Am cumparat 2 aplicatii de pe google play cu cardul meu de credit salvat in cont, dupa care am eliminat cardul de credit. Sa spun ca dupa o luna de zile daca aplicatia are noi actualizari trebuie sa...? (mai mult)
Credeti ca pe site- ul acesta http://www.converse- outlet.ro/converse- all- star sunt conversi originali? Am auzit de la cineva care si- a cumparat de aici dar nu stiu daca sunt originali. Ar ...? (mai mult)
Vreau sa cumpar ceva de pe amazon.com si din cate stiu produsele lor vin din America, cat timp ar dura sa vina cu Prime-ul activat?
Unde pot gasi in Bucuresti magazin unde se vand carti de magie gen bicycle mai exact caut bicycle shadow master noi?
Ce magazine online din Europa stiti? Doar din Europa, ca sa nu mai platesc tva si vama, pentru ca as vrea sa imi comand un telefon.
Pe o comanda la eMAG de pe site, câte vouchere se pot folosi maxim?
cine stie site-uri de tenisi converse barbati si sa fie originali?
Mi- am cumparat de la Intersport un skateboard Firefly. Totul parea bine. Am ajuns acasa si observ ca skateboardul o lua singur in dreapta si e cam imposibil sa mergi pe el. Am fost cu el la magazin si...? (mai mult)
deci ma gandeam daca am sa gasesc ceva la SecondHand mai ok, nu neaparat de firma sau ceva dar caut niste blugi. Pot gasi ceva pana in 50 lei care sa fie in trend ( fara vreo 'suferinta' ...? (mai mult)
Salut, Am cumparat de pe amazon.com (stiu ca puteam de pe .co.uk) am bagat un gift card de 20$ si am cumparat produsul din America deoarece dolarul e mai ieftin ca lira si am platit mult mai putin pe...? (mai mult)
Salutare TPU, imi puteti zice si mie dacă acest site de conversi este fake sau original. Chiar sa imi spuneti culorile care vi se par mai faine. Eu vreau ceva gen https://www.epantofi.ro/tenisi- converse-...? (mai mult)
Vreau sa aflu mai multe informatii despre magazinul online "amazon" daca livreaza in Romania, cum fac plata, ce amazon trebuie sa folosesc.
Pe aliexpress la sfarsitul comenzii in campul State/Province/Region ce trebuie completat?
Am dat comanda de ceva de pe net si este pe numele mamei. Pachetul vine prin Fan courier, la ajungerea coletului la poarta, trebuie buletinul mamei?
Salut, De unde pot cumpara buretei pentru casti in ear, preferabil in Arad? :)
Daca nu confirm comanda pe email, mai vine produsul? (Precizez ca am dat comanda telefonic si am dat toate datele necesare, adresa etc). Dau fundita! Multumesc.
Salut, Un pistol airsoft metal cat mai real pana in 200lei?
Ce cadouri putem sa le luam profesorilor in seara banchetului?
Am un canal de YouTube cu peste 1100 de abonati si as vrea sa-l vand.Care este pretul unui astfel de canal?!
Mai stiti niste magazine gen ollie gang shop.u man ...care sa vanda supra?
Imi puteti spune si mie un laptop care sa fie bun, dar la un pret mic? As vrea sa imi cumpar unul nou, dar sa nu fie foarte scump. Ms.
Am comandat steroizi de pe un site cica bun si de incredere de mai multe dati, dar ultima comanda, adica acum 2 zile am comandat 6 produse. Dupa ce ce desfac acasa coletul sigilat, surpriza, 2 produse...? (mai mult)
Vreau sa cumpar o carte de pe amazon.co.uk. Cartea costa 3 lire (e refolosita), iar in Romania am vazut ca aceeasi carte costa 70 lei. Deci cat va trebui sa platesc la transport pentru acea carte? Multumesc...? (mai mult)
Salut as vreau sa imi cumpar un telefon de pe site ul http://www.htphone.ro daca a mai cumparat cineva sau prieteni stiți ceva e de incredere?
A cumpărat cineva recent de pe site-ul Bodo Sport? Au produse originale?
Care sunt TOATE magazinele Reebook si Fila(ma int. adidasi) din Bucuresti? Am observat adidasi Reebook la Mega Mall in Intersport....am mai citit in trecut si stiu ca mai sunt cateva in anumite malluri....? (mai mult)
Stiti un site unde as putea cumpara haine kawaii cu panda, tigrii etc. Dar sa fie in Romania. Dau funda :3.
E ok site-ul boom-store?
Salut, îmi puteți spune de unde pot să iau o pereche de cercei de genul? http://veeshop.allshops.ro/produs/11645528/Cercel+ tip+ ear+ cuff%2C+ model+ cu+ trei+ lanturi+ argintii%2C+ prindere+ pe+ ureche.html ...? (mai mult)
Foite pentru tigari se gasesc si in supermarket-uri, sau numai la magazine speciale?
In curand va aparea mult asteptata figurina Hulkbuster din filmul The Avengears Age of Ultron. Este la o scala de 1/6 sau 1/9 (undeva la 21- 23 inch adica 51- 55cm) la o greutate de 3kg. Aceasta...? (mai mult)
Salut, ce cadou ai putea sa-i faci iubitei de ziua ei? Astfel incat sa fie si ea incantata si eu sa cheltui putini bani? Dau Funda... celui mai bun raspuns.
a cumpărat vreo fata cartea aceasta http://www.bust.ro/manual- complet- pentru- marirea- sanilor.html, pentru mărirea sânilor, daca da, vreau sa stiu doar ce scrie in ea, despre ce este...? (mai mult)
As mai putea gasi sa cumpar un trening nou (first hand) D&G (roz cu alb, gri, negru) care l- am cumparat din targ in 2008? (Era bluza mea preferata dintre putinele haine noi care le aveam si imi amintesc...? (mai mult)
De cateva zile am tot cautat pe internet si nu prea am gasit ceva concret. As vrea sa imi cumpar o baterie compatibila cu Samsung galaxy s4 dar sa fie de putere mai mare. Daca puteti sa lasati...? (mai mult)
Salutare,am 16 ani, port 38-39-40 si as vrea sa imi cumpar niste bascheti.Ce site si model imi recomandati?
Care vodka este mai buna? Cea facuta in Franta sau cea facuta in Polonia? https://www.bemag.ro/produse/vodka/grey-goose-0-7l/ https://www.bemag.ro/produse/vodka/belvedere-vodka-0-7l/ Funda!
Ce site-uri de pantofi casual mai stiti? As vrea sa fie site serios cu cat mai multe branduri(Lacoste, Fred Perry, Calvin Klein etc) gen mycloset.ro sau fashiondays.ro
Stiti vreun site de haine unde returul hainelor se poate face gratuit?
Imi puteti spune si mie, va rog frumos, de unde as putea sa iau piese de schimb pentru o masina teleghidata, Carrera Gee Arrow? Multumesc!
Am dat sa comand un produs de pe ebay ca sa vad cat ar fi prețul final. Am introdus adresa si numărul de telefon al mamei dar nu mi a cerut cardul sau ceva de genul. Apoi am dat pe "continue" si nu stiu...? (mai mult)
Vreau sa imi dati niste site-uri cu haine si pantofi,la preturi bune si sa platesc curierul atunci cand ajunge, nu cu cardul. Mulțumesc!
Vreau sa imi cumpar ceva de aliexpress.com si vreau sa stiu cum e cu taxele vamale, ca stiu ca pe langa pretul pe care il dau pe produs in functie de el platesc o taxa vamala daca trece de 10 dolari sau...? (mai mult)
Imi poate trimite cineva un site pe care gasesc Adidas Superstar originali? De preferat din Romania.
Ce site-uri de haide de firma știți? Funda pentru cel mai bun raspuns
Heeey, ma gandeam sa imi iau un laptop de la altex insa mu am inceput insa sa strang bani, as putea sa imi iau unul si sa il plătesc in 3 rate de cate 15000 lei?
Pe ce site-uri pot gasi tricouri cu Subcarpati? ^-^
vreau sa imi comand ceva de pe Amazon, intrebarea mea este, cat costa taxa transportului coletului pana in Romania?
Salut,TPU! Stie cineva de unde pot face rost de inele anti-stress in Bucuresti? Multumesc anticipat
Stie cineva de unde as putea cumpara niste material didactic pentru medicina? Ma refer la un craniu uman. Multumesc. Va rog fara glumeti! !
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.