Dati- mi un site de incredere de unde pot sa cumpar o folie de sticla rezistenta: anti amprenta, subtire, sa nu afecteze luminozitatea si claritatea ecranului si sa nu acopere camera frontala. Si mai...? (mai mult)
Unde pot găsi benzina speciala pentru bricheta zippo in Braila? Nu prea vreau sa fac comanda de pe net deoarece transportul mă ajunge cat ma ajunge benzina.
Vreau si eu sa stiu cati cm are latimea unui vans pe interior. Mersi.
Salutare, am si eu o întrebare, daca dau comanda de pe net gen elefant.ro si primesc un parfum fake sau alt produs fake, o sa pot face reclamație sa primesc banii înapoi? Si unde fac reclamația?
Pe ce site romanesc pot gasi pantofii Sexy Lady Beige Bow Pump Platform Women High Heel Shoes?
De unde as pute sa iau o placa de aluminiugroasa de 2 mm maxim, vreau sa ma apuc de un site cu accesorii personalizate si imi trebuie.
Stie cineva de unde as putea achizitiona o sapca si/sau o masca ca cele din imagini? Dau funda, multumesc. http://runthetrap.com/wp- content/uploads/2015/07/UZ- Red- Bull- Studio-...? (mai mult)
De unde pot cumpara oua de gaina ( oua normale ) fara data de expirare inscriptionata pe ele? Adica oua ca acele oua de la tara de la bunica?
Heii! Am nevoie de niste site-uri cu magazine online unde gasesc haine de firma(gen:guess,michael kors, calvin klein, polo, tommy hilfinger). Cel mai bun raspuns primeste funda, multumesc anticipat!
Salut..caut si eu o supapa de presiune de carburant pentru rezervor la volkswagen polo din 1992 facelift si nu gasesc, aveti idee unde sa caut?
Salut a mai cumparat cineva de pe Woomie? e un site ok?
Salut tuturor! Imi puteti, va rog spune unde as pitea gasi un lantisor asemanator aceluia pe care la purtat Sid Vicious din trupa Sex Pistols? http://ecx.images- amazon.com/images/I/61g-...? (mai mult)
Unde as putea vinde un cont de minecraft premium cu tot cu capa :))?(daca sunteti interesati il dau cu 20 euro paysafe, skype sebastian.sebu1) :)))
De unde pot cumpara argila polimerica in Tg-Jiu? Astept raspuns :3
A cumparat cineva vans din officeshop Braila?
Va salut. Am cumparat de pe AliExpress un telefon in valoare de 60€ am plătit cu cardul..intrebarea este, mai trebuie sa plătesc ceva taxe cand ridic pachetul? Ati comandat?
Ce fel de cadouri vor femeilie de 1 martie?
Cine stie unde pot gasi jachete cu imprimeu floral in Oradea ( magazin) dama Ceva gen http://www.maxine.ro/femei- Jacheta_moderna_cu_imprimeu_floral_si_fermoar_metalic- 62462- 17.html http://maxine.allshops.ro/produs/10941003/Jacheta+...? (mai mult)
Salut, am observat ca pe arsis.ro telefonul Samsung Galaxy S5 Alpha este doar 1000 lei iar pe toate celelalte site- uri e peste 1500 lei, este vreo smecherie la miscol? Stiu ca arsis e partener Vodafone...? (mai mult)
Slaut TPU! Unde pot gasi carcase de telefon pentru Samsung Galaxy Trend Plus? Ofer funda!
Unde as putea găsi jordani noi pana in 300 lei? funda!
O pastă de dinți (ex. Colgate) cât are termenul de valabilitate? În câte luni expiră? Mulțumesc!
Acest magazin online http://www.magazinoutdoor.ro/ Este de incredere? Sunt interesat ca achizitionez un produs Victorinox de aici si am dubii in privinta calitatii, nu stiu daca sunt produsele originale....? (mai mult)
as vrea sa.mi cumpăr un hard extern la laptop deoarece cel intern mi s.a stricat si as vrea sa stiu daca cel extern funcționează la fel ca cel intern ( adică daca pot instala windowsul pe...? (mai mult)
Hei, de ceva timp am un expender in ureche de 2mm dar nu prea vreau flash... si vreau sa imi scot expenderul si sa imi pun iarasi cercel, problema e ca imi place forma expenderului (spirala) si vreau...? (mai mult)
Știe cineva de unde pot cumpăra paie din sticlă online,dar nu la set cu pahar de sticlă, separate?
Http://m.emag.ro/apa- de- toaleta- paco- rabanne- 1- million- barbati- 100ml- pl- 483297- 1/pd/DGXXLBBBM/#100ml E de ceva parfumul ăsta? Se compară cu cel din Sephora? Țin să precizez că e cu un milion...? (mai mult)
Mi- am luat niste casti de la eMAG care sunt inca in garantie. Ele initial au costat 89.99 lei dupa care au fost reduse la 53.99 lei. Chestia este ca acum mi s- au stricat. Daca nu imi dau in schimb niste...? (mai mult)
Ce parere aveti despre http://www.updeal.ro?
Va rog frumos să mă ajutați și pe mine să găsesc un cumpârâtor cățea ciobănească mioritică cu 4 pui nou născuți preț 6000 lei negociabil.
Stiti niste magazine de incaltaminte in afi baneasa sau mega mall unde sa gasesc nike air max si la reducere?
as vrea in 200 lei(2 milioane) un skateboard normal cu 4 roti si protecti maini palme incheieturi si cotiere va rog am cautat pe eMAG dar am gasit doar pentru o singura mana vreau de pe eMAG ...? (mai mult)
Unde pot gasi bomboane iuti in Bucuresti?
Hey repede magazine ruse cu livrare in moldova
Salut as vrea sa imi cumpar un telescop care sa coste in jur de 5 milioane care sa aiba focusare buna si sa pot vedea galaxii, stele, nebuloase si planete.Ce imi puteti recomanda (lasati- mi un link ...? (mai mult)
As avea cateva intrebari: Acest produs chiar costa 1 dolar? Este de incredere site- ul? Transportul cat ii? http://www.ebay.com/itm/2015- His- and- Hers- Khal- Khaleesi- Necklaces- Game- of- Thrones- of-...? (mai mult)
Salut TPU, azi am văzut un ghiozdan care mi- a plăcut și as vrea sa îl cumpăr, dar nu știu cum se numeste.Era negru și în mijloc avea o sigla de metal roșie pe care scria ceva.Mă poate ajuta...? (mai mult)
Ce telefon mi-ati sugera sa imi cumpar care sa coste in jur de 5 milioane?
Este ziua Bff-ului meu si nu stiu ce sa-i iau...nu am idei!
Unde gasesc cristale in Oradea?
Ce joc imi recomandati dintre witcher 3 wild hunt si life is strange? Cine imi da cea mai buna alegere cu tot cu argumente primeste FUNDA!
vreau sa îmi iau un iphone 6s plus din USA darx când o sa vina prin posta o sa mă rupă vama, ok. dar nu vreau sa mi deschidă pachetul...
Caut pandantiv de argint 925 (neaparat) gen cum aveau cei din armata (dog tag) pentru barbati. Vreau sa gravez imagine și text pe el. Ma puteți ajuta?
Heeei TPU. Cine stie unde pot sa gasesc o husa pentru wiko lenny 2? Stiti pe cineva care vinde, sau un magazin online de unde pot cumpara?
Buna Ziua, as vrea sa dau si eu o comanda online de pe Aliexpress, si as vrea sa stiu ce parere aveti de acest site, este de incredere tinand cont ca toate produsele lor vin din china, voi v- ati...? (mai mult)
Pentru a cumpara un Paysafecard pot sa platesc numerar?
Shopu.ro este un web-site de incredere putem sa platim cu cardul?
Pe eMAG, am facut o lista de cumparaturi dar nu doresc sa finalizez comanda in seara asta, ci in zilele urmatoare. cum fac ca lista sa ramana asa si sa nu dispara? Daca inchid pagina sau ma deconectez...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie niste site- uri unde pot gasi costume de baie cu Metallica/GnR? Vine ziua prietenei si asta isi doreste :))) P.S - Scuzati categoria in caz ca am gresit- o, dar ...? (mai mult)
Salut,deci daca am un vaucher de 10 € si cumpar ceva sub 10 € si introduc vaucher-ul mai trebuie sa dau de la mine ceva sau e ca si cum ar fii gratis?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?