Unde găsesc și eu tom ford original în bucurești? Este și în afi? Dau funda
Librarie.net livreaza sambata sau duminica? Multumesc!
Vreau sa returnez niste boxe pe care le-am cumparat de la Altex. Astazi le-am primit. Cum procedez ca sa le returnez?
De unde as putea sa-mi cumpar o pereche de adidasi Asics gel nimbus 17 sub 600 de lei din Romania? Tot ce gasesc pe la magazine is numere mici si am nevoie de un 41.5-42... Multumesc!
Buna TPU as vrea sa stiu de unde as putea sa cumpar Ghost peppers in Romania. Online cel mai preferabil sau daca cunoasteti un magazin in localitatea Satu Mare. Am auzit ca ele sunt vandute doar la...? (mai mult)
De la penny market pot sa cumpar un paysafecard? Sunt? Care ştie, funditzăăăăăăăă!
stie cineva cine produce hartia igienica ELEFANTUL VERDE?
Stie cineva la Orange daca cumperi niste casti, iti cere buletinul?
Stie cineva unde pot gasi o geaca de genul: https://cdn.lulus.com/images/product/xlarge/1552834_248586.jpg? Multumesc!
Vreau sa imi cumpăr încărcător original pentru iPhone 6. Unde il pot găsi mai ieftin? Link, va rog.
Cam cat costa cel mai ieftin pistol de lipit cu lipici fierbinte la metalo-chimice in Iasi? (Pe strada Garii in apropiere de magazinul Violetta). Si care este programul la ei?
Cum e cand comanzi de pe ebay? Adica procesul :)) Si e safe sa dau datele cardului?
Salut, Am prietena de cateva zile, nu am putut sa ii ofer ceva de 1 martie si as dori sa o fac maine. Ce as putea sa ii iau? Merci.
Bacau, unde pot gasi un magazin second-hand mai mare, gen cum era cel de la etajul 3 din Luceafarul? Acolo s-a inchis.
Sunt originali? http://www.shoexpress.ro/produs/855671/pantof_lifestyle_unisex_new_balance_u446not#.Vtd6ZkVXfCQ A mai comandat cineva de la ei astept raspuns!
Am si eu nevoie de un site de incredere, care comercializeaza si livreaza in tara produsele Victorinox Camper si Mini-screwdriver originale! Ma puteti ajuta?
Ce se intampla daca am comandat ceva prin curier si in momentul in care vine, eu nu sunt acasa? Il va relivra, nu?
Bună,..am o întrebare : unde as putea găsi o cutiuță pt un colier. vreau sa ii fac iubitei mele un cadou și nu știu unde as putea găsi...eu sunt din Botoșani.DAU FUNDA!
De unde pot sa cumpar LEURDA in Bucuresti?
Caut o saltea de cea mai buna calitate, pretul nu e o problema.
Ce se face cu hainele care se dau retur? Adica se schimba.
Sunt interesat sa achizitionez un produs Victorinox. Site-ul Emag vinde asa ceva doar printr-un partener numit AgComexim. Produsele sunt originale?
Știe cineva de unde pot comanda cutiute muzicale mai ieftine?
am si eu o intrebare. Stie cineva de unde pot sa-mi iau o husa de telefon in forma de ursulet pentru telefon Grand prime?
Vreau sa imi cumpar niste boxe pentru PC. Ce boxe mi-ati recomanda? PS: Vreau boxe cu sunet foarte clar, nu neaparat cu bass.
Buna TPU am comandat un produs de la eMAG si am platit taxa de transport.Ventum imi trimite mesaj ca o sa primesc coletul cu cargus.Mai trebuie sa platesc si curierului alta taxa inafara de cea pe care...? (mai mult)
Heii TPU. Stiti ceva site-uri de pe care se pot comanda cani personalizate ( cu poza )? P.s : Pretul sa fie pana in 50 de lei ( cu tot cu transport ) si sa ajunga la posta, nu acasa. Funda :*
Dau funda! Nu vrea raspunsuri gen, , wow ce eveniment" sau ceva de genul... daca vreti sa raspundeti ma bucur, dar daca vreti sa comentati cate chestii rautacioase mai bine nu! Asa....sa trec la subiect!...? (mai mult)
Oriflame sau Avon? Argumentati :)
Vreau sa imi cumpar majoritatea "accesoriilor" din videoclipurile de mai jos, dar habar nu am daca gasesc la vreun magazin din Romania si nici nu stiu cum se numesc unele dintre ele. Ma refer...? (mai mult)
Cine imi poate spune un site de sepci new erra?
Daca pe blugi nu mai am etichetele le pot returna sau pot schimba produsul la takko? trebuie neaparat in magazinul de la care i- am cumparat? blugi slim fit vi se par de primavara- toamna? ca asa am...? (mai mult)
De unde as putea lua material piele falsa, imi trebuie pentru a face o poseta handmade.
Vreau sa stiu daca pun un produs pe olx cum il voi trimite? Va veni cineva de la olx?
Acest magazin online http://www.magazinoutdoor.ro/ Este de incredere? Preturile sunt chair prea bune, sunt interesat ca achizitionez un produs Victorinox de aici si am dubii in privinta calitatii, ...? (mai mult)
Vreau skate. De unde pot cumpara? (FUNDA!) Am 23 ani si vreau sa invat mai multe despre; este pe marimi? conteaza desenele de pe el? cum ar trebui sa fie unul pentru un baiat de 22, 23 ani?...? (mai mult)
Imi poate gasi cineva un site de pe care sa comand un joc Activity Original (cu cutia verde), sa fie pe stoc?
Buna TPU am comandat un produs de la eMAG.Mi- au trimis mesaj de confirmare ca o sa ajunga marti 1 martie.Este o zi foarte aglomerata pentru mine si nu stiu daca pot sa ma intalnesc cu curierul. Daca nu...? (mai mult)
stie cineva unde se gasesc carti de joc Bicycle in Ploiesti? Si daca da sa imi spuneti si unde. Funda
Stie cineva de unde-mi pot lua husa de iphone 5c cu model floral?
Am 12 ani si nu stiu ce sa-i cumpar mamei mele de 8 martie, ajutati-ma!
Cum imi pot convinge mama sa ma lase sa imi fac un flash sau un expander? Adica imi plac prea mult chestiile alea si vreau neaparat si eu unul dar zice ca nu ma lasa si ca nu mai intru in casa daca am ...? (mai mult)
Știe cineva unde as putea găsi ceai Tetley de cumpărat in România?
Poate sa imi zica si mie cineva urgent daca adidasi dupa Boom Store sunt originali?!
Imi puteti da un site de unde pot cumpara o carcasa inferioara si o carcasa superioara mai ieftina de laptop Acer aspire e1-571g?
Daca mi-am cumparat blugi dintr-un magazin takko din oras ii pot schimba in alt magazint tot takko din acelasi oras? voi ce marime purtati la blugi cati ani aveti?
Hei, TPU! Am si eu o nelamurire. Nu stiu daca e o problema sau asa se intampla la toata lumea. Dupa ce mananc mi se face burta mult mai mare fata de cum o am, asta si in functie de cat mananc, dar chiar...? (mai mult)
Bună. Aș vrea să comand de pe http://www.dresslink.com/ ( pentru prima dată ) și sunt sceptică. La politica site- ului scrie că pe lângă plata coletului, se mai pun și taxe de transport + ...? (mai mult)
Salutari! Imi poate spne si mie un magazin din Romania care vinde un microfon de tipul blue snowball? Multumesc.
cine m-ar putea ajuta, am nevoie de site-uri, pagini de fb cu rochii elegante pentru majorat, botez, banchet. Am nevoie urgent va rog! Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Civilizatii disparute
Au fost cele mai mari civilizatii ale planetei. Hai sa vedem daca stii ceva despre inaintasii nostri.