DAU FUNDA! Stiti site-uri de unde pot lua o husa tip carte pentru telefon Allview a5 easy? Husa sa fie colorata. Exemplu:rosie, roza
Vreau sa cumpar un micrometru de exterior, dar am observat ca sunt mai multe variante: domeniul de masurare: 0- 25; 25- 50; 50- 75; 75- 100; mm Ce reprezinta mai exact domeniul de masurare (scala)...? (mai mult)
Mi- am cumparat Cs:Go si imi trebuie o placa video pentru ca a mea e foarte proasta si se misca cam greu cs go- ul am procesor i5 1155 si slotul e PCI Express 2.0 x16 Vreau sa imi gasiti...? (mai mult)
Unde gasesc Husa flip V2 Viper X/V2 Viper X+?
vreau sa imi cumpar o pereche de adidasi (nu vreau de genu ala ridicati) vreau o pereche care sa mearga si in oras la plimbari, dar si in noaptea in club( ca normal acolo trebuie sa fii mai...? (mai mult)
Salut,am si eu o intrebare,vreau sa imi comand niste chesti de pe eBay,si la metode de plata imi cere ori card debit ori PayPal,si la card debit imi cere cod de securitate,ala care e, pinul?
Stie cineva ceva de produsul Revitalum Mind? Din ceea ce am citit este un produs bun pentru stimularea memoriei. Are cineva idee?
As vrea sa imi iau bicicleta asta http://www.insports.ro/bicicleta-mtb-sprint-maverick-27-5.html dar nu stiu la ce marime se refera cu mm aia ma puteti ajuta va rog
http://www.cel.ro/huse- telefoane/husa- oem- flip- cu- incarcare- wireless- lg- g4- aurie- l/ vreau sa imi cumpar aceasta husa, ma intereseaza daca are aceste functii https://www.google.ro/search?q=lg+...? (mai mult)
Vreau sa îmi ziceți și mie.eu am un breloc din aur masiv de 18k emblema Mercedes. As vrea sa știu cat as lua pe el dacă las vinde. Eu sunt din Botoșani. Aaa era sa uit... dacă puteți...? (mai mult)
Hei! Îmi poate da cineva un site cu ciorapi peste genunchi? As vrea un site de încredere. Mersi
astazi am cumparat un pc pe piese si maine imi iau si monitorul, imi trebuie placa de wireles? Sau are placa de baza? Placa de baza:ASRock H110M-DGS, Socket 1151 Funda!
Salut, am comandat ceva de pe Olx si tipu' mi-a trimis coletul la sediul Fan Courier. Trebuie sa ma duc la sediu sa ridic coletul sau pot suna la ei si sa mi-l expedieze ei contra cost bineinteles?
Îmi poate spune cineva un site de unde a-şi putea cumpăra o jachetă gen: http://i49.vbox7.com/o/52c/52c4b46d6d0.jpg? Primul răspuns folositor primeşte funda!
De obicei magazinele online (gen eMAG, Media Galaxy, etc.) fac reduceri de Paste? (La telefoane, casti, tablete s.a.m.d.)?
A mai comandat cineva de pe eMAG in ultima vreme? Pentru ca eu am dat comanda de niște componente pentru pc și întârzie cam mult nici curierului nu le- a predat și comanda am dat- o luni...? (mai mult)
Salut/Buna stie cineva un site unde as putea gasi bentite de frunte pentru baieti?(daca asa se numesc) Nu prea am gasit exemple, dar ceva de genul ca la tipa asta. http://i.imgur.com/efzKcth.jpg Orice...? (mai mult)
Unde pot gasi jocul Pie Face in Timisoara?
Stiti ceva site (din Romania) de unde as putea sa comand coliere gen sa fie mai lungi putin decat un lant si sa fie cu ceva medalion.
Hey care este cel mai mare ALTEX in Timisoara?
As vrea si eu niste idei de cadouri pentru o fata care este pasionata de handbal si are 12 ani. Plzzzz ¶°,>
Voi ce alegeti Huawei mate s sau Samsung galaxy s7? Dau funda
As vrea niște site-uri gen aliexpress pentru telefone noi si ieftine aduse din China sau chiar replici. Ce site-uri imi recomandați? Repet pentru telefone ieftine. Mulțumesc, fundă.
Hei,bizoo este site bun? De incredere?
Am o intrebare legata de marca de pantofi sport ASICS. Cum imi dau seama daca o pereche sunt fake sau originali (am dat ceva bani pe o pereche de ASICS Gel Lyte 3) si ce parere aveti despre ...? (mai mult)
Pentru cei care au mai comandat de pe site-ul h&m, stie cineva cum ar trebui alese marimile pentru incaltamite?
Daca am cumparat un produs din pull&bear imi pot primi banii inapoi pe el?
Stiti ceva despre siteul http://adidasisale.ro/? Ati comandat de la ei?
Am un LG G4 si vreau sa imi cumpar husa la el pana in maxim 1 milion, dar vreau sa mearga toate functiile la el, ma refer la widgeturile acelea de pe ecran. Ma puteti ajuta cu un link ceva?
Am un LG G4 si vreau sa-mi cumpar husa la el pana in maxim 1 milion, dar vreau sa mearga toate functiile la el, ma refer la widgeturile acelea de pe ecran. Ma puteti ajuta cu un link ceva?
Am gasit pe net un joc numi Shogi (sah japonez) si m- am uitat la niste videoclipuri. As vrea sa stiu daca exista vreun magazin in tara de unde as putea sa cumpar jocul (sau online de pre vreun...? (mai mult)
Am facut acum doua zile o comanda de pe un site iar livrarea se face de catre Cargus. Cei de la firma de curierat nu m- au sunat inainte sa imi spuna ca vor veni iar eu nefiind acasa, au vorbit...? (mai mult)
Știe cineva un site de pe care pot cumpăra inele care își schimbă culoarea în funcție de starea în care te afli? "Mood rings" mai exact. Aș vrea să- mi iau unul, dar găsesc doar simple,...? (mai mult)
Salut, am facut recent cumparaturi la un telefon cu cardul si as vrea sa stiu daca este sigur cu euplatesc.ro, daca a mai facut cineva cu ie sau stie ceva despre ei. Multumesc
Daca apar versiuni noi ale unei aplicatii deja cumparata de pe Google Play va trebui sa platesc inca o data bani, cum am platit cand am descarcat aplicatia?
Unde pot gasi pe net stiletto nude numarul 40? Eu din ce am cautat mai mare de 39 nu am vazut.
Salut, am comandat 8 bilete pe bilete.ro si mi- au venit vineri. Nu stiu ce si cum dar le- am pierdut. Am toate mailurile corespunzatoare pentru: Locurile selectate, plata online, transport etc etc....? (mai mult)
Unde pot găsii de cumpărat un pinguin de plus uriaș?
Stie cineva(de prin Craiova de preferat) vreun loc de unde se pot cumpara seturi de lock picking? Daca nu,macar din tara, ci nu de afara.Multumesc anticipat!
Aproximativ, cat costa un laptop bun Lenovo sau Hp(destul de performant). 1500-2000 de lei? Nu sunt sigura daca am ales categoria buna, dar va rog ajutati-ma.
Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti la ce magazine din Bucuresti as putea gasi fuste din imitatie de piele, piele ecologica, latex sau vinil.
Ma confrunt cu o problema si anume cu calvitia. A inceput sa imi cada parul de cativa la tample de cativa ani insa anul acesta e foarte vizibila, mai ales intr o parte. Vad ca nu cade proportional...? (mai mult)
Salut, TPU! Vreau sa cumpar niste casti de gaming de pe ebay, de la un vanzator din China.Transportul este gratuit, dar in descriere vanzatorul anunta ca taxele internationale nu sunt incluse in pret.Cam...? (mai mult)
As vrea sa imi iau maine 20.03.16 un pc pe piese si nu stiu daca piesele sunt compatibile cu placa de baza >>>> Placa de baza: *Placa de baza MSI B85M- E45, Socket 1150 Componente care...? (mai mult)
Se merita sa imi iau un Bmx WeThePeople Justice 2011 dupa olx la 600lei (bicicleta pare in regula cauciucul dupa spate este nou |c.bob| cel de pe "fata" este al bicicletei din fabrica este putin ...? (mai mult)
Am o nelamurire si sper sa ma ajutati, e una banala chiar. Daca, comand ceva de pe eBay, pot ridica produsele de la un oficiul postal aflat in orasul meu, nu? Ca tot am auzit fel si fel...? (mai mult)
Pot comanda ceva de pe internet daca am sub 18 ani (fara acordul parintilor). E vorba despre un tricou cu ceva formatie de heavy metal pentru un coleg. Si, inca ceva: daca am posibilitatea de...? (mai mult)
Caut pagini cu concursuri. Gen asta: https://m.facebook.com/851353258286321/photos/a.875689592519354.1073741832.851353258286321/971234376298208/?type=3&source=54 Pag asta e cea mai tare. O recomand...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca cineva și-a cumpărat adidași cu led. Am o întrebare:Beculetele se ard rapid?
Am achizitionat un laptop de la Altex un Acer cu linux pe el, nou! De ce specific asta? pentru ca atunci cand l- am primit, cutia prezenta deterioari, iar pe ea era urma unui plic care ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati