Hei va roog imi spuneti si mie ca am cautat pe toate site-uri le daca e husa pentru telefon UTOK D 35 dual core! va roog imi spuneti unde sa cauti sau daca exista asa ceva?
Daca imi iau iphone 5 am vazut ca este dual core deci o sa mearga slab ca nu prea stiu, vreau sa stiu daca pot sa joc jocuri pe el si sa mearga bine, Funda; D
La officeshoes in Braila se gasesc si tenisi vans?
Imi puteti da niste site-uri de unde pot cumpara un rucsac/geanta cu tinte intre 20-50 de lei(il vreau doar de unica folosinta)?
Am o întrebare: unde pot găsi cercei ear cuff? Optez pentru stilul punk Să fie simplii, spre exemplu: http://i.imgur.com/OMOdT2R.jpg dar fără ancoră, prefer simpli. Mulțumesc...? (mai mult)
Îmi dati un link cu un site(sau direct modelul) in care sa gasesc o bluza/cămasa office albă cu imprimeu din pasarele negre ....eu am gasit un model dar nu imi place pentru ca avea gulerul ...? (mai mult)
am si eu nevoie de cineva care ma poate ajuta sa gasesc un site de unde- mi pot cumpara carti Bicycle si Tally- ho de calitate. Adica am gasit si eu dar nu am vazut prea multe modele si da...? (mai mult)
Are cineva vreo idee care sunt costurile pentru shipping internațional (către România) la obiecte cumpărate de pe amazon.de, la un pachet de aprox 1kg?
Buna tuturor as avea si eu o intrebare care se adreseaza mai mult fetelor, insa pot sa raspunda si baietii, de ce nu. Ce parere aveti despre jucariile de plus mari(Gen 1m+ )? Vreau sa- i fac cuiva un...? (mai mult)
am si eu o intrebare. vreau s-o conving sa imi ia ce vreau...dar de obicei...nu imi prea cumpara. vreau raspunsuri
Salut TPU,daca vrei sa cumperi un pc pe piese,ce trebuie sa iei@ Placa de baza,placa video si, mai ce@
Cine îmi poate spune niste site-uri care sa aibă ca metoda de plată paysafecard? in special produse elctronice
imi aratati si mie niste unitati pana in 800 lei. Si monitoare cu pana la 100 lei. FUNDA! (la cel mai rapidraspuns si mai corect)
Stetoscoapele Littmann chiar sunt bune? Observ ca multa lume le cumpara. S- a format un "trend" sau chiar sunt bune? Intreb asta pentru ca sunt cam scumpute si vreau sa stiu daca merita banii....? (mai mult)
Am nevoie sa stiu si eu un site bun de rochii pentru nunta in special pentru rochii scurte
imi puteti lasa cateva link- uri cu magazine online care vand incaltaminte si imbracaminte la preturi bune? Am intrat si pe Emag, Originals.ro si Team Deals dar mi se par scumpe. M- ar interesa...? (mai mult)
Ma aflu in Germania, cum si unde pot da comanda de haine, ?( m- ar interesa mai mult haine sportive, dar vreau sa vad de toate), de saitul ebay.de si sport- direct stiu, doresc altele...? (mai mult)
Hei! imi spuneti si mie site-uri de pe care pot cumpara hainele personajelor din death note? multumesc anticipat.
Am facut un credit prin cetelem la eMAG, am luat produsul platesc rata si cetelemul ma suna sa trimit adeverinta de salariat ca dosarul nu e complet! daca nu trimit ce pot pati? eu pot plati lata prin...? (mai mult)
Doresc sa achizitionez un inel din otel inoxidabil placat cu aur. Imi puteti spune va rog cum se comporta otelul inoxidabl placat cu aur in timp?
Hi everybody! As vrea sa comand un RTA dupa net, este un atomizor pentru tigari electronice si nu stiu cum e treaba cu acel curier. Eu vreau sa vina omu' dupa ora 14:15 din cauza ca sunt la liceu atunci....? (mai mult)
Hei! A comandat cineva de pe site-ul asta? http://www.roadidasromania.com/products_new.htmlpage=18&disp_order=6? Nu stiu daca e de incredere si m-ar interesa sa imi iau o pereche! Multumesc mult!
Buna prieteni, ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns? vreau sa cumpar diverse produse de intretinere corporala(cum fac astia reclama pe la tv) din dragonul rosu si nu stiu in care sa merg ca...? (mai mult)
Hey peeps, avand in vedere ca voi va petreceti mai mult timp ca mine pe diferite site- uri de fashin bla, bla... cine imi poate spune si mie un site unde pot gasi pantalonii de mai jos, daca se poate...? (mai mult)
De unde pot sa iau si eu pandantive din argint cu jumatate de inima, gen, jumatate sa am eu si jumatate prietena mea. dar sa fie din argint nu tinichele! De unde pot sa achizitionez de pe ...? (mai mult)
Ma numesc Mihaela si traiesc in Husi! Vreau sa stiu de unde pot cumpara paie de baut?
A comandat cineva de pe acest site? http://www.airmaxromania.cc/ La ei toti papucii sunt la reducere, ceea ce mi se pare foarte ciudat..nu mi se par a fi originali.
De unde pot sa imi iau haine cu artisti edm fara sa platesc transportul foarte mult?
Unde pot gasi in Bacau silocon 100% (la tub )?
Stiti un site de unde pot cumpara Samsung S6 sau Iphone 6s cu contul de PayPal?
Daca fac o comanda pe eMAG de mai multe produse de la parteneri diferiti ai acestui site... o sa primesc comanda prin mai multi curieri, adica nu cu un singur transport? O data asa mi s- a intamplat...? (mai mult)
Buna am facut o comanda astazi la ora 9:30.cam in cat timp ar trebui sa ajunga coletul? mentionez e prin firma de curierat DPD curier.
Salutare, mie imi place foarte mult sa schiez si as vrea sa cumpar un suport pentru casca cu care sa ma filmez imi zice si mie careva de unde as putea lua...
Stiti cumva daca este deschis magazinul Sportisimo din Târgu Mureș duminica?
Buna ziua vreau si eu minim 5 site-uri de imbracaminte pentru barbati cu haine frumoase gen cardigane, hanorace cu diferite imprimeuri si bascheti
Unde ppt gasi tricouri cu Fort Minor? https://www.google.ro/search?site=webhp&tbm=isch&source=hp&ei=yS2_VqSRA- WS6QTtl6XIAg&q=fort+ minor+ welcome+ t+ shirt&oq=fort+ minor+ welcome+ t&gs_l=mobile- gws-...? (mai mult)
Sunt clasa a VIII-a di nu găsesc rochii pentru banchetul de la finalul anului. Îmi puteti sugera niste sait-uri?
Heei TPU! De unde pot lua washitape? Daca stiti vreun magazin prin Constanta va rog sa- mi spuneti. Daca nu stiti magazin, macar un site de unde pot lua? Dar cu preturi cat de cat ok pentru o bucata ...? (mai mult)
Lucrez la un cosplay pentru comic con si as vrea sa gasesc niste pantaloni maro, asemanatori cu acestia: http://www.amazon.co.uk/G- Star- Collection- 60604- Skinny- Womens/dp/B0074FVVA2 Problema...? (mai mult)
Imi poate da cineva un link cu site-ul pe care pot gasi banderole de cap, gen hippie....ca ale Biancai Adam(tequila), stiti voi.
Unde as putea gasi pahare gravate cu chipul mirilor?
Cum pot sa cumpar de pe Emag, daca am o factura storno in cont de la un produs care s- a defectat si nu mai poate fi reparat? As dori sa achizitionez ceva folosind acea factura storno. Va rog...? (mai mult)
Unde pot gasi otel patrat pe care sa il pot comanda online si curierul sa mi-l aduca acasa
Am observat reduceri mari pe www.parfumuridelux.net Aveti idee daca sunt originale?
Doresc a mi achizitiona o jacheta de piele/imitatie de piele. Mentionez ca sunt baiat si ca locuiesc in Iasi. Am fost deja un magazinele din Palas, Iulius, Carfour felicia si Moldova dar, ...? (mai mult)
Care e diferenta dintre talpa vulcanizata si cea turnata? Dau funda pentru cel mai explicit raspuns.
Când fac o comanda pe ebay, trebuie sa plătesc cu cardul sau la livrare?
Salut, de doua zile am facut o comanda la eMag si dupa ce am dat "Trimite comanda" nu am primit niciun email de confirmare sau ceva de genul asta, ideea e ca nu stiu daca am comandat bine pentru. ca ...? (mai mult)
Salutari daca vreau sa cumpar o camera web pentru calculator...pot sa platec direct cu cardul? specific ca o cumpar online?
Pentru cei din sibiu, stiti cumva locatiile tuturor celor trei magazine de import Mandarin Boutique?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
MountainRiver întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Modern Family
Ai ras cu gura pana la urechi impreuna cu Claire, Jay, Gloria si restul familiei trasnite? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Modern Family!