folosesc Olx si recent am facut un schimb cu cineva.problema e ca eu am trimis pachetul dar respectiva nu l- a pus.nici macar poza cu chitanta nu mi- a trimis.care e posibilitatea sa primesc produsele...? (mai mult)
As avea o întrebare: va rog frumos sa ma ajutați, as vrea sa comand ceva de pe internet, mai exact din China, dar nu stiu cum e chestia cu livrarea. Daca poate cineva sa ma ajute, va rog să- mi...? (mai mult)
Caut o pereche de adidasi cu initialele jr pe ei...ce brand este?
Cablul de rețea e cel care îl conectez de la fibra optică la calculator ca să am net?
Salutari tuturor! As dori sa-mi cumpăr o pereche de casti de gaming pana in prețul de 150 RON, dar nu pricep care ar fi mai bune. Voi ce sfaturi îmi dați, ce casti sa cumpăr?
As vrea sa imi cumpar niste hainute de pe cateva site- uri chinezesti, dar nu stiu care sunt cele mai ok (nu sunt foarte sigura ca vor ajunge la mine). Cine ma poate ajuta cu cateva pareri...? (mai mult)
Cat costa un litru de tuica de 40 de grade? :)
Vreau sa-mi cumpar pantofi de gheisa. De pe ce site as putea cumpara? Pe ebay am cautat, dar din nefericire nu am gasit.
Buna seara, TPU, știți cumva vreun model de suport pentru pus pe perete sateliții de la Logitech z906? Imi puteți lăsa un link?
Azi mi s- a intamplat ceva foarte bizar. Am mers la alimentara, eram si grabit, mi- am luat o banana (la raft scria 7 lei/ kg) si o ciocolata (2.50). Când am ajuns la casa, vanzatoarea a zis...? (mai mult)
Cati bani voi primi daca duc telefonul acesta? Karbonn sparkle v cu android 6.0 marsmallow, telefonul este nou.
Ceasurile de la fossil de pe Emag.ro sunt originale?
Am comandat ceva pe Emag si as vrea sa stiu daca livreaza si in weekend in afara Bucurestiului. Merci anticipat.
Hei. Vreau sa comand lucruri de pe un site strain si imi cere numarul de telefon. Daca le scriu numarul ma suna cei care trimit pachetul ca sa-mi spuna ca a ajuns sau ma suna cei de la posta?
Cât costă transportul pe elefant.ro dacă vreau sa cumpar o carte? :)
Acest magazin online http://www.magazinoutdoor.ro/47- briceag- victorinox- swiss- army, ofera produse originale Victorinox? Am dubii deoarece pe site scrie ca sunt distribuitori autorizati si au...? (mai mult)
In ce data e deschiderea noului mall din Timisoara?
Hei. De pe ce site pot sa cumpara huse/carcase pentru telefon cu anime-uri?
Hei, TPU! Vreau sa imi cumpar Adidas Superstar white and black, dar vreau sa fie originali. Ce site-uri imi puteti recomanda?
Pentru baietii care au comandat haine de la firma Soviet, imi puteti spune va rog masurile pentru S si M?
Nu stie nimeni de unde as putea achizitiona niste slipi pentru concursuri de culturism negri? Am cautat pe google si niciun site de unde as putea comanda.
Salut.as vrea sa stiu daca ochelarii ray ban de pe ray ban romania sunt fake sau nu.si daca sunt unde pot gasi originali
Cati bani voi primi daca duc telefonul acesta? Karbonn sparkle v cu android 6.0 marsmallow, telefonul este nou
Stie cineva cat este un tub de montana 94 si eventual unde gasesc prin Bucuresti?
Pe ce site as putea sa găsesc huse frumoase (s5mini)?
Caut o camera de filmat și de fotografiat nu prea scumpa dar sa para profesionista ca un fel de Canon Eos ceva de genu'... Dacă e online sa nu coste transportul! Și sa fie de calitate înaltă...? (mai mult)
Voi obisnuiti sa comandati haine online sau preferati sa mergeti direct in magazin?
Unde pot gasi niste baggy jeans? Gen astia din poza: http://imgur.com/DAByChS Nu acelasi model Am cautat in mall si nu am gasit nimic asa ca as vrea sa-mi comand o pereche de pe un site.
Salut TPU, Am sa incep cu inceputul. Sunt din Botosani, dar acum stau cu chirie in Suceava. In urma cu doua saptamani mi- am facut cont pe eBay. Aici vine povestea : am facut niste comenzi din China(Free...? (mai mult)
Salutare TPU, As avea si eu o intrebare. Unde pot gasi un site de pe care sa iau o bratara pentru cupluri?
Stie cineva ce dimensiuni au ghiozdanele de la Skizoo?
Recent mi- am cumpărat o pereche de teniși. I- am probat in magazin, toate bune si frumoase pana ce am început sa- i port. Marea mea greșeala a fost ca le- am rupt eticheta. Cum sa ...? (mai mult)
Am facut o cerere de returnere a unei memorii USB pe eMAG, a fost aprobata. Cand am cumparat- o, am luat mai multe produse, mi- au venit 2 colete mari. Cum trebuie inmanata curierului? Sub forma de ...? (mai mult)
Am facut o cerere de returnere a unei memorii USB pe eMAG, a fost aprobata. Cand am cumparat- o, am luat mai multe produse, mi- au venit 2 colete mari. Cum trebuie inmanata curierului? Sub forma de...? (mai mult)
Va salut! Mi.am luat o pereche de adidasi cu un numar mai mare, si acasa am realizat ca nu pot sa merg in ei... Exista niste talpici sau ceva de genul ca sa ii micsorez? Am incercat si sa le pun vata,...? (mai mult)
Salut, am comandat recent ceva de pe woomie si am apasat confirmare de 2 ori, deci am primit 2 emailuri primesc cumva de 2 ori comanda?
Vreau să îmi cumpăr niște teneși converse All Star originali din Mall. Și vreau să- mi spuneți dacă se merită să- i cumpăr. Sunt de calitate? Adică să mă țină măcar 2 ani fără...? (mai mult)
Unde as putea gasi lanturi cu pisici?
Am o intrebare: cum se numeste jeleul acela lung cu zahar si e intr- un ambalaj pe care e desenata o girafa sau un sarpe? Nu mai stiu, doar stiu ca e lung si e numerotat pe ambalaj si dimensiunea...? (mai mult)
Hei, stie cineva de unde imi pot lua un tricou 20 cm records original sau daca are cineva unul de vanzare sau cu ombladon? Multumesc.
am comandat de pe Okazii un stativ de orga, am plasat comanda si am sunat vanzatorul si mi- a zis ca in 2- 3 sau 4 zile va ajunge, vreau sa stiu ca inainte de a pleca posta romana ma va suna...? (mai mult)
Cat m-ar costa transportul la aparatul Fitmaxx 5 (cumparat prin alo shop)?
am comandat acum 3 saptamani ceva de pe aliexxpress.Si tot am urmarito(trackink)pe 17 track. si scrie ca a ajuns in tara destinata si mai scrie ca nu s- a putut livra deoarece destinatarul nu...? (mai mult)
Am citit pe net ca site.ul cel.ro nu e asa sigur... vreau sa.mi cumpar un s5 si nu stiu ce sa fac, pe eMAG e mai scum cu 250 lei. Voi ce ati face?
De unde pot cumpara CD-uri cu Trupa BVB?
imi puteti da un sait unde pot gasi tricouri scurte in talie si maieuri ce se poarta acuma ...si blugi tip colanti ..sunt fara fermoar si culoarea blugilor ...va rog.Dau funda. Sau pe fb un nume...? (mai mult)
Salutare TPU as vrea si eu sa stiu cum pot sa cumpar de pe G2A? deoarece nu am un card ...am inteles ca sunt asa numitele paypoint-uri dar nu stiu cum functioneaza...ma poate ajuta cineva?
Astia http://www.pullandbear.com/ro/ro/femei/pantofi- dam%C4%83/teni%C8%99i- cu- mesaj- c29059p100036054.html Sau astia http://www.pullandbear.com/ro/ro/femei/pantofi- dam%C4%83/teni%C8%99i- simpli-...? (mai mult)
Buna! Ce site de haine online imi recomandati?
De pe site imi pot cumpara haine online?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.