produse.La restul spune ca nu s.a livrat pentru ca nu sa platit.In cazul in care am pus acum...? (mai mult)
Salut, am cumparat acum cateva zile un hanorac fain, problema este ca l- am luat odata la scoala si s- a scamosat(asa cred), adica s- au format "bilute" de material sub subrat, la buzunarele din fata.Am...? (mai mult)
Stiti cumva unde gasesc colac secuiesc ( kurtos, bun, in Bucuresti? Multimesc!
Stie cineva cum se numeste acele "bretele" sa le zic asa ale politictiilor americani sau am mai vazut recent la capitanul america din civil war ca are la fel link :https://www.google.ro/search?site=&source=hp&ei=FrX3VtijIKSCygOy4Zz4AQ&q=brace+...? (mai mult)
Vreau sa imi comand aceste componente de pe PC Garage, dar nu stiu daca pot sa fac un PC mai bun din acelasi buget (~2700 ron) http://www.pcgarage.ro/vizualizare- wishlist/1685179/ Sunt...? (mai mult)
Imi poate spune cineva daca in anii precedenti au fost ceva reduceri destul de mari pe PC Garage in perioada aprilie- iunie, si daca aceste reduceri vor fi valabile si anul acesta? Ofer...? (mai mult)
Hei! Imi puteti spune va rog unde pot sa gasesc o jacheta varsity/college/baseball sau cum vreti sa ii spuneti? As prefera un site din Romania. Acest model: http://www.terranovastyle.com/es_en/woman/new-...? (mai mult)
Am 14 ani si 166. Credeti ca la berska xs imi vine bine(barbati). Daca nu puteti sa imi recomandati alt magazin care sa aiba tot produse asemanatoare(misto) adica nu gen HM
Daca adaug funde pe Steam, apare la tranzactii contul de steam catre care am adaugat banii sau doar apare catre Steam Support? Pls, astept raspunsuri cat mai rapid.
Https://www.watchshop.ro/ceasuri-barbatesti/casio/sport-mtp-1374d-1avdf/ sau http://www.elefant.ro/fashion/accesorii/ceasuri/quartz/ceas-casio-mtp-eiiid-iaiivdf-argintiu-273355-22.html?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati